Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
m1-en most lett vége a Forrest Gumpnak. De rohadt jó volt újranézni, azt se tudom mikor láttam utoljára 😊Drip
utána egyből jött a Memento, nem tudom volt-e valaha két ilyen erős film, reklámok nélkül, egymás után magyar tévében.gamerkr
jaja néztem azt is egy darabig, de utána nem bírtam, kidőltem 😊

több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
m1-en most lett vége a Forrest Gumpnak. De rohadt jó volt újranézni, azt se tudom mikor láttam utoljára 😊Drip
utána egyből jött a Memento, nem tudom volt-e valaha két ilyen erős film, reklámok nélkül, egymás után magyar tévében.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Jah és krimiket, thrillereket nyugodtan ajánlhattok, amik ilyenek (hátha még nem láttam őket) 😀MarioAna
ha az európai filmeket bírod, ezeket tudom ajánlani

Elátkozott város - Pusher (három része van, mindegyik jó. meg van egy remake-je is. az nem jó)
 www.imdb.com/title/tt0117407/?ref_=fn_al_tt_1

Fejvadászok - Hodejegerne
 www.imdb.com/title/tt1614989/

Loft (2008)
 www.imdb.com/title/tt0926762/

Az Alzheimer ügy - De zaak Alzheimer
 www.imdb.com/title/tt0374345/?ref_=nm_knf_t2

choose life
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
m1-en most lett vége a Forrest Gumpnak. De rohadt jó volt újranézni, azt se tudom mikor láttam utoljára 😊

több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Pár filmet sikerült az elmúlt napokban bepótolnom:

Nyomtalanul - Kvinden i buret - The Keeper of Lost Causes - alapból nem rossz a sztori, bár kicsit elcsépelt (rossz zsaru aki túl sokat akar, emiatt nem rúgják ki, de helyette lerakják az alagsorba irodai munkára, ahol megoldatlan ügyeket kellene papírmunkáznia. A színészek teljesen hitelesek voltak számomra. Nem egy nagy látványvilág, de amit kellett azt igényesen csináltak meg. Fordulatok nem nagyon voltak benne, a történetszál vezetése is kiszámítható. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy kedvenc. Elfelejtettem közben rágcsálni, tehát a figyelmet leköti, ami jó. 6/10.

A hipnotizőr - Hypnotisören - The Hypnotist
- a sztori itt egy fokkal jobb, kiszámíthatatlanabb, van benne pár csavar. A színészek játéka viszont nem volt annyira meggyőző, inkább olyan semmilyenek. A hipnotizálás része nekem teljesen hiteltelen volt, nagyon lerontotta a film összképét bennem. A feleség karaktere valami hihetlenül irritáló, bár nyilván nem egyszerű egy gyermekrablást átélni. 5/10

De Behandeling - The Treatment - gyenge idegzetűeknek és gyermekeseknek annyira nem ajánlható. Durva a sztori, a megvalósítás hibátlan. Lehetett volna brutálisabb részeket bele tenni, de az átlag filmnézőt így is nagyon padlóra tudja dobni lelkileg. Igaz, nekem a Mártírok és az ilyen trancsírozós filmek nem hagynak mélyebb nyomot. Egy Jagten-Disconnect-Trust stílusú dráma és egy Saw-Kidnapped szerű sorozatgyilkosos thriller keverékének mondanám, nagyon igényesen kivitelezve. A színészek játéka teljesen átjön, a helyszínek és az ötletek a film közben nagyon ülnek. 8.5/10

és a végére
Borgman - egyedi sztori. A film felénél elkezdtem várni a megoldást, csattanót. Emiatt nem élveztem annyira. Utólag olvasva a filmről pár elemzést már megértettem miért. Ez egy művészfilm, csak le kell ülni elé és nézni. Sok dolog tisztázatlan marad, nem kicsit zavaros az egész. A megelevenített karakterek nagyon jól lettek kitalálva. Hiányérzetem viszont van a film után is. Meg lehet nézni többször, annyira nagy plusz nem ad viszont szerintem ha egy-két részletet megért belőle az ember. Inkább maga a hangulata ami érdekessé teheti. 7/10

Jah és krimiket, thrillereket nyugodtan ajánlhattok, amik ilyenek (hátha még nem láttam őket) 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 229
Most néztem moziban a Haragot. Elég nagy pozitív csalódás volt még úgy is, hogy nem számítottam rossz filmre.

