Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
nem-nem, ember - cápa szerelem kell, akkor lesz az igazi dráma 😀www.youtube.com/watch?v=LX3jkYoFdpo
Negritis
Ne csak off legyen, mostanra sikerült megnéznem az American Hustle-t.
Nem igazán az én stílusom, de szerintem az egyik legjobb filmélményem lett belőle. Igaz történet alapján nyomozós, drámás keverék, amiben aztán mindenki átver mindenkit a végére már azt se tudtam ki min ügyködik. Szóval rendesen leköti az embert, főleg, hogy a színészi játék nagyon pazar lett. Bale valami brutálisan jó színész, de Cooper se irritált annyira mint szokott. Talán a The Prestige-hez tudnám hasonlítani, azzal az eltéréssel, hogy az misztikus környezetben játszódik, ez meg teljesen valós. Én mindenképpen ajánlom.
több mint 9 éve
nem-nem, ember - cápa szerelem kell, akkor lesz az igazi dráma 😀Akkor azt is bele kell írni a storyba, hogy a valószínűtlenül jóképű, multi milliárdos, meleg szívű cápa herceg beleszeret a hányatott sorsú, szülők nélkül felnövő, szívbeteg lánytestvérét egyedül felnevelő cápa szolga lányba. azonban szerelmük beteljesedését ármánykodások és intrikák, gonosz cápák gonoszságai keresztezik úton-útfélen. #drámaiszálEgy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Akkor azt is bele kell írni a storyba, hogy a valószínűtlenül jóképű, multi milliárdos, meleg szívű cápa herceg beleszeret a hányatott sorsú, szülők nélkül felnövő, szívbeteg lánytestvérét egyedül felnevelő cápa szolga lányba. azonban szerelmük beteljesedését ármánykodások és intrikák, gonosz cápák gonoszságai keresztezik úton-útfélen. #drámaiszálEgy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
igazából tipikus film+ alapanyag 😀Egy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
Stez
több mint 9 éve
Egy próbát megér, ha okosan csinálod, a génmutálódott cápáid talán leadja az Izaura Tv-n főműsoridőben.nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
slowmotion
több mint 9 éve
mostantól már a "melyik a kedvenc indiai filmed?" kérdésre is határozott választ tudok adni 😊img.goldposter.com/2015/04/3-Idiots_poster_goldposter_com_6.jpg@0o_0l_400w_70q.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nem rossz ötlet. oszt állami támogatást lehet rá igényelni, vagy a sóbiznisz az az Andy Boy monopóliuma?nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
süti
több mint 9 éve
nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.Meg is van a következő rész. Atomtámadásban gén mutálódott cápák. Gyorsan védesd le, később még hálás leszel érte. 😀
slowmotion
több mint 9 éve
nem tudhatod, milyen ablakai vannak. lehet, hogy nem a standard három- vagy ötkamrás műanyag ablak, hanem szerkezetileg megerősített, acélbetétes ablak, ami csak az atomtámadás ellen nem véd.A Sharknado-sorozatnál nincsenek jobb Cápa filmek. Mióta láttam, azóta nem is nyitok ablakot, ha otthon vagyok, mert valami eszement gyilkológép még berepül a szobába.csak a Dancsó videókat meg trailereket láttam, de egy csukott ablak mitől véd? 😀
Stez
Negritis
több mint 9 éve
A Sharknado-sorozatnál nincsenek jobb Cápa filmek. Mióta láttam, azóta nem is nyitok ablakot, ha otthon vagyok, mert valami eszement gyilkológép még berepül a szobába.csak a Dancsó videókat meg trailereket láttam, de egy csukott ablak mitől véd? 😀
Stez
több mint 9 éve
A Sharknado-sorozatnál nincsenek jobb Cápa filmek. Mióta láttam, azóta nem is nyitok ablakot, ha otthon vagyok, mert valami eszement gyilkológép még berepül a szobába.nem lehet, hogy valami rajzfilmet dolgoztak át filmre?Nem hála Isten. De ott ezek szerint legalább vmi eszement fantasztikum volt, ez meg "természetes" közegben játszódik 😕Nem nagyon szoktam ide írni de a Shallows (Zátony) kapcsán megteszem.aztán nem láttad a Deep Blue Sea-t? ottan feltuningolták a cápák agyát a gonosztudósok, és halomra öltek mindenkit (főleg a Samuel L Jacksont), és a végén alig bírta őket kinyiffantani a főhős
Borzasztó, nevetséges film. Spielberg Cápája után 40 évvel egy hasonló, de annál ezerszer gagyibb, a cápák természetes viselkedésével szöges ellentétű, a tenger biológiáját nem ismerő hiteltelen, az emberi zsigeri félelmekre alapuló Orca remaket sikerült összehozni.
