Filmek

40 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
Dr. Strange

Szerintem az eddigi legjobb Marvel film lett.
Annyira beteg, hogy már jó. és módfelett pörgős és szórakoztó.
És a faszságaiban (mágia) koherens, logikus. Ez elég ritka.
Az meg, ahogy a jelenkor két legjobb nem amerikai színésze (Cumberbatch, Mikkelsen) egy nonszensz helyzetben futkározik egyszerűen zseniális.

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
Dunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.
(nem sűrűn járok moziba, de hogy a hangokkal nem tudnak mit kezdeni az valami őrületes, a csöndbe belerobbanó hanghatások totálisan kikészítik az ember dobhártyáját)
NB2
imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
baggio
a kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj, hogy túl lett hypolva
Negritis
amitől én jobban tartok, hogy a Batman: Begins óta Nolan egyetlen filmje se tetszett igazán, ez is inkább a háborús téma miatt érdekel, plusz épp attól féltem, hogy túl sok játékidőt tölt ki a látvány helyett a drámázás
baggio
106 perc a film de én így is találtam benne 2-3 szálat amit ki lehetne venni mert teljesen felesleges

valamint a végét megint túlhúzzák, ami vicc de a Majmok és a Baby Driver sem tudta rendesen lezárni

amúgy a Batman filmjeit szeretem, a Mementot és az Insomnia-t meg akarom nézni, de az Inception és az Interstellar nem kicsit meh számomra
Negritis
Én a Memento istenítését nem értem. Számomra messze az a legtúlértékeltebb filmje. Pedig 2x is megnéztem, mert úgy voltam vele, hogy biztos én néztem be, de akkor sem jött át igazán. Az Insomnia pedig nem rossz, de semmi extra. Mondjuk én az Insterstellart is nagyon bírom. Na meg a Tökéletes trükköt.

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=DblEwHkde8U
empty taxi
embertelen gagyi.kivéve momoat.
Megnézed ezt,és már a trailerek közt is zongorázni lehet a különbséget.
 www.youtube.com/watch?v=e5HP-iUvlC4
Kenny
és akkor az infinity war trailer még ki se jött 😀
hatalmas homályban van a DC...
braxa88
redditre felpakolták azt is,elég ütős lesz.

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
empty taxi
Kenny
és akkor az infinity war trailer még ki se jött 😀
hatalmas homályban van a DC...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 403 — The Mathematician
van ám retro bomba
 www.youtube.com/watch?v=dtwpjnuaVTE
Negritis
O M G

Nem vagyok benne biztos, hogy megfilmesíthető, sőt.. (lásd, összes hasonló témájú könyv/manga), és úgy látom kevésbé lesz geek mint vártam, inkább az eksön... meg az autósüldözés most nem ugrott be melyik része a könyvnek (?? - Akira bringa miatt elnézem egyelőre), de ezek az utalások, OMG.

Adok neki 25% esélyt..
Igor
nem vágom mi alapján készül, de a trailer maga ígéretes

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Üdv!

Az volna a kérdésem, hogy a Greater című filmhez készült magyar felirat?
Előre is köszönöm a segítséget!
MirrMurr
Yep én azzal láttam | filmezz.eu |

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Üdv!

Az volna a kérdésem, hogy a Greater című filmhez készült magyar felirat?
Előre is köszönöm a segítséget!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
empty taxi

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 741 — No 1 duplaszánkó fan
van ám retro bomba
Negritis
O M G

Nem vagyok benne biztos, hogy megfilmesíthető, sőt.. (lásd, összes hasonló témájú könyv/manga), és úgy látom kevésbé lesz geek mint vártam, inkább az eksön... meg az autósüldözés most nem ugrott be melyik része a könyvnek (?? - Akira bringa miatt elnézem egyelőre), de ezek az utalások, OMG.

Adok neki 25% esélyt..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
van ám retro bomba

több mint 8 éve
és lehet h utoljára látjuk itt a BatFlecket

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 631 — Poloska confirmed
Én is ma láttam. Ami engem a legjobban zavart, hogy 200 statisztával próbálják meg eladni a 400.000 embert, 4 repülővel a több százat és 10 hajóval a több ezret. Nem szeretem az ilyet. Tom Hardy gázsijából kijött volna a CGI.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
Dunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.
(nem sűrűn járok moziba, de hogy a hangokkal nem tudnak mit kezdeni az valami őrületes, a csöndbe belerobbanó hanghatások totálisan kikészítik az ember dobhártyáját)
NB2
imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
baggio
nem, sima egyszerű plaza😊
én több gyilokot akartam volna, valahogy túl steril volt a film, kizárt, hogy az egész így zajlott😊
több mint 8 éve
NB2
baggio
a kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj, hogy túl lett hypolva
Negritis
amitől én jobban tartok, hogy a Batman: Begins óta Nolan egyetlen filmje se tetszett igazán, ez is inkább a háborús téma miatt érdekel, plusz épp attól féltem, hogy túl sok játékidőt tölt ki a látvány helyett a drámázás
baggio
106 perc a film de én így is találtam benne 2-3 szálat amit ki lehetne venni mert teljesen felesleges

valamint a végét megint túlhúzzák, ami vicc de a Majmok és a Baby Driver sem tudta rendesen lezárni

amúgy a Batman filmjeit szeretem, a Mementot és az Insomnia-t meg akarom nézni, de az Inception és az Interstellar nem kicsit meh számomra

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 791 — no es importante
NB2
baggio
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
NB2
baggio
a kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj h túl lett hypolva

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 791 — no es importante
NB2

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
NB2
nekem az kifejezetten tetszett, hogy: | a repülők viszonylag csöndben repülnek ami ad egy nyugtató hangulatot majd berobban a golyószóró |

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
Dunkirk

ahhoz képest minek van beharangozva, eléggé közepes film lett szerintem

Nolan továbbra is az egyik legtúlértékeltebb rendező számomra

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 047 — Слава Україні! Героям слава!
Időhurok 2014

Ez valami elképesztően zseniális egy film szerintem.

Erősen ajánlom, aki bírja az időutazásos filmeket. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Kicsit el vagyok veszve. Ennek a majmok bolygója filmnek, melyik film a modern kori előzménye? Vagy ez teljesen különálló? Mert meglesném ha már ilyen jókat mondtok egy sci-fi-ről, de elég sok hasonlót/régebbit találok neten össze-vissza.
kristóf17
Első:
 port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-lazadas-rise-of-the-planet-of-the-apes/movie-117483
Második:
 port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-forradalom-dawn-of-the-planet-of-the-apes/movie-147444
dugo93
Köszönöm szépen!
több mint 8 éve
még annyit a cgi-hoz, hogy sztem semmivel nem volt jobb a majmok megvalósítása mint az orkok a warcraft filmben

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
Kicsit el vagyok veszve. Ennek a majmok bolygója filmnek, melyik film a modern kori előzménye? Vagy ez teljesen különálló? Mert meglesném ha már ilyen jókat mondtok egy sci-fi-ről, de elég sok hasonlót/régebbit találok neten össze-vissza.
kristóf17
Első:
 port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-lazadas-rise-of-the-planet-of-the-apes/movie-117483
Második:
 port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-forradalom-dawn-of-the-planet-of-the-apes/movie-147444