Filmek

40 feliratkozó

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
De a könyv se egy bergmani vagy Polanski-féle kamaradráma, melynek az a teljes sztorija, hogy "Anasztázia elmegy meginterjúvolni egy milliárdost és az ágyban kötnek ki", tehát a cselekmény egyszerűségét ezekkel összevetni szintén röhejes.

Az egész jelenségben nem is az alá- fölérendeltségi viszony és egyéb szexuális fantáziák a visszataszítóak, hanem hogy legitimálja a kurvaságot. Ha szürkének nem lenne ennyi pénze, simán a sitten a kötne ki beteg hajlamai és tettei miatt, de a lány pénzért (autóért és egyéb "ajándékokért" ) hajlandó egyre többet és többet megengedni, klasszik.

Azt gyűlölöm igazán, amikor felkapott könyvek, filmek, stb. nem életszerű helyzeteket mutatnak be, miközben úgy tesznek/teszünk, mintha rohadt tanulságosak lennének, hasonló bajom volt mostanában a Gone Girllel is.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
+ az öldöklés istenét is nagyon szeretem az ilyen filmek közül. Szintén polanski amúgy 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Leírom a 12 dühös ember konkrét cselekményét:
Emberek ülnek egy meleg szobában, és győzködik egymást.
A szintén 10 pontos Polanski film, a Puszta formalitás cselekménye:
Emberek beszélgetnek egy házban, főként unalmasan, lehangolóan, soha véget nem érően.
A 127 óra című film cselekénye:
Egy hegymászó keze beszorul két szikla közé, másfél órát vergődik, majd levágja és hazamegy.

Az alant linkelt filmmel nem az a gond, hogy nincs cselekménye (egy érzelmekről, lelki folyamatokról szóló könyv filmre ültetésénél ezt elég nehéz megoldani, sokaknak nem sikerül, ahogy ezúttal se), hanem az, hogy a témája felszínesen van elővezetve, a színészek halványak, a rendező eszköztelenül, silányul fogott a megfilmesítéshez, a feszültség, motivációk, örlődések, stb. pedig elsúlytalanodtak az adaptációban.
Nem azért szar film, mert nincs cselekménye.

több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Negritis
Viccen kívül a konkrét cselekmény 50%-a biztosan benne van.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Nekem a Whiplash nem tetszett, túlságosan semmilyen volt a sztorija, mármint izgalmas az alapkoncepció, a kivitelezés is izgalmas
de valami még hiányzott, talán valami izgalmas 'akció'/irónia, csalódástkeltő volt a végkifejlett (egy bizonyos részt leszámítva | amikor megmondta a gyereknek, hogy most megszopatja a színpadon, de aztán SABLONSABLONSABLONSABLON a tehetség utattört..., hooogyne | sapka
Osztom. Viszonylag sok jazzt hallgatok (na nem a dob miatt), de nekem ez a film alig nyújtott többet, mint egy jobb sportfilm. Nagyon-nagyon legfeljebb 7,5-t adnék neki.

több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Idei Oscar-kisokosom:

www.stylemagazin.hu/hir/Oscar-kisokos-avagy-minden-amit-tudnod-kell-a-vasarnapi-filmgalarol/12546/

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Fájt?

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Birdman....auuh. :-/
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Nekem a Whiplash nem tetszett, túlságosan semmilyen volt a sztorija, mármint izgalmas az alapkoncepció, a kivitelezés is izgalmas
de valami még hiányzott, talán valami izgalmas 'akció'/irónia, csalódástkeltő volt a végkifejlett (egy bizonyos részt leszámítva | amikor megmondta a gyereknek, hogy most megszopatja a színpadon, de aztán SABLONSABLONSABLONSABLON a tehetség utattört..., hooogyne |

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
közbe a Foxcatcher is elérhető az ncore tékában

több mint 9 éve
A Wh..-t nem lattam de az Amadeust többször is.

több mint 9 éve
Az Amadeus egy remek választás!Janek
tudom és témában elvileg hasonló a 2 film
kiváncsi vagyok hogy mennyire

több mint 9 éve
Az Amadeus egy remek választás!

