Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
végjáték ujranézvenem tűnt 3 órásnak még annyira sem mint elsőre.
több mint 5 éve
Meh, speciel egy nagy országhoz képest, szerintem a spanyol film relatíve keveset tett oda (vö mondjuk olaszokkal...), bár tény hogy a Franco-korszak miatt nem is feltétlen voltak olyan kedvezők a feltételek...Amenabar,del Torro kapásból(jó ő mehikói)
De ha megkérdezem ki hány 2000 előtti spanyol rendezőt tudna mondani, kíváncsi vagyok hányan tudnának Almodovaron es Bunuelen kivul mondani még valakit...
Igor
Szerkesztette: Janek
több mint 5 éve
Azért, hogy a "Sonka sonkát" nem írtátok, igazán felháborító 😉 😛
több mint 5 éve
Meh, speciel egy nagy országhoz képest, szerintem a spanyol film relatíve keveset tett oda (vö mondjuk olaszokkal...), bár tény hogy a Franco-korszak miatt nem is feltétlen voltak olyan kedvezők a feltételek... De ha megkérdezem ki hány 2000 előtti spanyol rendezőt tudna mondani, kíváncsi vagyok hányan tudnának Almodovaron es Bunuelen kivul mondani még valakit...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Volt az HBO gon nemrég egy madridi cigó leszbi dráma, elég jó volt az is, az eddig felsoroltak mellett.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
deyell
11 702
akkor már ne hagyjuk ki az argentin filmeket sem, olyanokat, mint a Szemekbe zárt titkok, Kilenc királynő, Eszeveszett mesék.
choose life
több mint 5 éve
csak a legjobb spanyol filmek maradtak le, mint a Korcs szerelmek, A belső tenger, Nyisd ki a szemed, Beszélj hozzá! + Bunuel összes, amit odahaza vagy Mexikóban forgatott (Viridiana, Nazarin, stb)Belso tenger annyira alap, hogy nem mondtam, meg itt most en nem altalanossagban irtam. De korcs szerelmek is alap,oldoklo angyal is nagy kedvenc.
(meg igazából bármi, amiben spanyolul beszélnek és Javier Bardem vagy Gael García Bernal játszik benne)
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
csak a legjobb spanyol filmek maradtak le, mint a Korcs szerelmek, A belső tenger, Nyisd ki a szemed, Beszélj hozzá! + Bunuel összes, amit odahaza vagy Mexikóban forgatott (Viridiana, Nazarin, stb)(meg igazából bármi, amiben spanyolul beszélnek és Javier Bardem vagy Gael García Bernal játszik benne)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A mocsárvidéket is írd fel nyugodtan, gyakorlatilag a spanyol true detective. Az a durva, hogy elvileg a kettőt párhuzamosan egymástól teljesen függetlenül forgatták.Én a Coherencet- láttam utoljára, a Triangle-t először. De mind a 3 film bejövős nálam. 😊Igen, csak én a Triangle-t és a Coherence-t hamarabb láttam. Pedig a 3 közül az volt leghamarabb 😀Ha már jó spanyol filmek:Az időbűnök is kurvajó szerintem. 😀
- A láthatatlan vendég
- Mindenki tudja
- Mocsárvidék
- Időbűnök
- Amíg alszol
- A hulla
- Más világ (bár ez nem a klasszikus spanyol hangulatot adja vissza)
A 3 kiemelt nagyon jó. A láthatatlan vendég mindent visz.
dugo93
Vrij6
dugo93
A láthatatlan vendég-et meg felírtam, az ilyen filmeket imádom. 😀
Vrij6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Én a Coherencet- láttam utoljára, a Triangle-t először. De mind a 3 film bejövős nálam. 😊Igen, csak én a Triangle-t és a Coherence-t hamarabb láttam. Pedig a 3 közül az volt leghamarabb 😀Ha már jó spanyol filmek:Az időbűnök is kurvajó szerintem. 😀
- A láthatatlan vendég
- Mindenki tudja
- Mocsárvidék
- Időbűnök
- Amíg alszol
- A hulla
dugo93
Vrij6
dugo93
A láthatatlan vendég-et meg felírtam, az ilyen filmeket imádom. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Nekem az Időbűnök nem jött be, de a Coherence az zseniális volt. Triangle a kettő között 😊Igen, csak én a Triangle-t és a Coherence-t hamarabb láttam. Pedig a 3 közül az volt leghamarabb 😀Ha már jó spanyol filmek:Az időbűnök is kurvajó szerintem. 😀
- A láthatatlan vendég
- Mindenki tudja
- Mocsárvidék
- Időbűnök
- Amíg alszol
- A hulla
dugo93
Vrij6
dugo93
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
A gépész lemaradt 😊 Nálam top10 film ever. Na meg a Torrente sorozat sem rossz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
dugo93
4 225
Igen, csak én a Triangle-t és a Coherence-t hamarabb láttam. Pedig a 3 közül az volt leghamarabb 😀Ha már jó spanyol filmek:Az időbűnök is kurvajó szerintem. 😀
- A láthatatlan vendég
- Mindenki tudja
- Mocsárvidék
- Időbűnök
- Amíg alszol
- A hulla
dugo93
Vrij6
több mint 5 éve
Ha már jó spanyol filmek:Az időbűnök is kurvajó szerintem. 😀
- A láthatatlan vendég
- Mindenki tudja
- Mocsárvidék
- Időbűnök
- Amíg alszol
- A hulla
dugo93
több mint 5 éve
dugo93
4 225
Ha már jó spanyol filmek:- A láthatatlan vendég
- Mindenki tudja
- Mocsárvidék
- Időbűnök
- Amíg alszol
- A hulla
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
sajna sok spanyol filmet nem ismerek.Torrente es a nyisd ki a szemed.Nekem a francia filmek is bejonnek bar sok mas eus orszag filmjeit nem ismerem.a magyar filmektol kivagyok😣Imadom a spanyol filmeket meg ha egy kukkot se ertekpersze h alap az eredti nyelv, de az emlitett filmem spanyol.Nem tudnak eladni spanyol nyelven de egy film kicsit sok DE ha mar hivatasos forditok vannak a filmeknek, ok kapnak scriptet?N Cage egyettlen jó alakítása. Egy remek film az egyik legmérgezőbb drogról,bemutatja milyen kegyetlen és könyörtelen a szenvedélybetegség ezen formája.Néha Vizsgáld meg eredeti hanggal a Végállomás Las Vegast /unalmadban/Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.az hogy nincs megoldás.
