Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
sztem akkora nagy logikai bukfenc nincs benne ha a végére érsz, de az tény hogy elég blődség amire fel van építve| úgy az egészre |Nem lett volna rossz az Oxigén, csak akkora logikai bukfencek vannak benne, hogy szó szerint fáj.melyik részére gondolsz?
#JC6
Negritis
#JC6
és ugye az alacsony oxigén szint miatt ki tudja hogy vajon mennyi a képzelgés ebből és mennyi történt meg valóban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
- JC6
6 990
| úgy az egészre |Nem lett volna rossz az Oxigén, csak akkora logikai bukfencek vannak benne, hogy szó szerint fáj.melyik részére gondolsz?
#JC6
Negritis
több mint 3 éve
Nem lett volna rossz az Oxigén, csak akkora logikai bukfencek vannak benne, hogy szó szerint fáj.melyik részére gondolsz?
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Nem lett volna rossz az Oxigén, csak akkora logikai bukfencek vannak benne, hogy szó szerint fáj.
több mint 3 éve
A pieces of woman megvolt, a többit egyelőre azért nem raktam bele a listába mert főleg nem lehúzós drámákkal szeretnék kezdeni, mégha van az én listámban is olyan. De köszi a választ.Borzasztón elmaradtam filmekkel az elmúlt időszakban, van e észrevétel mivel érdemes kiegészíteni az alábbi listát amiket pótolni szeretnék? :the father
Without remorse
Sound of metal
Tenet
Nomádok földjén
Godzilla vs Kong
Mortal Kombat
Még egy kört mindenkinek
Ígéretes fiatal nő
Judas and tha black messiah
Ördög a részletekben
peach
minari
pieces of a woman
white tiger
oxygéne, one night in miami és malcolm and marie az kihagyható valszeg
ha doksi érdekel akkor a crime of the centiry sztem jó
fake famous, the day sports stood still és a tony parker doksi kihagyható
ha animációs is érdekel akkor sztem a Raya az jó lett, a robotos cuccot a netflixen még nem láttam
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Borzasztón elmaradtam filmekkel az elmúlt időszakban, van e észrevétel mivel érdemes kiegészíteni az alábbi listát amiket pótolni szeretnék? :the father
Without remorse
Sound of metal
Tenet
Nomádok földjén
Godzilla vs Kong
Mortal Kombat
Még egy kört mindenkinek
Ígéretes fiatal nő
Ördög a részletekben
peach
minari
pieces of a woman
white tiger
oxygéne, one night in miami és malcolm and marie az kihagyható valszeg
ha doksi érdekel akkor a crime of the centiry sztem jó
fake famous, the day sports stood still és a tony parker doksi kihagyható
ha animációs is érdekel akkor sztem a Raya az jó lett, a robotos cuccot a netflixen még nem láttam
több mint 3 éve
Borzasztón elmaradtam filmekkel az elmúlt időszakban, van e észrevétel mivel érdemes kiegészíteni az alábbi listát amiket pótolni szeretnék? :Without remorse
Sound of metal
Tenet
Nomádok földjén
Godzilla vs Kong
Mortal Kombat
Még egy kört mindenkinek
Ígéretes fiatal nő
Ördög a részletekben
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ez a Snyder-fele zombis film (Halottak Hadserege vagy mi) eleg felemasra sikeredett szerintem.A film elso fele tetszett, jol indult, de a szefnyitastol kb atment tucatfilmbe. Kiszamithato volt, nem tul izgalmas, a fozombi pedig amilyen rajul nezett ki az elejen, a hosszu hajjal annyira bena volt. Apropo haj, tenyleg megnott a haja? Lol.
Az elejen azt hittem, falhoz baszom a kapcsolot, amikor mar megint nyolc oras, Snyder-fele lassitasok jottek, de azert a film masodik feleben az szerencsere minimalisan volt csak.
Illetve valaki legyszi magyarazza el nekem, mi a faszom van Amerikaban, hogy az lett a mano, hogy az ex wwes meg bunyos embereket betoljak a nagy filmek foszerepebe, es kaszalnak evi tobbszazmilliot, mikozben szineszkedni annyira tudnak, mint egy wwes showban? Nincs bajom, Bautistaval, de az a fel orankent erkezo masfel mondatos nyekerges szerintem barkinek menne. The Dwayne Johnson arcan sem tudtam meg kb soha felfedezni erzelmet, ahogy Bautistaen sem, minden szerepukben pont ugyanugy viselkednek.