Mindenkinek bátran ajánlom, nagyon rendben van a film.

| és végre nem az a kimondott happy end |

több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Így kúszott Cumberbatch Smaug szerepében:  sorozatfan.com/?p=4604
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kijött az 1. előzetes a Bosszúállók 2-höz:
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Kill The Messenger (Jobb, ha hallgatsz)

Tele a film rég látott kedvenceimmel epizódszerepekben (Barry Pepper, Ray Liotta, Andy Garcia, Oliver Platt, Robert Patrick), valamint Rennerrel a főszerepben parádés a szereposztás - és ezzel el is mondtam szinte minden jót erről az általam egyébként eléggé várt filmről.
Lassú, körülményes, ritmustalan, hogy csak a legfőbb hibáit soroljam.
Bár a főszereplő újságíró küzdelmét a valóság megismeréséért, majd közzétételéért, majd ennek a következményeit eléggé hitelesen bemutatja, de mintha egy rosszul összeeszkábált dokumentumfilm volna, a feszültséget, az izgalmat, a katartikus, vagy döbbenetes pillanatokat mintha szánt szándékkal nem applikálták volna bele a készítők. Csuda tudja, miért nem...
A Gary Webb sztori önmagában elég elég érdekes | (vajh' a CIA pénzelte e a nicaraguai kontrákat, ráadásul az Államokban, amerikaiaknak értékesített kábítószerből?) | , de sajna ez a film nem tudja megragadni azt, aki úgy ül le elé, hogy semmit se tud a történetről. És hát ha magamból indulok ki, akkor azt se, aki tud ezt azt róla. Ezt őszintén sajnálom. Úgy érzem, sokkal többet ki lehetett volna hozni a témából, pláne ilyen szereplőgárdával. No sebaj, azért nem volt kidobott majd' 2 óra vasárnap este, némileg kikapcsolt, de ezt a filmek fele elmondhatja magáról. Többet vártam, nem is tagadom. Sokkal...
Bár a film utolsó mondata frappánsra sikerült a "kivel mi történt utána" kiírós résznél, | "... találták meg két golyóval a fejében. A vizsgálat megállapítása szerint öngyilkosság történt." | bár némileg csökkenti a készítők érdemeit, hogy valóban ez történt, és ők csak a valóságot írták le találóan.
5.5/10

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez a Gone Girl beteg egy film de kurva jo. FINCHER FOR PREZ!Toca
A könyv állat, a filmet ma nézem meg, már én is várom. 😀Vrijbloed
Én is felraktam a listara mint olvasando 😊Toca
Nagyon jó könyv, érdemes!

Nah, tetszett a film, a könyvhöz képest rosszabbat vártam, de Fincher odatette magát!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
A könyv állat, a filmet ma nézem meg, már én is várom. 😀Vrijbloed
Én is felraktam a listara mint olvasando 😊
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A könyv állat, a filmet ma nézem meg, már én is várom. 😀
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ez a Gone Girl beteg egy film de kurva jo. FINCHER FOR PREZ!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Már az egy is merénylet volt

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Nem lehet. @) :cool: O_O
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
VÍZGYŰRŰ
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mivel ezt a nőt bármelyik jó érzésű férfiembet szanaszét cuccolná én végül örültem, hogy tomnak a sok megpróbáltatás után lehetősége nyílik erre 😀peach
De most komolyan, Tom kit nem kefél meg?
A filmjeiben nincs is női szereplő, akit ne baszna meg. De ilyen férfi sincs szerintem. 😀

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
az egész soundtrack zseniális, néhány a legjobbak közül
Zolee23
Kommerszebb ugyan, de nekem még Garret Hedlund nótái is tetszenek a Country Strong-ból. Piszok jó hangja van ehhez a stílushoz.

