Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
dugo93
4 225
Az asszony írt közben egy panaszlevelet a mozinak, hogy rohadt lábszag van a teremben 😀Az első bosszúállókat néztük annó az asszonnyal feliratosan randi keretében a premier után kb másfél hónappal. Ketten voltunk a 14 soros teremben, a film felénél felraktam a lábamat az előttem levő székre ( cipő persze levéve) erre valahonnan megjelent egy mandró, hogy vegyem le mert itt ilyet nem szabad csinálni. Hogy miért fájt neki, illetve honnan tudta mit csinálok nem derült ki 😀Egész sokat járok moziba, de én még sosem találkoztam tapsikoló emberekkel. Csak ocsortány cigányokkal, de azokkal nonstop...Én hétköznap járok, 13 óra környékén.
Hanni
Még emberekkel se találkoztam.
Sobri Jóska
peach
több mint 5 éve
Finoman jelezte, hogy inkább foglalkozz az asszonnyal, azért nem szólnak 😊Az első bosszúállókat néztük annó az asszonnyal feliratosan randi keretében a premier után kb másfél hónappal. Ketten voltunk a 14 soros teremben, a film felénél felraktam a lábamat az előttem levő székre ( cipő persze levéve) erre valahonnan megjelent egy mandró, hogy vegyem le mert itt ilyet nem szabad csinálni. Hogy miért fájt neki, illetve honnan tudta mit csinálok nem derült ki 😀Egész sokat járok moziba, de én még sosem találkoztam tapsikoló emberekkel. Csak ocsortány cigányokkal, de azokkal nonstop...Én hétköznap járok, 13 óra környékén.
Hanni
Sobri Jóska
peach
több mint 5 éve
Az első bosszúállókat néztük annó az asszonnyal feliratosan randi keretében a premier után kb másfél hónappal. Ketten voltunk a 14 soros teremben, a film felénél felraktam a lábamat az előttem levő székre ( cipő persze levéve) erre valahonnan megjelent egy mandró, hogy vegyem le mert itt ilyet nem szabad csinálni. Hogy miért fájt neki, illetve honnan tudta mit csinálok nem derült ki 😀Egész sokat járok moziba, de én még sosem találkoztam tapsikoló emberekkel. Csak ocsortány cigányokkal, de azokkal nonstop...Én hétköznap járok, 13 óra környékén.
Hanni
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Egész sokat járok moziba, de én még sosem találkoztam tapsikoló emberekkel. Csak ocsortány cigányokkal, de azokkal nonstop...Én hétköznap járok, 13 óra környékén.
Hanni
több mint 5 éve
Nálunk sem tapsoltak ma, teljesen kulturált volt a közönség. 😊Westendbe néztem 6tól feliratosan és meglepően kúltúrált volt a közönség
Chargers LT
se taps, se pofázás semmi
annyi hogy
a film pedig szimplán zseniális, és nem tudom eldönteni még hogy jobb-e mint az IW de nincs messze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nálunk sem tapsoltak ma, teljesen kulturált volt a közönség. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Egész sokat járok moziba, de én még sosem találkoztam tapsikoló emberekkel. Csak ocsortány cigányokkal, de azokkal nonstop...
több mint 5 éve
Csatlakozom, az Infinity War jobb volt egy kicsit. Epicebb, drámaibb, stb.Infinty warnál nehéz jobbat csinálni. 😕szerintem nem volt jobb film, mint az infinity war
Kibaszottul rohadt módon sikerült!
braxa88
igazából nem tudom mit érezzek, elégedett vagyok, de közben van egy ilyen fura üresség bennem most.
shawnka
Ez viccesebb volt, és az amúgy nem volt rossz, de még a 3 órába sem sikerült kibontani elég fontos részleteket.
Mondom ezt úgy, hogy óriási marvel és képregény rajongó vagyok.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Dehogynem. Gokut a Bosszuallok kozott. Ugyhogy ha ez a mostani nem igy zarul, akkor mar nem leszek boldog. X)Mindenesetre én simán el tudtam fogadni az ilyen megnyilvánulást..22 film után a tökéletes lezárás. Álmodni sem merhet jobbat egy mozirajongó .persze hogy jár, mondjuk a film végén, vagy mikor ottvannak a készítők egy rendezvényen, vagy bármi ilyesmi.Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Ilyet nem eltem meg az emberek tapsoltak a teremben egy jelenetnel.
