NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
draft day: 😀😀am. jó a fordítás höri 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Pedig A SC2-ben bizom mahyon....
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
A Sin City 2 számomra csalódás. Lényegesen gyengébb mind a képi világban, mind sztoriban az első résztől.
több mint 10 éve
Woohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:ez a robi csak engem emlékeztet a négerharcosénrobotvagymiredeinkábbazAI-ra?? Arra a filmre, amikor a fehér robotok piros szemmel öldöklenek, de nem mind...
sciencefiction.hu/filmek/banderas-az-uj-szarnyas-fejvadasz
Más tudott róla vagy tényleg ennyire fű alatt készült ?süti
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Tini nindzsák 2 !!! ,amcsi premier;2016.június 3.Zold ut a folytatasnak!
Elso hetvegen 65 milliot hozott be,minden idok 4. legjobb augusztusi premiere!
Szineszeknek 3 filmre van szerzodese.Baynek is!
több mint 10 éve
Tenyleg Thrawn admiralis...Lando is jo!Legyen Chewbacca....Vader...
több mint 10 éve
Thrawn vagy Daala admirális. Fett helyett Bossk. Sok Mara Jade. Aki nem ismeri Jade kisasszonyt annak spoiler: | még mielőtt beleszerett Luke-ba | . Jah, meg ha már minden öreget visszahoznak, jöjjön Lando is.Csak a történet hozza az eredeti trilógia színvonalát.
több mint 10 éve
Űr csaták , NAGYON SOK BOBA FETT !!! , Birodalmi lépegetőket , fénykard csaták
több mint 10 éve
ComicConon megkérdezték az SW rajongókat mit várnak a 7. résztől: galaktika.hu/halal-jar-jar-binksre/
több mint 10 éve
Woohooo! Banderas az új szárnyas fejvadász:sciencefiction.hu/filmek/banderas-az-uj-szarnyas-fejvadasz
Más tudott róla vagy tényleg ennyire fű alatt készült ?
több mint 10 éve
Hamár PSH akkor az utolsó filmje mindenképpen nézős kategória.Nagyon bejött a trailer,mozi lesz ebből,már csak tiszteletből is a munkássága előtt.
több mint 10 éve
Írtam én is pár sort a filmről korábban.Nézhetőnek nézhető, csak tipikusan az a film, ami a sok tipikus hálivúdi jelenet miatt annyira komolytalan, hogy az már fáj.
Ha otthon vagy az NFL FO-k munkájában meg GM-ekkel, akkor leginkább csak röhögni tudsz pár dolgon. 😀
Igazából egyedül azért volt nézhető kategória leginkább, mert jó volt látni végre egy ilyen filmet is, ami az adott témával foglalkozik. Ritka.
több mint 10 éve
dugo93
4 228
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?SebiiSzerintem simán meg lehet nézni. Kicsit el kell vonatkoztatni a valóságtól, főleg egy ilyen fórumon, ahol azért mindenki képben van azzal, hogyan is zajlanak a dolgok.
több mint 10 éve
én láttam, botrányMondjuk neked hihetetlen realisztikus és király filmet kellett volna csináliuk, hogy ne tudj belekötni 😛 😀
ma az eddigi egyetlen Kaufman által rendezett (és persze írt) filmet néztem meg, érdekes élmény annyi szent, talán ez a jelenet a legjobb benne:
sajnos ugye Philip Seymour Hoffman és Christopher Evan Welch sincs köztünk márbaggio
több mint 10 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?SebiiNem nagy szám. Egynek elmegy.
Moneyball jobban bejött. Bár lehet azért, mert a baseballhoz semmi közöm nincsen. 😀
több mint 10 éve
én láttam, botrányma az eddigi egyetlen Kaufman által rendezett (és persze írt) filmet néztem meg, érdekes élmény annyi szent, talán ez a jelenet a legjobb benne:
sajnos ugye Philip Seymour Hoffman és Christopher Evan Welch sincs köztünk már
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?Sebiihöri talán látta, nem biztos 😀
több mint 10 éve
Sebii
3 535
A Draft Day című 2014-es Kevin Costner filmet látta már innen valaki? Érdemes megnézni?
több mint 10 éve
dugo93
4 228
Soha többet nem várok filmet hónapokon keresztül.Nemrég mentünk haverokkal moziba, az X-menre. Pont előtte ment a godzilla. Jön ki egy ismerős, csóválja a fejét. "Húúúú ez valami nagyon rossz volt. Nehogy megnézzétek."
Ez a Godzilla valami förtelem lett. Jól van, nem kell nekem Good Will Hunting monológ, de ettől még a nyújorki Godzillás film is jobb volt...JC6
3 perc múlva hív. "Hallod, komolyan mondtam, addig lépjetek le amíg el nem kezdődik. Borzasztó volt" 😀😀
Aztán megnyugtattam, hogy nem azt fogjuk nézni 😀
De tény, hogy nem csinált hozzá sok kedvet.
több mint 10 éve
BCS
283
Godzilla megvolt jobb lett, mint amire számítottam. A 2 felére viszont leült nagyon a film.Transformerstől és Spiderman 2-től jobb, Captain America viszont jobban bejött az idei blockbusterekből.
A Draft day kinek mennyire tetszett?
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
3 kedvenc filmzeném:Hans Zimmer (The Holiday)
www.youtube.com/watch?v=ddX5tBIzvEk
Peter Broderick and Clint Mansell (Last Night)
www.youtube.com/watch?v=jlJ2tacVJZk
Clint Mansell (The Fountain)
www.youtube.com/watch?v=phX4z1uY55U
több mint 10 éve
hát én talán a második-harmadik megnézéskor figyeltem oda a zenére jobban, amikor először néztem egyszerűen beszippantott a film 😊Csodálkozom viszont hogy a Harcosok klubját nem említettétek.A harcosok klubja az a film, amit a zenéje miatt néztem meg elsősorban. A Where is my mind azóta is kedvenc.dugo1993
www.youtube.com/watch?v=ttXuhDuZ4CAgamerkr
több mint 10 éve
dugo93
4 228
Csodálkozom viszont hogy a Harcosok klubját nem említettétek.A harcosok klubja az a film, amit a zenéje miatt néztem meg elsősorban. A Where is my mind azóta is kedvenc.
www.youtube.com/watch?v=ttXuhDuZ4CAgamerkr
több mint 10 éve
kedvenc filmes soundtrack albumok:In Bruges - www.youtube.com/watch?v=7iC5L79J9dc
Inside Llewyn Davis - www.youtube.com/watch?v=YxcO53WATYw
Moon - www.youtube.com/watch?v=-odprmQ1mlY
O Brother, where art thou - www.youtube.com/watch?v=ZjzcGOSl2a0
Once - www.youtube.com/watch?v=xem6DoA52Uo
The Assassination of Jesse James - www.youtube.com/watch?v=Tc1-0NqjzSo
The Broken Circle Breakdown -
The Express - www.youtube.com/watch?v=79UCHmKhsBE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal