Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Fantasztikus lett Linklater új filmje is, a Sráckor, bár ezt már nem is nevezném filmnek, teljesen a műfaj képzeletbeli határai felé emelkedik. Egy hatalmas utazás vissza a saját gyerekkorunkba (és együtt a jövőnkbe), nyilván aki kizárólag a történetvezetés és -mesélés miatt ült neki, az csalódni fog (bár a rendező ismeretében nem is tudom, hogy mire számított, mintha Michael Baytől várnék bármilyen mögöttes tartalmat), de annyi utalás van benne az élet "nagy dolgaira", mint a legjobb könyvekben. Már önmagában az, hogy 12 évet szántak rá, hihetetlen, de sikerült közben végig koherensnek maradni, bár együltőhelyben könnyen túlságosan sok lehet egyszerre, az tény.Legalább egyszer kötelező megnézni a Waking life-fal és a Before Sunset-trilógiával egyetemben, nélkülük feltétlenül kevesebb az ember, mint könyvben pl. a Virágot Algernonnak-kal.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
GotG - pontosan, csak nézni kell, akkor jó... gondolkodni tilos... viszont hozza amire csinálták. Látvány, lendület, humor. Ennyi.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Mostanában egyre "jobb" filmeket fogunk ki a feleségemmel.Emlékszem moziban láttam vagy 3x az előzetest. Már az első alkalom felénél mondtam a többieknek, hogy na ezt tuti nem nézzük meg. Úristen hogy meglepődtem, amikor láttam, hogy hány pontot kapott. Mondjuk ettől függetlenül 3 perc alatt felidegesítene egy beszélő mosómedve, szóval én ki is hagyom szerintem 😀
Ez a Galaxis Őrzői valami förtelem volt. Kegyetlen rossz.JC6
több mint 9 éve
Mostanában egyre "jobb" filmeket fogunk ki a feleségemmel.Nekem bejött. Nem vártam sokat, de azt hozta...hátradőlős , humoros popcorn mozi. (és ha minden igaz lesz folytatása 😀 )
Ez a Galaxis Őrzői valami förtelem volt. Kegyetlen rossz.JC6
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mostanában egyre "jobb" filmeket fogunk ki a feleségemmel.Ez a Galaxis Őrzői valami förtelem volt. Kegyetlen rossz.
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Exam (2009)Igazi low budget film, de nekem bejött. Kicsit agyalni is lehet rajta. 7/10
több mint 9 éve
sg.hu/cikkek/109203/valami-irdatlanul-jo-lesz-az-avatar-2-3-4-james-cameron-szerintMég 2 év... |8 |8 |8
több mint 9 éve
Én azt várom mikor lesz fénybalta. Esetleg fényláncfűrész.ulpianusFénysvájcibicska jó első nekifutásra?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Persze ,hogy X-Wingek! (nem is lattam,hogy elirtam). 😀Jo az a viz folotti jelenet!De a Falcon eszmeletlen!!! 😮
Meg egy ev... 😕
....
Gyuruk ura...egyszer vegigszenvedtuk...soha tobbet...kegyetlen nagy fos...
több mint 9 éve
dugo93
4 230
Megnéztem az Old boyt. Kicsit azért szerintem túl hypeoltátok. Nem volt rossz, de nálam nem jobb egy 7-esnél.
több mint 9 éve
én meg egyiket sem. de az utolsó fentezi, amit megnéztem, az a Végtelen történet volt 😊 (ja nem, egyszer el kellett vinnem a húgaimat valami Herripotterre.)Meg mindig nem lattam(Matrix).én meg a gyűrűk urákat, de nem érzem kevesebbnek tőle magam, ez egy ilyen dolog 😀gamerkr
:-PZoliZoltán
több mint 9 éve
Jó lesz a labdadroid is... csak szerintem butaság volt pont ilyen göcsörtös terepre vinni/ott ellőnni ezt a poént.. Mondjuk egy hajóban/Halálcsillagon belül gurulna, mindenféle járatokban, ahol sima felület van, ott ütősebb lenne/lesz.Pont most akartam berakni!Már 4-szer meglestem! 😊Nekem még az is tetszett ... mondjuk én arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel az új lézerkarddal milyen koreográfiát csinálnak majd
W-Wingek,Falcon állati jók! 😊labdadroid meg ergya...ZoliZoltán
Mindenesetre a végén kirázott azért a hideg 😀Drip
Nem X-Wing amúgy? 4 különálló lézere/"karja" volt - az volt a legjobb jelenet amikor ott elzúgtak a folyó(?) felett
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Meg mindig nem lattam(Matrix).én meg a gyűrűk urákat, de nem érzem kevesebbnek tőle magam, ez egy ilyen dolog 😀
:-PZoliZoltán
több mint 10 éve
Matrixnekem ez az Oscar 😀
ha még nem láttad ....
ha igen akkor azért
talán a legtöbbször látott film életemben.....Janek
2x vettem fel kazin mind2-t rommá néztem 😀
a dvd-je is túlkarcos lett 😀 imádom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én azt várom mikor lesz fénybalta. Esetleg fényláncfűrész.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Egyébként abból ítélve, hogy hogy néz ki az a fegyver, szerintem az rohadtul nem kard, hanem korbács lesz 😉HanniInkàbb törölköző szàrító
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Egyébként abból ítélve, hogy hogy néz ki az a fegyver, szerintem az rohadtul nem kard, hanem korbács lesz 😉HanniAz így néz ki 😛
több mint 10 éve
Matrixha még nem láttad ....
ha igen akkor azért
talán a legtöbbször látott film életemben.....
több mint 10 éve
Egyébként abból ítélve, hogy hogy néz ki az a fegyver, szerintem az rohadtul nem kard, hanem korbács lesz 😉
több mint 10 éve
Van màr pàncèl isFÉNYKARD! shawnka
Egyébként a hangeffektek a legjobbak. 😍
Most már csak egy értelmes sztoriért kell fohászkodni.süti
több mint 10 éve
Majd a sajat csuklojat vagja le vele a nagy porgetesekben... 😀Hsnxadik kez levagas is lesz? 😀
több mint 10 éve
FÉNYKARD! shawnka
Egyébként a hangeffektek a legjobbak. 😍
Most már csak egy értelmes sztoriért kell fohászkodni.
több mint 10 éve
Pallos, gondolom vèdeni lehet nehogy levàgjàk a csuklód... Keresztfèny...