NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Pan's Labyrinth:  www.youtube.com/watch?v=19bBGxf5k6k
Rush:
Requiem for a dream:  www.youtube.com/watch?v=i5Kwf_nNmGI
Black Hawk Down:  www.youtube.com/watch?v=BWAhVbayGv4
Platoon:  www.youtube.com/watch?v=KfxqZagHXbM

De igazából napestig tudnék sorolni még, mint A Keresztapa, ami alap, a Gladiátor zenéje, de nekem személy szerint a Pearl Harbor-Tennessee is bejön, az is Hanz Zimmer. Ééés sorolhatnám tovább. 😊
De a Faun Labirintusa abszolút első, a film is nagy kedvenc.

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Itt van tőlem is 1-2:

Rush:
Eredet:
Armageddon:  www.youtube.com/watch?v=jCA5f-kBcxs
Mátrix:  www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA
Vissza a jövőbe:  www.youtube.com/watch?v=e8TZbze72Bc
Ördögűző:  www.youtube.com/watch?v=geFhtD-ZXoA
Fűrész:  www.youtube.com/watch?v=vhSHXGM7kgE

Mondjuk ezek mind az ismertebbek közé tartoznak.

több mint 10 éve
néhány a kedvenc filmzenék közül:

Hasadás -  www.youtube.com/watch?v=7cIrefaQWNU
deyell
Annyira beteg az a film, hogy fel sem tűnt mennyire jó a zenéje (Y)

több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
The home of dark butterflies: www.youtube.com/watch?v=fAQ-RfFnGOk

És persze az örök klasszikus Mortal Combat 😊
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
néhány a kedvenc filmzenék közül:

Hasadás -  www.youtube.com/watch?v=7cIrefaQWNU
A misszió -  www.youtube.com/watch?v=gonKhSIBP54
Super 8 -  www.youtube.com/watch?v=jiJRkzCQJJc
Napfény -  www.youtube.com/watch?v=5h0p5RSa3_c
Ollókezű Edward -  www.youtube.com/watch?v=VMfs1rlw4tc

choose life
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
5 olyan, ami még nem volt:

1. Keoma:  www.youtube.com/watch?v=OR_1LswfKDc
2. Unforgiven:  www.youtube.com/watch?v=Fa8Q4cJGMKg
3. The Piano:  www.youtube.com/watch?v=fZeA0PbjcdI
4. Amelie:  www.youtube.com/watch?v=duGbgrv9LRE
5. The Last of The Mohicans:  www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU

több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Nálam mission impossible lenne a top 5, talán még a top 10 is. Inkább a top 5 zeneszerző sorrend nélkül. John Williams, Nino Rota, Morricone, Hans Zimmer, Howard Shore. A +1 Guido e Maurizio de Angelis a terenke hill filmekért, meg a Sandokanért.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
legjobb eredeti filmzenék!

Kinek mi a kedvenc!?
figyelem csak eredeti-!

5.
 www.youtube.com/watch?v=PdBRgVGE4XM&list=PLF68F18DB0AE1CC22

4.
 www.youtube.com/watch?v=GUyjYC_Pv90

3.

www.youtube.com/watch?v=i5Kwf_nNmGI

2.

www.youtube.com/watch?v=7d7CVWyzo74

és az első:

www.youtube.com/watch?v=6P9QvJ0MDp4&list=PL8FF0B58AB9C73DDE

jöhet a vita 😊

+1 ,mert sok a morricone

www.youtube.com/watch?v=MKEm7TX9YB4

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Draft Day pipa.
Tiszta GM játék, sok korrekt és okos cserével. 😀
De nyilván kellett bele ez a pár hálivúdi jelenet, hogy ne lehessen komolyan venni.

több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
video alapjan ez a tini teknoc mozi nem jobb, mint a regi.es nem azert irom ezt mert a regebbi dolgok jobbak.
engem taszit ez a sok "gep"
Sokkal emberibb volt az egesz, de ezt mas filmre is ertem.
ellen pelda is itt van.A Tolkien mese amut nem csipek csak a mai korban lehetett igy megvalositani.
több mint 10 éve
Donnie Darko harmadjára is megvolt. Még most is volt olyan dolog ami csak most esett le, és ami még most sem 😀

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
En azett kivancsi vagyok ra.(moziba azert nem...)
De kiskori maniam volt.:-p
több mint 10 éve
remélem nemJanek
nem az én műfajom, de ránézésre semmivel nem tűnik rosszabbnak egy Transformers vagy bármi egyéb CGI parádénál...yooker
Hát ez az 😊