Nagyon nagy imádója vagyok a tengereknek. Búvár vagyok. Számtalan cápás merülésen vagyok túl. Úsztam pöröllyel, selyem, szirti, bika, oceanic white tip cápákkal, gyerekeimmel sznorizva filmeztük őket. ( nem láttam őket de a földközi tengeri-adriai nagy populációjukból adódóan valószínű nagy fehérrel is csak nem mutatták magukat). Amit lehet mindent elolvasok, megnézek ami a cápákkal kapcsolatos. Csúcsragadozók, de nem ezek az esztelen gyilkoló gépek. A Jaws rettentő sokat ártott a világ cápa populációjának, remélem nem lesz hasonló hatása ennek a szarnak.
|
1. a cápa ösztönlény, az ölés öröméért nem öl, ezt egyelőre csak a gyilkos bálnáról sikerült igazolni a tengerben
2. Ha van egy bálnatetem a vízben biztos, hogy a cápa azt választja, nem az esetleges rá veszélyes élő prédát. Fókákat is általában hagyja elvérezni az első harapása után a nagy fehér, védve magát a foka karmaitól.
3. Olyan, hogy bosszú egy cápa vonatkozásában nonszensz. Ösztönei és nem a tudatos agya irányítja emlékképei és emberi érzései alapján (Orca remake)
4. Egy cápa soha nem annyira hülye és van annyira tisztában a környezetével, hogy ne fenekeljen meg a korallszírten
5. Az ember elbújik a medúzák közé és a cápa nem tudja követni mert megcsípik??? WTF?? ember bőre kibírja cápáé nem???
6. Egy vaslánc sülyedése a vízben gyorsabb mint a cápa maximális úszási sebessége?
7. És ez a cápa annyira hülye, hogy ezzel a lefelé történő maximális sebességgel (ami elől a főhősnő el tud ugrani) belefúródik fejjel a tengerfenékbe és az ott lévő vasba. Mondjuk ez volt a tetőpontja ennek a fosnak
|
Akik egy jó popsit, minden realitást nélkülöző, az ijesztegetésre épülő 80 percet akar látni azoknak érdemes csak megnézni.
Bár mint írtam én elfogult vagyok, engem nagyon felhúzott.
diverdoc
slowmotion
diverdoc
slowmotion
több mint 9 éve
Whiskey Tango FoxtrotA műfaját nem tudnám megmondani, de tetszett. | Mielőtt még vki elsütné a poént. Nem, nem csak Margot Robbieról van szó 😛 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nem lehet, hogy valami rajzfilmet dolgoztak át filmre?Nem hála Isten. De ott ezek szerint legalább vmi eszement fantasztikum volt, ez meg "természetes" közegben játszódik 😕Nem nagyon szoktam ide írni de a Shallows (Zátony) kapcsán megteszem.aztán nem láttad a Deep Blue Sea-t? ottan feltuningolták a cápák agyát a gonosztudósok, és halomra öltek mindenkit (főleg a Samuel L Jacksont), és a végén alig bírta őket kinyiffantani a főhős
Borzasztó, nevetséges film. Spielberg Cápája után 40 évvel egy hasonló, de annál ezerszer gagyibb, a cápák természetes viselkedésével szöges ellentétű, a tenger biológiáját nem ismerő hiteltelen, az emberi zsigeri félelmekre alapuló Orca remaket sikerült összehozni.
