Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Megnéztem a Kojot-ot, és azt kell mondjam, hogy egy kalap szar.A zenéjén és pár szépen fotózott vidéki képen (2 perc összidőtartamban) kívül értékelhetetlenül trágya, semmiről nem mond el semmit, sehogyan.
Se jól megírt erős vagy legalább vicces párbeszédek, se életszerű, tartalmas, valós motivációkkal rendelkező karakterek, se felépített történet ív (tulajdonképpen semmi értelmezhető történet), se mondanivaló vagy koncepció, és kicsit se szórakoztató.
Se a Kusturica feelinget, se Az én kis falum vagy a Logan Lucky vicces prosztóságát nem sikerül megjeleníteni. Nemhogy megalkotni a magyar változatát. A Banshee leegyszerűsített "erősebb kutya baszik, de az nagyon" felállásából pedig egyáltalán semmi nem jön át.
Koncepciótlanul egymásra dobált jelenetek, véletlenszerű fordulatok, ostoba lassítások, és sehova se vezető, semmibe se torkolló nagy elszántságok adják a végén a miajókurvaéletezafos-feelinget.
Maximálisan ellenjavallott, nem is értem, hogy ki és miért gondolta, hogy ezt a filmet meg kell csinálni, be kell mutatni, ne adj isten érdemes bármivel is díjazni.
Brrrrr.
több mint 8 éve
Bárcsak ennek ültem volna neki A víz érintése helyett... (remélem vasárnap estig még fent lesz)nem is tudom mit vártam attól a filmtől, titkon reménykedtem azért benne, hogy jó lesz, de egy tipikus Del Toro-s hangvételű Amélie-re nem voltam felkészülve... egyszer azért meg lehet nézni, így már értem, hogy a Testről és lélekről-nél is mitől vannak annyira elájulva a kritikusok, most az ilyen filmeket a divat imádni
a Szólíts a neveden, Floridai álom, Legsötétebb óra triót biztos kihagyom, a jelöltek közül a Lady Bird-öt néztem még meg, ám azt is inkább csak a coming-of-age filmek kedvelőinek tudom ajánlani
Paterson-Jackie-Fences színvonalat vártam az idei felhozataltól, ha A három óriásplakát és az Én, Tonya fel is ér az első kettővel, egy harmadik nagy ütés sajnos még hiányzik, na de majd a Disaster Artist (a Molly's Game is egyszernézős) 😊
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mno.hu/grund/a-filmhetrol-kitiltottak-de-ingyen-megnezheto-a-kojot-2446161Holnapig lehet megnézni youtobeon, ha valakinek van rá két órája akkor nem fogja elvesztegetettnek érezni. Nem korszakalkotó film, bár talán az egyetlen olyan magyar alkotás napjainkból ahol egydimenziós karaktereken túlmutató feladatokat hitelesen oldanak meg a színészek.
A rendezés, vágás, operatőri munka kifejezetten kulturált, a forgatókönyv pedig egy két apróságtól eltekintve jól hozza át a magyar ugarra a redneck western vonalat.
Jó értelemben vett Banshee utánérzés a film hangulata, őszintén nem hittem volna hogy valaha magyar akció jelenettől nem a rekeszizmom fájdul meg a sírva röhögéstől, hanem az adrenalin dolgozik és szorítom a karfát.
Nagyon jó! Érdemes legalább egyszer látni. Csak kár hogy szar a hang néhol, de ettől még teljesen élvezhető.
Szerk: ezen a linken jobb a minőség:
youtu.be/x2_EwkoNrBI
Szerkesztette: Geeri
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Aha.And the Oscar goes to .... Daniel Day-Lewis.Akarsz fogadni? 😀
Sobri Jóska
Igor
1:20-hoz adod?
10ezrem a 200ezred ellen?
Oddschecker szerint 1:25 az odds.
több mint 8 éve
Sobri? Kizárt? 😀And the Oscar goes to .... Daniel Day-Lewis.Akarsz fogadni? 😀
Sobri Jóska
Igor
több mint 8 éve
And the Oscar goes to .... Daniel Day-Lewis.Akarsz fogadni? 😀
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
And the Oscar goes to .... Daniel Day-Lewis.és Oldman pedig a tökéletes szimpatikus vesztes...😊
Sobri Jóska
több mint 8 éve
And the Oscar goes to .... Daniel Day-Lewis.
több mint 8 éve
ezt nem tudtam,azt sem tudtam hogy jelölték. De amit ebben a filmet leművelt az simán megéri a szobrot.Olyan toronymagas favorit (1.05-1.10), hogy ha nem nyer, az lesz a bomba meglepi..Faterom megnézte a legsötétebb órát. Oldman fantasztikus benne, alig várom hogy eljussak moziba..beton volt.
