Filmek
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
na talán épp azért utáltál annyira egy a kommunikációról szóló elgondolkodtató filmet, mert ilyen jól megy az asszociatív szövegértelmezésAz a lényeg JJ, hogy te még mindig olyan tökéletes vagy, mint voltál 10 éve, mikor ide kerültem.
baggio
És ez szomorú.
több mint 7 éve
Mindenki - Teljes filmJó, de lassú. Vagy ha úgy vesszük túl hosszú. Bár rövidfilm. 😊
baggio
több mint 7 éve
ezt látta valaki?Lattam 1.5 honapja, direkt irtam neked ajanlot 😕 mi a kerdes?
www.youtube.com/watch?v=8vNDkF8HWoI
Negritis
Vagy a reklamra gondolsz? 😀
(Egyelore) TOP 3 tavalyi film es TOP 5 all-time anime film nalam 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=IoQG1BiqzgE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
De még lehet, hogy vasárnap vidáman kihirdetik, hogy jó film, és akkor megszereti. 😉na talán épp azért utáltál annyira egy a kommunikációról szóló elgondolkodtató filmet, mert ilyen jól megy az asszociatív szövegértelmezésvan benne egy utalás egy magyar szóra, melynek legfőbb elszenvedője épp a kérdés feltevése előtt pár órával hunyt elKétlem, hogy sok Rákosi fan lenne...
igen, ezért szeretik oly sokan a filmet*
* | lehet rajta gondolkozni |
baggio
Ki hunyt el?
JC6
baggio
több mint 7 éve
rengeteg jó háborús film van 😀mondjuk a top3ban ott van még a szakasz is nálamfull metal jacket, the thin red line
és ha már előkerült Charlie Sheen akkor ugye a megtörhetetlent is jó filmnek tartom
Negritis
nem modern egyik sem, de top háborús film nálam mindkettő
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
na talán épp azért utáltál annyira egy a kommunikációról szóló elgondolkodtató filmet, mert ilyen jól megy az asszociatív szövegértelmezésvan benne egy utalás egy magyar szóra, melynek legfőbb elszenvedője épp a kérdés feltevése előtt pár órával hunyt elKétlem, hogy sok Rákosi fan lenne...
baggio
Ki hunyt el?
JC6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
mondjuk a top3ban ott van még a szakasz is nálamfull metal jacket, the thin red line
és ha már előkerült Charlie Sheen akkor ugye a megtörhetetlent is jó filmnek tartom
Negritis
nem modern egyik sem, de top háborús film nálam mindkettő
több mint 7 éve
ezt látta valaki?www.youtube.com/watch?v=8vNDkF8HWoI
több mint 7 éve
dugo93
4 233
Háborús film kategóriába még nem láttam jobbat a Das bootnál, eredeti nyelven.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
van benne egy utalás egy magyar szóra, melynek legfőbb elszenvedője épp a kérdés feltevése előtt pár órával hunyt elKétlem, hogy sok Rákosi fan lenne...
baggio
Ki hunyt el?
több mint 7 éve
van benne egy utalás egy magyar szóra, melynek legfőbb elszenvedője épp a kérdés feltevése előtt pár órával hunyt elPINA!
baggio
több mint 7 éve
van benne egy utalás egy magyar szóra, melynek legfőbb elszenvedője épp a kérdés feltevése előtt pár órával hunyt eligen, ezért szeretik oly sokan a filmet*
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 7 éve
Valaki könyörüljön rajtam és mondja el, mi a pöcsömet esznek az emberek az Érkezésen? Szinte végig tekertem..érthetetlen és értelmezhetetlen. Számomra... Borzalmas..Én a Bibliával jártam így. Végigpörgettem, sehol egy kép, egy vicces sztori, a vége meg.... tiszta zagyvaság.
JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Valaki könyörüljön rajtam és mondja el, mi a pöcsömet esznek az emberek az Érkezésen? Szinte végig tekertem..érthetetlen és értelmezhetetlen. Számomra... Borzalmas..
több mint 7 éve
én mondjuk várom az éjszaka törvényét is, ha már a könyvelő kimaradt
több mint 7 éve
az említett filmek mindegyike beszerezhető a virágboltban... moziba az itteni kínálatot elnézve legközelebb maximum a Lego Batman movie-ra mennék el, bár attól is kissé tartok, hogy csak bőrlehúzás leszna igen, ha valami, akkor a Manchester by the sea még odaférkőzhet, de azt itt nem adják sehol a moziban, szóval várnom kell rá (bár tavaly is kiszivárgott az összes Oscar-jelölt film még a gála előtt)a La La Land és az Arrival megtekintése után meg továbbra is a Hell or High Water a 2016-os no.1. nálam, a Kaliforniai álom bár nagyon jó lett, a Sing Streetet nem übereli a maga műfajában sem, az Érkezés kifejezetten csalódást keltő volt (az Interstellarhoz hasonlóan, nem meglepő módon)Manchester by the sea / Moonlight megvolt már?
