Filmek

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
nálam a sorrend 5-3-6-4-2-1 😀 nyílván a tetszés szerint csökken a dolog
de a 2-1 jóval a többi alatt van sajnos a 3 és 5 nálam kiemelkedik kicsit

Negritis
Te majdnem én vagyok? 😀
mondjuk nálam a sorrend 5-3-6-4-1-2.
A Baljós valószínűleg a mozis élmény (első) miatt. 😊
Nekem is a 3-5 amik nagyon nagy kedvencek !!! 😀

Kegyetlen jo az uj teaser....besiiiiras! 8-) 😀ZoliZoltán
Szerintem meg nem. Az eleje jól indul - X wingig, megint jön a néger meg az összevissza rohangálás. Aztán Solo dob rajta még egy picit, de továbbra is gyenge eresztésnek tűnik.Toca
Azért ebből még sok mindent nem lehet leszűrni!
Lesz Leai és Han lánya...Soloék....az új Sith,aki nem tudni,hogy mester vagy padawan....az ébredő erő!
stb stb stb.
Én kibeb@szottul várom! 😊ZoliZoltán
Nem vontam le semmit, nem mondtam hogy szar én is várom, csupán arra reagáltam hogy kegyetlen jó az új teaser, szerintem meg az egyik fele tényleg jó a másik gány ennyi 😀
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
 www.swsaga.hu/topic/1784-az-ebredo-ero-masodik-elozetesenek-elemzese/
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
5-4-6-3-2-0-0-0-0-0-1 azzal büntettek konkrétan ...

több mint 9 éve

Negritis
Te majdnem én vagyok? 😀
mondjuk nálam a sorrend 5-3-6-4-1-2.
A Baljós valószínűleg a mozis élmény (első) miatt. 😊
Nekem is a 3-5 amik nagyon nagy kedvencek !!! 😀

Szerintem meg nem. Az eleje jól indul - X wingig, megint jön a néger meg az összevissza rohangálás. Aztán Solo dob rajta még egy picit, de továbbra is gyenge eresztésnek tűnik.Toca
Azért ebből még sok mindent nem lehet leszűrni!
Lesz Leai és Han lánya...Soloék....az új Sith,aki nem tudni,hogy mester vagy padawan....az ébredő erő!
stb stb stb.
Én kibeb@szottul várom! 😊
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Helyén kezelni egy olyan filmet, ami torzítja a valóságot, imádom az ilyen egocentrikus nézőpontokat 😊 (és megint úgy vádaskodsz, hogy fogalmad nincs az SW-ről kapcsolatos vélemenyemről - miközben te magad sem tudod, milyen lesz a film - de legalább már az előre bekészített ellenreakció is megvan, helyes)

Szebben nem is bizonyíthatnád, hogy veszi meg előre a népet a marketing, de nyilván a te nézőpontod az objektív, hiszen már akkor tudod, hogy jól és megfelelően fogod fogadni az alkotást, mikor még nem is láttad.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Nincsenek rászorulva a marketing hype-ra, de azért a biztonság kedvéért pl. minden NFL csapatnak saját logókat terveztek a tegnapi teaser bemutatójára, melyet azok saját közösségi oldalaikon reklámoztak... 😊

Sajnos ez a mai filmgyártás: iszonyat pénzeket tolnak a marketingbe, melynek köszönhetően nincs ember, akiben valamilyen szinten ne keltenék fel az érdeklődést. A minőség innentől másodlagos (nyilván az alapvető igények kiszolgálásával, robbantások, SW esetén sok-sok lézerkard és repülős jelenet), mert a szóbeszéd mindenképp be fogja vonzani a nézőket a mozikba, ha jó a kritikusok általi fogadtatása, akkor azért, ha rossz, akkor meg pláne.baggio
azok a logók már megvannak 3-4 éve.

de hiába, a Fast7-t se tudtad a helyén kezelni, gondolom ennél sem fog menni.
több mint 9 éve
Nincsenek rászorulva a marketing hype-ra, de azért a biztonság kedvéért pl. minden NFL csapatnak saját logókat terveztek a tegnapi teaser bemutatójára, melyet azok saját közösségi oldalaikon reklámoztak... 😊

Sajnos ez a mai filmgyártás: iszonyat pénzeket tolnak a marketingbe, melynek köszönhetően nincs ember, akiben valamilyen szinten ne keltenék fel az érdeklődést. A minőség innentől másodlagos (nyilván az alapvető igények kiszolgálásával, robbantások, SW esetén sok-sok lézerkard és repülős jelenet), mert a szóbeszéd mindenképp be fogja vonzani a nézőket a mozikba, ha jó a kritikusok általi fogadtatása, akkor azért, ha rossz, akkor meg pláne.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
amúgy ezek még csak Teaserek ami kevesebb mint egy trailer

