Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/08/naci_zombik_pipa._repulo_robotcapak_pipa._iszonyatosan_gagyi_cgi_pipa._az_ev_filmje_nana/tessék egy hasonló
Ezt már nagyon régóta várom 😛 😀
warr_b
www.youtube.com/watch?v=Y8NJXJLzQHM
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/08/naci_zombik_pipa._repulo_robotcapak_pipa._iszonyatosan_gagyi_cgi_pipa._az_ev_filmje_nana/Ezt már nagyon régóta várom 😛 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
hát ez a remake trailer szarabb mint az OG trailer
több mint 5 éve
Persze, mert ez most egy japan szekszbaba, aki allo brevel kerget vegig az utcan, ennek megfeleloen termeszetesen halhatatlan egeszen addig, amig meg nem hal.Chuky 😊 Az eredeti nagyon jó, szóval magasan van a léc...valószínűleg nem ugorja meg.XD LOL. AZ ilyenek engem agyilag felqrnak. Egy lapáttal fejen lehetett volna bni, de persze filmet kellett csinálni belőle, more. Ez nem egy vakondok, hogy elbújjon a föld alá. Sakkor még rimék.
www.youtube.com/watch?v=94HfPVgcStE
Chargers LT
kishaszi
több mint 5 éve
Chuky 😊 Az eredeti nagyon jó, szóval magasan van a léc...valószínűleg nem ugorja meg.XD LOL. AZ ilyenek engem agyilag felqrnak. Egy lapáttal fejen lehetett volna bni, de persze filmet kellett csinálni belőle, more. Ez nem egy vakondok, hogy elbújjon a föld alá. Sakkor még rimék.
Chargers LT
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Chuky 😊 Az eredeti nagyon jó, szóval magasan van a léc...valószínűleg nem ugorja meg.De jo, egy ujabb remake. A szeriabol a regi, elso resz talan meg rendben volt, bar szerintem ez is eros kifejezes, de a tobbi mar a nezhetetlen kategoriat surolta.
Chargers LT
több mint 5 éve
Chuky 😊 Az eredeti nagyon jó, szóval magasan van a léc...valószínűleg nem ugorja meg.www.youtube.com/watch?v=94HfPVgcStE
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.Ez a film akkor ut ha az ember kicsit depis 😀
Attol fuggetlenul, jo es elgondolkodtato viszont szinkoronosan neztem es a vege nem kerek...eddig sem allt ossze a kep teljesen, hogy a vegen mi is tortenik, de ahogy a fantasztikus port.hu-t olvastam a vegen szar a szinkron, szoval az eredeti vegjelenetnel
| kvazi ujraelesztik. | Kinek mi a megoldasa a filmnek?!
Nem ez az elso film, ahol szarul forditanak es mas ertelmezest nyer a vege.
több mint 5 éve
Brightburnami szar a superman eredettel az meh itt is
a gyerekszínész max elfogadható
szórakoztató viszont
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/BxPFnLpgCLK/Nem kéne...
steelwolf
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Elég bíztató, nálam kötelezően mozis idén. www.youtube.com/watch?v=vEJaRuD5u-4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0BG57XBPS8nIBFbFw5JWZW9MB5cCBffxzqZmDXvjqpZ8BgpScNXRgd8S0
több mint 5 éve
sztem 2vel tolják odébb és hozzáadnak még 1 részt 😀Ha már Star Wars meg Marvel, van élet az Endgame-n és a Skywalkereken túl.Avatar b+, jah persze 😀
twitter.com/ErikDavis/status/1125802890310742016
iktriad
Minden évben egy évvel eltolják, sose lesz belőle semmi...
warr_b
több mint 5 éve
Ha már Star Wars meg Marvel, van élet az Endgame-n és a Skywalkereken túl.Avatar b+, jah persze 😀
iktriad
Minden évben egy évvel eltolják, sose lesz belőle semmi...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
ha érdekel valakitReynolds hozta magával a Deadpool PR-osait.
www.youtube.com/watch?v=tAA_yWX8ycQ
| marketing of the year!!!!!!! |
Negritis
több mint 5 éve
nem csak az, hanem átjön Vader kibaszott nagy rage-e, ahogy ki akarja nyírni a mesterét. libabőr, sokkal jobbak mostanság a fan filmek, mint ezek az új szarok.Köszi.Hmm nekem még mindig lejátssza .Akkor a kedvedért. A link működik.Újraalkották Darth Vader és Obi-Wan Kenobi harcát, és döbbenetes a végeredmény..........A videó nem áll rendelkezésre
player.hu/kult/ujraalkottak-darth-vader-es-obi-wan-kenobi-harcat-es-dobbenetes-a-vegeredmeny/?fbclid=IwAR0Pp-qFQrxg6Go680TBkQIeTdwVaQR2VU7EaBB4jm1YszVxJT94ktTGC9I
Greengo
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=to2SMng4u1k
Greengo
Módfelett dinamikusabb, valóban.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ha érdekel valakitwww.youtube.com/watch?v=tAA_yWX8ycQ
| marketing of the year!!!!!!! |
több mint 5 éve
És az Avatar 2-5 neked smafu? 😊 😊 😊Ha már Star Wars meg Marvel, van élet az Endgame-n és a Skywalkereken túl.Ebből a listából pont az jön le, hogy nincs...
iktriad
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Ha már Star Wars meg Marvel, van élet az Endgame-n és a Skywalkereken túl.Ebből a listából pont az jön le, hogy nincs...
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerintem kurva jó, nekem nagyon adta.Köszi.Hmm nekem még mindig lejátssza .Akkor a kedvedért. A link működik.Újraalkották Darth Vader és Obi-Wan Kenobi harcát, és döbbenetes a végeredmény..........A videó nem áll rendelkezésre
player.hu/kult/ujraalkottak-darth-vader-es-obi-wan-kenobi-harcat-es-dobbenetes-a-vegeredmeny/?fbclid=IwAR0Pp-qFQrxg6Go680TBkQIeTdwVaQR2VU7EaBB4jm1YszVxJT94ktTGC9I
Greengo
Sobri Jóska
Greengo
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Köszi.Hmm nekem még mindig lejátssza .Akkor a kedvedért. A link működik.Újraalkották Darth Vader és Obi-Wan Kenobi harcát, és döbbenetes a végeredmény..........A videó nem áll rendelkezésre
Greengo
Sobri Jóska
Greengo
több mint 5 éve
Ha már Star Wars meg Marvel, van élet az Endgame-n és a Skywalkereken túl.twitter.com/ErikDavis/status/1125802890310742016
több mint 5 éve
Hmm nekem még mindig lejátssza .Akkor a kedvedért. A link működik.Újraalkották Darth Vader és Obi-Wan Kenobi harcát, és döbbenetes a végeredmény..........A videó nem áll rendelkezésre
Greengo
Sobri Jóska
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Újraalkották Darth Vader és Obi-Wan Kenobi harcát, és döbbenetes a végeredmény..........A videó nem áll rendelkezésre
Greengo
több mint 5 éve
Újraalkották Darth Vader és Obi-Wan Kenobi harcát, és döbbenetes a végeredmény..........player.hu/kult/ujraalkottak-darth-vader-es-obi-wan-kenobi-harcat-es-dobbenetes-a-vegeredmeny/?fbclid=IwAR0Pp-qFQrxg6Go680TBkQIeTdwVaQR2VU7EaBB4jm1YszVxJT94ktTGC9I
E-A-G-L-E-S EAGLES !