Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Megvolt nekem is az Endgame.Nem tudok kb. mit mondani, nehez. Tetszett, de megis hianyerzetem van, foleg a vege miatt.
| Ez a Captain Americas „intezesi mod” szerintem siralmasra sikeredett. De nem tetszett az sem, hogy idoutazassal oldottak meg az egeszet, „eredetibbet” vartam. |
Amugy kurva jo volt, foleg az utolso ora, a harcok, meg a haborus resz is, ettol fuggetlenul viszont nekem az Infinity War valamiert jobban bejott. Nagyobbat durrant. Itt is voltak odabaszos reszek | amikor Captain America peldaul elkezdett hadonaszni a porollyel, azt hittem, a gatyamba elvezek, nekem az volt a top | , de valahogy ugy osszessegeben nem volt annyira kerek, mint az Infinity War.
Nyilvan uresseg azert is van bennem, mert hat eljott a pillanat, amit tudtam, de nem vartam, aztan tudom, kit nem latok soha tobbe a Marvel-univerzumban | nekem Captain America a legnagyobb kedvencem, Evans meg teljesen osszenott a karakterrel, szamomra egyik nelkul sem lesz mar az igazi | , es egyebkent hasonloan ereztem a Logannel is, mert hiaba volt nagyszeru a film, az X-Men univerzumban meg Wolverine volt az oriasi kedvencem, aki meg osszenott Jackmannel.
több mint 5 éve
Igen azt olvastam én is. Nem hiába volt ott a premieren. 😊Ma én is láttam a Végjátékot. A legnagyobb csalódás, | hogy mint kiderült, a Natalie Portman-es cameó valójában egy fel nem használt Thor 2-es footage. 😕 | Ami a többit illeti:csak félig igaz a | hangot elvileg felvették |
Az 1. óra rendben volt.
A 2. óra nagyszerű.
A 3. meg fergeteges.
Én jól szórakoztam. A lezárás nekem bejött. Várom a következő ciklust és filmjeit.
iktriad
Negritis
több mint 5 éve
Az Endgame szerintem az eddigi filmek paródiája volt.Ettől még lehetne jó film, lásd Airplane vagy akár a Disaster Artist 😛
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ma én is láttam a Végjátékot. A legnagyobb csalódás, | hogy mint kiderült, a Natalie Portman-es cameó valójában egy fel nem használt Thor 2-es footage. 😕 | Ami a többit illeti:csak félig igaz a | hangot elvileg felvették |
Az 1. óra rendben volt.
A 2. óra nagyszerű.
A 3. meg fergeteges.
Én jól szórakoztam. A lezárás nekem bejött. Várom a következő ciklust és filmjeit.
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ma én is láttam a Végjátékot. A legnagyobb csalódás, | hogy mint kiderült, a Natalie Portman-es cameó valójában egy fel nem használt Thor 2-es footage. 😕 | Ami a többit illeti:Az 1. óra rendben volt.
A 2. óra nagyszerű.
A 3. meg fergeteges.
több mint 5 éve
Az Endgame szerintem az eddigi filmek paródiája volt.Egyet kell értsek, IW után számomra ez nagy csalódás volt
| A poénok szokásosan faszák, utalgatnak össze-vissza a filmek között, de a sztori, az illogikus és következetlen időutazások (nem is hiszem, hogy lehetne másmilyen), és főként az, hogy a világegyetem 6 legnagyobb erejű kövét senki nem használja semmire, se külön-külön, se amikor már egyben van, az űberfos.
Thanos egyszer kiüti Marvelt a lilával, meg a csettintés a végén - és ennyi.
Azért egyenként sokkal több opció van mindegyik kőben, ahogy pl. az Infinity Warban a Gyűjtőnél csak a valóság-követ használta Thanos, és még az is sok mindenre elég volt.
Sólyomszem, meg a Fekete Párduc ott rohangászik ezekkel, mintha egy zsák krumpli lenne (igaz, értékes krumpli)... gáz.
Ha az Infinity War a Marvel filmek között a 10 pont, akkor ez 5. Jóindulattal. |
Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Az Endgame szerintem az eddigi filmek paródiája volt.| A poénok szokásosan faszák, utalgatnak össze-vissza a filmek között, de a sztori, az illogikus és következetlen időutazások (nem is hiszem, hogy lehetne másmilyen), és főként az, hogy a világegyetem 6 legnagyobb erejű kövét senki nem használja semmire, se külön-külön, se amikor már egyben van, az űberfos.
Thanos egyszer kiüti Marvelt a lilával, meg a csettintés a végén - és ennyi.
Azért egyenként sokkal több opció van mindegyik kőben, ahogy pl. az Infinity Warban a Gyűjtőnél csak a valóság-követ használta Thanos, és még az is sok mindenre elég volt.