baggio
Én februárban megyek mindkettőre, a hype alapján kíváncsi leszek beférnek-e a TOP 5-be (valószínűleg igen.. mert mindent összevetve, ez elég gyenge év volt szerintem)
Igor
baggio
---
több mint 7 éve
mondjuk a top3ban ott van még a szakasz is nálamés ha már előkerült Charlie Sheen akkor ugye a megtörhetetlent is jó filmnek tartom
több mint 7 éve
ozibozi
17 193
9.Rota veri mind 😊 eredeti hanggalwww.youtube.com/watch?v=3cGnHx3IB6s
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Látványra a Ryan még mindig üt pedig sok év eltelt már .Nekem mondjuk a das boot többet adott,mint háborús film (ww2).
HR még megnézésre vár.
több mint 7 éve
modern háborús filmekből nekem is a Ryan a kedvencemsokan nem szeretik a Ryant de nekem is egyik kedvencem...Az egyik legelterjedtebb tévedés a filmel kapcslolatban 😊 Az SS katona, aki leszúrja Melisht, nem ugyanaz, mint akit - főleg Upham közben járására - a szétlőtt rádió állásnál korábban elengedtek.Érdekes, nekem a ryanből messze az a jelent maradt meg a legjobban, mikor a végén a hídnál a korábban elengedett náci 1v1ben szépen lassan miliméterenkét haladva leszúrja az egyik tagot.Talán leglátványosabbat kellett volna írnom.. ami nálam még mindig a partraszállás a Ryan közlegény megmentéséből.- Dunkirk (legalabb eredeti sztori, kivancsi leszek lesz-e vegre tronfosztas legjobb haborus akciojelenet teren)Melyik lenne az?
Igor
dugo93
Igor
peach
Nem is ezért végez vele Uphem a film végén saját maga, hanem mert végig nézi, ahogy gond nékül agyon lövi a századost.
Cowboykarcsi90
a partraszállós jelenet tényleg legütősebb minden filmet belevéve!talán azért mert amikor készült még nem nagyon szoktunk hozzá ezekhez a megoldásokhoz a többi ilyen film kb ezt "utánozza" vagy próbálja fokozni..illetve nyitójelenetként még nagyobb a hatás!
de azért kedvenc háborús film természetesen a Vaskereszt!
yooker
még akkor is ha jónak tartom a Hackshaw Ridge-t is
remélem a Dunkirk is jó lesz, pedig a Batmanen kívül nem nagyon rajongok Nolanért
több mint 7 éve
sokan nem szeretik a Ryant de nekem is egyik kedvencem...Az egyik legelterjedtebb tévedés a filmel kapcslolatban 😊 Az SS katona, aki leszúrja Melisht, nem ugyanaz, mint akit - főleg Upham közben járására - a szétlőtt rádió állásnál korábban elengedtek.Érdekes, nekem a ryanből messze az a jelent maradt meg a legjobban, mikor a végén a hídnál a korábban elengedett náci 1v1ben szépen lassan miliméterenkét haladva leszúrja az egyik tagot.Talán leglátványosabbat kellett volna írnom.. ami nálam még mindig a partraszállás a Ryan közlegény megmentéséből.- Dunkirk (legalabb eredeti sztori, kivancsi leszek lesz-e vegre tronfosztas legjobb haborus akciojelenet teren)Melyik lenne az?
Igor
dugo93
Igor
peach
Nem is ezért végez vele Uphem a film végén saját maga, hanem mert végig nézi, ahogy gond nékül agyon lövi a századost.
Cowboykarcsi90
a partraszállós jelenet tényleg legütősebb minden filmet belevéve!talán azért mert amikor készült még nem nagyon szoktunk hozzá ezekhez a megoldásokhoz a többi ilyen film kb ezt "utánozza" vagy próbálja fokozni..illetve nyitójelenetként még nagyobb a hatás!
de azért kedvenc háborús film természetesen a Vaskereszt!
több mint 7 éve
na igen, ha valami, akkor a Manchester by the sea még odaférkőzhet, de azt itt nem adják sehol a moziban, szóval várnom kell rá (bár tavaly is kiszivárgott az összes Oscar-jelölt film még a gála előtt)a La La Land és az Arrival megtekintése után meg továbbra is a Hell or High Water a 2016-os no.1. nálam, a Kaliforniai álom bár nagyon jó lett, a Sing Streetet nem übereli a maga műfajában sem, az Érkezés kifejezetten csalódást keltő volt (az Interstellarhoz hasonlóan, nem meglepő módon)Manchester by the sea / Moonlight megvolt már?
baggio
Én februárban megyek mindkettőre, a hype alapján kíváncsi leszek beférnek-e a TOP 5-be (valószínűleg igen.. mert mindent összevetve, ez elég gyenge év volt szerintem)
Igor
---