Filmek
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Infinty warnál nehéz jobbat csinálni. 😕Kibaszottul rohadt módon sikerült!
több mint 7 éve
anno éjszakáztam kint a határon és a Kung Fu Pandát néztem meg egymás után 6szor a 12 órás műszakbanNekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀Kotortam a neten egy laptopon szódával elmegy minőséget, mindjárt indítom. Közben nosztalgikusan visszagondolok a tinédzser koromra ahol ez volt a standard, belül pedig kínomban röhögök magamon 😀
peach
peach
hasonló minőségben 😀
én most épp IW-t nézek
holnap meló közben a háttérben elfér majd a BP
így csak a tinifilm marad ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Aréna Imaxben az ilyen második harmadik sor mennyire puruttya?
több mint 7 éve
Nekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀Kotortam a neten egy laptopon szódával elmegy minőséget, mindjárt indítom. Közben nosztalgikusan visszagondolok a tinédzser koromra ahol ez volt a standard, belül pedig kínomban röhögök magamon 😀
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ki ne hagyjátok a felsorolásból a film zenéjét, Clapton zseniálisat rakott alá.Kettos a film, mert voltak jelenetek amin joizueket kacagtam.az ilyen nem vidám filmek amúgy a legjobbak..😊A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
Nagyon jol szorakoztam pedig egy elgondolkodtato film. Egy nem hetkoznapi embert mutatba be egy igencska hetkoznapi eletben. A sok cgi szuperhosos film elbujhat e film mogott, mert van emberi oldala. Nehol ezoterikus romatikaval fuszerezve.
A szereposztas parades:
Travolta, Whitaker, Duvall....
ZoliMP
kishaszi
yooker
Nem hittem volna, hogy ennyi ember ismeri/kedveli ezt a filmet.
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 847
Kettos a film, mert voltak jelenetek amin joizueket kacagtam.az ilyen nem vidám filmek amúgy a legjobbak..😊A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
Nagyon jol szorakoztam pedig egy elgondolkodtato film. Egy nem hetkoznapi embert mutatba be egy igencska hetkoznapi eletben. A sok cgi szuperhosos film elbujhat e film mogott, mert van emberi oldala. Nehol ezoterikus romatikaval fuszerezve.
A szereposztas parades:
ZoliMP
kishaszi
yooker
Nem hittem volna, hogy ennyi ember ismeri/kedveli ezt a filmet.
több mint 7 éve
az ilyen nem vidám filmek amúgy a legjobbak..😊A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
A szereposztas parades:
ZoliMP
kishaszi
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Egyik kedvencem, pedig az se vidám film.
A szereposztas parades:
ZoliMP
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
@Rózsa SándorHát basszus azzal kezdtem 😃a listába amit itt kaptam az volt szinte a legelső !
-Ugye nem hagytad ki a Carter ügynököt?
steelwolf
filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 847
A Csodabogar cimu filmet megneztem a multkor.Nagyon jol szorakoztam pedig egy elgondolkodtato film. Egy nem hetkoznapi embert mutatba be egy igencska hetkoznapi eletben. A sok cgi szuperhosos film elbujhat e film mogott, mert van emberi oldala. Nehol ezoterikus romatikaval fuszerezve.
A szereposztas parades:
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
Allitolag Punishernek komoly cameoja lehet, amivel a uj Punisher evadot promozzak be!Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Szóval kb. Még egy hónap mire látom 😃
Apropó szerintetek akkor jàtszàk majd mèg moziban ??🤔
Rózsa Sándor (betyár)
amúgy nekem csak 5 v 6 film van hátra az újrázásból de sztem csak az IW-t iktatom be már
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ez mekkora már basszus 😅😅😅😅Minden tiszteletem a baratodnak ☝👏👏👏👌👌👌ez nem igaz 😀Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
amúgy nekem csak 5 v 6 film van hátra az újrázásból de sztem csak az IW-t iktatom be már
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
több cimborám is végignézi az egészet
az egyik a szerencsétlen menyasszonyával aki nem szereti 😀
Negritis
több mint 7 éve
ez nem igaz 😀Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
több cimborám is végignézi az egészet
az egyik a szerencsétlen menyasszonyával aki nem szereti 😀
több mint 7 éve
Én vállalom!És ha amiatt nem érti majd, mert kimaradtak neki a sorozatok?Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
Te vállalod érte a felelősséget?!
Sobri Jóska
Nézzed csak a filmeket. Ha meg érdekel még valami rákeresel.
több mint 7 éve
És ha amiatt nem érti majd, mert kimaradtak neki a sorozatok?Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
braxa88
Te vállalod érte a felelősséget?!
több mint 7 éve
Egyetlen ember vagy a Földön aki úgy készül az Endgamere, hogy a sorozatokat is néziAz meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Na szóval,azt mondod elég megnézni a maradék filmeket melyek😀octor Strange; Thor: Ragnarök; A Hangya és a Darázs;Bosszúállók: Végtelen háború??? (Az elötte lévő összes sorozatot és filmet megneztem már.Most tartok egyebkènt Punisher-nèl ami a listában a 40. Egyèbkènt mèg 20 lenne hàtra igaz itt van mikor több részletben kell nézni a sorozatot ezért nem stimmel a szàm )Ha megfogadtad volna a tanácsunkat te se néznéd és akkor nem lennél így lemaradva 😀Az meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Toca
több mint 7 éve
Ha megfogadtad volna a tanácsunkat te se néznéd és akkor nem lennél így lemaradva 😀Az meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Az meg hogy ?? Vagy te csak a filmeket nézed ?A sorozatokat nem ?tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
több mint 7 éve
Nekem a cpt marvelre nem volt még időm, szóval csúnya cumi van 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
tekintve hogy a cpt marvel is megy még jó eséllyel 😀Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nekem még meg hàtra van 12 évad sorozat és 5 film 😅😅holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetén hétvégéig kibírom 😀
braxa88
Negritis
több mint 7 éve
holnap endgame! jaj de várós. kicsit az nyugtalanít hogy corvin legnagyobb terme dugig tele lesz 0 üres hely, remélem hallani is fogom a filmetMar holnap?
braxa88
En csut reggel megyek feliratosra hatha nem lesz tele a terem a zavaro elemekkel.
Jó hét ez :draft+endgame