Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
interstellar 1080p-ben a kalózkikötőben!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sikerült végre megnéznem a Liza, a rókatündért és még a szinte egyöntetűen pozitív kritikákhoz képest is meglepett, hogy mennyire jó volt. Az elején kellett egy 15 perc, hogy berántson, de utána nem volt megállás, teljesen beszippantott. Egyszerűen minden egyben van, csodálatosan kidolgozott a világa, a színészek (főleg Balsai Móni és Bede Fazekas Szabolcs) zseniálisak, szuper a zene és a történet is érdekes. Nagyon ajánlom mindenkinek.
több mint 9 éve
Ja még 75 lesz 1 évig.Chuck Norris 75 éves!!!volt tegnap. és csak addig, amíg nem szól, hogy ezentúl 730 napos lesz egy év. és akkor jövőre csak 38 lesz.slowmotion
Isten éltesse sokáig! (Y)gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Chuck Norris 75 éves!!!volt tegnap. és csak addig, amíg nem szól, hogy ezentúl 730 napos lesz egy év. és akkor jövőre csak 38 lesz.
Isten éltesse sokáig! (Y)gaben
több mint 9 éve
Chuck Norris 75 éves!!!Isten éltesse sokáig! (Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azt a mindenit, ez az éjjeli féreg rendesen a képernyőhöz szegez.
több mint 9 éve
Baggio szeretni fogja ezt a cikket:www.parkatt.hu/rolunk/legfrissebb-hireink/aktualis/cikk/egy-pszichiater-levele-a-fiatalokhoz-a-szuerke-oetven-arnyalatarol.html
több mint 9 éve
nah vonaton hazafelé megnéztem a Maze Runnert és ezt volt az érzésem a film soránwww.slideshare.net/kras33/majom-elmlet
+ eléggé Resident Evil 1es feelingje volt a végének
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
megnéztem az ismeretlen drakulát, sajnálom hogy megismertemnem azért mert rossz lenne hanem mert semmit nem adott nekem ami miatt nem elpazaroltnak tekinteném az időt
az amerika kapitány 2 sem rossz, csak a főszereplő karakter annyira érdektelen hogy innentől a film bukta hogy szerethessem
de legalább Black Widow-t jó volt nézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Oscar-jelölt volt a külföldi kategóriában, zseniális film, szerintem Bunuel is büszke lenne rá 😊Relatos Salvajes: www.imdb.com/title/tt3011894/
Rövid történetek gyűjteménye laza kötelékkel, igazából még a hivatalos poszter is spoiler, nagyobbat üt az egész, ha semmit nem tudtok előzetesen róla. Különösen Sobrinak és a vele vitatkozóknak ajánlom :cool:
Amúgy a The Imitation Game (Kódjátszma) is elérhető már jó minőségben a videótékában
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Svarci és Sztallóné is egész fiatalos hatású.... szóval van az a CGI 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Alien 5 ? :pZoliZoltánRipley járókerettel csapatná?
több mint 9 éve
Alien 5 ? :p
több mint 9 éve
A Whiplashnek szerintem pont, hogy ez volt a jó vég.| Én konkrétan már akkor sejtettem, hogy Simmons beszopatja a gyereket, amikor elindultak fel a színpadra, adta magát nagyon, hogy nem lett hirtelen ennyire rendes a faszi, tehát nekem a geciskedések után pont az volt a csattanó, hogy az amúgy rohadék faszinál változás állt be, amikor látta, hogy a gyerek mennyire jól játszik. Igen, kicsit a hálivúdi szokásos happy end, mindenki ölelkezhet befejezés, de ebben az esetben szerintem ez volt a jó választás. Szvsz ez a film pont így volt jó, hogy nem lett túlbonyolítva, de mégis volt hatása. |
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Whiplash: Nekem tetszett, de ha már | ennyire jól megcsinálták, hogy a színpadon belövi neki, hogy tudja, hogy ő nyomta fel, sokkal nagyobb csattanóval is le lehetett volna ezt zárni | Ja és Neyman a fejmozgásaival, végig Eli-ra emlékeztetett 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az a lényeg, hogy a Boyhood nem jött be sokaknak, nem vagyok egyedül 😀 ja bocs, csak a business miatt nem nyert, amúgy az év filmje 😀 hehe
több mint 9 éve
Fura, számomra talán ez az első oscar, amikor szinte mindegyik díjazottal egyet tudok érteni (az általam eddig látottak filmek közül)
több mint 9 éve
Olyan díj sosem lesz, amire mindenki azt mondja, hogy az kapta, akinek/aminek kellett. Az, hogy kinek melyik film tetszik, az meg ízlés dolga, még ha a zsűri szakmai is esetleg, mert nincs objektív mérce, amihez hasonlítani lehet.TonyA "legjobb film" díja mellett vannak más elismerések is, amiket bizony lehet mihez mérni és objektív szempontok alapján megítélni (ha nem is minden tekintetben, mert a stílus is ízlésfüggő). Ha valakinek viszont az érvrendszere annyiban kimerül, hogy "ez nem tetszett" vagy "szar volt", azzal tényleg kár vitatkozni.
---
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Olyan díj sosem lesz, amire mindenki azt mondja, hogy az kapta, akinek/aminek kellett. Az, hogy kinek melyik film tetszik, az meg ízlés dolga, még ha a zsűri szakmai is esetleg, mert nincs objektív mérce, amihez hasonlítani lehet.
több mint 9 éve
SZERINTED, mert nem értetted/nem volt fontos számodra a mondanivalója. De a rendezést és a forgatókönyvet kritizálni olyan, mint a Transformers vagy a Marvel filmekre azt mondani, hogy nem látványosak. Röhejes érvelés.
---
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Nem a kedvenc filmem nyert = vicc kategória az Oscar. 😀MakaMár kb 2 hete is mondtam, hogy talán a legtúlértékeltebb film. Mondjuk gondoltam, hogy odaadják neki..😀
több mint 9 éve
If your choice lost, remember that the Oscars are a business. If your choice won, remember that the Oscars are a business.de ez is óriási:
twitter.com/williamfleitch/status/569673381538213888
mondjuk hogy a Birdman "rettentő gyenge" lenne a rendezésben és az eredeti forgatókönyvben, az azért vérlázító kijelentés
---
több mint 9 éve
Maka
2 760
Nem a kedvenc filmem nyert = vicc kategória az Oscar. 😀
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Ezek a díjak amiket a Birdman besöpört...ugyan máááár. Mekkora vicc 😀Az operatőri díjat leszámítva mind olyan, amiben rettentő gyenge a film. Mondjuk nem is értem miért zavar. Idén is vicc kategória kb az egész.
több mint 9 éve
Maka
2 760
Oscar összefoglalóm.www.stylemagazin.hu/hir/Birdman-a-csucson-az-Oscar-gala-osszefoglaloja-es-dijazottjai/12564/