Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez a BUEK nem is rossz film. Oke, remake, ugyhogy az alapotlet nem uj, de azert egyszer nezos. I am mother szinten rendben van.
több mint 5 éve
A ház amit jack épített - nemtudom jó nyomon járok e, de pontosan az ilyen filmek torzítják a közízlést az agyatlan block busterek irányába. Szerzői film, persze, de az öncélú polgárpukkasztáson és az erkölcsöt kikezdő jelenetein számomra pusztán a nagybetűs sznobizmust, a nesztek ezt a szart is le tudom nyomni a torkotokon művészet címszóval történő trollkodást véltem felfedezni. Lehet értelmezni nyílván görbe tükörnek, a saját fennkölt fingjukat szagolgató művészek szatírájának, de trier is pont uhyanebbe a hibába esik, annyira akar egyszerre fuck offolni és művészi lenni. Sztem amúgy sem szerencsés, ha dantevel képben kell lenni egy film nézése közben. A szórakoztatás nem erről szól, egy beképzelt, magát feljebb valónak gondolt ember nagy és öncélú visszavágása a "szakmának". Még rosszabb, hogy a megnézése után elolvastam pár kritikát és összességében dícsérik a filmet. Nem! Attól, hogy valami szerzői és értem, még nem leszek különleges és nem fogadom el a sértett szart. Szegény dillon rossz lóra tett, egy ilyen alakításért bármelyik coen vagy anderson filmben oszkárt kapott volna.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Gren BookVigo hihetetlen mennyire jol hozta az olasz suttyot, engem Tony Sopranora emlekeztetett. Nemtudom kinek az otlete volt egy szoke dan palira osztani ezt a szerepet de bejott.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
City of lies az index cikker szerint csak olaszorszagban jott ki , eloszor a mozikba majd dvd-namugy itt az egesz film
www.youtube.com/watch?v=3KdPub460qg
több mint 5 éve
Kurszk - majdnem mint a sorozatoknák a Csernobil, ez is szépen megmutatja az orosz viszonyokat. Szerencsére ez sem hálivúdi produkció, és bár ugye itt is ismert a sztori és a végkimenetel, azért képes feszültséget teremteni. Szomorú történet ez is, korrektül tálalva.Tetszett.
warr_b
több mint 5 éve
Escape room (2019) - aki szerette anno a Kockát és folytatásait, annak mindenképpen ajánlom 😊 Korrekt kis horror, jól néz ki, izgalmas is, egyszer mindenképpen érdemes lehet megnézni.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kurszk - majdnem mint a sorozatoknák a Csernobil, ez is szépen megmutatja az orosz viszonyokat. Szerencsére ez sem hálivúdi produkció, és bár ugye itt is ismert a sztori és a végkimenetel, azért képes feszültséget teremteni. Szomorú történet ez is, korrektül tálalva.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=QZ6KIK7taGc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Markovics Tamás egy zseniális szinkronszínész de a High School Musicalben passzolt utoljára a hangja Efronhoz. 30+-os "jó kiállású" férfihez nekem már zavaró, főleg hogy élőben sem ilyen a hangja.Mintha lett volna olyan valós karakter akit szarul játszott volna. De nem volt, mert mindegyikben tökéletes volt, a Fighterben konkrétan no1 ever, annyira azonosult dicky eklunddal, de a Big shortban is kiváló volt.Nem rossz, abszolút nézhető, de azért a nagyon erőstől jócskán messze van 😀.Bale szerintem kifejezetten szar lett volna
Zac Efron sem vállalhatatlan, de itt is erős, hogy tökéletes a szerepre. (Igaz Christian Bale már egy kicsit öreg lett volna hozzá )
eaglesmcnabb
Negritis
Nyilván csak feltételezés, (a kora miatt nem biztos hogy most tökéletes lett volna), de hogy kifejezetten szar lett volna, az nem valószínű.
Ami nekem mindenképpen negatívum az a szinkron. Szinkronosan szeretem nézni a filmeket, Zac Efronhoz állandó szinkronja Markovics Tamás amennyire illik Zac Efronhoz, annyira nem illik Ted Bundyhoz... folyamatosan James Van Der Beek jelent meg előttem a Dawson's Creekből 😀
eaglesmcnabb
Szerkesztette: JéBé
több mint 5 éve
szeretem Bale-t és jó színész, de a naiv jófiú, megnyerű csábító ... részt ledobná róla a szerepMintha lett volna olyan valós karakter akit szarul játszott volna. De nem volt, mert mindegyikben tökéletes volt, a Fighterben konkrétan no1 ever, annyira azonosult dicky eklunddal, de a Big shortban is kiváló volt.Nem rossz, abszolút nézhető, de azért a nagyon erőstől jócskán messze van 😀.Bale szerintem kifejezetten szar lett volna
Zac Efron sem vállalhatatlan, de itt is erős, hogy tökéletes a szerepre. (Igaz Christian Bale már egy kicsit öreg lett volna hozzá )
eaglesmcnabb
Negritis
Nyilván csak feltételezés, (a kora miatt nem biztos hogy most tökéletes lett volna), de hogy kifejezetten szar lett volna, az nem valószínű.
