Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
I am mother:ha Hillary Swank nem szokás szerint gyenge közepes
és kicsit letisztultabb a forgatókönyv akkor lehetett volna ez klasszikus
így egy érdekes terminator x fallout film
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Rozsomák! nem, egy k.rva metafora!Sírok 😀
aév ródmúvija, mikkisfalunk bekaphassa yeyunó
youtu.be/8AQtfYY1L_Q
sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Godzilla II.amikor ötödjére volt a Mortal Kombatos snitt, hogy Godzilla vs Valaki, akkor már nagyon mérges voltam.
Nagyon király, a szó igazi értelmében is 😊 Godzilla upgradel 😀 a szörnyek sokasága zsír, a King Ghidora VS Godzilla meg epic!
Már aki kicsit is felnőtt ilyen trashfilmeken és ismeri kb a korábbi, vagy régi japcsi filmeket, tröténetet.
Bár a film az új nézőknek is nagyon jól meg van csinálva, mert totál érthetővé teszik.
Chargers LT
szerintem értékelhetetlen volt, pedig a Pacific Rimet 3szor láttam moziban, az előző Godzillát is bírtam, de ebbe szerintem két helyen is belealudtam, annyira untam
több mint 5 éve
Godzilla II.engem az emberi szál kiakasztott kicsit, de igy is imádtam
Nagyon király, a szó igazi értelmében is 😊 Godzilla upgradel 😀 a szörnyek sokasága zsír, a King Ghidora VS Godzilla meg epic!
Már aki kicsit is felnőtt ilyen trashfilmeken és ismeri kb a korábbi, vagy régi japcsi filmeket, tröténetet.
Bár a film az új nézőknek is nagyon jól meg van csinálva, mert totál érthetővé teszik.
Chargers LT
több mint 5 éve
Godzilla II.Nagyon király, a szó igazi értelmében is 😊 Godzilla upgradel 😀 a szörnyek sokasága zsír, a King Ghidora VS Godzilla meg epic!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nincs is jobb egy jóféle szimfonikus poszt-apokaliptikus rénszarvas-daráló extrém harcos-pogány skandináv-félszigeti metálnál 😊Rozsomák! nem, egy k.rva metafora!moziba láttam anno hihetetlen jó 😀
youtu.be/8AQtfYY1L_Q
sutianap
impaled rectum!!!! 😀
Negritis
több mint 5 éve
Rozsomák! nem, egy k.rva metafora!moziba láttam anno hihetetlen jó 😀
youtu.be/8AQtfYY1L_Q
sutianap
impaled rectum!!!! 😀
több mint 5 éve
Rozsomák! nem, egy k.rva metafora!aév ródmúvija, mikkisfalunk bekaphassa yeyunó
youtu.be/8AQtfYY1L_Q
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Meghalt Zeffirelli...
több mint 5 éve
végre elérhető a Deadwood film!Magában a film nem nagy eresztés, inkább a nosztalgia faktor az ami húzta felfele az egészet 😊
r.baggio
"Our Father...
which art in Heaven...
Let Him...
fucking... stay there."
több mint 5 éve
végre elérhető a Deadwood film!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
jah az a kövi, de azért tartok kis pihenőt előtte 😀Átkozottul veszett,....Ja, megneztem en is. Igazabol sok extra nincs benne, de nekem megis eros volt. Lehet, ez azert van, mert nem tudatlanul ultem le a film ele, hanem azert tisztaban vagyok Ted Bundy tortenetevel, regen rengeteget olvastam rola (mint ahogy tobb mas sorozatgyilkosrol is). Szamomra ez igy jobb volt, kifejezetten erdekes volt tobb szemszogbol is nezni a filmet, meg egy olyan naiv iranybol, ami igazabol azt mutatta meg, hogy ez az ember milyen felelmetes modon kepes volt barkit megvezetni. Es mindezt ugy, hogy tulajdonkeppen nehany kosza kepsoron kivul semmilyen eroszakot sem lattal a filmben, mert nem az volt a kozeppontban, hogy milyen brutalis dolgokat muvelt, hanem az, mindezt hogy rejtette el barki elol, aki kozellt hozza.
uh, sztem jó film
vannak hibái, de ettől még "jó" volt nézni
főleg látni h Efron a színészethez is ért a Baywatch vagy Dirty Grandpa után
Negritis
De egyebkent akit erdekel ez az tema, annak ajanlatos megnezni a Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapeset, ez is Netflixes sorozat, ugyanaz a Joe Berlinger csinalta, aki ezt a filmet is, ugyhogy elegge korbejarta a temat. Az januari, negyreszes dokusorozat.