#JC6
Oldman hatalmas,ha ezért nem kap Oscar jelölést akkor semmiért.
Kenny
www.oddschecker.com/awards/oscars/best-actor
Igor
több mint 8 éve
Olyan toronymagas favorit (1.05-1.10), hogy ha nem nyer, az lesz a bomba meglepi..Faterom megnézte a legsötétebb órát. Oldman fantasztikus benne, alig várom hogy eljussak moziba..beton volt.
#JC6
Kenny
www.oddschecker.com/awards/oscars/best-actor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Faterom megnézte a legsötétebb órát. Oldman fantasztikus benne, alig várom hogy eljussak moziba..beton volt.
#JC6
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=2VqsaPmzFuUSonynak el kene fogadni, hogy nem tudnak ilyen filmet csinálni ami nem fos.
steelwolf
Bukni max Hardy miatt nem fog akkorát.
több mint 8 éve
így hirtelen kb annyi jön le nekem, hogy a szimbióta - pókember kapcsolatot kihagyják?aztán majd elválik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=2VqsaPmzFuU
több mint 8 éve
444.hu/2018/02/03/uma-thurman-reszletesen-elmeselte-hogyan-maszott-ra-weinstein-es-hogyan-olte-meg-majdnem-tarantinoÉs akkor Tarantinónak is annyi.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Paramount Channelen Memento most!Nolan legzseniálisabb filmje A tökéletes trükk mellett.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=1ZQfDUttYVAMert nem lehet elégszer újranézni.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
3 billboards esetleg még de ott a műfajért nem rajongokhallod, nem sűrűn értünk egyet, de ezt a filmet látnod kell. kétszer néztem már meg... atomjó.
Negritis
több mint 8 éve
hát nemtom elég sok oscar film van most a mozikban amit eszem ágában sincs nagyvásznon megnéznilegsötétebb óra, fantomszál, világ összes pénze
utóbbinál scott is hozzátesz h eszem ágába se legyen elmenni rá
pentagon titkai jön február végén
3 billboards esetleg még de ott a műfajért nem rajongok
i tonya-ra kiváncsi leszek
meg lehet katasztrófaturizmus címén elmék megnézni a valami amerika 3at annyira szarul néz ki h látni kell 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Faterom megnézte a legsötétebb órát. Oldman fantasztikus benne, alig várom hogy eljussak moziba..
több mint 8 éve
Maze Runner - Death Cureolyan mint az előző 2, butuska de jó nézni
számomra ilyen egy jó kis blockbuster, nem bánt ahol buta viszont ahol működik ott atom menő
az akció jelenetek működnek, de a végét túlhúzták
aki szerette az előző 2t az ezt is fogja sztem
több mint 8 éve
kész vagyok, atom váróswww.youtube.com/watch?v=8_rTIAOohas
több mint 8 éve
Vörnon! Kicsivörnon.Ma jön az Ölve vagy halva, jövő héten meg a Nico 😊Egy picit más dimenzió az elmúlt napokhoz képest😊nico, ölve vagy halva és törvényre törve 😀
Ma lesz a Film+-on 21.00-kor a Törvényre törve. Fiatalságom egyik legjobb filmje. Nyilván nem Oscardíjas alkotás, de én aki akkor voltam fiatal nagyon bírtam akkor (és mivel nem rég láttam most is.)
NB2
Negritis
NB2
Akkor.ismertem meg Nelson Foxot,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Ma jön az Ölve vagy halva, jövő héten meg a Nico 😊Egy picit más dimenzió az elmúlt napokhoz képest😊nico, ölve vagy halva és törvényre törve 😀
Ma lesz a Film+-on 21.00-kor a Törvényre törve. Fiatalságom egyik legjobb filmje. Nyilván nem Oscardíjas alkotás, de én aki akkor voltam fiatal nagyon bírtam akkor (és mivel nem rég láttam most is.)
NB2
Negritis