Plusz a SOA betétdalai is elég jók.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
Mivel ezt a nőt bármelyik jó érzésű férfiembet szanaszét cuccolná én végül örültem, hogy tomnak a sok megpróbáltatás után lehetősége nyílik erre 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Akkor is totálgáz a vége. Hiába nem teóriák miatt nézte az ember, egyszerűen elb.szták, ezzel tönkretéve az amúgy jó filmet. Meg itt az írói "szabadság" is egy dologra ment rá, | hogy mindenképpen nyálas happy end legyen | , semmi másra nem volt jó a dolog. És ez a legbosszantóbb az egészben.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
1. a képességét visszaszerezte, amikor ismét ráfolyt a "vére" az idegennek a robbanás közben, ez már csak így működik
2. mivel kb egy nappal korábban halt meg, 1 nappal korábban is ébredt
nem bonyolult 😀chvs
De az hogy van, hogy | visszaugrik az időben, de az amit csinált az megmarad és nem nullázódik le? Korábban akármikor visszaugrott, minden ugyanúgy zajlott le, mint legelőször, mindenki élt, aki a csatatéren meghalt,mindig elmondta a sztorit a muffnak stb, ennek mentén hogy lehet az, hogy a múltba visszaugorva "megmaradt" annak az eredménye, amit a jövőben fog megtenni? |
És itt van a baszott nagy logikai szakadék, ami utólag az egész filmet egy darab lóürülékké teszi.Tony
Szerintem elég könnyen meg lehet magyarázni, mert
| a főszörny, Omega(?) képességeiről ugyanis nem tudunk semmit.. tehát bármilyen jellegű "time reset"-et bele tudsz képzelni ebbe a szituba.. gyakorlatilag blanque cheque a forgatókönyvíró számára... |

Őszintén, én sokkal rosszabbat vártam.. | bár a szerelmi szál nekem is kínos volt | de maga a film (vagy pl Tom C színészi "játéka") nem volt annyira gáz mint vártam 😀

Meg ugye általában az ázsiai feldolgozásokat alapból elcseszik, szóval lehet csak nálam volt alacsony a mérce... de nagyon kíváncsi leszek a GITS-sel mire mennek majd pl... előre félek. Remélem kútba esik a projekt 😕

De ha valaki tényleg a remek | időutással kapcsolatos teóriák miatt | akarta megnézni, annak szívesen ajánlok mást 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
az egész soundtrack zseniális, néhány a legjobbak közül

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
| 1. a képességét visszaszerezte, amikor ismét ráfolyt a "vére" az idegennek a robbanás közben, ez már csak így működik
nem bonyolult 😀
| chvs
Szerkeszd már át spoilerbe ha tudod, hátha valaki még kíváncsi erre a filmre.
Fent az írás felett a lakatos gombra kell kattintani, és beírni a szöveget a [szöveg] így valahogy [szöveg]
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
1. a képességét visszaszerezte, amikor ismét ráfolyt a "vére" az idegennek a robbanás közben, ez már csak így működik
nem bonyolult 😀chvs
De az hogy van, hogy | visszaugrik az időben, de az amit csinált az megmarad és nem nullázódik le? Korábban akármikor visszaugrott, minden ugyanúgy zajlott le, mint legelőször, mindenki élt, aki a csatatéren meghalt,mindig elmondta a sztorit a muffnak stb, ennek mentén hogy lehet az, hogy a múltba visszaugorva "megmaradt" annak az eredménye, amit a jövőben fog megtenni? |
És itt van a baszott nagy logikai szakadék, ami utólag az egész filmet egy darab lóürülékké teszi.
több mint 10 éve
chvs 86
| 1. a képességét visszaszerezte, amikor ismét ráfolyt a "vére" az idegennek a robbanás közben, ez már csak így működik
nem bonyolult 😀
|