Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Dr. StrangeSzerintem az eddigi legjobb Marvel film lett.
Annyira beteg, hogy már jó. és módfelett pörgős és szórakoztó.
És a faszságaiban (mágia) koherens, logikus. Ez elég ritka.
Az meg, ahogy a jelenkor két legjobb nem amerikai színésze (Cumberbatch, Mikkelsen) egy nonszensz helyzetben futkározik egyszerűen zseniális.
több mint 8 éve
Én a Memento istenítését nem értem. Számomra messze az a legtúlértékeltebb filmje. Pedig 2x is megnéztem, mert úgy voltam vele, hogy biztos én néztem be, de akkor sem jött át igazán. Az Insomnia pedig nem rossz, de semmi extra. Mondjuk én az Insterstellart is nagyon bírom. Na meg a Tökéletes trükköt.106 perc a film de én így is találtam benne 2-3 szálat amit ki lehetne venni mert teljesen feleslegesamitől én jobban tartok, hogy a Batman: Begins óta Nolan egyetlen filmje se tetszett igazán, ez is inkább a háborús téma miatt érdekel, plusz épp attól féltem, hogy túl sok játékidőt tölt ki a látvány helyett a drámázása kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj, hogy túl lett hypolvaDunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
(nem sűrűn járok moziba, de hogy a hangokkal nem tudnak mit kezdeni az valami őrületes, a csöndbe belerobbanó hanghatások totálisan kikészítik az ember dobhártyáját)
NB2
baggio
Negritis
baggio
valamint a végét megint túlhúzzák, ami vicc de a Majmok és a Baby Driver sem tudta rendesen lezárni
amúgy a Batman filmjeit szeretem, a Mementot és az Insomnia-t meg akarom nézni, de az Inception és az Interstellar nem kicsit meh számomra
Negritis
több mint 8 éve
redditre felpakolták azt is,elég ütős lesz.és akkor az infinity war trailer még ki se jött 😀www.youtube.com/watch?v=DblEwHkde8Uembertelen gagyi.kivéve momoat.
empty taxi
Megnézed ezt,és már a trailerek közt is zongorázni lehet a különbséget.
www.youtube.com/watch?v=e5HP-iUvlC4
Kenny
hatalmas homályban van a DC...
braxa88
több mint 8 éve
és akkor az infinity war trailer még ki se jött 😀www.youtube.com/watch?v=DblEwHkde8Uembertelen gagyi.kivéve momoat.
empty taxi
Kenny
hatalmas homályban van a DC...
több mint 8 éve
nem vágom mi alapján készül, de a trailer maga ígéretesvan ám retro bombaO M G
www.youtube.com/watch?v=dtwpjnuaVTE
Negritis
Nem vagyok benne biztos, hogy megfilmesíthető, sőt.. (lásd, összes hasonló témájú könyv/manga), és úgy látom kevésbé lesz geek mint vártam, inkább az eksön... meg az autósüldözés most nem ugrott be melyik része a könyvnek (?? - Akira bringa miatt elnézem egyelőre), de ezek az utalások, OMG.
Adok neki 25% esélyt..
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Üdv!Yep én azzal láttam | filmezz.eu |
Az volna a kérdésem, hogy a Greater című filmhez készült magyar felirat?
Előre is köszönöm a segítséget!
MirrMurr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Üdv!Az volna a kérdésem, hogy a Greater című filmhez készült magyar felirat?
Előre is köszönöm a segítséget!
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=DblEwHkde8Uembertelen gagyi.kivéve momoat.
empty taxi
Szerkesztette: Kenny
több mint 8 éve
van ám retro bombaO M G
www.youtube.com/watch?v=dtwpjnuaVTE
Negritis
Nem vagyok benne biztos, hogy megfilmesíthető, sőt.. (lásd, összes hasonló témájú könyv/manga), és úgy látom kevésbé lesz geek mint vártam, inkább az eksön... meg az autósüldözés most nem ugrott be melyik része a könyvnek (?? - Akira bringa miatt elnézem egyelőre), de ezek az utalások, OMG.
