Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
vannak, és ők is úgy tartják levegőben, mint mi a MiG-29-eseket, csak az a különbség, hogy nekik a gépet gyártó ország ellenségük volt, ezért nem is tudtak máshoz kezdeni az alkatrész-kannibalizmuson keresztül, mi viszont aktív kereskedelmi viszonyban voltunk a ruszkikkal, és így sikerült saját szakállra megoldani a dolgokat.Elvileg az iráni légierőnek még vannak aktív Tomcat-jei, szóval az ellenség már adott 😄Hogy legyen egy még egy kis extra nosztalgiafaktor. Anno láttam olyan rendszám táblákról képeket pilóták autóin, hogy "My other car is a F-14 Tomcat". Lehet Maverick szó szerint vette és mikor kivonták őket a hadrendből, elvitt egyet haza emlékbe, és hétvégente azzal röpköd. 😊 Viccet félre téve, biztos lesz rá magyarázat.Kijött egy ilyen.én csak azt nem értem, hogy ha egyszer végig baromkodják a filmet Hornetekkel, akkor mit keres a végén az a Tomcat...
www.youtube.com/watch?v=yl9cRdAWty4
Lehet ez hatásosabb teaser trailer lett volna.
twitter.com/bubbaprog/status/1151952045081026564
iktriad
slowmotion
iktriad
warr_b
több mint 5 éve
Azt nem vágom. 3 v. 4x futottam neki, de az első részt se bírtam végig. Hiába istenítik.Ha olyan búvalbaszott feje lesz benne, mint a True Detectiveben volt, akkor, akkor elég ha osztogatja a pengéket és a vérszipolyok ha ránéznek, már vagdossák is fel önként az ereiket...)Azta. El kezdett érdekelni!
Mahershala Ali lesz az új Penge!
iktriad
kishaszi
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Ha olyan búvalbaszott feje lesz benne, mint a True Detectiveben volt, akkor, akkor elég ha osztogatja a pengéket és a vérszipolyok ha ránéznek, már vagdossák is fel önként az ereiket...)Azta. El kezdett érdekelni!
iktriad
kishaszi
több mint 5 éve
)Azta. El kezdett érdekelni!
iktriad
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Elvileg az iráni légierőnek még vannak aktív Tomcat-jei, szóval az ellenség már adott 😄Hogy legyen egy még egy kis extra nosztalgiafaktor. Anno láttam olyan rendszám táblákról képeket pilóták autóin, hogy "My other car is a F-14 Tomcat". Lehet Maverick szó szerint vette és mikor kivonták őket a hadrendből, elvitt egyet haza emlékbe, és hétvégente azzal röpköd. 😊 Viccet félre téve, biztos lesz rá magyarázat.Kijött egy ilyen.én csak azt nem értem, hogy ha egyszer végig baromkodják a filmet Hornetekkel, akkor mit keres a végén az a Tomcat...
iktriad
slowmotion
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Azért Mahershala Ali-val a Penge nagyot fog szólni.meglátjuk, akcióban még nem láttam
Kenny
mondjuk vicces h Cottonmouth a sorozatokból bekerül az mcu-ba 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Azért Mahershala Ali-val a Penge nagyot fog szólni.
több mint 5 éve
úristen gyerekek, most nézem a Species-thát Madsen, Kingsley és Whitaker is sok szarban szerepel de ez ott van mindnél a legalja listán 😀
Alien 4 mielőtt jött az Alien 4 😀
csak egy csomó mégunalmasabb baromsággal 😀
több mint 5 éve
oh, jön az unworthy thor saga?
több mint 5 éve
Íme az MCU 4. fázisának első komolyabb adagjaBeteg.
twitter.com/IMDb/status/1152761364638765061
Nem mindegyik mozifilm, kb a fele a sorozat -ebből a What If ráadásul animációs-, amit a Disney+ ad majd.
Fekete Özvegy(May 1, 2020)
The Falcon and the Winter Soldier (Disney+, Fall 2020)
Eternals (November 6, 2020)
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Feb. 12, 2021)
WandaVision (Disney+, Spring 2021)
Loki (Disney+, Spring 2021)
Doctor Strange and the Multiverse of Madness (May 7, 2021)
What If…? (Disney+, Summer 2021) -
Hawkeye (Disney+, Fall 2021)
Thor: Love and Thunder (Nov. 5, 2021)
Blade (még nincs időpont)
A Fekete Özvegybe Rachel Weisz jön vendégeskedni(ha már nálunk is forgatják, legyen benne egy magyar származású sztár).
Az Eternalsban Angelina Jolie mellett ott lesz Robb Stark a GoT-ból, Kumail Nanjiani, és Salma Hayek.
Az ázsiaiak is megkapják a maguk Black Pantherét a Shang-Chi-val.
A Doktor Strange II-ről azt mondják, hogy az lesz az első MCU horror és Wanda -akinek a saját sorozata kvázi a felvezetés lesz a filmhez- megy oda vendégszerepelni.
Mahershala Ali lesz az új Penge! Wow!
