NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
az elmúlt jópár hónapban sajnos nem nagyon volt időm filmeket nézni, így most kezdem pótolgatni a kínálatot. írnátok egy-egy tizes listát ami mindenképpen ajánlott az ideiek közül? ( nem az ilyen lone survivor v. x men félekre gondolok, hanem olyanokra amik kevesebb figyelmet kaptak )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Utóéletsztem az üvegtirgris óta nem láttam ilyen vicces (magyar) filmet, és mégis drámai tud, és nagyon precíz.
megtekintésre ajánlott.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mekferlén egyetlen baja, hogy 20 perces művekben ülnek csak a "munkái". A fölött már erőltetett és rossz... a rajzfilmekben viszont verhetetlen.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Részemről pedig egyedül a TED volt eddig nézhető, a korábbiak szörnyűek. Ezt a filmet a napokban tervezem megnézni, de az elvárásaim nagyon lecsökkentek vele szemben.Én kedvelem de érdekes mód se a Ted se ez nem jött be ... bár a Ted tényleg sokkal jobbDripHogyan rohanj a vesztedbe.Aki vevő Seth McFarlene humorára annak tetszeni fog, bár gyengébb lett mint a Ted. Azért egyszer nézhető, mondom szigorúan csak akkor ha emberünk eddigi munkásságát kedveli.JayB
BOTRÁNY.JC6
több mint 10 éve
Én kedvelem de érdekes mód se a Ted se ez nem jött be ... bár a Ted tényleg sokkal jobbHogyan rohanj a vesztedbe.Aki vevő Seth McFarlene humorára annak tetszeni fog, bár gyengébb lett mint a Ted. Azért egyszer nézhető, mondom szigorúan csak akkor ha emberünk eddigi munkásságát kedveli.JayB
BOTRÁNY.JC6
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Hogyan rohanj a vesztedbe.Aki vevő Seth McFarlene humorára annak tetszeni fog, bár gyengébb lett mint a Ted. Azért egyszer nézhető, mondom szigorúan csak akkor ha emberünk eddigi munkásságát kedveli.
BOTRÁNY.JC6
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hogyan rohanj a vesztedbe.BOTRÁNY.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=27fEXlvVRIE&index=117&list=PL1033DCF61BF4C456Éppen ezt nézem.😀
több mint 10 éve
magyar filmhez készült ilyen zseniális trailert én még nem láttam 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Tini Nindzsak az mas teszta! 😀)))
több mint 10 éve
Jughead
5 213
Elnézést kérek, de az előbbiek után ez ugrott be, úgyhogy muszáj bemásolnom, pedig semmi bajom a kollegával, de azért ez így nagyon jó. 😀Alapból utálom az ilyen "beszélő mosómedve" és társai filmeket.dugo1993Ez a vicc,hogy én is tökre így vagyok a mosómedvével!(de hát kövezhely,marvel,comic,etc)ZoliZoltán
több mint 10 éve
Hitchcock legjobb filmje akkor is a Kötél. Erről tegnap újfent meggyőződhettem.Igen, ezt vitaindítónak szánom...😀
(szorosan követi az Idegenek a vonaton)
több mint 10 éve
Ő mindig ilyen, nem kell foglalkozni vele, csak simán kevés meztelen nőt lát, és így jön ki rajta a frusztráció.Mondjuk én semmi ilyesmit nem vettem ki abból amit írt. Áruld már el, téged miért bánt ha valakinek ez tetszett?Shawn84Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Nem rossz film!Simán nézhető!Story nem egy nagy szám,(gyerekeknek készült) de nem lett olyan nagyon Bayes.
Csatajelenetek látványosak de nem oylan kuszák ,minta Transformersben pl.
Szóval jó volt!
Moziba is megnézem! 😛ZoliZoltán
Csak így tovább, írd majd meg, hogy moziban milyen volt, aztán DVD-n, különös tekintettel a Szecska mestert vagy Raffaellot megformáló színész alakítására.
És ha majd jön a Kung-fu panda 3, akkor is állj készen, és tájékoztass minket izibe!Sobri Jóska
több mint 10 éve
Vagy "Hülye általánosítások, és buta következtetések"-re esetleg?Szerintem nevezzük át a topicot "IMDB top 10 diskurzus"-ra.JayBNa meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Nem rossz film!Simán nézhető!Story nem egy nagy szám,(gyerekeknek készült) de nem lett olyan nagyon Bayes.
Szóval jó volt!
Csak így tovább, írd majd meg, hogy moziban milyen volt, aztán DVD-n, különös tekintettel a Szecska mestert vagy Raffaellot megformáló színész alakítására.
És ha majd jön a Kung-fu panda 3, akkor is állj készen, és tájékoztass minket izibe!Sobri Jóska
több mint 10 éve
Nem bánt.Mondjuk én semmi ilyesmit nem vettem ki abból amit írt. Áruld már el, téged miért bánt ha valakinek ez tetszett?Shawn84Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Szóval jó volt!
Írjon bátran, bíztatom is.
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Mondjuk én semmi ilyesmit nem vettem ki abból amit írt. Áruld már el, téged miért bánt ha valakinek ez tetszett?Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Szóval jó volt!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Szerintem nevezzük át a topicot "IMDB top 10 diskurzus"-ra.Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Szóval jó volt!
több mint 10 éve
Úgy írtam róla?Hmm érdekes!😀😀 Az elsőt imádtam ,'90-es film...nekem mérföldkő volt!(100-szor láttam kb.)Nem sok képregény adaptáció jött ki előtte...így 25 év elteltével meg pont emiatt néztem meg!
De sajnálom ha felzaklattalak....na jó nem,pont leszarom mit írkálsz
több mint 10 éve
Na meg volt a Tini Nindzsák!Zseniális, hogy úgy írsz erről a filmről, mintha egy filmtörténeti alapvetés lenne, egy kulturális mérföldkő, 2014 filmművészeti etalonja.
Szóval jó volt!
És ha majd jön a Kung-fu panda 3, akkor is állj készen, és tájékoztass minket izibe!
több mint 10 éve
Na meg volt a Tini Nindzsák!Nem rossz film!Simán nézhető!Story nem egy nagy szám,(gyerekeknek készült) de nem lett olyan nagyon Bayes.
Szóval jó volt!
Moziba is megnézem! 😛
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
az ember aki túl keveset tudott - most m1 😊davemayerZseni az a film. Bármikor képes vagyok megnézni.
több mint 10 éve
az ember aki túl keveset tudott - most m1 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pont most akartam írni... Rossz szomszédság...Lehet, hogy én vagyok túl prűd, meg jó fiú, de ez a film...
Nincs egymás után 3 mondat, amiben nincs ocsmányság, obszcenitás, káromkodás...
Förtelem az egész. Elkezdtük nézni a feleségemmel, de 45 percig bírtuk.
Szörnyű...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Rossz szomszédság Nem sok jóra számítottam de szerintem rohadt nagy állatság 😀 Akinek a project x tetszett annak ez is fog.