Sólyomszem, meg a Fekete Párduc ott rohangászik ezekkel, mintha egy zsák krumpli lenne (igaz, értékes krumpli)... gáz.
Ha az Infinity War a Marvel filmek között a 10 pont, akkor ez 5. Jóindulattal. |
több mint 5 éve
Használjátok a spoilert 😊Remélhetőleg előtte jól meg is fenyegették veréssel, csak hogy összekapcsolódjon a pavlovi reflexé a spolier és a pofánverés fogalma 😊
www.bama.hu/egyperces/megvertek-egy-sracot-mert-elkiabalta-az-uj-bosszuallok-film-veget-1803244/?fbclid=IwAR0uDLhxZ3PkhI9sIYs_Oz65HCvMfbIN__3y4O7mPHvQsBAxMCHzpLQvERw
NB2
több mint 5 éve
Használjátok a spoilert 😊Jol tettek.
www.bama.hu/egyperces/megvertek-egy-sracot-mert-elkiabalta-az-uj-bosszuallok-film-veget-1803244/?fbclid=IwAR0uDLhxZ3PkhI9sIYs_Oz65HCvMfbIN__3y4O7mPHvQsBAxMCHzpLQvERw
NB2
több mint 5 éve
Használjátok a spoilert 😊www.bama.hu/egyperces/megvertek-egy-sracot-mert-elkiabalta-az-uj-bosszuallok-film-veget-1803244/?fbclid=IwAR0uDLhxZ3PkhI9sIYs_Oz65HCvMfbIN__3y4O7mPHvQsBAxMCHzpLQvERw
több mint 5 éve
|captain marvel a phase 4 miatt kellett
Szerintem rohadt jól össze volt téve maga a film.
Nekem maga az időutazós magyarázatos rész teljesen jó volt, az utolsó jelenetig amivel az egészet szembeköpték, nem is értem ezt senki nem gondolta át a Marvelnél? Mondjuk tuti azt fogják mondani, hogy ő egy másik idősíkból jövő Amerika kapitány volt, viszont akkor is az egész hibázik...
A filmet Stark halálával kellett volna zárni, bohóckodást meg meghagyni creditsek után.
Az utolsó 1 óra az rohadt epic volt, kivétel a női védővonal rész, az szánalmasra sikeredett. ( Megnéztem, volna külön külön a harcoló nőket, mikor megkapják a jelzést, hogy hú most össze kell állnunk azonnal induljunk a csatától kieső pontra 😀 )
Tudnék még kötekedni:
- Captain Marvel miért kési le mindig az eseményeket.
- Captain Marvelnek mért nem szóltak, hogy az űrben lévő köveket ő gyűjtse be mint legerősebb és leggyorsabban utazó ember?
- Úgy unblock Caprtain Marvellel mi a lófaszt akartak kezdeni?
De igazából nekem kerek és kurva jó lezárás volt, ha a végén nincs az amerika kapitányos jelenet akkor nagyon bele se tudok kötni.
|
Toca
a másikra pedig:
| klasszikus időparadoxon sztem is kicsit marhaság
egy kérdés: tudjuk ki volt Peggy Carter férje? 😀 mi van ha már eleve ő volt
persze innentől bukik az egész "más idősik" indoklás és simán meglehetne ölni a gyerek Thanost
a csajos money shot pedig egy A-Force, Lady Liberators fan service
|
több mint 5 éve
| Szerintem rohadt jól össze volt téve maga a film.
Nekem maga az időutazós magyarázatos rész teljesen jó volt, az utolsó jelenetig amivel az egészet szembeköpték, nem is értem ezt senki nem gondolta át a Marvelnél? Mondjuk tuti azt fogják mondani, hogy ő egy másik idősíkból jövő Amerika kapitány volt, viszont akkor is az egész hibázik...
A filmet Stark halálával kellett volna zárni, bohóckodást meg meghagyni creditsek után.
Az utolsó 1 óra az rohadt epic volt, kivétel a női védővonal rész, az szánalmasra sikeredett. ( Megnéztem, volna külön külön a harcoló nőket, mikor megkapják a jelzést, hogy hú most össze kell állnunk azonnal induljunk a csatától kieső pontra 😀 )
Tudnék még kötekedni:
- Captain Marvel miért kési le mindig az eseményeket.
- Captain Marvelnek mért nem szóltak, hogy az űrben lévő köveket ő gyűjtse be mint legerősebb és leggyorsabban utazó ember?
- Úgy unblock Caprtain Marvellel mi a lófaszt akartak kezdeni?
