Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
én nemrég néztem meg és semmit nem vártam tőleNem bántóan de miért tartod jónak a W..o WS-t?és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ottbaggionem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.shawnka
Szerintem egy borzasztóan gyenge, főleg mert egy senkit emel pajzsra....aki csaló,link,és felelőtlen,igazi szarláda.Janek
semmit sem kaptam, egy jól szituált drogos film semmi több
ráadásul a komolynak tartott sztorit már részleteiben lelőtték korábban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nem bántóan de miért tartod jónak a W..o WS-t?és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ottbaggionem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.shawnka
Szerintem egy borzasztóan gyenge, főleg mert egy senkit emel pajzsra....aki csaló,link,és felelőtlen,igazi szarláda.
több mint 9 éve
AzThe Hobbit... Hat az 5 perc alatt véget ért majd jott a darálás. Meg új meglovagolhato állatok.Ez most a 3.fejezet?catattack
A legjobb jelenetek ebben a filmben voltak de néha a dara már már Expandiples sőt, Golyózápor kategória. Röhögött is a mozi. Azon is hogy minden klisét sikerült belerakni a filmbe, bár fingom nincs ki ezeknek a célközönsége.
Geeri
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
catattack
3 520
The Hobbit... Hat az 5 perc alatt véget ért majd jott a darálás. Meg új meglovagolhato állatok.Ez most a 3.fejezet?
A legjobb jelenetek ebben a filmben voltak de néha a dara már már Expandiples sőt, Golyózápor kategória. Röhögött is a mozi. Azon is hogy minden klisét sikerült belerakni a filmbe, bár fingom nincs ki ezeknek a célközönsége.
Geeri
több mint 9 éve
The Hobbit... Hat az 5 perc alatt véget ért majd jott a darálás. Meg új meglovagolhato állatok.A legjobb jelenetek ebben a filmben voltak de néha a dara már már Expandiples sőt, Golyózápor kategória. Röhögött is a mozi. Azon is hogy minden klisét sikerült belerakni a filmbe, bár fingom nincs ki ezeknek a célközönsége.
Előre szólok mindenkinek, lesznek kinos jelenetek de mellettük néhány olyan jelenet is amire régóta vártunk. | Legolas kifogy a nyílvesszőből, törpök harcolnak, Szarumán jó fiú,az öreg Bilbos jelenet. Na meg az amikor a jávorszarvas agancsába beakadt orkok lefejeződnek... Van itt minden |
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
lehet megköveztek, de nekem már az első kettő is egy kalap hadd ne mondjam ki mi volt ... ezt megse néztem, de nem is tervezem (BTW a könyvet nem olvastam, de hát arra se nagyon fenem a fogam)Aki kitalálta, hogy az Éhezők Viadala 3. könyvét szedjék ketté, annak adnék egy 200 órás Balázs Pali összest és végig kéne szünet nélkül hallgatnia.Borzasztó gyenge volt.Néha már én éreztem magam kellemetlenül a moziba,hogy "ezmégismiafasz"
Ez egy erős közepes sorozatfelvezető rész, de könyörgöm ez nem sorozat...Toca
Amikor meg vonultak az meg kb olyan volt mint amikor a Hófehérkében vonulnak a törpék.Siralmas.Rossz tini filmet csináltak belőle.Kár,mert az első két rész nagyon ígéretes volt.Kenny
több mint 9 éve
...a 12 dühös ember tényleg nagyon jó,pótolja aki még nem látta 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
szerintem megnyeri az Oscar-t, ha nem is a legjobb filmet deLinklater kapni fog legalább egy rendezőit
az a meló benne van a filmbe az kegyetlen és unalmas?
a TE életed milyen? minden nap izgalom nem hiszem, pont ez a lényege a filmnek
több mint 9 éve
Ez erdekes kritika.. Pont ez a szo hogy unalmas.. egy ilyen jellegu filmnel, akinek semilyen gondolata nincs utana... na mindegy.Amugy az oddscheckernel toronymagas eselyes, en orulnek neki vagy Birdmannek, a Whiplash/A most violent year pedig elegge outsider... de azok se rossz filmek. A tavalyinal mindenkepp jobb, sztem 2010 ota a legerosebb "hollywoodi" ev...
PS: egyebkentva tavalyi semvolt annyira veszes, a '11 v '12-es felhozatal sokkal tragikusabb volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A sráckor nagyon unalmas, felőlem bárki kaphatja az Oscar-t, csak az ne. Semmitmondó.
több mint 9 éve
Lego Kaland atom fun, élmény volt megnézniés pótoltam a Frozent is, ami kis aranyos Disney mese szintén kellemes élmény volt
unokahugom már tudom mit kap karácsonyra
több mint 9 éve
és ez nem sznobizmus?és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ottbaggionem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.shawnka
a 12 év rabszolgaságnál és a Hustle-nél meg csak jobbak lehetnek ezek a filmek, legalábbis unalmasabbak biztos nem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ottbaggionem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.
több mint 9 éve
és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ott
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szóval az előzetes hírek alapján az Oscar majd a Whiplash-Boyhood-Birdman-A Most Violent Year négyes közt fog eldőlni.Szomorú ez a szezon.
