Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Godzilla 2 új trailere is jó. Kezd olyan érzésem lenni, hogy ebből még lehet egy jó film, nem csak a nosztalgia miatt megyek el megnézni. www.youtube.com/watch?v=8p64dZOgrY8
több mint 5 éve
Csak azt mondd, Amerika Kapitány túléli? Ha meghal, meg se nézem.Infinty warnál nehéz jobbat csinálni. 😕szerintem nem volt jobb film, mint az infinity war
Kibaszottul rohadt módon sikerült!
braxa88
igazából nem tudom mit érezzek, elégedett vagyok, de közben van egy ilyen fura üresség bennem most.
shawnka
több mint 5 éve
Infinty warnál nehéz jobbat csinálni. 😕szerintem nem volt jobb film, mint az infinity war
Kibaszottul rohadt módon sikerült!
braxa88
igazából nem tudom mit érezzek, elégedett vagyok, de közben van egy ilyen fura üresség bennem most.
több mint 5 éve
witcher 3at újrázom és ittam a hétvégénMiért csak azt nézted? 😀anno éjszakáztam kint a határon és a Kung Fu Pandát néztem meg egymás után 6szor a 12 órás műszakbanNekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀Kotortam a neten egy laptopon szódával elmegy minőséget, mindjárt indítom. Közben nosztalgikusan visszagondolok a tinédzser koromra ahol ez volt a standard, belül pedig kínomban röhögök magamon 😀
peach
peach
hasonló minőségben 😀
én most épp IW-t nézek
holnap meló közben a háttérben elfér majd a BP
így csak a tinifilm marad ki
Negritis
A pókember am szvsz kurva jó, ne hagyd ki 😊
peach
így nem jutott minden filmre időm
szóval marad az h kimarad 3
na jó a BP-t megnézem nyugodtan meló közben youtube helyett
és amúgy én a pókembert és az ant man and waspot is imádom, de nem jut rá időm
holnap du 6kor nézem amúgy 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Miért csak azt nézted? 😀anno éjszakáztam kint a határon és a Kung Fu Pandát néztem meg egymás után 6szor a 12 órás műszakbanNekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀Kotortam a neten egy laptopon szódával elmegy minőséget, mindjárt indítom. Közben nosztalgikusan visszagondolok a tinédzser koromra ahol ez volt a standard, belül pedig kínomban röhögök magamon 😀
peach
peach
hasonló minőségben 😀
én most épp IW-t nézek
Negritis
A pókember am szvsz kurva jó, ne hagyd ki 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Infinty warnál nehéz jobbat csinálni. 😕Kibaszottul rohadt módon sikerült!
több mint 5 éve
anno éjszakáztam kint a határon és a Kung Fu Pandát néztem meg egymás után 6szor a 12 órás műszakbanNekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀Kotortam a neten egy laptopon szódával elmegy minőséget, mindjárt indítom. Közben nosztalgikusan visszagondolok a tinédzser koromra ahol ez volt a standard, belül pedig kínomban röhögök magamon 😀
peach
peach
hasonló minőségben 😀
én most épp IW-t nézek
több mint 5 éve
Aréna Imaxben az ilyen második harmadik sor mennyire puruttya?
több mint 5 éve
Nekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀Kotortam a neten egy laptopon szódával elmegy minőséget, mindjárt indítom. Közben nosztalgikusan visszagondolok a tinédzser koromra ahol ez volt a standard, belül pedig kínomban röhögök magamon 😀
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ki ne hagyjátok a felsorolásból a film zenéjét, Clapton zseniálisat rakott alá.Kettos a film, mert voltak jelenetek amin joizueket kacagtam.az ilyen nem vidám filmek amúgy a legjobbak..😊A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
Nagyon jol szorakoztam pedig egy elgondolkodtato film. Egy nem hetkoznapi embert mutatba be egy igencska hetkoznapi eletben. A sok cgi szuperhosos film elbujhat e film mogott, mert van emberi oldala. Nehol ezoterikus romatikaval fuszerezve.
A szereposztas parades:
Travolta, Whitaker, Duvall....
ZoliMP
kishaszi
yooker
Nem hittem volna, hogy ennyi ember ismeri/kedveli ezt a filmet.
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Kettos a film, mert voltak jelenetek amin joizueket kacagtam.az ilyen nem vidám filmek amúgy a legjobbak..😊A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
Nagyon jol szorakoztam pedig egy elgondolkodtato film. Egy nem hetkoznapi embert mutatba be egy igencska hetkoznapi eletben. A sok cgi szuperhosos film elbujhat e film mogott, mert van emberi oldala. Nehol ezoterikus romatikaval fuszerezve.
A szereposztas parades:
ZoliMP
kishaszi
yooker
Nem hittem volna, hogy ennyi ember ismeri/kedveli ezt a filmet.
több mint 5 éve
az ilyen nem vidám filmek amúgy a legjobbak..😊A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
A szereposztas parades:
ZoliMP
kishaszi
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
A szereposztas parades:
ZoliMP
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@Rózsa SándorHát basszus azzal kezdtem 😃a listába amit itt kaptam az volt szinte a legelső !
-Ugye nem hagytad ki a Carter ügynököt?
steelwolf
filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Nagyon jol szorakoztam pedig egy elgondolkodtato film. Egy nem hetkoznapi embert mutatba be egy igencska hetkoznapi eletben. A sok cgi szuperhosos film elbujhat e film mogott, mert van emberi oldala. Nehol ezoterikus romatikaval fuszerezve.
A szereposztas parades:
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Allitolag Punishernek komoly cameoja lehet, amivel a uj Punisher evadot promozzak be!Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Szóval kb. Még egy hónap mire látom 😃
Apropó szerintetek akkor jàtszàk majd mèg moziban ??🤔
Rózsa Sándor (betyár)
amúgy nekem csak 5 v 6 film van hátra az újrázásból de sztem csak az IW-t iktatom be már
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez mekkora már basszus 😅😅😅😅Minden tiszteletem a baratodnak ☝👏👏👏👌👌👌ez nem igaz 😀Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
amúgy nekem csak 5 v 6 film van hátra az újrázásból de sztem csak az IW-t iktatom be már
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
több cimborám is végignézi az egészet
az egyik a szerencsétlen menyasszonyával aki nem szereti 😀
Negritis
több mint 5 éve
ez nem igaz 😀Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
több cimborám is végignézi az egészet
az egyik a szerencsétlen menyasszonyával aki nem szereti 😀
több mint 5 éve
Én vállalom!És ha amiatt nem érti majd, mert kimaradtak neki a sorozatok?Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
Te vállalod érte a felelősséget?!
Sobri Jóska
Nézzed csak a filmeket. Ha meg érdekel még valami rákeresel.
több mint 5 éve
És ha amiatt nem érti majd, mert kimaradtak neki a sorozatok?Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
Te vállalod érte a felelősséget?!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na szóval,azt mondod elég megnézni a maradék filmeket melyek😀octor Strange; Thor: Ragnarök; A Hangya és a Darázs;Bosszúállók: Végtelen háború??? (Az elötte lévő összes sorozatot és filmet megneztem már.Most tartok egyebkènt Punisher-nèl ami a listában a 40. Egyèbkènt mèg 20 lenne hàtra igaz itt van mikor több részletben kell nézni a sorozatot ezért nem stimmel a szàm )Ha megfogadtad volna a tanácsunkat te se néznéd és akkor nem lennél így lemaradva 😀Az meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Toca
több mint 5 éve
Ha megfogadtad volna a tanácsunkat te se néznéd és akkor nem lennél így lemaradva 😀Az meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)