Nagyon nagy imádója vagyok a tengereknek. Búvár vagyok. Számtalan cápás merülésen vagyok túl. Úsztam pöröllyel, selyem, szirti, bika, oceanic white tip cápákkal, gyerekeimmel sznorizva filmeztük őket. ( nem láttam őket de a földközi tengeri-adriai nagy populációjukból adódóan valószínű nagy fehérrel is csak nem mutatták magukat). Amit lehet mindent elolvasok, megnézek ami a cápákkal kapcsolatos. Csúcsragadozók, de nem ezek az esztelen gyilkoló gépek. A Jaws rettentő sokat ártott a világ cápa populációjának, remélem nem lesz hasonló hatása ennek a szarnak.
|
1. a cápa ösztönlény, az ölés öröméért nem öl, ezt egyelőre csak a gyilkos bálnáról sikerült igazolni a tengerben
2. Ha van egy bálnatetem a vízben biztos, hogy a cápa azt választja, nem az esetleges rá veszélyes élő prédát. Fókákat is általában hagyja elvérezni az első harapása után a nagy fehér, védve magát a foka karmaitól.
3. Olyan, hogy bosszú egy cápa vonatkozásában nonszensz. Ösztönei és nem a tudatos agya irányítja emlékképei és emberi érzései alapján (Orca remake)
4. Egy cápa soha nem annyira hülye és van annyira tisztában a környezetével, hogy ne fenekeljen meg a korallszírten
5. Az ember elbújik a medúzák közé és a cápa nem tudja követni mert megcsípik??? WTF?? ember bőre kibírja cápáé nem???
6. Egy vaslánc sülyedése a vízben gyorsabb mint a cápa maximális úszási sebessége?
7. És ez a cápa annyira hülye, hogy ezzel a lefelé történő maximális sebességgel (ami elől a főhősnő el tud ugrani) belefúródik fejjel a tengerfenékbe és az ott lévő vasba. Mondjuk ez volt a tetőpontja ennek a fosnak
|
Akik egy jó popsit, minden realitást nélkülöző, az ijesztegetésre épülő 80 percet akar látni azoknak érdemes csak megnézni.
diverdoc
slowmotion
diverdoc
több mint 9 éve
Nem hála Isten. De ott ezek szerint legalább vmi eszement fantasztikum volt, ez meg "természetes" közegben játszódik 😕Nem nagyon szoktam ide írni de a Shallows (Zátony) kapcsán megteszem.aztán nem láttad a Deep Blue Sea-t? ottan feltuningolták a cápák agyát a gonosztudósok, és halomra öltek mindenkit (főleg a Samuel L Jacksont), és a végén alig bírta őket kinyiffantani a főhős
|
|
diverdoc
slowmotion

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Nem nagyon szoktam ide írni de a Shallows (Zátony) kapcsán megteszem.aztán nem láttad a Deep Blue Sea-t? ottan feltuningolták a cápák agyát a gonosztudósok, és halomra öltek mindenkit (főleg a Samuel L Jacksont), és a végén alig bírta őket kinyiffantani a főhős
|
|
diverdoc
több mint 9 éve
diverdocFőnököm, aki szintén búvár, ugyanezt mesélte 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nem nagyon szoktam ide írni de a Shallows (Zátony) kapcsán megteszem.Borzasztó, nevetséges film. Spielberg Cápája után 40 évvel egy hasonló, de annál ezerszer gagyibb, a cápák természetes viselkedésével szöges ellentétű, a tenger biológiáját nem ismerő hiteltelen, az emberi zsigeri félelmekre alapuló Orca remaket sikerült összehozni.
|
|

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
jó letteste megnézem
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/11/Batman-The_Killing_Joke_%28film%29.jpg
baggio
mik még a hasonló Batman rajzfilmek amik komolyak, és érdemes megnézni?
több mint 9 éve
corvinmozi.hu/programok/8-corvin-moziejszaka
több mint 9 éve
Most neztem meg az Eddie the eagle c. filmet. Olimpiai temaban egy alapvetoen siugrasra nem keszulo Angilabol egy srac aki ugyan nem jo, de nem kepes feladni az almat, hogy kijusson. Felig vigjatek, de nekem nagyon bejott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Miről beszélsz?😊 😊 😊 De ő már az első trailerben is volt, akire én célzok, az most bukkan fel először.
Mon Mothma a trailer első negyedében tűnik fel.
Igor
több mint 9 éve
Miről beszélsz?Mon Mothma a trailer első negyedében tűnik fel.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Új Rogue One előzetes a végén egy régi ismerőssel. www.youtube.com/watch?v=frdj1zb9sMY
több mint 9 éve
jó lettupload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/11/Batman-The_Killing_Joke_%28film%29.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal