Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
én sok film ötletet veszek tőlükfilmbarátok podcastet rajtam kívül hallgat itt még valaki? 😀Én hallgatok, de ilyen filmekre nem vesznek rá. Meg úgy általában ritka, hogy egyezik a véleményem velük.Shawn84
www.imdb.com/title/tt3496334/?ref_=nv_sr_1
ezzel kapcsolatban is érdekelne véleményNegritis
a véleményükre adok, de nem mindig értek egyet velük (talán Blacksheep van legközelebb az én izlésemhez)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
túl vagyok a hobbitokon és Jackson leesett Bay szintjérelátványos a film de egy hordó fos és a lore-t szembeköpi
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
filmbarátok podcastet rajtam kívül hallgat itt még valaki? 😀Én hallgatok, de ilyen filmekre nem vesznek rá. Meg úgy általában ritka, hogy egyezik a véleményem velük.
www.imdb.com/title/tt3496334/?ref_=nv_sr_1
ezzel kapcsolatban is érdekelne véleményNegritis
több mint 9 éve
Én is a napokban néztem meg a Gone Girlt.vagy lehetett volna még fél órával hosszabb, hogy | még egy fordulatra | legyen idő!
Nekem nagyon vontatott volt egy idő után. Ha fél órával rövidebb sokkal jobban bejött volna, így max 7/10tenorx
| (magánvélemény: szerintem hányinger, mikor egy manipulációról szóló film maga is ugyanúgy gátlástalanul manipulál, pszichopaták pedig csak pszichopata szerepben állják meg jól a helyüket) |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szenteste alkalmával megnéztem a Ragyogást. Remek ünnepi választás volt.dugo1993redrum! redrum! redrum!
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Szenteste alkalmával megnéztem a Ragyogást. Remek ünnepi választás volt.
több mint 9 éve
A Gone Girl-ben pont a vége a "jó".Hogy a szarházi | faszi | elnyeri méltó büntetését, és az okos | nő, aki bár kissé bekattant a faszi szarháziságától | , pedig "győzedelmeskedik". | Én szeretem a happy endeket, no. |
több mint 9 éve
Én is a napokban néztem meg a Gone Girlt.Nekem nagyon vontatott volt egy idő után. Ha fél órával rövidebb sokkal jobban bejött volna, így max 7/10
több mint 9 éve
Gone Girl.Na ez valami egészen betegre sikeredett. 😀 Nagy film ez is, az tuti, bár picit zavart, hogy az lett a vége, ami. De ismét nagy alkotás Finchertől. Rosamund Pike és Affleck is odatette magát, de hát Ratajkowski a best ezekkel a csöcsökkel. XD
Stez!Jó, hát valóban, azért a közepénél volt egy holtpont, de szerintem elég jól sikerült belerakni azokat a kis utalásokat végig a filmbe, hogy ne üljön le. Meg ilyenkor mindig jött valami, ami felkavarta az állóvizet, hogy véletlenül se tudjam megunni.
Par honapja neztem meg.
Nekem hosszu volt.Picit leallt film a kozepenel.
Igaz a trailer annyira tetszett h ugy ultem neki h bazz mekorra film lesz😀ZoliMP
Érdekes, de én a trailer alapján pont, hogy a szokásos "eltűnt a gyerekem, mi a frászt tegyek?" filmnek gondoltam, ami teljesen sablonos lesz annyi különbséggel, hogy a két színész majd elviszi a hátán, de nem így lett, a hab a tortán kettejük remek játéka volt, nyilván, így volt kerek.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Stez!Par honapja neztem meg.
Nekem hosszu volt.Picit leallt film a kozepenel.
Igaz a trailer annyira tetszett h ugy ultem neki h bazz mekorra film lesz😀
több mint 9 éve
Hendrix
1 555
i saw the devil (2010)ha szeretnétek látni egy kiváló thrillert, feltétlen nézzétek meg. elég erős, nyomasztó film, kell hozzá "hangulat".
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
filmbarátok podcastet rajtam kívül hallgat itt még valaki? 😀www.imdb.com/title/tt3496334/?ref_=nv_sr_1
ezzel kapcsolatban is érdekelne vélemény
több mint 9 éve
PrisonersEgy szóval, fantasztikus.
Jackman és Gyllenhaal is nagyot alakít, a film témája érdekes, és főleg elgondolkodtató. A dráma és a krimi keveredik, és engem egy pillanatig sem untatott, pedig 2.5 óra. Kis utalások a film elején és a közepén, a végén pedig a csattanó is tetszetősre sikeredett.