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Újra megnéztem a Majmok bolygója - Lázadást , ez csak most tűnt fel;| A televízióban feltűnik egy Mars-küldetésről szóló hír, majd az újságokban megjelenik egy cikk, miszerint az űrhajó eltűnt. Az első mozifilmben négy asztronautát indítottak egy kilenc évesre tervezett küldetésre, de az űrhajójuk rejtélyes módon eltűnt. Az oka az a fizikai tétel, miszerint a fénysebességgel közlekedő jármű utasai számára lelassul az idő. Míg ők az eltelt időt két évnek észlelik, addig a Földön 2000 év telt el. A négy űrhajós akkor lezuhan egy ismeretlennek vélt bolygón. |
több mint 9 éve
Ma futottam bele a youtube-on kölyökkorom egyik kedvenc filmjének (következő részének) előzetesébe.Azta! 😮 Nem is tűnik rossznak! 😊
Felnőtt fejjel biztos más lesz egy ilyen film, de azért elég várós:
Sokat nem várok tőle, de egy kellemes időtöltésnek talán jó lesz.Bazzani
Én is bírtam az elődöket.
---
Majmok Bolygója - Forradalom.
Végre megnéztük!Nagyon tetszett!Olvastam róla pár kritikát...még,hogy nincs benne dráma...
Kíváncsian várom a folytatását.(jó messze még)
több mint 9 éve
Ma futottam bele a youtube-on kölyökkorom egyik kedvenc filmjének (következő részének) előzetesébe.Táncoló talpak után kiélheti magát Miller, úgyhogy csak ne fogja vissza magát és akkor jó lesz.
Felnőtt fejjel biztos más lesz egy ilyen film, de azért elég várós:
Sokat nem várok tőle, de egy kellemes időtöltésnek talán jó lesz.Bazzani
több mint 9 éve
Aki kitalálta, hogy az Éhezők Viadala 3. könyvét szedjék ketté, annak adnék egy 200 órás Balázs Pali összest és végig kéne szünet nélkül hallgatnia.Borzasztó gyenge volt.Néha már én éreztem magam kellemetlenül a moziba,hogy "ezmégismiafasz"
Ez egy erős közepes sorozatfelvezető rész, de könyörgöm ez nem sorozat...Toca
Amikor meg vonultak az meg kb olyan volt mint amikor a Hófehérkében vonulnak a törpék.Siralmas.Rossz tini filmet csináltak belőle.Kár,mert az első két rész nagyon ígéretes volt.
több mint 9 éve
Persze ez csak azért lehet, mert nem hiszek a materializmusban, sem az 5. dimenzióban, csakis Istenben. De tudom, hogy Nolan nem is engem és a hozzám hasonlóakat célozta meg.JC6
---
több mint 9 éve
megnéztem a Super-t és rájöttem hogy szerelmes vagyok Ellen Page-be, már a Beyond Two Soulsban is imádtam az alakítását (ami kicsit vicces tekintve hogy az egy játék) de itt is zseniális a csaj (főleg mikor Matt Saracent vágja kupán 😀)Ha nem vagy te is csaj, akkor van egy rossz hírem számodra. 😀
Negritis
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok itt kedvenc, nem is akarok az lenni, de én nem osztom az ajnározók véleményét.Nem mondom magam Nolan ellenesnek, de az Eredet sem jött be, viszont a hype-nak hála megnéztem a Csillagok között c. filmjét. Ez sem jött be.
Egész élvezhető volt addig, amíg McC | nem katapultált | . Onnan elvesztettem a fonalat, persze my fault. Értelmezhetetlen zagyvaságnak tűnt így a hátralévő 30-40 (?) perc, nem is kötött le, nagyon untam, vártam a végét. Iszonyatosan el lett nyújtva s a végén a | a fejre állt föld | annyira vicces volt, hogy mosolyogtam.
Persze ez csak azért lehet, mert nem hiszek a materializmusban, sem az 5. dimenzióban, csakis Istenben. De tudom, hogy Nolan nem is engem és a hozzám hasonlóakat célozta meg.
több mint 9 éve
Aki kitalálta, hogy az Éhezők Viadala 3. könyvét szedjék ketté, annak adnék egy 200 órás Balázs Pali összest és végig kéne szünet nélkül hallgatnia.Ez egy erős közepes sorozatfelvezető rész, de könyörgöm ez nem sorozat...
több mint 9 éve
Bocsánat lehet, hogy volt már, de a When the Game Stands Tall című filmhez készült magyar felirat? Ha esetleg valaki tud ilyenről legyen szíves jelezze 😊Előre is köszönöm!