Filmek
A lány nem esetlen, és a film rendben van; mondjuk, az igaz, hogy nincs igazából semmi kapcsolata a korábbi Predator filmekkel.Nem lattam a trailert, de direkt ezert, mert sejtettem, hogy mar ott is csak a fejemet fogtam volna.Prey.A trailer is egy komplett fos, abból kiindulva a film egésze sem lehet jó.
Ugy tunik, manapsag tudatosan arra mennek a studiok, hogy ezekkel a regi nagy filmekkel valami uj resszel lehuzzanak emg egy bort rola, a friss filmben semmi sem tortenik, lofasz az egesz, csak probaljak visszahozni a nezobe azt a regi erzest. Ilyenek az sw-sorozatok es kb minden mostansag, ez a Predator film is.
Csak igazabol egy rakat kaka. Tenyleg semmi sem tortenik, az elso perctol kezdve untam, az utolsoig. Ertem en, hogy Pocahontas fasza csavo, ertem en, hogy manapsag a noket tolni kell es meg egy himringyo is csak no lehet a mai vilagban, de valami iszonyat nevetseges, hogy a Swarcival faszan indulo predatort, aki ellen meg a legkikepzettebb szuperkatonak is kevesek voltak, egy tudta megallitani, nagy nehezen a predatort, azt most egy 50 kilos kislany okitja epp, akit egesz filmben oltottak, hogy egy landzsat sem tud egyenesen elhajitani kb, az itt felveszi a versenyt hol a ragadozoval, hol 5 puskas, keses ferfival.
Szoval amugy ez nem predatort film, en rajottem, hogy ez a Black widow 2, Natasha Romanoff hasznalta az idokovet, visszautazott es jol ellatta mindenki bajat.
Es persze ezekkel a filmekkel egyre inkabb sikerul magat a predatort, a felelmetes leny mitoszat is komolytalanna tenni.
Igazabol nem ertem, mi szukseg volt erre a filmre. Egy dolog, hogy komolytalan, de oszinten, rossz is. Idegesito is, mert tudod, hogy nevetseges az egesz, amit latsz. Meg persze klisek sorozata, az egvilagon semmi ujat vagy pluszt nem ad a ragadozo franchise-hoz.
Stez
Willie Parker
De remeltem, hogy adni fog a film valamit a total klises szegeny lenezett indiancsaj vs predator forgatokonyvon kivul, de igazabol nem adott az egvilagon semmit. Remeltem, hogy legalabb megprobaljak osszekapcsolni a tobbi filmmel, valami valaszt adni ra, hogy akkor miert most, miert ide, mit kell errol tudni, de meg ennyit sem kaptal meg, hogyha ezt a csunya fogas urlenyt nem lattam volna a fegyvereivel mar korabban parszor, akkor igazabol ez egy total kulonallo filmnek tunt volna, annyira csak annyit kaptal a franchise-bol, hogy ja, nezd mar, ez egy predator.
Egy kemenylegeny, aki amugy a 100 percbol 90et vegighentel szo szerint, mindenhol omlik a ver, egy igazi badass, vegig tomik beled, hogy milyen durva... Aztan akit aztan 10 perc alatt elintez Pocahontas. 🙂
Szoval szerintem ez egy nagyon elbaszott film lett, ugyanugy, mint az eddigi borlehuzos folytatasok. Es mivel tenyleg semmifele kapcsolodasi pont nem jott a tobbihez, igy total foloslegesnek erzem ezt a predator filmet ebben a formaban.
De mondjuk koze van a Disneynek hozza, szoval nem lep meg. Ott most divat ujra eloszedni a regi kozkedvelt filmeket egy vagy tobb folytatasra, a foszereplo pedig mindig egy esetlen lany, aki 70 perccel kesobb mar szuperhos lesz es hirtelen mindent tud.
Stez
Nem lattam a trailert, de direkt ezert, mert sejtettem, hogy mar ott is csak a fejemet fogtam volna.Prey.A trailer is egy komplett fos, abból kiindulva a film egésze sem lehet jó.