És Natalie Portman nemcsak, hogy visszajön a Thor 4-re, de ő maga lesz Thor! 😮 Ha valaki, akkor Taika Waititi majd kihozza ebből a szituból is a legtöbbet.
És ezek biztosan jön még, de ahogy Kevin Feige mondta "nincs most idő beszélni róluk":
'Guardians of the Galaxy 3’
'Black Panther 2’
‘Captain Marvel 2’
‘Fantastic Four’
iktriad
több mint 5 éve
Íme az MCU 4. fázisának első komolyabb adagjatwitter.com/IMDb/status/1152761364638765061
Nem mindegyik mozifilm, kb a fele a sorozat -ebből a What If ráadásul animációs-, amit a Disney+ ad majd.
Fekete Özvegy(May 1, 2020)
The Falcon and the Winter Soldier (Disney+, Fall 2020)
Eternals (November 6, 2020)
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Feb. 12, 2021)
WandaVision (Disney+, Spring 2021)
Loki (Disney+, Spring 2021)
Doctor Strange and the Multiverse of Madness (May 7, 2021)
What If…? (Disney+, Summer 2021) -
Hawkeye (Disney+, Fall 2021)
Thor: Love and Thunder (Nov. 5, 2021)
Blade (még nincs időpont)
A Fekete Özvegybe Rachel Weisz jön vendégeskedni(ha már nálunk is forgatják, legyen benne egy magyar származású sztár).
Az Eternalsban Angelina Jolie mellett ott lesz Robb Stark a GoT-ból, Kumail Nanjiani, és Salma Hayek.
Az ázsiaiak is megkapják a maguk Black Pantherét a Shang-Chi-val.
A Doktor Strange II-ről azt mondják, hogy az lesz az első MCU horror és Wanda -akinek a saját sorozata kvázi a felvezetés lesz a filmhez- megy oda vendégszerepelni.
Mahershala Ali lesz az új Penge! Wow!
És Natalie Portman nemcsak, hogy visszajön a Thor 4-re, de ő maga lesz Thor! 😮 Ha valaki, akkor Taika Waititi majd kihozza ebből a szituból is a legtöbbet.
És ezek biztosan jön még, de ahogy Kevin Feige mondta "nincs most idő beszélni róluk":
'Guardians of the Galaxy 3’
'Black Panther 2’
‘Captain Marvel 2’
‘Fantastic Four’
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Hogy legyen egy még egy kis extra nosztalgiafaktor. Anno láttam olyan rendszám táblákról képeket pilóták autóin, hogy "My other car is a F-14 Tomcat". Lehet Maverick szó szerint vette és mikor kivonták őket a hadrendből, elvitt egyet haza emlékbe, és hétvégente azzal röpköd. 😊 Viccet félre téve, biztos lesz rá magyarázat.Kijött egy ilyen.én csak azt nem értem, hogy ha egyszer végig baromkodják a filmet Hornetekkel, akkor mit keres a végén az a Tomcat...
iktriad
slowmotion
több mint 5 éve
Kijött egy ilyen.én csak azt nem értem, hogy ha egyszer végig baromkodják a filmet Hornetekkel, akkor mit keres a végén az a Tomcat...
iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
a Free solo nem 2018? mondjuk én is most láttam és nekem is bejött, de akkor nélküle:múlt héten a Watchmojón csináltunk egy olyan videót, hogy mik 2019 eddigi legjobb filmjei. shifteljük már át erre, tök kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi eddig mondjuk az 5 legjobb idei film.Hidegháború
shawnka
Eksztázis
Free Solo
Átkelés madarai
Rocketman
plusz az Endgame is nagyon bejött 😀
Löfli
Rocketman
Toy Story 4
Long Shot
Us
Booksmart
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Die Hard 1-3Lehet a korom miatt, de a 80-as evek vegetol a 90-es evek kozepeig baromi jo akcio filmeket keszitettek.Humoros, szorakoztatoak es nem annyira elrugaszkodott, bar tulzasok vannak benne boven.
Bad boys
Csillagközi invázió
Jég veled
A szakasz
Minden héten háború
Halálos fegyver 1-4
Az utolsó cserkész
Star Wars saga
Kutyaszorítóban
Sulihuligánok
Armageddon
Legénybúcsú
Hair
Gyűrűk Ura 1-3
Aligha a legjobb film bármelyik is, de mindet imádom. 😊
peach
Az utolso cserkesz favorit, van benne egy pici melankolia es a magyar szinkron amerikai focis resze egy szar 😀 Neman is nezhetnem mert, kb fejbol megy az egesz 😀
A pusztitot is megnezi az ember siman ha adja a tv.
több mint 5 éve
+1!Igen, a Töketlenek régi nagy kedvenc, zseniális 😁Die Hard 1-3Na ezek maradtak le nálam pl 😀 De abszolút kedvencek.
Bad boys
Csillagközi invázió
peach
A The Big Short is top, tényleg zseniális, többször láttam. 😊
Ami még utólag beugrott, és a történelem legnagyobb vígjátéka 😀 az a Töketlenek 😀
Jeremy Renner mára befutott sztár, de kölyökként ez volt a főszerepe 😀 Hatalmas film, sírok akárhányszor megnézem. Kívülről tudom a szövegét 😀
www.youtube.com/watch?v=tm9BP3TSVfg
Chargers LT
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Igen, a Töketlenek régi nagy kedvenc, zseniális 😁Die Hard 1-3Na ezek maradtak le nálam pl 😀 De abszolút kedvencek.