Janek
braxa88szerintem minden szempomtból tökéletes volt. 22 filmet így lezárni mestermunka.Én pont ezért értem ezeket a tapsokat...mert ez egy kibaszott nagy mestermű..és igen el kell ismerni és megbecsülni az ilyet...főleg mostanában.Mert végre olyat kap az ember amit egy életre megjegyez. Sztem jár a taps az összes alkotónak.
braxa88
(Sokkal jobb ez így mint fanyalogva ülni a mozivászon előtt egy Alien Covenantot nézve vagy egy új SW-részt. Igazság szerint ezeken kéne kiabálni, hogy mi a faszom ez és vissza a pénzt! 😀 )
Greengo
De nem a film közben. Nem focimeccs
braxa88
Greengo
több mint 5 éve
Mindenesetre én simán el tudtam fogadni az ilyen megnyilvánulást..22 film után a tökéletes lezárás. Álmodni sem merhet jobbat egy mozirajongó .persze hogy jár, mondjuk a film végén, vagy mikor ottvannak a készítők egy rendezvényen, vagy bármi ilyesmi.Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88szerintem minden szempomtból tökéletes volt. 22 filmet így lezárni mestermunka.Én pont ezért értem ezeket a tapsokat...mert ez egy kibaszott nagy mestermű..és igen el kell ismerni és megbecsülni az ilyet...főleg mostanában.Mert végre olyat kap az ember amit egy életre megjegyez. Sztem jár a taps az összes alkotónak.
braxa88
(Sokkal jobb ez így mint fanyalogva ülni a mozivászon előtt egy Alien Covenantot nézve vagy egy új SW-részt. Igazság szerint ezeken kéne kiabálni, hogy mi a faszom ez és vissza a pénzt! 😀 )
Greengo
braxa88
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
szerintem minden szempomtból tökéletes volt. 22 filmet így lezárni mestermunka.Remelem jovore inditjak a remakeket 😀
braxa88
Durva, hogy 1-et nem lattam belole
több mint 5 éve
braxa88
12 534
persze hogy jár, mondjuk a film végén, vagy mikor ottvannak a készítők egy rendezvényen, vagy bármi ilyesmi.Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
Greengo
több mint 5 éve
Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
szerintem minden szempomtból tökéletes volt. 22 filmet így lezárni mestermunka.Én pont ezért értem ezeket a tapsokat...mert ez egy kibaszott nagy mestermű..és igen el kell ismerni és megbecsülni az ilyet...főleg mostanában.Mert végre olyat kap az ember amit egy életre megjegyez. Sztem jár a taps az összes alkotónak.
braxa88
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
En nem is ertem, hogy jut eszedbe, hogy nem lesz tapsikolas es orvendes. Az osszes Star Wars-filmnel tapsikolassal kezdodik a film, a legutobbi nehany Marvel-filmnel szinten allandoan ezzel talalkoztam. Az Infinity Warban szemlatomast nagyon tetszett mindenkinek, amikor a kokemeny Thor megjelenik Wakandaban a csata kozepen es gyakni kezd, a Captain Marvelnel meg udvrivalgas es tapsvihar volt, amikor Stan Lee-t mutattak, de ez utobbi a kovetkezo Marvel-filmeknel is igy lesz szvsz.sajnálom a normális filmnézőket. Tapsolni, kiabálni moziban irtó gáz. Dehét ugye 2k19 vanfú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
| az Assemblenél meg konkrét ujjongás volt, nagyon éltem |
shawnka
braxa88
Amugy engem is zavar ez, de mar nem foglalkozom vele. En is rajongo vagyok, de ennyire hardcore sosem leszek.
több mint 5 éve
Hendrix
1 555
Ezt én se értem, fent még nem maradt senki. A megoldás amúgy egy minőségi zajszűrős fejhallgató, főleg ha gyerek is van a fedélzeten ami minden transzkontinentális repülőn utazó rémálma.hát de érted, a buszvezetőt sem köszönti álló ováció minden egyes alkalommal, amikor beáll egy megállóbaEnnyi háklis embert.repülőgépen dettó, de azért gyakran akad a fedélzeten idiótasajnálom a normális filmnézőket. Tapsolni, kiabálni moziban irtó gáz. Dehét ugye 2k19 vanfú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
shawnka
braxa88
slowmotion
Toca
slowmotion
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
hát de érted, a buszvezetőt sem köszönti álló ováció minden egyes alkalommal, amikor beáll egy megállóbaEnnyi háklis embert.repülőgépen dettó, de azért gyakran akad a fedélzeten idiótasajnálom a normális filmnézőket. Tapsolni, kiabálni moziban irtó gáz. Dehét ugye 2k19 vanfú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
shawnka
braxa88
slowmotion
Toca
több mint 5 éve
Ennyi háklis embert.repülőgépen dettó, de azért gyakran akad a fedélzeten idiótasajnálom a normális filmnézőket. Tapsolni, kiabálni moziban irtó gáz. Dehét ugye 2k19 vanfú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
shawnka
braxa88
slowmotion
több mint 5 éve
repülőgépen dettó, de azért gyakran akad a fedélzeten idiótasajnálom a normális filmnézőket. Tapsolni, kiabálni moziban irtó gáz. Dehét ugye 2k19 vanfú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
shawnka
braxa88
több mint 5 éve
amúgy este veszünk fel egy Endgame kibeszélő podcastet, baszassatok kérdéseket!
több mint 5 éve
Tapsolni, kiabálni moziban irtó kínos.Na!
braxa88
methodsunsound.com/the-room-newbies-guide-to-audience-participation/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
braxa88
12 534
sajnálom a normális filmnézőket. Tapsolni, kiabálni moziban irtó gáz. Dehét ugye 2k19 vanfú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
shawnka
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
fú tesó, a mi termünk nagyon tapsolt, 8-9 alkalommal legalább 😀Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Jo volt bizony!1-2x nálunk is volt, és nagyon felkúrt. mi a faszom ez focimeccs?! még jó hogy bekiabálások nálunk (még) nem divat...
Janek
több mint 5 éve
Jo volt bizony!Ilyet nem eltem meg az emberek tapsoltak a teremben egy jelenetnel.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
szerintem minden szempomtból tökéletes volt. 22 filmet így lezárni mestermunka.Infinty warnál nehéz jobbat csinálni. 😕szerintem nem volt jobb film, mint az infinity war
Kibaszottul rohadt módon sikerült!
braxa88
igazából nem tudom mit érezzek, elégedett vagyok, de közben van egy ilyen fura üresség bennem most.
shawnka
| több eddigi marvel film szerepelt benne, és talán Odinon kívűl az összes szereplő.
plusz olyan epikus pillanatok mikor a hajamat leraktam. Az egész történetvezetés, rendezés kifogástalan. Sokkal több drámai lelkizős jelenet mint az Infinity Warban, az elmaradhatatlan tipikus marvel poénok
Az Original Six...
Chris Evans itt egybeolvadt a karakterrel, kb majd a sírjára is fel kell írni hogy Captain America. Tökéletes a csávó erre a szerepre.
Többiek is.
Amikor a létező összes de tényleg összes karakter megjelent a végső csatára arra vártam nagyon régóta(hogy ennyien egy grandiózus csatában). És úgy kaptam meg, hogy a fejemet csóváltam, hogy nem-nem-nem-nem, ilyen nincs. ilyen jó nem lehet 😊
Nyílván itt a végén le kellett zárni és új szálakat beindítani (istenem a galaxis örzői 3.t mennyire várom 😀 ), így nem lehetett a befejezés, az utolsó jelenet olyan ütős mint az előzőben. A stáblista alatt tavaly tátott szájjal ültem. Most szomorkásan mosolyogva, de azt gondolva tökéletes filmélményben volt részem.
|