Filmek

40 feliratkozó

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 870 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem az Alien 3 a kedvencem,
Sobri Jóska
Akkor nem egyedül vagyok ezzel, nekem is az a kedvenc részem a sorozatból. Nem tudom David Fincher (állítólag) miért nem büszke arra a munkájára, szerintem minden szempontból remek részt rakott le az asztalra.
iktriad
Az is egy remek darab mert szinte eszközök nélkül tud végig izgalmas lenni kvázi ahol egyenlő fair a küzdelem.

De itt?
nincs is küzdelem...

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
Sobri Jóska
Akkor nem egyedül vagyok ezzel, nekem is az a kedvenc részem a sorozatból. Nem tudom David Fincher (állítólag) miért nem büszke arra a munkájára, szerintem minden szempontból remek részt rakott le az asztalra.
iktriad
Te is szerelmes lettél a kopasz Sigourney Weaverbe? 😊
Nálam az Alien 3 egy igazi 10/10-es film, a Fiona Fury feelingje, meg a szereplők mind zseniálisak. Charles Dance "fiatalon", Dutton, Postlethwaite, a fegyencek, telitalálat karakterek, szuper film, önállóan is megállná a helyét simán, kiragadva az Alien mitológiából.
Talán azért nem büszke rá Fincher, mert | egyedül nála hal meg a végén | Ripley. 😊

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
Akkor az Alien:Covenant-ot még véletlenül se nézd meg.
Kibaszott fos egy film, tele idegesítő, illogikus dolgokkal, kevés történéssel, sok nyűglődéssel.
Nekem az Alien 3 a kedvencem, majd a 4, majd a 2, és még az 1 is 75/100 pontos.
Namost ehhez képest a Prometheus mondjuk 10 pontos, és a Covenant 1 pontos, csakhogy érzékeltessem mennyire megaergyaszar.
Csak egy kis spoilertelen spoilerezés, hogy elvegyem tőle a kedved: a lófasznyi méretű alien kb. fél óra alatt nő meg háromszoros lóméretűre. Csak úgy magától, amíg nem látjuk. Majd az egyik "hős" futtában, mig az alien kergeti kitalálja, hogy becsalja egy űrteherautó vezetőülésébe, az egyik ajtón bemegy, az alien utána, majd a másikon kimegy, és rácsukja az ajtót. És ennyi a terv. Végülis működött...

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 870 — Apu ökölbeszorított keze
Most néztem csak meg a Prometheust.

Nos bennem van a hiba de én valahogy semmit nem éreztem utána,hogy ezen mit kéne gondolkodni olyan sokat azon kívül,hogy | honnan gondolták,hogy itt találnak még túlélőt?
Honnan kapott a Robi ennyi infot?
Aki a legtöbbet tudta róluk miért őt áldozta fel ?(Ugye itt nincs robotika törvény?)
Hogy fejlődött tovább az alien a műtőben ha nincs mit táplálkozzon?
Hogy a pékbe élte túl az ütközést?
stb
|

Öreg vagyok én már szerintem az Alien 1-2 magasan jobb volt mint ez...

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
A halál jele (Dél-Korea 2003)
/Salinui chueok/
dugo93
Ha ez tetszett, ajánlom még Az Üldöző (2008) és a Láttam az Ördögöt (2010). Nagyon kemények ezek is.
Zolee23
Igen, a filmhez kapcsolódó kommentek már engem is rávezettek 😀 köszi😊

több mint 8 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
/Salinui chueok/
dugo93
Ha ez tetszett, ajánlom még Az Üldöző (2008) és a Láttam az Ördögöt (2010). Nagyon kemények ezek is.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Tizenhárom nap:
Most jó szériám van, megint sikerült egy igen jó filmet elkapnom. Persze ehhez a filmhez nem árt ha valaki szereti a hidegháború témáját. A kubai rakétaválságot dolgozza fel, elég jól. Nekem nagyon bejött. Neki is ugrok valamelyik nap a JFK - A nyitott dosszié-nak is.