Ugy tunik, manapsag tudatosan arra mennek a studiok, hogy ezekkel a regi nagy filmekkel valami uj resszel lehuzzanak emg egy bort rola, a friss filmben semmi sem tortenik, lofasz az egesz, csak probaljak visszahozni a nezobe azt a regi erzest. Ilyenek az sw-sorozatok es kb minden mostansag, ez a Predator film is.
Csak igazabol egy rakat kaka. Tenyleg semmi sem tortenik, az elso perctol kezdve untam, az utolsoig. Ertem en, hogy Pocahontas fasza csavo, ertem en, hogy manapsag a noket tolni kell es meg egy himringyo is csak no lehet a mai vilagban, de valami iszonyat nevetseges, hogy a Swarcival faszan indulo predatort, aki ellen meg a legkikepzettebb szuperkatonak is kevesek voltak, egy tudta megallitani, nagy nehezen a predatort, azt most egy 50 kilos kislany okitja epp, akit egesz filmben oltottak, hogy egy landzsat sem tud egyenesen elhajitani kb, az itt felveszi a versenyt hol a ragadozoval, hol 5 puskas, keses ferfival.
Szoval amugy ez nem predatort film, en rajottem, hogy ez a Black widow 2, Natasha Romanoff hasznalta az idokovet, visszautazott es jol ellatta mindenki bajat.
Es persze ezekkel a filmekkel egyre inkabb sikerul magat a predatort, a felelmetes leny mitoszat is komolytalanna tenni.
Igazabol nem ertem, mi szukseg volt erre a filmre. Egy dolog, hogy komolytalan, de oszinten, rossz is. Idegesito is, mert tudod, hogy nevetseges az egesz, amit latsz. Meg persze klisek sorozata, az egvilagon semmi ujat vagy pluszt nem ad a ragadozo franchise-hoz.
Stez
Willie Parker
De remeltem, hogy adni fog a film valamit a total klises szegeny lenezett indiancsaj vs predator forgatokonyvon kivul, de igazabol nem adott az egvilagon semmit. Remeltem, hogy legalabb megprobaljak osszekapcsolni a tobbi filmmel, valami valaszt adni ra, hogy akkor miert most, miert ide, mit kell errol tudni, de meg ennyit sem kaptal meg, hogyha ezt a csunya fogas urlenyt nem lattam volna a fegyvereivel mar korabban parszor, akkor igazabol ez egy total kulonallo filmnek tunt volna, annyira csak annyit kaptal a franchise-bol, hogy ja, nezd mar, ez egy predator.
Egy kemenylegeny, aki amugy a 100 percbol 90et vegighentel szo szerint, mindenhol omlik a ver, egy igazi badass, vegig tomik beled, hogy milyen durva... Aztan akit aztan 10 perc alatt elintez Pocahontas. 🙂
Szoval szerintem ez egy nagyon elbaszott film lett, ugyanugy, mint az eddigi borlehuzos folytatasok. Es mivel tenyleg semmifele kapcsolodasi pont nem jott a tobbihez, igy total foloslegesnek erzem ezt a predator filmet ebben a formaban.
De mondjuk koze van a Disneynek hozza, szoval nem lep meg. Ott most divat ujra eloszedni a regi kozkedvelt filmeket egy vagy tobb folytatasra, a foszereplo pedig mindig egy esetlen lany, aki 70 perccel kesobb mar szuperhos lesz es hirtelen mindent tud.
Tegnap végre meg tudtam nézni a The Tender Bar c. filmet.
Az biztos, hogy többször megfogom.
Ben bácsi valami eszméletlen mit tett le az asztalra.
Prey.A trailer is egy komplett fos, abból kiindulva a film egésze sem lehet jó.
Stez
Nem is tudtam, hogy lesz új Predator.
Indiános predator.
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Nem is tudtam, hogy lesz új Predator.egyrészt már kint van, másrészt linkeltük is ide a trailereket
Indiános predator.
jobbágy#JC6
nemtom ma lesz-e időm megnézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nem tudom miről beszélsz, nem ismerem a történetet, de nem volt benne Musk vagy pedofilozás.Thirteen Livesmusk pedofilozása is megjelenik a filmben? 😀
Jó film, 2 óra 20 perc kb, de nem untam ( nem ismerem az előzményeket ) így nekem minden új volt.
