Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Holnapután kijön az Avengers: Age of Ultron (nálunk meg jövő hét csütörtökön), úgyhogy még gyorsan kérdezek kettőt, mert szerintem érdekes lesz 😊 :mindkettő.
Melyiknek lesz nagyobb bevétele az Avengersnek vagy a Star Warsnak?
Megfogja-e dönteni bármelyik az Avatar rekordját (esetleg mindkettő?)?Jughead
több mint 9 éve
Jughead
5 213
Holnapután kijön az Avengers: Age of Ultron (nálunk meg jövő hét csütörtökön), úgyhogy még gyorsan kérdezek kettőt, mert szerintem érdekes lesz 😊 :Melyiknek lesz nagyobb bevétele az Avengersnek vagy a Star Warsnak?
Megfogja-e dönteni bármelyik az Avatar rekordját (esetleg mindkettő?)?
több mint 9 éve
Csütörtökön mindenkinek "kurvára fontos lenne" elmennie moziba 😀dugo1993Ez árpának a pár nappal ezelőtti sajtóvetítésen elhangzott "leszarom, hogy mit írtok, úgyis a nézőszám dönt" mondatára reflekció legalább? Mert ez esetben kurvára remélem, hogy senki nem vált rá jegyet, mondjuk több száz milliós állami támogatással ők már rosszul nem jöhetnek ki a történetből. Magyar közönségfilm, 2015, mintha a Furious 7 az amerikai kormány felkérésére készült volna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Csütörtökön mindenkinek "kurvára fontos lenne" elmennie moziba 😀dugo1993Miért, letölteni nem lehet majd? 😉
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Argo 2? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szerintem kegyetlen szar...
több mint 9 éve
Star Wars Rogue One Teaser: Sok info nincs benne, de számomra már most érdekesebb elgondolás, mint a VII.
Jedik nélküli akciózás, olyan készítőktől akiknek a Ryan közlegény megmentését vagy a Sólyom végveszélybent köszönhetjük. Sajnos a 3. és a 4. rész közt játszódik, így valószínűleg ismét a lázadók győzelmét élhetjük át.
több mint 9 éve
A mindenség elméleteés a kódjátszma sem jobb, csalódás volt mindkettő.
Ritka film márpedig az unalom terén.
Ennyire sablonos életrajzi filmet sosem láttam.
Semmi izgalom,dráma feszültség,minden megy sorban egymás után...
Áradoztak a színészekről én semmi extrát nem láttam.
Vannak rossz filmek amikben jók a színészi alakítások de ez nem az volt.Janek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A mindenség elméleteRitka film márpedig az unalom terén.
Ennyire sablonos életrajzi filmet sosem láttam.
Semmi izgalom,dráma feszültség,minden megy sorban egymás után...
Áradoztak a színészekről én semmi extrát nem láttam.
Vannak rossz filmek amikben jók a színészi alakítások de ez nem az volt.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Teaser teljesen jó volt, nekem alapvetően tetszett.Nagy az esély rá, hogy kihagyják a helyzeteket és ezekkel a finomságokkal sz.rt sem kezdenek. Sajnos ez az általános, főleg (szerintem) a Disney esetében.
Elég sok apróságra utalgatott, amivel lehet valamit kezdeni sztori szempontból...Igor
több mint 9 éve
És valószínűleg a szori is egy kalap szar lesz.Sobri JóskaI find your lack of faith disturbing.
A Teaser teljesen jó volt, nekem alapvetően tetszett.
Elég sok apróságra utalgatott, amivel lehet valamit kezdeni sztori szempontból - a "Force Monologue" + a kézből kézbe adott light saber, az R2-s jelenet - ez a Skywalker oldalon... vagy Solo mondata.. vagy mondjuk a szimbólum az új stormtrooperek mögött, ami engem kifejezetten érdekel, hogy mi lett az Empire-ből és hogyan.
Illetve a Chrome Trooper eléggé bejövős.
