Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Predestination: Ethan Hawke pultosként hallgatja egy srác történetét, aminek a vége egy kibaszott nagy MINDFUCK 😊 igazából ennyit elég is tudni a filmről, minél kevesebb infót tudtok annál jobb 😊 időutazós cucc, annyit azért elárulok, és Robert A. Heinlein "All You Zombies" novellájából készült
több mint 10 éve
Ha gondolod ajánlok még pár kötelezően megnézendő régi darabot...JanekNekem mondod. Szívesen veszem. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ha gondolod ajánlok még pár kötelezően megnézendő régi darabot...
több mint 10 éve
Ouija. A régi szép idők szellemidézéses "játéka".
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Nekem a Forráskód is tetszett tőle. Egészen tehetséges a srác.Ja, mondjuk a Moon se mai darab, az előző kb. 10 oldal valamelyikén mégis ajánlottákMinitronés annak a rendezője - aki nem mellesleg David Bowie fia - jegyzi majd ezt a filmet is 😊
baggio
több mint 10 éve
dugo93
4 230
Na nehogy leszedjem a Warcraft 2-t 😀😀Ja, mondjuk a Moon se mai darab, az előző kb. 10 oldal valamelyikén mégis ajánlottákMinitronés annak a rendezője - aki nem mellesleg David Bowie fia - jegyzi majd ezt a filmet is 😊
baggio
több mint 10 éve
Ja, mondjuk a Moon se mai darab, az előző kb. 10 oldal valamelyikén mégis ajánlottákMinitronés annak a rendezője - aki nem mellesleg David Bowie fia - jegyzi majd ezt a filmet is 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én a 12 dühös embert nem láttam, úgyhogy már megérte kitenni az Oldboyt.Úgy kezdte,hogy örökzöld ...Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀Ez egy 11 éves film, asszem 9 éve láttam a Toldi moziban.
www.youtube.com/watch?v=2HkjrJ6IK5EMinitron
Úgy ajánlgatod, mintha valami újdonság lenne.
A 12 dühös ember, vagy a Délidő is jó filmek, tudom, köszi.
De most az Interstellarnak van aktualitása, nem évtizedes filmeknek.Sobri Jóska
Miért evidens,hogy itt csakis mozifilmekről eshet szó?
És igen a 12 dühös ember is jó film abban is biztos vagyok,hogy van aki még nem látta és ha valaki egy ilyen felvetés után megnézi akkor máris volt értelme szóba hozni.Janek
Amúgy a topic neve "Filmek" nem pedig premier vetítések, új mozifilmek vagy hasonló...az Interstellar-t meg csak azért hoztam fel, mert már az is ír róla lassan, akit totál nem érdekel, csak a hype miatt hoztam fel, kb.: mindenki nyugodjon le a P*ba, itt az Oldboy tessék...van, aki nem érti meg, azaz de, csak Sobrinak lételeme a kötekedés és a relevancia. Sebaj, így kaptam filmezős tippet. Köszi, Sobri (Y)
Ja, mondjuk a Moon se mai darab, az előző kb. 10 oldal valamelyikén mégis ajánlották. Előtte nem is hallottam Sam Rockwell ezen filmjéről és baromira bejött. Kifejezetten örülök neki, hogy nem csak zsírúj alkotásokról posztolgatunk ide.
több mint 10 éve
catattack
3 520
Már hónapok óta szunnyadt a gépen a Her (A nő) című film...Semmit nem tudtam róla, nulla elvárással ültem le megnézni, de nagyon kellemesen csalódtam...
Kissé vontatott a történet, de jellegéből fakadóan nem is várhatott mást az ember...
Elégé felkavaró nekem...
8/10
több mint 10 éve
AhhàtMert ez Interstellar topic?rantotthusÉs mennyire releváns, ha az Interstellaról van szó…Úgy kezdte,hogy örökzöld ...Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀Ez egy 11 éves film, asszem 9 éve láttam a Toldi moziban.
És igen a 12 dühös ember is jó film abban is biztos vagyok,hogy van aki még nem látta és ha valaki egy ilyen felvetés után megnézi akkor máris volt értelme szóba hozni.Janek
Kb. mintha az Eagles topicba berínám a Packers vereség után, hogy nem kell ezen agyalni srácok, nézzetek Arizona meccset, ők 90%-ban nyernek, vagy Patset, ott nem Sanchez játszik, hanem Brady.Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
rantotthus
261
Mert ez Interstellar topic?És mennyire releváns, ha az Interstellaról van szó…Úgy kezdte,hogy örökzöld ...Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀Ez egy 11 éves film, asszem 9 éve láttam a Toldi moziban.
