Filmek

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ottbaggio
nem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.shawnka
Nem bántóan de miért tartod jónak a W..o WS-t?
Szerintem egy borzasztóan gyenge, főleg mert egy senkit emel pajzsra....aki csaló,link,és felelőtlen,igazi szarláda.Janek
én nemrég néztem meg és semmit nem vártam tőle
semmit sem kaptam, egy jól szituált drogos film semmi több
ráadásul a komolynak tartott sztorit már részleteiben lelőtték korábban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ottbaggio
nem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.shawnka
Nem bántóan de miért tartod jónak a W..o WS-t?
Szerintem egy borzasztóan gyenge, főleg mert egy senkit emel pajzsra....aki csaló,link,és felelőtlen,igazi szarláda.

több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
The Hobbit... Hat az 5 perc alatt véget ért majd jott a darálás. Meg új meglovagolhato állatok.
A legjobb jelenetek ebben a filmben voltak de néha a dara már már Expandiples sőt, Golyózápor kategória. Röhögött is a mozi. Azon is hogy minden klisét sikerült belerakni a filmbe, bár fingom nincs ki ezeknek a célközönsége.
Geeri
Ez most a 3.fejezet?catattack
Az

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
catattack 3 520
The Hobbit... Hat az 5 perc alatt véget ért majd jott a darálás. Meg új meglovagolhato állatok.
A legjobb jelenetek ebben a filmben voltak de néha a dara már már Expandiples sőt, Golyózápor kategória. Röhögött is a mozi. Azon is hogy minden klisét sikerült belerakni a filmbe, bár fingom nincs ki ezeknek a célközönsége.
Geeri
Ez most a 3.fejezet?
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

Előre szólok mindenkinek, lesznek kinos jelenetek de mellettük néhány olyan jelenet is amire régóta vártunk. | Legolas kifogy a nyílvesszőből, törpök harcolnak, Szarumán jó fiú,az öreg Bilbos jelenet. Na meg az amikor a jávorszarvas agancsába beakadt orkok lefejeződnek... Van itt minden |

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Aki kitalálta, hogy az Éhezők Viadala 3. könyvét szedjék ketté, annak adnék egy 200 órás Balázs Pali összest és végig kéne szünet nélkül hallgatnia.
Ez egy erős közepes sorozatfelvezető rész, de könyörgöm ez nem sorozat...Toca
Borzasztó gyenge volt.Néha már én éreztem magam kellemetlenül a moziba,hogy "ezmégismiafasz"
Amikor meg vonultak az meg kb olyan volt mint amikor a Hófehérkében vonulnak a törpék.Siralmas.Rossz tini filmet csináltak belőle.Kár,mert az első két rész nagyon ígéretes volt.Kenny
lehet megköveztek, de nekem már az első kettő is egy kalap hadd ne mondjam ki mi volt ... ezt megse néztem, de nem is tervezem (BTW a könyvet nem olvastam, de hát arra se nagyon fenem a fogam)

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 863 — a new hope (again)
...a 12 dühös ember tényleg nagyon jó,pótolja aki még nem látta 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
szerintem megnyeri az Oscar-t, ha nem is a legjobb filmet de
Linklater kapni fog legalább egy rendezőit
az a meló benne van a filmbe az kegyetlen és unalmas?
a TE életed milyen? minden nap izgalom nem hiszem, pont ez a lényege a filmnek

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ez erdekes kritika.. Pont ez a szo hogy unalmas.. egy ilyen jellegu filmnel, akinek semilyen gondolata nincs utana... na mindegy.

Amugy az oddscheckernel toronymagas eselyes, en orulnek neki vagy Birdmannek, a Whiplash/A most violent year pedig elegge outsider... de azok se rossz filmek. A tavalyinal mindenkepp jobb, sztem 2010 ota a legerosebb "hollywoodi" ev...

PS: egyebkentva tavalyi semvolt annyira veszes, a '11 v '12-es felhozatal sokkal tragikusabb volt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A sráckor nagyon unalmas, felőlem bárki kaphatja az Oscar-t, csak az ne. Semmitmondó.
több mint 9 éve
Lego Kaland atom fun, élmény volt megnézni
és pótoltam a Frozent is, ami kis aranyos Disney mese szintén kellemes élmény volt
unokahugom már tudom mit kap karácsonyra

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
és ez nem sznobizmus?

a 12 év rabszolgaságnál és a Hustle-nél meg csak jobbak lehetnek ezek a filmek, legalábbis unalmasabbak biztos nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
nem az a lényeg, hanem hogy amíg tavaly ilyenkor már volt egy 12 years of slave, egy DBC, egy Hustle, Her vagy a Wolf of Wall Street, addig ehhez képest nagyon haloványnak tűnik az idei esélyeslista.
több mint 9 éve
és a négyből hányat láttál, ha szabad kérdeznem? mert eddig egyedül a Sráckor az, ami már elérhető itt-ott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Szóval az előzetes hírek alapján az Oscar majd a Whiplash-Boyhood-Birdman-A Most Violent Year négyes közt fog eldőlni.