Ez a film akkor ut ha az ember kicsit depis 😀
Attol fuggetlenul, jo es elgondolkodtato viszont szinkoronosan neztem es a vege nem kerek...eddig sem allt ossze a kep teljesen, hogy a vegen mi is tortenik, de ahogy a fantasztikus port.hu-t olvastam a vegen szar a szinkron, szoval az eredeti vegjelenetnel
| kvazi ujraelesztik. | Kinek mi a megoldasa a filmnek?!
Nem ez az elso film, ahol szarul forditanak es mas ertelmezest nyer a vege.
ZoliMP
egyik kedvenc depis flmem
Janek
ozibozi
Sok sok emlékezetes jelenettel.
Alap nálam hogy eredeti ynelven próbálok mindent megnézni(még a DP-t is )
Janek
ZoliMP
Janek
több mint 5 éve
Imadom a spanyol filmeket meg ha egy kukkot se ertekpersze h alap az eredti nyelv, de az emlitett filmem spanyol.Nem tudnak eladni spanyol nyelven de egy film kicsit sok DE ha mar hivatasos forditok vannak a filmeknek, ok kapnak scriptet?N Cage egyettlen jó alakítása. Egy remek film az egyik legmérgezőbb drogról,bemutatja milyen kegyetlen és könyörtelen a szenvedélybetegség ezen formája.Néha Vizsgáld meg eredeti hanggal a Végállomás Las Vegast /unalmadban/Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.az hogy nincs megoldás.
Attol fuggetlenul, jo es elgondolkodtato viszont szinkoronosan neztem es a vege nem kerek...eddig sem allt ossze a kep teljesen, hogy a vegen mi is tortenik, de ahogy a fantasztikus port.hu-t olvastam a vegen szar a szinkron, szoval az eredeti vegjelenetnel
ZoliMP
Janek
ozibozi
Janek
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Tegnap sikerult elcsipni ket szuperhosos filmet.Dr Strange: a filozofia resze jo de aztan ez is elmegy cgi orgiaba, robbanas, nem is lehet szemmel kovetni h mi tortenik.
Majd a Deadpool elejet neztem amirol abszolut jokat irtak a rajongok.erre cgi uldozes 400 pordules, 500 loves, vicces beszolasok, meszarlassal.
Kikapcsoltam.Nem az en vilagom.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
persze h alap az eredti nyelv, de az emlitett filmem spanyol.Nem tudnak eladni spanyol nyelven de egy film kicsit sok DE ha mar hivatasos forditok vannak a filmeknek, ok kapnak scriptet?N Cage egyettlen jó alakítása. Egy remek film az egyik legmérgezőbb drogról,bemutatja milyen kegyetlen és könyörtelen a szenvedélybetegség ezen formája.Néha Vizsgáld meg eredeti hanggal a Végállomás Las Vegast /unalmadban/Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.az hogy nincs megoldás.
ZoliMP
Janek
ozibozi
Janek
több mint 5 éve
N Cage egyettlen jó alakítása. Egy remek film az egyik legmérgezőbb drogról,bemutatja milyen kegyetlen és könyörtelen a szenvedélybetegség ezen formája.Néha Vizsgáld meg eredeti hanggal a Végállomás Las Vegast /unalmadban/Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.az hogy nincs megoldás.
ZoliMP
Janek
ozibozi
több mint 5 éve
ozibozi
17 161
Néha Vizsgáld meg eredeti hanggal a Végállomás Las Vegast /unalmadban/Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.az hogy nincs megoldás.
ZoliMP
Janek
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Detektív Pikachu:80% fan service
korrekt alakítások
átlagos plot
szar főgonosz, kiszámítható fordulat
ettől még egy korrekt film ami sztem önmagában is nézhető, élvezhető gyerekmese
számomra egy retrobomba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sikerult sztem 10 ev utan megnezni ujra a nyisd ki a szemed aka A vanilia egbolt eredetije filmet.az hogy nincs megoldás.
ZoliMP