Adok neki 25% esélyt..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
van ám retro bombawww.youtube.com/watch?v=dtwpjnuaVTE
több mint 8 éve
és lehet h utoljára látjuk itt a BatFlecket
több mint 8 éve
Én is ma láttam. Ami engem a legjobban zavart, hogy 200 statisztával próbálják meg eladni a 400.000 embert, 4 repülővel a több százat és 10 hajóval a több ezret. Nem szeretem az ilyet. Tom Hardy gázsijából kijött volna a CGI.
több mint 8 éve
nem, sima egyszerű plaza😊Dunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
(nem sűrűn járok moziba, de hogy a hangokkal nem tudnak mit kezdeni az valami őrületes, a csöndbe belerobbanó hanghatások totálisan kikészítik az ember dobhártyáját)
NB2
baggio
én több gyilokot akartam volna, valahogy túl steril volt a film, kizárt, hogy az egész így zajlott😊
több mint 8 éve
106 perc a film de én így is találtam benne 2-3 szálat amit ki lehetne venni mert teljesen feleslegesamitől én jobban tartok, hogy a Batman: Begins óta Nolan egyetlen filmje se tetszett igazán, ez is inkább a háborús téma miatt érdekel, plusz épp attól féltem, hogy túl sok játékidőt tölt ki a látvány helyett a drámázása kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj, hogy túl lett hypolvaDunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
NB2
baggio
Negritis
baggio
valamint a végét megint túlhúzzák, ami vicc de a Majmok és a Baby Driver sem tudta rendesen lezárni
amúgy a Batman filmjeit szeretem, a Mementot és az Insomnia-t meg akarom nézni, de az Inception és az Interstellar nem kicsit meh számomra
több mint 8 éve
amitől én jobban tartok, hogy a Batman: Begins óta Nolan egyetlen filmje se tetszett igazán, ez is inkább a háborús téma miatt érdekel, plusz épp attól féltem, hogy túl sok játékidőt tölt ki a látvány helyett a drámázása kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj, hogy túl lett hypolvaDunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
NB2
baggio
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
a kritikusok el vannak tőle ájulva, lehet nekem is az volt a legnagyobb baj h túl lett hypolvaDunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
NB2
baggio
több mint 8 éve
Dunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.imax-ben nézted? én hétfőn megyek rá, eddig csak jókat olvastam róla, erre most hirtelen jön két ilyen komment 😊
NB2
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Dunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.nekem az kifejezetten tetszett, hogy: | a repülők viszonylag csöndben repülnek ami ad egy nyugtató hangulatot majd berobban a golyószóró |
NB2
több mint 8 éve
Dunkirk: jó volt, de többet vártam. Több harcot, több háborút, nekem sok volt a dráma.(nem sűrűn járok moziba, de hogy a hangokkal nem tudnak mit kezdeni az valami őrületes, a csöndbe belerobbanó hanghatások totálisan kikészítik az ember dobhártyáját)
több mint 8 éve
Dunkirkahhoz képest minek van beharangozva, eléggé közepes film lett szerintem
Nolan továbbra is az egyik legtúlértékeltebb rendező számomra
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
Időhurok 2014Ez valami elképesztően zseniális egy film szerintem.
Erősen ajánlom, aki bírja az időutazásos filmeket. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Köszönöm szépen!Kicsit el vagyok veszve. Ennek a majmok bolygója filmnek, melyik film a modern kori előzménye? Vagy ez teljesen különálló? Mert meglesném ha már ilyen jókat mondtok egy sci-fi-ről, de elég sok hasonlót/régebbit találok neten össze-vissza.Első:
kristóf17
port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-lazadas-rise-of-the-planet-of-the-apes/movie-117483
Második:
port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-forradalom-dawn-of-the-planet-of-the-apes/movie-147444
dugo93
több mint 8 éve
még annyit a cgi-hoz, hogy sztem semmivel nem volt jobb a majmok megvalósítása mint az orkok a warcraft filmben
több mint 8 éve
Kicsit el vagyok veszve. Ennek a majmok bolygója filmnek, melyik film a modern kori előzménye? Vagy ez teljesen különálló? Mert meglesném ha már ilyen jókat mondtok egy sci-fi-ről, de elég sok hasonlót/régebbit találok neten össze-vissza.Első:
kristóf17
port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-lazadas-rise-of-the-planet-of-the-apes/movie-117483
Második:
port.hu/adatlap/film/tv/a-majmok-bolygoja-forradalom-dawn-of-the-planet-of-the-apes/movie-147444