Szoval nincs bajom Bautistaval, de eleg hiteltelen volt a filmben. Oke-oke, Snyder zombis szarjai valahol parodiak, tehat csinalhat barmit, erre mindig lehet mutogatni, de azert ennel tobbet vartam osszessegeben. Voltak a filmben jo dolgok, a feleig elveztem, csak a masodik feleben semmit sem lattam, kicsit mintha a sajat csapdajaba esett volna Snyder. A wold war z-nel ezt nem tapasztaltam, bar az komolyabb volt vegig.
Ugyhogy szerintem Snyder az elso egy oraban megalapozott egy tok jo filmnek, a masodik masfelben meg elszurta.
több mint 3 éve
Az oxygen elment, de annyira nem kötött le. Viszont valahol egy vele foglalkozó fórumban ajánlották ezt:port.hu/adatlap/film/tv/a-bunos-den-skyldige/movie-205138
Na ezért megérte foglalkozni vele, mert ez tényleg tetszett.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 026
A halottak hadsere - NetflixAzért a zombis téma elég hamar ki tud fulladni, mint kb. bármi más.
Kellemes marhaság a műfaj kedvelőinek, de Snyder-nek nem véletlenül lenne szüksége egy fasza vágóra maga mellé, az ugyanis itt is elkelt volna. Lazán ki lehetne vágni a filmből 30-40 percet de úgy, hogy a fő történet szál egy picit se rezzen. Sok újat nem mutatott (az okos zombi minimum a Legenda vagyok óta azért nem akkora truváj) és sokszor már már paródia hajlik a dolog (lovon utat mutató zombi kapitány? nem már 😊 ) de aki szereti a szoft-gore-t meg a zombikat annak egynek elmegy.
Ezen gondolkodva jutott eszembe, hogy az van, hogy nem láttam már tisztességes, rendes "kulturált", minőségi, szélesvásznú zombifilmet a Z Világháború óta (tudom, a könyv ezerszer jobb stb. de most filmekről van szó) ami meg idestova, lassan 10 év. Néha felcsillant a műfaj, mint a Train To Busan vagy a Kiéhezettek, de elveszett a lendület ami a 2000-es évek elejétől (28 nappal később, Holtak hajnala stb.) tartott nagyjából a Z Világháborúig, közbeékelve nyilván a sorozattörténelem egy újkori klasszikusával aZ Nation-nelWalking Dead-el. Van pár sorozat amibe hébe hóba belenézek (a Kingdome nagyon nem jött be a Fekete nyár nagyon igen) aztán ennyi.
MC12
A Z világháborút láttam és olvastam is, sztem mindkettő nagyon jó, a könyvet szívesen megnézném megfilmesítve, de maga a film is nagyon tetszett, hogy így átdolgozták, simán jöhetne a második rész is.
több mint 3 éve
a wrath of man is megjelentAzért ez a májusi moziújranyitás az új Anders Thomas Jensen és Taylor Sheridan filmekkel nagyon erős lesz, kihagyhatatlan mindkettőÉéés mindkettő elérhető már a tékákban
r.baggio
r.baggio
a nobody pedig jó ideje elérhető
de én sztem mind2t megvárom hogy moziban is legyenek
több mint 3 éve
Azért ez a májusi moziújranyitás az új Anders Thomas Jensen és Taylor Sheridan filmekkel nagyon erős lesz, kihagyhatatlan mindkettőÉéés mindkettő elérhető már a tékákban
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
A novemberi Marvel menet a Nomádok Földje rendezőjétől.Uncsi! Szereplők miatt megnézés a tékából! Tipikus erőltetett poén a trailer végén!
iktriad
több mint 3 éve
MC12
6 378
A halottak hadsere - NetflixKellemes marhaság a műfaj kedvelőinek, de Snyder-nek nem véletlenül lenne szüksége egy fasza vágóra maga mellé, az ugyanis itt is elkelt volna. Lazán ki lehetne vágni a filmből 30-40 percet de úgy, hogy a fő történet szál egy picit se rezzen. Sok újat nem mutatott (az okos zombi minimum a Legenda vagyok óta azért nem akkora truváj) és sokszor már már paródia hajlik a dolog (lovon utat mutató zombi kapitány? nem már 😊 ) de aki szereti a szoft-gore-t meg a zombikat annak egynek elmegy.
