Filmek
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Pont ma néztük meg.Látta valaki az Énekelj-t?Megleptük a három törpénket dupla mozival egy hete, SW és az Énekelj! volt a program. Annak ellenére, hogy nagy SW fanok, utóbbi jobban tetszett nekik. Szerintem nem lesz csalódás, nem aggódnék.
Holnap el akarom vinni a kiscsajt ha nem nagyon tragikus.
Bazzani
gyurczi
Teljesen jó volt, a kiscsaj végigtáncolta ülve az egészet.
Pozitívan csalódtam.
több mint 7 éve
Látta valaki az Énekelj-t?Megleptük a három törpénket dupla mozival egy hete, SW és az Énekelj! volt a program. Annak ellenére, hogy nagy SW fanok, utóbbi jobban tetszett nekik. Szerintem nem lesz csalódás, nem aggódnék.
Holnap el akarom vinni a kiscsajt ha nem nagyon tragikus.
Bazzani
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
ejha, hát egy ilyen kijelentést egy teljesen átlagos akciófilmnél elég nehéz elengedni komment nélkül, bár elismerem, 8 évesen nálam is A kommandó volt magasan az első helyen.....és azóta sem sikerült felnőnöd 😊
baggio
több mint 7 éve
Látta valaki az Énekelj-t?Holnap el akarom vinni a kiscsajt ha nem nagyon tragikus.
több mint 7 éve
láttam a luis de fines verziót is, és az sztem klasszissal gyengébbnekem mai napig egyik kedvenc filmem a Stallone féle Oscar 😀Nagy favoritom nekem is😊
ami szintén nem egy nagy dolog de imádom
Negritis
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
YoungZeeZee
8 566
nekem mai napig egyik kedvenc filmem a Stallone féle Oscar 😀Nagy favoritom nekem is😊
ami szintén nem egy nagy dolog de imádom
Negritis
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
ejha, hát egy ilyen kijelentést egy teljesen átlagos akciófilmnél elég nehéz elengedni komment nélkül, bár elismerem, 8 évesen nálam is A kommandó volt magasan az első helyen...Rossz volt az ízlésed, mert az elit kommandó charlie sheennel és michael biehnnel a főszerepben volt az igazi királyság 😛 😀
baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Ma este Reszkessetek betörők 2, a legendás Donald Trumppal a mellékszerepben!
több mint 7 éve
nekem mai napig egyik kedvenc filmem a Stallone féle Oscar 😀ami szintén nem egy nagy dolog de imádom
több mint 7 éve
ejha, hát egy ilyen kijelentést egy teljesen átlagos akciófilmnél elég nehéz elengedni komment nélkül, bár elismerem, 8 évesen nálam is A kommandó volt magasan az első helyen...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
TEJÓ
ÉG.
A könyvelő.
Életem egyik legjobb filmje.
több mint 7 éve
Azert megiscsak a csaladra van fuzve a tortenet
több mint 7 éve
azért mókás hogy örülsz hogy nem Skywalkerekről szól a film, majd azt emeled ki mint ütős ami pont az egyikről szól 😀
több mint 7 éve
JéBé
7 035
A 7. résznél kezdtem megijedni hogy kinőttem a Star Warsból de nem, csak ilyen filmeket kell csinálni! A Star Wars univerzumnak nincs szüksége újabb és újabb Sithekre meg fénykard zsonglőrökre. Százszor inkább éreztem Star Wars-nak mint a hetedik részt. Végre belelátunk hogy ez az egész konfliktus nem csak Skywalkerekről szól, itt tényleg háború folyik amiben a kisembernek is megvan a maga szerepe és a kisember is lehet hős. A karaktereket nem is lett volna nagyon értelme tovább bontogatni, nyilván idő sincs rá másrészt apró morzsák ebben az egészben, valahogy pont ettől üt nagyot. | A végén amikor Vader megjön és a tényleg abszolút jelentéktelen lázadó katonák láncban adják tovább az tervet a haláluk előtt nagyon erős jelenet | Grat Disney, tökös volt!
Szerkesztette: JéBé
több mint 7 éve
Ezt a poént már vártam, hogy elsüssék 😊 :E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
oké, csakRóg vánNekem pont tetszett az, hogy | kinyírták a főszereplőket. egyrészt nem volt szerepük a régi trilógiában, másrészt Leia eredeti szavai így súlyosabbnak hatnak "Sok jó ember halt meg ezekért a tervekért" (nem pontos idézet). Amúgy is respekt, hogy meg merték ezt lépni. |
én nem ájultam el tőle, nem azt mondom, hogy rossz volt inkább az a "meh" kategória, egynek bőven elment, inkább a szúpérlatív jelzők előtt állok értetlenül
lehet én ültem be túl nagy elvárásokkal
nem vagyok szuperfanboy, csak szeretem az univerzumot, de ha leveszem star wars-os szemüveget akkor totál kliséhegyeket és egy újabb bőr lehúzását látom
|
-a legnagyobb bajom ugyan az ami anno a Hobbit-tal, tudjuk jól, hogy egy nagyobb, fontosabb esemény fog bekövetkezni, egyszerűen nem tudok úgy izgulni se a történetért (hisz a végkimenetel nyilvánvaló), se a benne szereplőkért, ráadásul a régi/új történetet/szereplőket alig vagy semmilyen mértékben nem sikerült jobban megismerni
-aztán meg mindenki aki egy kicsit is fontos szerepet töltött be a filmben meghal, wtf?
-kötelező jó fej/vicces droid megint megvolt
-a szokásos engem senki sem tud lelőni a csatamezőn, mert csak, ja tudom az erővel meggyőzte, hogy ne találják el, pár nap alatt kicsit sok szintet lépet az erő használatában
-a már említett "jaj meghalt, de 15 perc múlva ő menti meg a főhőst" megint miért kell elsütni, van akit ezzel még meg lehet vezetni?
