Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem t'om volt-e már, de a skandináv vonulatot kedvelőknek (vagy aki csak jó filmet akar látni) erősen ajánlható a dán Q-ügyosztályos széria: Nyomtalanul
Fácángyilkosok
Palackposta
A 64-es betegnapló

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Amúgy azt tudjuk, hogy Sauron miért küldi a seregét Minas Tirithbe? Mmint hogy mi az indoka rá, azon kívül hogy epic battlewww.quora.com/Was-it-wise-for-Sauron-to-attack-Minas-Tirith-given-the-information-known-to-him
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Amúgy azt tudjuk, hogy Sauron miért küldi a seregét Minas Tirithbe? Mmint hogy mi az indoka rá, azon kívül hogy epic battle
több mint 6 éve
Szembejött youtube-on. Ez a jelenet még mindig zseniális. Újra is nézem valamikor.kevés film volt akkora csalódás nekem 😕
www.youtube.com/watch?v=a3lcGnMhvsA
dugo93
több mint 6 éve
Szembejött youtube-on. Ez a jelenet még mindig zseniális. Újra is nézem valamikor.www.youtube.com/watch?v=a3lcGnMhvsA
több mint 6 éve
Konkrétan lassan extra gönc nélkül is el tudná játszani a Gagyi Mamit. 😊 Ettől függetlenül nagyon várós.www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
steelwolf
warr_b
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4
több mint 6 éve
youtu.be/h_2RjQwQGV0210 perces lesz, szóval hideg elemózsiát készíts majd magad mellé, amikor megnézed.
Ó máj Gád, mióta várom már csak a trélert is...
O1G
több mint 6 éve
Volt egyszer egy...HollywoodVan jobb Tarantino nah...nem is egy. De nézhető azért, persze elég különleges az egész.
Az utolsó 10-15 perc azért mindent visz, zseniális 😀 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY
több mint 6 éve
Ha a csak forgatókönyvíróság számít, akkor a top1 filmje a Natural Born Killers.
több mint 6 éve
Tarantino filmet ki latta mar?Tegnap nekem is sikerült végigszenvedni (?), hát nem hatolt belém úgy, mint mondjuk egy Django.
Vrij6
A film a filmben részek egyszerűen élvezhetetlenek voltak, az a 40-50 perc hagyott jócskán keserű szájízt.
Többet vártam tőle, de lehet, hogy én éltem bele magam már a film előtt.
1. Django elszabadul
2. Becstelen Brigantyk
3. Alkonyattól pirkadatig (bár tudom, hogy itt "csak" forgatókönyvíró volt)
több mint 6 éve
konkrétan utalnak is rá hogy páran hol vannakNa akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
Mondhatni a Hangya és Darázs párhuzamosan zajlik az Infinity War-al.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a választ és a segítséget 😉Na akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Na akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
több mint 6 éve
Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Egy kis segítséget kérek Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=3n1T3HxHd7Y
több mint 6 éve
szuper gyorsaság, meg szuper erő is pl...pókösztön és egyebek 😊 Szóval penge amúgy, és hát egy tini, vagy fiatal felnőtt, amikor már fotós... nem egy 40-es karakter. Persze, hogy humoros sztorijai vannak. A képregényekben is ilyen... mindig hülyéskedik 😊A jelenlegi MCU-ba Hollanddal, és a sztorijaival nem illik. Tinivígjáték karakter.Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Sobri Jóska
Pókember nem illik a Marvel universbe 😀 anyám..Stan bá forog a sírjában.
Összes létező Marvel képregény top karaktere úgy all time meg ever. Kb nincs olyan karakter, akivel ne találkozott volna a képregényekben. De ő nem illik oda 😀
Chargers LT
Nem a képregényekről beszéltem. (Bár én ott se szerettem. Megcsípte egy pók... aha... fasza... tényleg egy szint Thorral, Hulkkal, Strange dokival... vagy nem is annyira?... van pókfonala meg izé, még mi is?)
Sobri Jóska
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
A jelenlegi MCU-ba Hollanddal, és a sztorijaival nem illik. Tinivígjáték karakter.Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Sobri Jóska
Pókember nem illik a Marvel universbe 😀 anyám..Stan bá forog a sírjában.
Összes létező Marvel képregény top karaktere úgy all time meg ever. Kb nincs olyan karakter, akivel ne találkozott volna a képregényekben. De ő nem illik oda 😀
Chargers LT
Nem a képregényekről beszéltem. (Bár én ott se szerettem. Megcsípte egy pók... aha... fasza... tényleg egy szint Thorral, Hulkkal, Strange dokival... vagy nem is annyira?... van pókfonala meg izé, még mi is?)