10/6
KeyG
Fontos_Vidra
Elolvastam mi volt, most sem lett szimpatikusabb az a köcsög Musk. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Thirteen Livesmusk pedofilozása is megjelenik a filmben? 😀
Jó film, 2 óra 20 perc kb, de nem untam ( nem ismerem az előzményeket ) így nekem minden új volt.
10/6
KeyG
10/6
mondjuk marvel filmben nem lesz
KeyG
ezt látta már valaki itt?Persze 😀
🎞️A tengeri fenevad - Valószínűleg a @FilmbaratokPod ajánlása nélkül ezt nem néztük volna meg...és mekkora hiba lett volna! 🤐
— SzücsiBácsi (@SzuchiBacsi88) August 3, 2022
Ez egy szórakoztató, izgalmas és szép animációs film. ♥️ Kicsit sablonos persze, de a világ amit teremt izgalmas 😎 Köszönöm srácok!#netflix#Seabeast pic.twitter.com/O4zKCTAnFY
Negritis, a vajda
Írtam is róla pár sort. Sztori ismerős, de a képi világa valami csodálatos. A lányok egy hét alatt 3x nézték meg 😀
🎞️A tengeri fenevad - Valószínűleg a @FilmbaratokPod ajánlása nélkül ezt nem néztük volna meg...és mekkora hiba lett volna! 🤐
— SzücsiBácsi (@SzuchiBacsi88) August 3, 2022
Ez egy szórakoztató, izgalmas és szép animációs film. ♥️ Kicsit sablonos persze, de a világ amit teremt izgalmas 😎 Köszönöm srácok!#netflix#Seabeast pic.twitter.com/O4zKCTAnFY
Nyugi jövőre lelövik. 😊Ha lehetne lemondanám az 1 éves előfizum amit kötöttem márciusban, szánalom az egész....hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_KeatonSzokásos Warner faszságok.
empty taxi
Most az HBO Maxnál lesznek aggasztó hírek.
steelwolf
KeyG
Vicces, hogy egy szar platformra építettek valamit aztán csodálkoznak, hogy szar, dehát ki kellett adni,
Legalább a content jó arra megérte. 😀
Szerkesztette: Toca
Ha lehetne lemondanám az 1 éves előfizum amit kötöttem márciusban, szánalom az egész....hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_KeatonSzokásos Warner faszságok.
empty taxi
steelwolf
hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_KeatonSzokásos Warner faszságok.
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Csak akkor nézném meg ezt az olasz remaket, ha a főszerepeket Carlo Pedersoli és Mario Girotti játszanák.Pfff...elvileg olasz mozifilm és a netflix csak "terjesztő"
hu.ign.com/kulonben-duhbe-jovunk-remake/78929/news/ettol-mar-mi-is-duhbe-jovunk-a-netflixre-nyaron-erkezik-bud-spencer-es-terence-hill-egyik-legnagyobb
warr_b
Augusztus 24-én érkezik a Netflixre a KÜLÖNBEN DÜHBE JÖVÜNK idén olasz mozikat is megjárt remake-je. @FilmbaratokPod pic.twitter.com/V7SMX2NycI
— Antonio Coimbra de la Coronilla y Azavedo (@Aldyr42) August 1, 2022
Negritis, a vajda
Pfff...elvileg olasz mozifilm és a netflix csak "terjesztő"
hu.ign.com/kulonben-duhbe-jovunk-remake/78929/news/ettol-mar-mi-is-duhbe-jovunk-a-netflixre-nyaron-erkezik-bud-spencer-es-terence-hill-egyik-legnagyobb
warr_b
Augusztus 24-én érkezik a Netflixre a KÜLÖNBEN DÜHBE JÖVÜNK idén olasz mozikat is megjárt remake-je. @FilmbaratokPod pic.twitter.com/V7SMX2NycI
— Antonio Coimbra de la Coronilla y Azavedo (@Aldyr42) August 1, 2022

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Az unoka.nézd meg a Zanoxot, az biztos nem szürke, vontatott, lassú. 😊
Tetszett. De annyira szürke, vontatott, lassúak ezek a magyar filmek..
jobbágy#JC6
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
Tetszett. De annyira szürke, vontatott, lassúak ezek a magyar filmek..