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 403 — The Mathematician
Hunt for the wilderpeople

most jöttem a Toldiból, nagyon jól működött a kémia a srác és sam neil között
igazi feelgood buddy/road movie

mindenkinek ajánlom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
/Salinui chueok/

Tegnap este néztem meg, de utána elaludni is alig tudtam, úgy pörgött rajta az agyam. Igaz történetes krimi, abból is a nagyon jó fajta. Fél spoiler | Eléggé hajaz a Zodiákusra. Vagyis fordítva, mert ez volt előbb (persze mindkettő külön igaz történet alapján készült). |

Plusz 1-2 jó poént is ellőnek benne.

Nálam 9es körül mozog, de még emészteni kell azért.

több mint 8 éve
hoppá:

www.youtube.com/watch?v=8-bMyLWWY2c

ettől függetlenül utólag is rip snyder lányának

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Angyal elment a társai közé.
több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
Ahhhhhh!
RIP

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 087 — nabege2@yahoo.com
Meghalt Roger Moore... 😕
több mint 8 éve
hát, a Covenant bőven alulmúlt mindent

több mint 8 éve
Honnan érdemes amúgy Animek után szemezgetni?
Toca
hú, hát ez mindig preferencia kérdése

attól függ hogy milyen stílust szeretsz milyen korszakból és milyen hosszban

pl ha szereted mondjuk a shounent akkor választhatsz hogy nézel egy 26 részes Claymore-t vagy egy 800+ részes One Piece-t de ugye vannak egész estések is pl

tudok olyat aki 12-24 részes sorozatokat keres direktbe hiába tudom hogy szeretné mondjuk a Full Metal Alchemistet vagy a D. Gray Man-t, de ő max a Busou Renkint nézte meg mert hosszabbra nemet mond

myanimelist.net/

itt érdemes keresgélni, de @Igor lehet tud jobb helyet is

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Assasin's Creed - nem vagyok gamer, így ehhez a részéhez nem értek. Az inkvizícióban játszodó jeleneteket kifejezetten bírtam, a jelenben lévőkből meg simán ki kellett volna vágni még fél órát, a legvégét meg le se kellett volna forgatni 😀 mindenesetre annyira nem volt borzasztó mint amit beszéltek róla, egy ilyen másnaposan ingerszegény környezetben fetrengéshez egynek elment.

Éjszakai ragadozók - meg kell nézni, rendkívül okos film, kiemelkedő színészi alakításokkal. érdekes mert főleg mindenki shannon és adamsről beszélt a film kapcsán ( jogosan ), de nálam meglepetésemre taylor-johnson elvitte a showt.

A számolás joga - egy szimpatikus igaz történet nyakon öntve egy jó adag cukormázzal. kicsit szájbarágós és giccses, de nem annyira, hogy elrontsa a filmet. könnyű kia vasárnap esti limonádé 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 882
Ha vígjáték akkor A tizedes és a többiek 😊
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 202 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=JFR4xvJZIXw

Kinek melyik film hiányzik a listáról?😊
Vrij6
magyar vándor meg a valami amerika
jk
több mint 8 éve
Valahol Európában, 20 óra, Gyertek el a névnapomra,
több mint 8 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan

Vrij6
Álom.net 😀
több mint 8 éve

Vrij6
Hideg napok
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 749 — No 1 duplaszánkó fan
amúgy tudsz valami olyan streaming szolgáltatót ahol az egész estés animék fent vannak?
crunchyn nincs, Netflix-en ugye kevés van

mást meg nem annyira ismerek
Negritis
Toca
crunchy-val én se vagyok megelégedve (pláne hogy nem 1 országban laktam, hanem elég sokat költöztem az elmúlt években, így pláne szívás), és amúgy sem szeretem a dub verziót... így sajnos ahhoz folyamodok ami van - gogo/kissanime, ilyesmik.

Aztán ahol épp van manga/anime baráti áron (pl. Ghibli összest már darabokban összeszedtem), ott próbálom azt venni... de sajnos elég gyér a felhozatal... vagy rohadt drága.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)