Stez
amúgy az a durva h ez alapvetően Netflix film, de itthon mozi
(aka What happened to MondaY)
több mint 5 éve
Átkozottul veszett,....Ja, megneztem en is. Igazabol sok extra nincs benne, de nekem megis eros volt. Lehet, ez azert van, mert nem tudatlanul ultem le a film ele, hanem azert tisztaban vagyok Ted Bundy tortenetevel, regen rengeteget olvastam rola (mint ahogy tobb mas sorozatgyilkosrol is). Szamomra ez igy jobb volt, kifejezetten erdekes volt tobb szemszogbol is nezni a filmet, meg egy olyan naiv iranybol, ami igazabol azt mutatta meg, hogy ez az ember milyen felelmetes modon kepes volt barkit megvezetni. Es mindezt ugy, hogy tulajdonkeppen nehany kosza kepsoron kivul semmilyen eroszakot sem lattal a filmben, mert nem az volt a kozeppontban, hogy milyen brutalis dolgokat muvelt, hanem az, mindezt hogy rejtette el barki elol, aki kozellt hozza.
uh, sztem jó film
Negritis
De egyebkent akit erdekel ez az tema, annak ajanlatos megnezni a Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapeset, ez is Netflixes sorozat, ugyanaz a Joe Berlinger csinalta, aki ezt a filmet is, ugyhogy elegge korbejarta a temat. Az januari, negyreszes dokusorozat.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Átkozottul veszett,....uh, sztem jó film
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=4vWg5yJuWfs
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Testament of Youth Havas Johnnal meg az egyik legnagyobb szerelmemmel Alicia Vikanderrel.. Ez nem az a romantikus csöpögős valami amire számítottam hanem egy kőkemény háborús dráma, gyönyőrűen kivitelezve. Mindenkinek erősen ajánlom.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Jerry Maguire - A nagy hatraarc megy a sony movie-n.Ha megkerdeznek, hogy mik a kedvenc filmjeim biztos h megemlitem.
több mint 5 éve
Túl szexi lányOMG, ne nézzétek meg, vagy, ha igen, akkor csak csajjal. Lehetőleg önbizalomhiányos legyen egyem meg...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
a 4.et is megnézem moziban az tutiszerintem meg bőven nézhető kategória volt, egyetlen dolog zavart csak, de az nagyonjohn wick 3Nagyon vontatott, kényelmetlen volt nézni moziban! Alig vártam a végét! Bírom az akciót, de itt fullba tolták! Egyedül Bronn spin-off szála volt jó!
nonstop zúzás, sokszor goreba megy át
mark dacascos szar, de nem over the top vagyis nem csak, hanem bántóan szar
a történet olyan amilyen, de kell? 😀
Negritis
steelwolf
| egy harmadik részt ilyen pofátlan módon lezáratlanul hagyni... |
r.baggio
sztem | nem volt rosszabb mint a 2. lezárása |
ami kicsit sok volt az talán a mátrix kikacsintások, de nem vészes
és tök jó volt Yayan Ruhian-ékat látni
több mint 5 éve
szerintem meg bőven nézhető kategória volt, egyetlen dolog zavart csak, de az nagyonjohn wick 3Nagyon vontatott, kényelmetlen volt nézni moziban! Alig vártam a végét! Bírom az akciót, de itt fullba tolták! Egyedül Bronn spin-off szála volt jó!
Negritis
steelwolf
| egy harmadik részt ilyen pofátlan módon lezáratlanul hagyni... |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Már a második sem volt nagy szám. Nem baj, lesz negyedik is 😂john wick 3Nagyon vontatott, kényelmetlen volt nézni moziban! Alig vártam a végét! Bírom az akciót, de itt fullba tolták! Egyedül Bronn spin-off szála volt jó!
Negritis
steelwolf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
john wick 3Nagyon vontatott, kényelmetlen volt nézni moziban! Alig vártam a végét! Bírom az akciót, de itt fullba tolták! Egyedül Bronn spin-off szála volt jó!
Negritis
több mint 5 éve
john wick 3nonstop zúzás, sokszor goreba megy át