Bátran merem ajánlani mindenkinek.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=xIwD-TjjGIwlátom a közhely szótárt itt is felhasználták ... szirupos love story nyami 😊
több mint 9 éve
sokat kellett rá várni de végre itt van:"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ki az a pean? 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
egy filmet keresek aminek reklámját kiskoromba láttam. hátha valaki ráismer. egy régi film - 80-as vagy 90-es évekbeli.www.imdb.com/title/tt0088850/
úgy emlékszem egy néger a főszereplője (lehet hogy eddie murphy?) akinek el kell költenie sok sok millio dollárt (talán fogadásból?). emlékszem, az egyik jelenetre, hogy gyorsétterembe vannak és felkiált, hogy mindenkit meghív.Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
egy filmet keresek aminek reklámját kiskoromba láttam. hátha valaki ráismer. egy régi film - 80-as vagy 90-es évekbeli.úgy emlékszem egy néger a főszereplője (lehet hogy eddie murphy?) akinek el kell költenie sok sok millio dollárt (talán fogadásból?). emlékszem, az egyik jelenetre, hogy gyorsétterembe vannak és felkiált, hogy mindenkit meghív.
több mint 9 éve
Top 10 szinesz az elmult 40 ev munkaja alapjanAl Pacino
J Malkovich
DeNiro
H Keitel
J Nicholson
S Penn
A Hopkins
E Norton
W Daffoe
C Bale
Szubjektiv
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Looper: Nem vártam tőle sokat, de kellemeset csalódtam. Egyébként is bírom az időutazós filmeket, de ez még meg is állta a helyét.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Három sportfilmet néztem meg mostanában. Nem a legfrissebbek, de remélem nem baj hogy írok pár sort...Az első a 42 című film:
Az első színesbörű baseball játékosról szól. Tiszteletre méltó ahogy kitaposta az ösvényt és nem is tudjuk átérezni, hogy milyen lehetett neki(k), de hasonló történetet már láttunk csak más köntösben.
Egyszer meg lehet nézni,
Trailer: www.youtube.com/watch?v=I9RHqdZDCF0
WHEN SATURDAY COMES
Filmdráma: Főszerepben egy munkás ember akinek az élete a foci és egy nap nagy esélyt kap arra, hogy bekerüljön a Sheffield United csapatába.
Igen, meseszerű, de abszolút jó film. Persze a 90 perc alatt van szerelmi szál, halál, fogadás, ivászat😀
A zenéje is szép,.. vonós.
Trailer: www.youtube.com/watch?v=PIpoLVVfl7s
A végére hagytam az abszolút favoritot.
The damned united.
Igazi történet alapján ez is.
Minden idők egyik legjobb angol edzőjének egy életszakaszát mutatja be. Miként lett a Derby vezetőjéből az akkori sztár csapat, a Leeds edzője és miként vezeti őket 44napig!
A filmet még élvezetesebbé teszi az időben való ide-oda ugrálás.
Jók a vágások, a szereplők, az atmoszféra. A főszereplőben vélek egy kis Mourinho-t felfedezni😀
A 90 perc hamar elillan.
Trailer: www.youtube.com/watch?v=lfjvNgMGy94
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hobbit 3: Nem vártam tanulságos mondanivalót, nem vártam el, hogy művészien megírt dialógusok legyenek benne és nem akartam mély karakterábrázolást és jellemfejlődést. Ellenben szeretem a grandiózus csatákat, valamint azt a világot amiben játszódik. Elvártam, hogy lekössön, kikapcsoljon és minden elvárásomnak eleget tett. Tetszett, észre sem vettem a film hosszát. Ízlések és pofonok persze, én helyén kezeltem a filmet és tudtam rajta jól szórakozni.
több mint 9 éve
nekemmega singinrokkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiíííííííííííííííííííííííííííííííííííííA Maiava család leveszi rólad a mancsát emiatt, belketötté a Rockyba, há mivanveled................semmi?!sutianapNajó hátde, najó hááde... oh well... nyertél!!!
de ez akkor is hiányzott a múvibó 😀
Collapo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
A Maiava család leveszi rólad a mancsát emiatt, belketötté a Rockyba, há mivanveled................semmi?!sutianapNajó hátde, najó hááde... oh well... nyertél!!!
de ez akkor is hiányzott a múvibó 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!