Ezen gondolkodva jutott eszembe, hogy az van, hogy nem láttam már tisztességes, rendes "kulturált", minőségi, szélesvásznú zombifilmet a Z Világháború óta (tudom, a könyv ezerszer jobb stb. de most filmekről van szó) ami meg idestova, lassan 10 év. Néha felcsillant a műfaj, mint a Train To Busan vagy a Kiéhezettek, de elveszett a lendület ami a 2000-es évek elejétől (28 nappal később, Holtak hajnala stb.) tartott nagyjából a Z Világháborúig, közbeékelve nyilván a sorozattörténelem egy újkori klasszikusával a
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
The Ruthlessolasz maffia(?) film a netflixen, klasszikus felemelkedés és bukás történet annak minden fordulatával
ami kicsit egyedibbé teszi az a 80as évek olaszországának hangulata
ami a Viszkisben a 90es évek az itt a 80as
van egy két érdekesebb beszélgetés és Sara Serraiocco kifejezetten helyben van (európai film szóval cickókra fel 😀)
több mint 3 éve
A novemberi Marvel menet a Nomádok Földje rendezőjétől. több mint 3 éve
A mellek mindig nagy hatással vannak a filmekre!Igen mellek de annál nagyobb hatással van a filmre 😊mondjuk abban sokat segít hogy Stiller csak mellékszereplőBen Stiller ha csak egy fokkal is, de tényleg jobb az Adam Sandler-féléknél. Egy kicsit kevésbé ripacs, plusz szerepelt az Arrested Developmentben is, onnantól pedig rossz már nem lehet 😊Dodgeball, egyik legjobb film!
Kampman
csebi
amúgy Sandler esetében a kérdés mindig az hogy milyen rendezővel dolgozik, ő tud nagyon jó is lenni ahogy írták korábban bizonyos filmjeit csak a probléma hogy ha a rendező kevés akkor ő leszarja (Cage is hasonló amúgy)
Negritis
csebi
több mint 3 éve
Akkor lehet a netflix filmek sajátja, hogy nincs benne egyetlen pozitív karakter se, mert a The white tiger ugyanezt hozta. Korrekt iparosmunka, kellő kultúrsokk, de jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle.sztem ez nem feltétlen a netflix filmek sajátja, hanem most úgy összességében is van egy irányzat hogy egy csomó film szararcokról szól és azok felemelkedése-bukása(?) a téma
Bár már annak is örülök, ha ilyen filmet találok ott, a rengeteg szemét között.
r.baggio
Joker is ilyen volt sztem, Viceban se nagyon van szimpatikus karakter
több mint 3 éve
Akkor lehet a netflix filmek sajátja, hogy nincs benne egyetlen pozitív karakter se, mert a The white tiger ugyanezt hozta. Korrekt iparosmunka, kellő kultúrsokk, de jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle.Bár már annak is örülök, ha ilyen filmet találok ott, a rengeteg szemét között.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egyetértünk. Ez az elmélet jópofa, de kizárt hogy az alkotók fejében megfordult volna 😊Fontos vagy nekem (I care a lot - Netflix)nekem az ahogy | Pike és a csaja kicsinálják a maffiát az végletesen szánalmas és teljesen hazavágta a filmet | viszont valahol bedobtak egy olyan teóriát ami majdnem megmenthetné
Egynek elment, mondjuk 6/10, de messze nem olyan kiemelkedő, mint pl a Holtodiglan volt.