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Szvsz direkt nem mutatnak a trailerekben szart sem, arra gyúrnak, hogy majd a mozi üssön akkorát mint a lórúgás. amúgy sincsenek rászorulva nagyon a marketing hypera elég csak elindítani a zenét meg kirakni a címet máris a föld lakosainak a nagyrésze megy a moziba befele...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician

első Teasert megnéztem, többet nem nézek
nem tetszett, viszont tudom hogy úgyis megnézem
ahogy az Avengerst is (ott csak moziba láttam előzetest)

viszont a Mad Max nálam kimarad, de Ex Machina lehet hogy lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 565
Nekem a 3.resz tetszik a legjobban,tehat a legutolso.
Nem vagyok SW fan,de meg fogom nezni.1-2percbol levonni barmilyen kovetkezteteset meg vicces.
több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Valószínűleg én vagyok az egyetlen az országban,akit teljesen hidegen hagy ez az új SW.
Az utolsó kettő már így sem tetszett,erre most jön még három.
Ezeket az előzeteseket megnéztem,de amikor harmadjára mutatták Subbant a Habsből, végképp elment a kedvem.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
És valószínűleg a szori is egy kalap szar lesz.

több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
A droidból már most elegem van, a stormtrooperek meg szerintem rosszul néznek ki.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szerintem meg nem. Az eleje jól indul - X wingig, megint jön a néger meg az összevissza rohangálás. Aztán Solo dob rajta még egy picit, de továbbra is gyenge eresztésnek tűnik.
több mint 9 éve
Ez is happy meal menus lesz?

több mint 9 éve
Kegyetlen jo az uj teaser....besiiiiras! 8-) 😀
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Solo kapitány megöregedettJanek
Chubakka is de rajta kevésbé látszik 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Solo kapitány megöregedett

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Na itt az új trailer :
 www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=tvIg12j3cTI
több mint 9 éve
Mondjuk a jogdíjak miatt még élő színészeknél, zenészeknél, stb. is kérdéses, hogy kit támogatsz egyáltalán a vásárlással, hát még elhunyt személy esetén, mikor sok esetben már nem is a közvetlen rokonhoz kerülnek a bevételek (pl. Jim Morrison esetében a nője rögtön elpasszolta ezeket Paul McCarthy-nak, aki meg tovább adta Michael Jacksonnak és így tovább...)

---
több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Tegnap sikerült szereznem egy pakkot: Halálsoron,Tango és Cash,Die Hard 1-2 díszdobozban egybecsomagolva,mindkettő dupla lemezes,millió extrával.Mindez összesen 1800Ft-ba fájt. Megérte? 😊Nelson87
Öreg vagy. 😊Sobri Jóska
Ha arra érted,hogy nem letöltöm a filmeket,akkor az azért van,mert jobb' szeretek ránézni a polcon lévő dobozokra,mint néhány Verbatim lemezre,amin filctollal van ráfirkálva a cím. 😀
A legfontosabb szempont pedig az eredeti nyelv,mivel minden egyes filmet úgy érdemes nézni(Oldboyt is koreaiul néztem,felirattal persze).Nem beszélve a sok extráról(audiokommentárok,kisfilmek,hogy készült videók,melyek csak az eredetin vannak.Nelson87
Ja arra gondoltam. 😊
És azt se értem, hogy miért kell a polcra tenni.
Egy 3TB-os vinyóra rámegy vagy 2500 film, bár sose értettem minek a filmeket gyűjtögetni, de ezen már többekkel is összevitáztam.
Szerintem kb. 5 év múlva egy 100 dollár/év díjért minden film korlátlanul nézhető lesz egy itunesstore/youtube szerű oldalon.Sobri Jóska
Hidd el,jó az,amikor a Mediában sétálsz a polcok között,és jobbnál jobb filmeket látsz 1000Ft-ért.
Mint említettem,a legfontosabb az eredeti nyelv,a másik pedig,hogy ha van egy klasszikus film,amit imádok,akkor megtisztelem annyival a rendezőt,vágót,színészeket,hogy eredetiben vásárolom meg. 1000Ft nem sok egy Charles Bronson,Steve McQueen,Gregory Peck,Robert De Niro stb. filmért. 😊
Sokkal jobb érzés levenni a polcról,berakni a lejátszóba(ami nekem az Xbox),mint egy telepakolt vinyón keresgélni a xc4675ponyvaregény.mp4 fájlt. 😀 Nem beszélve,a már szintén említett extrákról: Audiokommentárok,kimaradt jelentek,mozielőzetesek,bakik.Én imádom ezeket is,tegnap pl. egy másfél órás dokumentumfilmet néztem Steve McQueen(R.I.P) életéről,ami a Bullitt kétlemezes kiadásán van rajta.

Egy szó,mint száz,nekem eszembe sem jut emiatt vitatkozni,megértem azokat is akik így csinálják.Ezt csak mi érthetjük,akik a Media polcait túrják át. 😊
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Nem mellesleg a cd-knek, dvd-knek (de persze a merevlemezeknek is) van lejárati ideje... A digitalizált adattárak érdekes problémája lesz majd ez hamarosanbaggio
Majd átmásolják egy újabb szerverre.

több mint 9 éve
Nem mellesleg a cd-knek, dvd-knek (de persze a merevlemezeknek is) van lejárati ideje... A digitalizált adattárak érdekes problémája lesz majd ez hamarosan

---