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Most jöttünk haza a Galaxis őrzőiről. Pure awesomness.:cool:
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
remélem nemJanek
nem az én műfajom, de ránézésre semmivel nem tűnik rosszabbnak egy Transformers vagy bármi egyéb CGI parádénál...
több mint 10 éve
remélem nem

több mint 10 éve
Erről volt már szó? :p

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Zero Dark Thirty

Amikor új volt, valamiért kimaradt.
Elsőre soknak tűnik a 2 és fél óra, de aztán mégsem.
Bár látszólag arról szól, hogyan kapták el 10 év alatt bin Ladent, valójában biztos vagyok, hogy nem úgy történt, ahogy a filmen láttuk, hiszen a filmen úgy láttuk.
De ez tulajdonképpen lényegtelen, mivel a film nem egy dokumentumfilm, és a rendezőnő méltó párját alkotta meg a Hurt Locker-nek.
Ahogy az a film a függőségről, szenvedélybetegségről szól, úgy ez is valami hasonlóról, a tántoríthatatlanságról, kitartásról, a rögeszme kialakulásáról.
Emellett a jelenetek egymásutánisága, kidolgozottsága, kaotikus mivolta ritka érzékletesen adja vissza az érzést, ami a tű keresését jelenti a szénakazalban, ahol nem hősök, csak emberi mulasztásokkal terhes alkalmazottak, gyenge, töketlen vezetők, szőrszálhasogató, a hibázástól rettegő hivatalnokok jelentik a mindennapokat.
Persze emiatt kissé nyomasztó az egész, de van benne jópár jelenet, ami örökre beleég az emberbe.
Én személy szerint nem pont az ilyen filmeket szeretem, nem ezek nyújtanak számomra felhőtlen szórakozást, de ennek ellenére úgy gondolom találtam egy 10/10-es filmet, ami elég ritka mostanság.

több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 317
A Duna TV minden vasárnap este leadja Hitchcock egyik filmjét (reklám nélkül), születésének száztizenötödik évfordulója alkalmából. Előző héten a Psycho ment, most vasárnap 21:30-tól az Észak-Északnyugat lesz terítéken, következő héten pedig a Madarakat, aztán a Marniet vetítik, illetve aug 22. pénteken a Zsarolást is leadják. Lehet, a torrentek világában fölöslegesen hívom fel erre a figyelmet, de hátha valaki mégis kedvet kap, aki még nem látta ezeket, vagy újranézné. (Személyes kedvencem a Vertigo vagy volt már, vagy nem lesz, a port tanulsága szerint)
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
OFF:
Erdőben vagy. Nem kicsit.
Egyrészt tőlem a szcientológia olyan távol áll, mint az Antares, másrészt tapasztalatból beszélek, harmadrészt, amiről te beszélsz az tünet. Nem ok. Az okok mentálisak (akár saját családdal kapcsolatban, akár közvetlen barátság, akár másokat látva tudnék hozni elég sok példát), a tünet kezelése a vegyi katyvaszozás, de ismétlem: nem segít, mivel látom közvetlen környezetemben is, csak tünetet kezel, időszakosan. Problémát nem old meg, tipikus nyugati orvoslás, probléma okának figyelmen kívül hagyása, de a laborban tök sok mindent ki lehet keverni, amivel tünetet lehet kezelni.
ONkishaszi
Gyógyszer és terápia. A kettő együtt jár, nincs gyógyszeres kezelés pszichoterápia nélkül. A gyógyszer szolgál a tüneti kezelésre és terápia pedig az okok felderítésében és megoldásában.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A depersszión pont nem gyógyszerekkel és terápiával lehet segíteni, Sobri, csak mondom. Szedatív jellegű vegyszarokkal annyit érsz el, hogy "amikor baj van, akkor bedobsz egy emendemzet" és onnantól kevésbé érdekel, hogy befostál, de a problémát nem hogy nem oldja meg, hanem a lehető legrosszabbat teszi: elodázza a tényleges megoldási lehetőségek keresését, felismerését, és függővé tesz. Gyakorlatilag intézményesített drogfüggőség kialakítása.
Vagy az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása - az emberek igen kis százalékának van, csak mondom -, vagy esetleg más nagyobb tudású segíthet ezen, de kevésbé hiszem, hogy ehhez a sok iskolát végzett terapeuták lennének a megfelelő alanyai...kishaszi
Pedig de.
Amit írsz szcientológus bullshit.
A megoldás gyógyszer (megfelelő kemikália, az agy hiányzó vegyszereinek pótlására) és terápia (megfelelő hozzáállás, életvitel, szemléletmód kialakítása a megoldások érdekében).
Ez pedig: "az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása" tipikus Münchausen báró esete a mocsárral, ahonnan a hajánál fogva húzta ki saját magát - állítása szerint.
A depresszió nem úri huncutság, vagy a gyengék betegsége, hanem színtiszta kémia, amit olyan vegyszerek hiánya okoz, mint a dopamin, szerotonin, noradrenalin, stb.Sobri Jóska
OFF:
Erdőben vagy. Nem kicsit.
Egyrészt tőlem a szcientológia olyan távol áll, mint az Antares, másrészt tapasztalatból beszélek, harmadrészt, amiről te beszélsz az tünet. Nem ok. Az okok mentálisak (akár saját családdal kapcsolatban, akár közvetlen barátság, akár másokat látva tudnék hozni elég sok példát), a tünet kezelése a vegyi katyvaszozás, de ismétlem: nem segít, mivel látom közvetlen környezetemben is, csak tünetet kezel, időszakosan. Problémát nem old meg, tipikus nyugati orvoslás, probléma okának figyelmen kívül hagyása, de a laborban tök sok mindent ki lehet keverni, amivel tünetet lehet kezelni.
ON