Én kicsit a western/sivatagi bolygó elemtől tartok picit, nehogy abból túl sok legyen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
több mint 9 éve
star wars trailer alatti komment, sírok 😀😀-a vukin nem fog az idő,vagy festet?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
csak hogy tudd mennyire mellélőttél ezzel, nézd vissza, milyen pólóban is ültem ott melletted a két évvel ezelőtti közvetítésen :pHelyén kezelni egy olyan filmet, ami torzítja a valóságot, imádom az ilyen egocentrikus nézőpontokat 😊 (és megint úgy vádaskodsz, hogy fogalmad nincs az SW-ről kapcsolatos vélemenyemről - miközben te magad sem tudod, milyen lesz a film - de legalább már az előre bekészített ellenreakció is megvan, helyes)nem baszogatni akartalak ezzel, de akkor majd a draftközvetítés előtt megvitatjuk a témát 😊shawnka
Szebben nem is bizonyíthatnád, hogy veszi meg előre a népet a marketing, de nyilván a te nézőpontod az objektív, hiszen már akkor tudod, hogy jól és megfelelően fogod fogadni az alkotást, mikor még nem is láttad.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Helyén kezelni egy olyan filmet, ami torzítja a valóságot, imádom az ilyen egocentrikus nézőpontokat 😊 (és megint úgy vádaskodsz, hogy fogalmad nincs az SW-ről kapcsolatos vélemenyemről - miközben te magad sem tudod, milyen lesz a film - de legalább már az előre bekészített ellenreakció is megvan, helyes)nem baszogatni akartalak ezzel, de akkor majd a draftközvetítés előtt megvitatjuk a témát 😊
Szebben nem is bizonyíthatnád, hogy veszi meg előre a népet a marketing, de nyilván a te nézőpontod az objektív, hiszen már akkor tudod, hogy jól és megfelelően fogod fogadni az alkotást, mikor még nem is láttad.baggio
több mint 9 éve
Az hogy 6>4 , szamomra mindig ertelmezhetetlen volt.. a tobbi helyen nehez vitatkozni. Bar nalam 1>2, de igazabol ott mar tokmindegy..Episode V - 9.5/10
Jol megszerkesztett, akcio/latvany is talan itt a legidoallobb a regiek kozul, Empire kicks ass, cool old Yoda.. Hoth, Lando, Boba Fett, minden jo helyen van benne.
Episode III - 8.5/10
Damn.. az a nyitas. A legjobb elso 15 perc, magasan a legjobb az osszes resz kozul.. Grievous is cool, Execute Order 66 (es aztan a Jedi Templom) TOP 3/5 momentum az egesz sagaban, Mustafar is elmegy.
Fuck Samuel Jackson and his ego (-0.5 pont), nem kellett o ebbe, plane nem ilyen szerepben.
Episode IV - 7/10
Az elejenek (Mos Eisley-ig) minden perce remek, ahhoz kepest hogy mennyi elemet kell felpakolni plane..
Tattoine, Han/Chewie, Leia - minden mukodik. Ben egy kicsit tul komolyan veszi magat, tul hamar jon a vegso konfrontacio es a joystickos akciojelenetek mara azert megkoptak... de ne feledjuk itt meg fillerekbol dolgoztak.
Episode VI - 4.5/10
God damn ewoks (-3 pont)
Tapos Skywalker, fuck the ewoks, Tatooine ebben a filmben nem mukodik valahogy, hosszu az expozicio, hosszu az erdei balfaszkodas, valahogy nekem nem all ossze a film.
It's a trap es Ackbar persze nagy kiraly, es a csata (termeszetesen az urbeli) is bejovos.. de kb ennyi.
Episode I - 1/10
Jo, Jar-Jar onmagaban minusz 80 pont es fele ennyi CGI is eleg lett volna a pod racinghez.. de: Qui-Gon nalam mukodik, Portman eleg idot kap (nem ugy mint Maul), es a Naboo-s reszek nem annyira tragikusak.. mint mondjuk...
Episode II - 0/10
Boooooring.
Not cool Yoda.. not cool. You know which move i'm talking about.
Dooku tortenete Yodaval (ami kb az egyetlen erdekes elem lehetett volna..) - nincs kifejtve.
Hayden "Zero Acting" Christensen.
Most booooooring planet... egy relative atlagos fighttal - kar hogy ez igy is magasan kiemelkedik a filmbol ezaltal..
Es az eroltett, kinos, nyaltengerbe fullado "romanc".
Ez hasznalhatatlan, gyalazatos, dogletes..
Az elsoben legalabb volt probalkozas.. ott tulspiraztak es atestek a lo tuloldara. Itt elhibaztak a mufajt ES szar tortenetet raktak ossze.
A trailerrol holnap.. alszom ra egyet es ujranezem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)