De igazából nekem kerek és kurva jó lezárás volt, ha a végén nincs az amerika kapitányos jelenet akkor nagyon bele se tudok kötni.
|
több mint 5 éve
| a terv ott nem az hogy használják hanem az hogy visszaküdljék az időben| Kapitány is a végén még visszament a kövekkel, szóval vagy megjavították vagy csináltak helyette újat.Tito05| Mindkét gép tönkre ment, igaz hank pim éppen tudott volna egy újat építeni ha nagyon akar. Más kérdés, hogy sztem stark sem akarna előre ugrani az időben.
Engem sokkal jobban zavar, hogy az időutazás alapja a zsugorodás és a kvantum volt, ellenben thanos űrhajóstul mindenestül úgy rombolt át a jelenbe eredeti méretben ( ugye ezért is ment tönkre a stark féle gép) mint elefánt a porcelán boltba. |
peach
A másik viszont teljesen jogos érv... A szerkezettel a "rossz" Nebula idejött a jelenbe és kaput nyitott egy csatahajónak. Teljesen logikátlan, h ekkora érdemi változást tudtak okozni az időgépben ilyen rövid idő alatt, ha viszont igen felmerül a kérdés h ilyen fejlettek, eddig miért nem használták ezt.
A végső nagy csatával is van gondom, a kesztyű gyakorlatilag minden szuperhősön keresztül megy, mégis Stark csettint, aki belehal. Ott volt Captain Marvel, kb elpusztíthatatlan, "hosszú percekig" szaladgál vele, de eszébe nem jutna használni, h véget vessen ennek. Értem h Tonyt így akarták kiírni és piedesztálra helyezni a végén, de mégis meh...
Mondjuk az is igaz, h egy szuperhősfilmben mindenre észérvet keresni elég értelmetlen, de ebben most a szokásosnál is jóval több volt az ilyen WTF pillanat nálam. |
Tito05
és azért nem ugrálnak összevissza mert annak nincs hatása az ő idősíkukra
még poénkodnak is a vissza a jövőbennel
itt ez közelebb van a dragon ball féle időutazáshoz
viszont mikor felrobban a kocsi akkor már nem tudnak visszamenni fele és Thanos megszerzi ott jön az az opció hogy akkor használjuk |
az pedig
|
hogy mindenkin keresztül meg egyrészt fan service screentime formájában
másrészt képregény utalások |
egyébként én kiváncsi vagyok ki jön a Phase 4-ben
több mint 5 éve
| Kapitány is a végén még visszament a kövekkel, szóval vagy megjavították vagy csináltak helyette újat.Tito05| Mindkét gép tönkre ment, igaz hank pim éppen tudott volna egy újat építeni ha nagyon akar. Más kérdés, hogy sztem stark sem akarna előre ugrani az időben.
Engem sokkal jobban zavar, hogy az időutazás alapja a zsugorodás és a kvantum volt, ellenben thanos űrhajóstul mindenestül úgy rombolt át a jelenbe eredeti méretben ( ugye ezért is ment tönkre a stark féle gép) mint elefánt a porcelán boltba. |
peach
A másik viszont teljesen jogos érv... A szerkezettel a "rossz" Nebula idejött a jelenbe és kaput nyitott egy csatahajónak. Teljesen logikátlan, h ekkora érdemi változást tudtak okozni az időgépben ilyen rövid idő alatt, ha viszont igen felmerül a kérdés h ilyen fejlettek, eddig miért nem használták ezt.
A végső nagy csatával is van gondom, a kesztyű gyakorlatilag minden szuperhősön keresztül megy, mégis Stark csettint, aki belehal. Ott volt Captain Marvel, kb elpusztíthatatlan, "hosszú percekig" szaladgál vele, de eszébe nem jutna használni, h véget vessen ennek. Értem h Tonyt így akarták kiírni és piedesztálra helyezni a végén, de mégis meh...