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 342
Most már olyan sokan irták (irtátok itt is) hogy a Galaxis őrzői jól sikerült hogy megjött a kedvem hogy elmenjek. PEdig mikro elöször megláttam az volt az első benyomásom h mi ez a marhaság.
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Galaxis őrzői!
El kéne menni...akkora kasszasiker,mint az atom.
és csak jót olvasni róla....ZoliZoltán
most jöttem róla, szerintem fasza volt 😊
pedig blockbusterekről ha túl sok jót olvasok, és túlságosan megnőnek az elvárásaim, mindig csalódok, így manapság már próbálom elkerülni az előzetes kritikákat, ha érdekel valami... mondjuk most nem is vártam túl sokat, de így legalább pozitív csalódás volt teljesen 😊
a lenti hsz-szel egyetértek teljesen, soundtrack tényleg marhajó volt. ráadásul nálunk is félóra csúszással kezdték 😀 15 perc semmi után 15 perc trailer, majd végre a film.
stáblista utáni jelenet azért nekem csalódás volt, jobbat reméltem.
több mint 10 éve
Galaxis őrzői!
El kéne menni...akkora kasszasiker,mint az atom.
és csak jót olvasni róla....ZoliZoltán
Én ezt nem tudom elhinni...3x voltam úgy moziban, hogy láttam az előzetesét és már első ránézésre annyit tudtam csak mondani, hogy ez az amit tuti, hogy nem nézek meg, mert már a trailer is sz@r volt. Alapból utálom az ilyen "beszélő mosómedve" és társai filmeket.dugo1993
Ez a vicc,hogy én is tökre így vagyok a mosómedvével!(de hát kövezhely,marvel,comic,etc)
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A depersszión pont nem gyógyszerekkel és terápiával lehet segíteni, Sobri, csak mondom. Szedatív jellegű vegyszarokkal annyit érsz el, hogy "amikor baj van, akkor bedobsz egy emendemzet" és onnantól kevésbé érdekel, hogy befostál, de a problémát nem hogy nem oldja meg, hanem a lehető legrosszabbat teszi: elodázza a tényleges megoldási lehetőségek keresését, felismerését, és függővé tesz. Gyakorlatilag intézményesített drogfüggőség kialakítása.
Vagy az ember maga rántja ki magát a szószból, ha van elég fejlett önismerete és lelki tartása - az emberek igen kis százalékának van, csak mondom -, vagy esetleg más nagyobb tudású segíthet ezen, de kevésbé hiszem, hogy ehhez a sok iskolát végzett terapeuták lennének a megfelelő alanyai...kishaszi
Pedig pont hogy gyógyszerrel és/vagy terápiával lehet gyógyítani. Kell egy jó pszichiáter, aki eldönti hogy valóban kell-e gyógyszer (és ha igen milyen) míg egy pszichológus segít abban, hogy rájöjj mi a probléma és fel tudd dolgozni. Nem mindig az a dolog a ludas, ami kiváltja a tünetet, hanem a háttérben van egy mélyebb gyökerű gond. Az önkezeléssel tévútra viheted magad, míg egy külsős szakember rávilágíthat arra, ami a valódi baj. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. És van, amikor igenis kell a gyógyszer, de van amikor a pszichoterápia is elég.

A depressziónak, mint betegségnek vajmi kevés köze van a hülye rajongókhoz, paparazzikhoz, sok pénzhez, ismertséghez.
Sokkal inkább a kémiához.Sobri Jóska
Gyakorlatilag minden kémiai reakciót vált ki, a hülye rajongó is, a paparazzi is és a sok pénz is. Szóval mégis csak van köze, mert ugye az hogy megnevezzük mely anyagok hiányoznak a depressziósokból, még nem zárja ki azon okokat, amik okozhatják ezek csökkent termelődését.