Kb. mintha az Eagles topicba berínám a Packers vereség után, hogy nem kell ezen agyalni srácok, nézzetek Arizona meccset, ők 90%-ban nyernek, vagy Patset, ott nem Sanchez játszik, hanem Brady.Sobri Jóska
több mint 10 éve
De legalább nem maradtam le semmiről. 😀Officialé 2015.januárjában jön ki szóval nézheted majd moziba, csak kb 1,5-2 hónap múlva 😀TocaWoohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:Ezt most én birkáskodtam el, vagy valóban nem nem vetítették még itthon és ahogy nézem nem is találok róla semmi érdemlegeset mikor akarják?
sciencefiction.hu/filmek/banderas-az-uj-szarnyas-fejvadasz
süti
Ilyen letöltősen rajta van, csak épp moziban szerettem volna.kittli
több mint 10 éve
dugo93
4 230
biztos vagyok,hogy van aki még nem látta és ha valaki egy ilyen felvetés után megnézi akkor máris volt értelme szóba hozni.Janek+1. Régóta figyel a winyón, meghozta a kedvem, hogy végre megnézzem.
több mint 10 éve
És mennyire releváns, ha az Interstellaról van szó…Úgy kezdte,hogy örökzöld ...Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀Ez egy 11 éves film, asszem 9 éve láttam a Toldi moziban.
Kb. mintha az Eagles topicba berínám a Packers vereség után, hogy nem kell ezen agyalni srácok, nézzetek Arizona meccset, ők 90%-ban nyernek, vagy Patset, ott nem Sanchez játszik, hanem Brady.
több mint 10 éve
Úgy kezdte,hogy örökzöld ...Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀Ez egy 11 éves film, asszem 9 éve láttam a Toldi moziban.
És igen a 12 dühös ember is jó film abban is biztos vagyok,hogy van aki még nem látta és ha valaki egy ilyen felvetés után megnézi akkor máris volt értelme szóba hozni.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Éjjeli FéregJake Gyllenhaal élete alakítása. A filmből voszont sokkal többet ki lehetett volna hozni. Sokkal komorabb, romlottabb hangulatot vártam, amolyan Taxisofőröset de sajnos nem az szint. A mozi jegy nacho-árat ettől függetlenül bőven megéri.
több mint 10 éve
Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀Ez egy 11 éves film, asszem 9 éve láttam a Toldi moziban.
De most az Interstellarnak van aktualitása, nem évtizedes filmeknek.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Na, akkor itt egy örökzöld, ami után nem kell agyalni, hogy Interstellar jó-e vagy sem. Ezt tessék megnézni és a film végén lehet, hogy kussban maradás lesz percekig, fél óráig, órákig...napokig 😀több mint 10 éve
lehet nem az emberek készítik a fekete likat?
több mint 10 éve
Officialé 2015.januárjában jön ki szóval nézheted majd moziba, csak kb 1,5-2 hónap múlva 😀Woohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:Ezt most én birkáskodtam el, vagy valóban nem nem vetítették még itthon és ahogy nézem nem is találok róla semmi érdemlegeset mikor akarják?
süti
Ilyen letöltősen rajta van, csak épp moziban szerettem volna.kittli
több mint 10 éve
Woohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:Ezt most én birkáskodtam el, vagy valóban nem nem vetítették még itthon és ahogy nézem nem is találok róla semmi érdemlegeset mikor akarják?
süti
Ilyen letöltősen rajta van, csak épp moziban szerettem volna.
több mint 10 éve
InterstellarKurva feelinges, kurva látványos, de tele van idegesítő következetlenségekkel.
Ha nő lenne azt mondanám, hogy tetszik, csini, de üres.
Mozi után barátommal összeszedtünk 10+ zavaró, zagyva következetlenséget, de ez | időutazásos | filmeknél alap.
Viszont alapvetően a 2 és fél óra szórakoztatóan telt el. (IMAX, of course)
Időtöltésnek, kikapcsolódásnak tökéletes, jó filmnek nem mondanám.
Már látom előre Dancsó fejét, ahogy majd elemzi, és wtf-kifejezéssel az arcán megállítja a videót a következő részeknél:
| - Jason Bourne miért nem mondta, hogy "dejóhogyittvagytok, bocs a stikliért, hogy oké-t nyomtam, de a faszom se akart megdögleni egy Björk-videóklip díszletében. Ilyen egyszerű lett volna. De mondhatni a hazaútját kissé túlgondolta.
- Ha a Föld kipusztul, ki a gyík lesz a jövőben, aki ezt az egész feketelyukidőtávíróbaromságot lemenedzseli?
- Könyveket löködni tud, meg másodpercmutatót princegtetni a fekete lukból, de a porba írni meg nem? Micsoda egy lúzer ötödik dimenzió…
És hogy pöcögteti azt a másodpercmutatót?
- Tényleg azt találták ki, hogy egy gigászi űrkonzervdoboz belsejében éldegélnek, ahelyett, hogy a csini dokinő után menjenek zusammen, ahogy hősünk egy lopott űrhajóval pikk-pakk erre a következtetésre jutott?
Ésatöbbi. |
több mint 10 éve
dugo93
4 230
Akkor most már nem reménykedek különösebben, hogy feltámad a maradék másfél órában. Nem akartam elvenni a kedved egy korai véleménnyel.Nem kell. Egy fos.JC6Sráckorról vélemény?JC6Tegnap csak későn sikerült elkezdenem, így - mivel majdnem 3 óra - félbemaradt. Ma befejezem, holnap írok róla pár gondolatotdugo1993