Mondjuk az is igaz, h egy szuperhősfilmben mindenre észérvet keresni elég értelmetlen, de ebben most a szokásosnál is jóval több volt az ilyen WTF pillanat nálam. |
több mint 5 éve
Tito05| Mindkét gép tönkre ment, igaz hank pim éppen tudott volna egy újat építeni ha nagyon akar. Más kérdés, hogy sztem stark sem akarna előre ugrani az időben.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ma voltam a Bosszúállók filmen, szerencsére sikerült elkerülni, h bármit előre lelőjenek vele kapcsolatban. Hatalmas élmény volt és rengeteg különböző érzelmet váltott ki belőlem. Kötelező darab. Viszont ahogy a múlik a mozi hatása, ahogy érlelődnek benne gondolatok, egyre több negatív dolog is előjön. Nehéz erről spoiler mentesen tovább elmélkedni, szóval....| Időutazós szál... több bajom is van vele, eleve túl egyszerű teória alapján magyarázták és még így
is sikerült logikai bukfencek tönkelegébe kerülniük, Amerika Kapitány "nyugdíjazása" például.... vagy ott van Gamora, feláldozzák a lélekkőért, viszont pár évvel korábbi énjét idehozzák a jelenbe és innentől minden happy és bár kevesebb emlékkel, de folytatódik a sztorija... nos, ezt miért nem lehetett Tony-val és/vagy Fekete özveggyel is eljátszani? Hiszen a Darázs és pereputtya visszatért, szal lehetett volna megint olyan fiolákat előállítani, ami ehhez kell. Mondjuk igaz itt bezavarhat, hogy ugyanaz lesz lenne mint kövekkel, h alternatív idősíkok jönnének létre... de alapból nem örültem, h az időutazás lett a kulcs, mert akkor innentől tényleg minden megtörténhet és azt hoznak vissza akit/amit akarnak....
Másik ami nem hagy nyugodni, azok a karakterek.... Utólag jött a megvilágosodás, h az egész erre volt kikövezve, ahogy anno a csavar az Így jártam anyátokkal a végén, de mégis nem Vasembernek kellett volna hősi halált halnia, neki a visszavonulás/Fury szerepének átvétele lett volna a jutalom (főleg mivel neki családja is volt már ekkor), erre sokkal inkább Rodgers vagy Thor lett volna alkalmas (mindkettőjük kb mindent elvesztettek, Thor teljesen lecsúszott, neki istenként való visszatérése és áldozata tökéletes vég lehetett volna, helyette jöhet a Galaxisokban való bohóckodás... míg Rodgers karakterébe kódolták az önfeláldozást, helyette ő kapta happy endet, de persze ezzel a saját idősíkos elméletükbe is belerondítottak).
Viccek jók voltak, de volt 2 ami nagyon kiakasztott.... Hulk-Hangya szelfizős poénjától én éreztem magam kínosan, főleg ahogy elhúzták, míg a másik film végén Tony halála után nem sokkal ahogy Thor nyomja a sódert hosszú pillanatokon át Starlorddal, h ki a góré. Egy ilyen meghatározó és szívszorító eseményt egy ilyen olcsó és kínos jelenettel folytatni, hát...
Alapvetően még mindig pozitív vagyok a filmmel kapcsolatban, de nagyon zavaróak ezek a dolgok. |
Szerkesztette: Tito05
több mint 5 éve
braxa88
12 534
igaz, akkor nem tudom miért. majd kiderül az örzők 3ból| Nem volt már az elvileg. mikor összeállt egy snittre a női bosszúállók csapat a csata közben ő is ott volt, aztán gyakta is le a dögöket |Nagyon jó volt az endgame, méltó lezárása a ciklusnak. Mondjuk az első órát húzhatták volna feszesebbre.| ő ugye akkor még Thanos embere volt így ő is eltűnt |
| A végén gamora hol volt, erről tudni valamit? |
peach
braxa88
peach
több mint 5 éve
| Nem volt már az elvileg. mikor összeállt egy snittre a női bosszúállók csapat a csata közben ő is ott volt, aztán gyakta is le a dögöket |Nagyon jó volt az endgame, méltó lezárása a ciklusnak. Mondjuk az első órát húzhatták volna feszesebbre.| ő ugye akkor még Thanos embere volt így ő is eltűnt |
peach
braxa88
több mint 5 éve
sztem nem, és elvileg lesz még őNagyon jó volt az endgame, méltó lezárása a ciklusnak. Mondjuk az első órát húzhatták volna feszesebbre.| ő ugye akkor még Thanos embere volt így ő is eltűnt |
peach
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Nagyon jó volt az endgame, méltó lezárása a ciklusnak. Mondjuk az első órát húzhatták volna feszesebbre.| ő ugye akkor még Thanos embere volt így ő is eltűnt |
peach
több mint 5 éve
Nagyon jó volt az endgame, méltó lezárása a ciklusnak. Mondjuk az első órát húzhatták volna feszesebbre.| A végén gamora hol volt, erről tudni valamit? |
több mint 5 éve
Tegnap lezárult egy dupla bemutatóval az Alien jubileumi rövidfilmsorozata. Voltak köztük jók és felejthető részek is, de az utolsóval azért rendesen átmentették az Alien moziérzést. Ebből akár egy teljes filmet is el tudtam vna képzelni:Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
google-be írjátok be hogy thanos és kattintsatok a kesztyűreHa végzett, mégegyszer.
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
google-be írjátok be hogy thanos és kattintsatok a kesztyűre