Sok apró kis faszság van benne, feleségem jogászként többször csak a fejét fogta 😂
Peter Dinklage semennyire nem volt hihető a kemény orosz maffiózó szerepében, bármennyire is bírom, mindig csak röhögtem, mikor megláttam a szakállával 😁
Érdekes koncepció, hogy egyetlen pozitív karaktert nem vezettek elő (mondjuk az öreglányt bírtam), nálam Pike sem váltotta ki azt a nagy ökölbeszorulós utálatot, amit mindenhol írtak (Sobri jutott eszembe, hogy neki tutira bejönne a nő hidegen számító, csak a hasznot szem előtt tartó mentalitása 😊). A leszbi vonalat se értettem, minek kellett, semmit nem adott hozzá a sztorihoz (pl a Haunting of Bly Manorban tök jól elfért és működött). Összességében kár érte, egy alapvetően tök érdekes alapötletből végül a benne lévő potenciál felét sem sikerült kihozni...
warr_b
| mikor a csajt belökik a vízbe a kocsival onnantól minden csak képzelgés miközben megfullad, ezért ér pöccre haza hogy megmentse a csaját, ezért tudják ennyire könnyen kicsinálni a ruszkikat és mikor a csúcsra ér ezért hal meg mert ott fogyott el teljesen a levegő |
engem a film nagyon dühített ahogy írtam is anno mert az alap ötlet tök jó volt és bőven lett volna benne kakaó egy rendes true crime drama-ra, de nope szét kellett baszni a maffiával
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Fontos vagy nekem (I care a lot - Netflix)nekem az ahogy | Pike és a csaja kicsinálják a maffiát az végletesen szánalmas és teljesen hazavágta a filmet | viszont valahol bedobtak egy olyan teóriát ami majdnem megmenthetné
Egynek elment, mondjuk 6/10, de messze nem olyan kiemelkedő, mint pl a Holtodiglan volt.
Sok apró kis faszság van benne, feleségem jogászként többször csak a fejét fogta 😂
Peter Dinklage semennyire nem volt hihető a kemény orosz maffiózó szerepében, bármennyire is bírom, mindig csak röhögtem, mikor megláttam a szakállával 😁
Érdekes koncepció, hogy egyetlen pozitív karaktert nem vezettek elő (mondjuk az öreglányt bírtam), nálam Pike sem váltotta ki azt a nagy ökölbeszorulós utálatot, amit mindenhol írtak (Sobri jutott eszembe, hogy neki tutira bejönne a nő hidegen számító, csak a hasznot szem előtt tartó mentalitása 😊). A leszbi vonalat se értettem, minek kellett, semmit nem adott hozzá a sztorihoz (pl a Haunting of Bly Manorban tök jól elfért és működött). Összességében kár érte, egy alapvetően tök érdekes alapötletből végül a benne lévő potenciál felét sem sikerült kihozni...
warr_b
| mikor a csajt belökik a vízbe a kocsival onnantól minden csak képzelgés miközben megfullad, ezért ér pöccre haza hogy megmentse a csaját, ezért tudják ennyire könnyen kicsinálni a ruszkikat és mikor a csúcsra ér ezért hal meg mert ott fogyott el teljesen a levegő |
engem a film nagyon dühített ahogy írtam is anno mert az alap ötlet tök jó volt és bőven lett volna benne kakaó egy rendes true crime drama-ra, de nope szét kellett baszni a maffiával
több mint 3 éve
Fontos vagy nekem (I care a lot - Netflix)Egynek elment, mondjuk 6/10, de messze nem olyan kiemelkedő, mint pl a Holtodiglan volt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na ilyen mennyiségben még pont elbírom viselni.Mindketten tudnak színészkedeni, csak évig nem voltak rászorulva. Stiller rendezni is tud, a Tropic Thunder és a The Secret Life of Walter Mitty is rendezési szempontból teljesen rendben van (höhöhö).A Kábelbarát is rendben van, az is Stiller film.
Gyurma Pappa
iktriad
több mint 3 éve
annyit tett hozzá a filmhez mint gabbert a tampa sb winhezMindketten tudnak színészkedeni, csak évig nem voltak rászorulva. Stiller rendezni is tud, a Tropic Thunder és a The Secret Life of Walter Mitty is rendezési szempontból teljesen rendben van (höhöhö).A Kábelbarát is rendben van, az is Stiller film.
Gyurma Pappa
iktriad
több mint 3 éve
Mindketten tudnak színészkedeni, csak évig nem voltak rászorulva. Stiller rendezni is tud, a Tropic Thunder és a The Secret Life of Walter Mitty is rendezési szempontból teljesen rendben van (höhöhö).A Kábelbarát is rendben van, az is Stiller film.
Gyurma Pappa