Bad boys
Csillagközi invázió
peach
Ami még utólag beugrott, és a történelem legnagyobb vígjátéka 😀 az a Töketlenek 😀
Jeremy Renner mára befutott sztár, de kölyökként ez volt a főszerepe 😀 Hatalmas film, sírok akárhányszor megnézem. Kívülről tudom a szövegét 😀
www.youtube.com/watch?v=tm9BP3TSVfg
Chargers LT
több mint 5 éve
múlt héten a Watchmojón csináltunk egy olyan videót, hogy mik 2019 eddigi legjobb filmjei. shifteljük már át erre, tök kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi eddig mondjuk az 5 legjobb idei film.Hidegháború
shawnka
Eksztázis
Free Solo
Átkelés madarai
Rocketman
plusz az Endgame is nagyon bejött 😀
több mint 5 éve
Die Hard 1-3Na ezek maradtak le nálam pl 😀 De abszolút kedvencek.
Bad boys
Csillagközi invázió
peach
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Die Hard 1-3Bad boys
Csillagközi invázió
Jég veled
A szakasz
Minden héten háború
Halálos fegyver 1-4
Az utolsó cserkész
Star Wars saga
Kutyaszorítóban
Sulihuligánok
Armageddon
Legénybúcsú
Hair
Gyűrűk Ura 1-3
Aligha a legjobb film bármelyik is, de mindet imádom. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Az utóbbi.12 dühös emberA nagy dobás - ez melyik? a Set It Off vagy a The Big Short?
Alien3
Annie Hall
A könyvelő
A nagy dobás
A tizedes meg a többiek
A tanú
Délidő
Forrest Gump
Ötödik pecsét
Született gyilkosok
Unforgiven
Watchmen
Whiplash
Zero Dark Thirty
Sobri Jóska
slowmotion
Zseniális.
több mint 5 éve
Gondolom a Big Short. Az nekem is hatalmas kedvencem ebből az évtizedből. Az meg a Spotlight pár héttel egymás után kitermelt nekem 2 filmet, amit máig bármikor újranézek, ha épp belebotlok valamelyik adón.12 dühös emberA nagy dobás - ez melyik? a Set It Off vagy a The Big Short?
Alien3
Annie Hall
A könyvelő
A nagy dobás
A tizedes meg a többiek
A tanú
Délidő
Forrest Gump
Ötödik pecsét
Született gyilkosok
Unforgiven
Watchmen
Whiplash
Zero Dark Thirty
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 5 éve
12 dühös emberA nagy dobás - ez melyik? a Set It Off vagy a The Big Short?
Alien3
Annie Hall
A könyvelő
A nagy dobás
A tizedes meg a többiek
A tanú
Délidő
Forrest Gump
Ötödik pecsét
Született gyilkosok
Unforgiven
Watchmen
Whiplash
Zero Dark Thirty
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Booksmart és nem (csak) azért, mert OW rendezte. De csakis eredeti nyelven! Én nem vagyok egy magyar szinkron hater, sőt, de ebben az esetben a fordítással és a szinkronnal egy 95%-os filmből sikerült csinálni 75%-ost.múlt héten a Watchmojón csináltunk egy olyan videót, hogy mik 2019 eddigi legjobb filmjei. shifteljük már át erre, tök kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi eddig mondjuk az 5 legjobb idei film.pontszámok alapján
shawnka
t1 Endgame,How to train your Dragon
t2 Far From Home
t3 Creed, Lego 2, Green Book, Sisters Brothers
Negritis
Az Us-t, meg a nálunk forgatott Midsommart még nem láttam, de mindkettő kapcsán csak jókat olvastam.
Alien3Akkor nem én vagyok az egyedüli, akinek az a kedvenc része a Alien sorozatból. Nem értem Fincher miért szégyelli (ha jól tudom), szerintem elképesztően jó filmet rakott le az asztalra.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az is jó volt.sztem meg Man from EarthHa olyan filmet akarok nézni, amiben nem sok minden történik, mégis kurva jó, akkor csakis a Remény rabjai 🙂❤én moziba néztem és nagyon élveztemAzt a Sisters brotherst a felénél kikapcsoltuk a csába, iszonyatosan nem történt benne semmi, nem hakadt sehová. Pedig jókat írtak róla...múlt héten a Watchmojón csináltunk egy olyan videót, hogy mik 2019 eddigi legjobb filmjei. shifteljük már át erre, tök kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi eddig mondjuk az 5 legjobb idei film.pontszámok alapján
shawnka
t1 Endgame,How to train your Dragon
t2 Far From Home
t3 Creed, Lego 2, Green Book, Sisters Brothers
Negritis
warr_b
nem sok minden történik benne, de a színészek, karakterek és a "világ" elvitte a hátán számomra
Negritis
warr_b
Negritis