-annyi értelme volt a filmnek, hogy legalább a Halálcsillag idióta megvalósítását megmagyarázták(úgy ahogy), de akkor most jönni fog egy spinoff, ami majd a csillagpusztító hülyeségeire is ad magyarázatot?
-szóval összességében ezen a magyarázaton kívül mivel bővült az univerzum, mennyivel tudunk többet, mert ez nekem így ebben a formában kevés volt
|
ZERO_L
winston
| ahogy a RetroShock videóban is elhangzik, semmit nem tudunk a szereplőkről, egyáltalán nem hat meg egyik halála sem, kicsit sarkítva annyira szomorodtam el mint az x-edik ikszszárnyú pilóta halálánál
valahogy a kettő nekem nem jön össze, ismerjük meg őket rendesen és akkor a tervek megszerzése helyett kapunk egy all die fordulatot, ezzel szemben bármi ami a filmben több mint 15 percet szerepel, az vagy meghal vagy földdel teszik egyenlővé
kicsit túl sok a pusztítás, hogy szinte semmi se maradjon, mert jaj a 4-5-6-ban nem volt, de mi van 7-8-9-el ott már nem szerepelhet Jyn kislánya/kutyája/droidja/bármije? |
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
"mi is próbáltuk" 😀www.youtube.com/watch?v=MmQ072OBgII
több mint 7 éve
Szerintem pedig volt ertelme az erő velem van dolognak.Igy probaltak visszaterelni abba az iranyba ,hogy az erő az hatalmas es mindenkié,nem a veredben levo midiklorianok szama -azaz felsőbbrendűseged-hatarozza meg hanem a hited es a kitartásod.
Valljuk be gyerekkorunkban mi is probaltuk lebegtetni a targyakat ahogy Luke Skywalker....
Szerintem ezzel a fantom menésének egyik hibajat hoztak helyre.
több mint 7 éve
www.gamestar.hu/masvilag/zsivany-egyes-rogue-one-kimaradt-jelenetek-221981.htmlÚgy látszik a kopasz Forest nem fért bele a PG-13-ba, ezért csináltak neki mikrofonfejet.
igazából a csaj szempontjából lényeges dolgok maradtak ki
| pl az hogy miért döntött úgy hogy "élére áll" a lázadásnak |
Negritis
több mint 7 éve
www.gamestar.hu/masvilag/zsivany-egyes-rogue-one-kimaradt-jelenetek-221981.htmligazából a csaj szempontjából lényeges dolgok maradtak ki
| pl az hogy miért döntött úgy hogy "élére áll" a lázadásnak |
több mint 7 éve
Ez a film nem is akart sokat hozzátenni az univerzumhoz, hiszen ez csak A Star Wars Story.
több mint 7 éve
Róg vánNekem pont tetszett az, hogy | kinyírták a főszereplőket. egyrészt nem volt szerepük a régi trilógiában, másrészt Leia eredeti szavai így súlyosabbnak hatnak "Sok jó ember halt meg ezekért a tervekért" (nem pontos idézet). Amúgy is respekt, hogy meg merték ezt lépni. |
én nem ájultam el tőle, nem azt mondom, hogy rossz volt inkább az a "meh" kategória, egynek bőven elment, inkább a szúpérlatív jelzők előtt állok értetlenül
lehet én ültem be túl nagy elvárásokkal
nem vagyok szuperfanboy, csak szeretem az univerzumot, de ha leveszem star wars-os szemüveget akkor totál kliséhegyeket és egy újabb bőr lehúzását látom
|
-a legnagyobb bajom ugyan az ami anno a Hobbit-tal, tudjuk jól, hogy egy nagyobb, fontosabb esemény fog bekövetkezni, egyszerűen nem tudok úgy izgulni se a történetért (hisz a végkimenetel nyilvánvaló), se a benne szereplőkért, ráadásul a régi/új történetet/szereplőket alig vagy semmilyen mértékben nem sikerült jobban megismerni
-aztán meg mindenki aki egy kicsit is fontos szerepet töltött be a filmben meghal, wtf?
-kötelező jó fej/vicces droid megint megvolt
-a szokásos engem senki sem tud lelőni a csatamezőn, mert csak, ja tudom az erővel meggyőzte, hogy ne találják el, pár nap alatt kicsit sok szintet lépet az erő használatában
-a már említett "jaj meghalt, de 15 perc múlva ő menti meg a főhőst" megint miért kell elsütni, van akit ezzel még meg lehet vezetni?
-annyi értelme volt a filmnek, hogy legalább a Halálcsillag idióta megvalósítását megmagyarázták(úgy ahogy), de akkor most jönni fog egy spinoff, ami majd a csillagpusztító hülyeségeire is ad magyarázatot?
-szóval összességében ezen a magyarázaton kívül mivel bővült az univerzum, mennyivel tudunk többet, mert ez nekem így ebben a formában kevés volt
|
ZERO_L
több mint 7 éve
Esetleg tudja valaki, hogy végül kijött-e ez a film ? Nem találom sehol, de nagyon infókat sem, pedig ha megjelent, szivesen megnéznémwww.youtube.com/watch?v=lu_12ZMk7tA
Szerkesztette: Volford
több mint 7 éve
a "visszatéréshez"|
szerintem is klisé volt, de nem azt mutatták meg hogy Cassian meghal, csak hogy leesett és még egyben van, onnan nem volt kérdés hogy ő fog visszatérni később hogy megmentse a napot
|
egyébként ezt a részt elvileg újraforgatták hogy így történjen meg, mert túl sötétnek találták