Szomorú ez a szezon.
több mint 9 éve

---
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Újra megnéztem a Majmok bolygója - Lázadást , ez csak most tűnt fel;

| A televízióban feltűnik egy Mars-küldetésről szóló hír, majd az újságokban megjelenik egy cikk, miszerint az űrhajó eltűnt. Az első mozifilmben négy asztronautát indítottak egy kilenc évesre tervezett küldetésre, de az űrhajójuk rejtélyes módon eltűnt. Az oka az a fizikai tétel, miszerint a fénysebességgel közlekedő jármű utasai számára lelassul az idő. Míg ők az eltelt időt két évnek észlelik, addig a Földön 2000 év telt el. A négy űrhajós akkor lezuhan egy ismeretlennek vélt bolygón. |
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Ma futottam bele a youtube-on kölyökkorom egyik kedvenc filmjének (következő részének) előzetesébe.
Felnőtt fejjel biztos más lesz egy ilyen film, de azért elég várós:

Sokat nem várok tőle, de egy kellemes időtöltésnek talán jó lesz.Bazzani
Azta! 😮 Nem is tűnik rossznak! 😊
Én is bírtam az elődöket.

---

Majmok Bolygója - Forradalom.
Végre megnéztük!Nagyon tetszett!Olvastam róla pár kritikát...még,hogy nincs benne dráma...
Kíváncsian várom a folytatását.(jó messze még)
több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ma futottam bele a youtube-on kölyökkorom egyik kedvenc filmjének (következő részének) előzetesébe.
Felnőtt fejjel biztos más lesz egy ilyen film, de azért elég várós:
Sokat nem várok tőle, de egy kellemes időtöltésnek talán jó lesz.Bazzani
Táncoló talpak után kiélheti magát Miller, úgyhogy csak ne fogja vissza magát és akkor jó lesz.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Aki kitalálta, hogy az Éhezők Viadala 3. könyvét szedjék ketté, annak adnék egy 200 órás Balázs Pali összest és végig kéne szünet nélkül hallgatnia.
Ez egy erős közepes sorozatfelvezető rész, de könyörgöm ez nem sorozat...Toca
Borzasztó gyenge volt.Néha már én éreztem magam kellemetlenül a moziba,hogy "ezmégismiafasz"
Amikor meg vonultak az meg kb olyan volt mint amikor a Hófehérkében vonulnak a törpék.Siralmas.Rossz tini filmet csináltak belőle.Kár,mert az első két rész nagyon ígéretes volt.

több mint 9 éve
Persze ez csak azért lehet, mert nem hiszek a materializmusban, sem az 5. dimenzióban, csakis Istenben. De tudom, hogy Nolan nem is engem és a hozzám hasonlóakat célozta meg.JC6

---
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
megnéztem a Super-t és rájöttem hogy szerelmes vagyok Ellen Page-be, már a Beyond Two Soulsban is imádtam az alakítását (ami kicsit vicces tekintve hogy az egy játék) de itt is zseniális a csaj (főleg mikor Matt Saracent vágja kupán 😀)
Negritis
Ha nem vagy te is csaj, akkor van egy rossz hírem számodra. 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok itt kedvenc, nem is akarok az lenni, de én nem osztom az ajnározók véleményét.

Nem mondom magam Nolan ellenesnek, de az Eredet sem jött be, viszont a hype-nak hála megnéztem a Csillagok között c. filmjét. Ez sem jött be.
Egész élvezhető volt addig, amíg McC | nem katapultált | . Onnan elvesztettem a fonalat, persze my fault. Értelmezhetetlen zagyvaságnak tűnt így a hátralévő 30-40 (?) perc, nem is kötött le, nagyon untam, vártam a végét. Iszonyatosan el lett nyújtva s a végén a | a fejre állt föld | annyira vicces volt, hogy mosolyogtam.
Persze ez csak azért lehet, mert nem hiszek a materializmusban, sem az 5. dimenzióban, csakis Istenben. De tudom, hogy Nolan nem is engem és a hozzám hasonlóakat célozta meg.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ez egy erős közepes sorozatfelvezető rész, de könyörgöm ez nem sorozat...
több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Bocsánat lehet, hogy volt már, de a When the Game Stands Tall című filmhez készült magyar felirat? Ha esetleg valaki tud ilyenről legyen szíves jelezze 😊

Előre is köszönöm!