Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Megnéztem a d&d kettyot. Jogtalan a lehúzás amiket az elmult napokban olvastam. Nyilvan senki se várta hogy olyan jo lesz mint az első rész, azzal azert keves film említhető egy lapon a kategóriában... A mai vigjatekokhoz viszonyítva nem rossz, bar ezafajta humor a kismillió szoviccel manapsag mar nem annyira menő. Meg párszor szerintem meg kell majd nézni hogy az osszes poén leessen. Kiemelkedően sokoldalú szineszeknel meg ott van malkovich vagy depardieu, bar őket szerintem rajtam kivul itt nem sokan szeretik. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
dugo93
4 230
www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20141217-az-ev-legjobb-filmjei-2014-srackor-holtodiglan-a-galaxis-orzoi-van-utoelet-lavina-leviatan.htmlKicsit nekem komolytalan egy olyan lista, amin 2014 huszonöt legjobb filmjébe nem fér be se a Fury, se az Interstellar. Főleg az utóbbit nehéz elfogadni (a végén azt hittem ott lesz az első helyen)
az első három már eddig is a listámon volt, remélem sikerül hamarosan bepótolni 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20141217-az-ev-legjobb-filmjei-2014-srackor-holtodiglan-a-galaxis-orzoi-van-utoelet-lavina-leviatan.htmlaz első három már eddig is a listámon volt, remélem sikerül hamarosan bepótolni 😊
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Fura, hogy az öreg Denzelt senki sem említette. Igaz, hogy ő elég "egydimenziós", de abban a szerepben talán a legjobb.
több mint 9 éve
személyes favoritom: tim roth 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Bár nem ekkora sztár és nem is lesz soha főszereplő-alapanyag, de nálam Ben Foster nagy kedvenc.
több mint 9 éve
W.Dafoe a leggonoszabb gonosz Boby Peru és a jóság Krisztus tökéletes megformálója.Mondjuk Pacino volt már annyi karakter hogy nem igazán illdomos beszűkíteni
több mint 9 éve
jah kár hogy a stílus nagymestere már nincs köztünk"beléd estem mint egy vak tetőfedő" 😀Alapfilm.iktriad
nem bírtam aludni erre benyomtam a viasatot, van egy feelingje a Nagy Durranásnak
főleg hogy Allen-Charlie már itt együtt szerepelnek 😀Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
"beléd estem mint egy vak tetőfedő" 😀Alapfilm.
nem bírtam aludni erre benyomtam a viasatot, van egy feelingje a Nagy Durranásnak
főleg hogy Allen-Charlie már itt együtt szerepelnek 😀Negritis
több mint 9 éve
O kulon kategoria, nem fair a tobbiekkel egyutt emliteni, mert nem szerepet jatszik, hanem atlenyegul azza a karakterre. Hatborzongato. Csak 3 Oscarja van, az a csoda..Harvey Keitel.Daniel Day-Lewis?iktriad
De itt talán van két kaszt az öregek:
De Niro,Al,H.K,W Daffoe
És az új hullám
Bale,Norton aztán a szakadék.
csak hálivudJanek
Egyebkent en direkt irtan sokoldalut.. Nicholson vagy Pacino, zsenialis szineszek bizonyos karaktereknel, de a "range"-uk joval kisebb. Dafoe jo pelda range-ra, bar o az en szememben "csak " nagyon jo kategoria, de a skalaja valoban baromi szeles.
A maiak meg, hat.. nalam Phoenix az egyetlen aki szoba jon, Gyllenhaal-ban latok potencialt (Nightcrawler meg nem volt meg), de Balet/Nortont is tulertekeltnek erzem, 35 alattit pedig nincs ertelme mondani szvsz.
Leo is a Gilbert Grape/Marvin's Room ota olyan nagyon dramait nem jatszott.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
"beléd estem mint egy vak tetőfedő" 😀nem bírtam aludni erre benyomtam a viasatot, van egy feelingje a Nagy Durranásnak
főleg hogy Allen-Charlie már itt együtt szerepelnek 😀
több mint 9 éve
+ egy kevesek által említett alakítás, mivel "játék"+ még zseniális alakítás tőle: A pokol bajnoka, A vámpír árnyéka, Édes vízi élet - de még a gyengébb filmekben is remekül játszik, mint a Pókemberben Norman Osborn szerepében, ezért is az egyik favorit nálam. a legangyalibb és a leggonoszabb karaktereket egyaránt jól hozzadeyellelég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, AntikrisztusdeyellPlatoonslowmotion
de a Beyond Two Souls-ban ő és Ellen Page is kurva jó
több mint 9 éve
Harvey Keitel.Daniel Day-Lewis?
De itt talán van két kaszt az öregek:
De Niro,Al,H.K,W Daffoe
És az új hullám
csak hálivudJanek
több mint 9 éve
Harvey Keitel.De itt talán van két kaszt az öregek:
De Niro,Al,H.K,W Daffoe
És az új hullám
csak hálivud
több mint 9 éve
Legnagyobb színész?!The Great Khali!!!
Dalip Singh Rana 😛 7'1''... kimagaslót nyújtott a ... Csontdarálóban XD
a sokoldalúság, jóság meg szubjektív....
nyertem! 😀Collapo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Holnap Exodus,kiváncsi vagyok rá,kb mindenki lehúzta eddig.
több mint 9 éve
és nem utolsó sorban TÚLÉRTÉKELT.Az ami nekem, unalmassutianapjajj de féltem, hogy Tom Hanks is említve lesz :pMi bajod vele? 😛Tony
baggio
több mint 9 éve
deyell
11 702
+ még zseniális alakítás tőle: A pokol bajnoka, A vámpír árnyéka, Édes vízi élet - de még a gyengébb filmekben is remekül játszik, mint a Pókemberben Norman Osborn szerepében, ezért is az egyik favorit nálam. a legangyalibb és a leggonoszabb karaktereket egyaránt jól hozzaelég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, AntikrisztusdeyellPlatoonslowmotion
choose life
több mint 9 éve
Legnagyobb színész?!Dalip Singh Rana 😛 7'1''... kimagaslót nyújtott a ... Csontdarálóban XD
a sokoldalúság, jóság meg szubjektív....
nyertem! 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, AntikrisztusdeyellPlatoon
több mint 9 éve
Nem nagy kedvencem, de az egyik, ha nem a legsokoldalúbb színész szerintem Depp. Van olyan karakter amit nem játszott?A legjobb színész pedig egyértelműen Benoit Poelvoorde, kár hogy kevesen ismerik. Na meg Kern András és Rékasi Károly!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
deyell
11 702
elég alulértékelt, nálam ott van a kedvencek között Willem Dafoe - legjobb alakításai: Krisztus utolsó megkísértése, Veszett a világ, Antikrisztus
choose life
több mint 9 éve
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten.JayBdehogyis, az Morgan Freeman 😀
több mint 9 éve
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten!JayB
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
JéBé
7 035
Ahhoz hogy ki milyen színész szerintem hozzátartozik az is ki milyen érzékkel tud a forgatókönyvekből válogatni. DiCaprio 40 évesen annyi és olyan minőségű filmet tud már a háta mögött ami egy komolyabb életműhöz is elég. Tudatosan keresi az új kihívásokat, neki tetsző forgatókönyveket. Na ő már tényleg volt minden, egyszóval Leo a zisten.