több mint 9 éve
Negritis, mielőtt válaszolnál xD

baggio
gondolkoztam rajta, de nincs kedvem 😀

"másodkézből" tájékozódtam (könyvárus ismerős) és ez alapján az ÉN értékrendembe nem fér bele az hogy ez a téma "közszájon" forog és 12 éves kislányok ezzel foglalkoznak
és itt be is fejeztem
ma vagy holnap megnézem a Whiplasht kiváncsian várom, hogy milyen lesz
aztán pedig az Amadeusra is sort kerítek még a héten

több mint 9 éve
Negritis, mielőtt válaszolnál xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Foxcatcher - most jöttünk haza a moziból és nagy csalódás volt, lehet mert sokat vártam és felültem a hypera. Nekem ez már túl lassú tempó volt, amin nyílván nem sokat segített, hogy egyik karakter sem fogott meg különösebben, hogy mi lesz a sorsa. A néha meg zene címén megszólaló zongorától volt, hogy egyenesen falra másztam volna. Mark Ruffaló viszont kegyetlen jó volt (megint). Csalódás összességében.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
én nem tervezem se megnézni se elolvasni
én a létjogosultságát vitatom leginkább és zavar, hogy a mai társadalomban ez mainstream tudott lenni
DE elvileg be van rendelve a következő rész 😕Negritis
Ha se nem láttad, se nem olvastad, mi alapján kérdőjelezed meg a létjogosultságát?
És egyáltalán minek?
Ha olvastál volna a könyvről (nem a könyvet, példátlan ostobaság lenne első kézből informálódni, és rászánni az életedből 4-5 órát, valóban), a jelenségről, az írónőről, az egész sztoriról, akkor csak kuncognál milyen badarságot írsz azzal, hogy valaminek a létjogosultságát vitatod, amiről fingod sincs.
Lady Gaga, a Cirque de Soleil vagy a Pinterest létét is vitatod, csak mert mainstream lett? És az amerikai fociét?

több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Erős kényszer alatt de megnéztem ezt a csapból is folyó Szürke 50 árnyalatát. JayB
Ebből már nem ásod ki magad 😀😀

több mint 9 éve
én nem tervezem se megnézni se elolvasni
én a létjogosultságát vitatom leginkább és zavar, hogy a mai társadalomban ez mainstream tudott lenni
DE elvileg be van rendelve a következő rész 😕

több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Erős kényszer alatt de megnéztem ezt a csapból is folyó Szürke 50 árnyalatát. Legalább annyira túlhypolták a filmet és a könyvet mint most túlhpyolják azt hogy mennyire szemét film. Tényleg nem jó, és isten mentse meg férfitársaimat a megnézésétől de egy ilyen nulla cselekményből nemtudom mit vártak el. A könyvben (szekunder információ) semmi cselekmény nincs csak érzelmek és a nőknek ez jött be, ezt filmre átvinni lehetetlen. Egy erős videoklippet lehetett volna belőle csinálni valami szenvedélyes zenéhez de 2 órás filmet? Azt nem.
több mint 9 éve
végre megnéztem, szóval már nyugodtan ajánlhatom, hogy aki a Theory of everything helyett egy ténylegesen Hawking életéről szóló filmet keres, az ezt a dokut lesse meg, ne mást:

www.imdb.com/title/tt2830416/

---
több mint 9 éve
nah Jupiter megnézve
6/10
szép, érdekes kérdéseket vet fel, de sok újat nem mutat
meg nálam kicsit túlpörögte magát a film és emiatt a végére "belefáradtam"

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
most láttam a Gone Girlt ... régen kötött le ennyire egy film, nagyon tetszett, vszeg el is olvasom, de most sajnos más regényeket tolok ...csebi
Remélem A szürke ötven árnyalatát. XDStez
nem ... Khaled Hosseini: A thousand splendid suns

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
most láttam a Gone Girlt ... régen kötött le ennyire egy film, nagyon tetszett, vszeg el is olvasom, de most sajnos más regényeket tolok ...csebi
Remélem A szürke ötven árnyalatát. XD