Ami nekem mindenképpen negatívum az a szinkron. Szinkronosan szeretem nézni a filmeket, Zac Efronhoz állandó szinkronja Markovics Tamás amennyire illik Zac Efronhoz, annyira nem illik Ted Bundyhoz... folyamatosan James Van Der Beek jelent meg előttem a Dawson's Creekből 😀
eaglesmcnabb
nem mondom h szarul alakítana mint színész csak nem passzolna a 2 dolog
és ezért volt jó Efron, mert hozta azt a felét is amit mindig is és emellé hozzá tette a megbújó pszihopatát
több mint 5 éve
Mintha lett volna olyan valós karakter akit szarul játszott volna. De nem volt, mert mindegyikben tökéletes volt, a Fighterben konkrétan no1 ever, annyira azonosult dicky eklunddal, de a Big shortban is kiváló volt.Nem rossz, abszolút nézhető, de azért a nagyon erőstől jócskán messze van 😀.Bale szerintem kifejezetten szar lett volna
eaglesmcnabb
Negritis
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem rossz, abszolút nézhető, de azért a nagyon erőstől jócskán messze van 😀.Bale szerintem kifejezetten szar lett volna
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Nem rossz, abszolút nézhető, de azért a nagyon erőstől jócskán messze van 😀. Zac Efron sem vállalhatatlan, de itt is erős, hogy tökéletes a szerepre. (Igaz Christian Bale már egy kicsit öreg lett volna hozzá )
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
En ugy lattam, hogy tudtam a sztorit nagyjabol, nekem igy is tetszett. Mondjuk pont amiatt, mert egy masik ember szemszogebol volt bemutatva az egesz, aki igazabol az utolso utani pillanatig hitt a csavojaban.Extremely whicked, shockingly evil and vile*ha nem ismered a sztorit
Fuu nagyon eros film, Efron kb tokeletes a szerepre, erosen ajanlott megtekintesre.
JayB
mondjuk én is bírtam, de kb. az utolsó fél órája miatt emlékszek a filmre.
viszont tök jó twist volt, hogy az átlag amerikai állampolgár szemszögéből néztük az egész filmet.
shawnka
több mint 5 éve
akinek van VPN-je az usa-netflixen megnézhetiExtremely whicked, shockingly evil and vile*ha nem ismered a sztorit
Fuu nagyon eros film, Efron kb tokeletes a szerepre, erosen ajanlott megtekintesre.
JayB
viszont tök jó twist volt, hogy az átlag amerikai állampolgár szemszögéből néztük az egész filmet.
shawnka
érdemes mellé tenni a ted bundy tapes-t is elvileg, még nem álltam neki
több mint 5 éve
Extremely whicked, shockingly evil and vile*ha nem ismered a sztorit
JayB
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Extremely whicked, shockingly evil and vile Fuu nagyon eros film, Efron kb tokeletes a szerepre, erosen ajanlott megtekintesre.
több mint 5 éve
Elég jó kis film volt ez. | Végre nem a hősködésről szólt a film, ahogy valaki legyalul 100 terroristát egy fogvájóval 😊 |
Hotel Mumbai
www.youtube.com/watch?v=A8IxhVslvro
több mint 5 éve
nem hittem volna, de ez a film érdekelwww.youtube.com/watch?v=jtQguOMLnN0
több mint 5 éve
- JC6
6 981
Mami.Kegyetlen. Én apróbb szívatások elszenvedője voltam, fogalmam sincs hogy reagáltam volna egy ehhez hasonlóra. És köztudott, hogy ettől még brutálisabbak voltak/vannak..
Ezért is van ennyi szociopata a Földön.
Nagyon beteg.
több mint 5 éve
kell ez?a Bran Da Broken mé nem vót jó?
www.youtube.com/watch?v=Ylq0-kJG-Uw
Negritis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
kell ez?www.youtube.com/watch?v=Ylq0-kJG-Uw
több mint 5 éve
Állitólag Michael B. Jordan-nal készül a Mátrix folytatása! 🤔
több mint 5 éve
After the weddingA “szokásos” északi szenvedés több szálon szőve,varázslatos színészi játékkal.
Csakis eredeti nyelven!
Jo azért egy angol/magyar felirat szükséges hozzá.