Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Erről az jutott eszembe, hogy nyár óta a köztisztviselők, kormánytisztviselők lettek. Eddig a közért, ezentúl a kormányért.zinedine5szerinted volt lehetőségük választani a köz és kormány között? (csak t-répa!)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Ez is egy külön vicc: http://index.hu/kulfold/eu/2010/12/14/otthon_szules_elmeszelte_strasbourg_hazankat/Nem jogerős. Egyébként teljesen egyetértek. TRENDI lett az otthonszülés, és mi az má' hogy pizzát tudok rendelni, de szülész-nőgyógyászt nem? Most tessék kilincselni Geréb Ágnes szabadon bocsájtásáért, minden vádat tessék ejteni, legyen már egy tömeggyilkosunk nekünk is a 21. században....
az egészségügyi személyzet fenyegetettsége pedig gyakorlatilag megfosztotta a panaszost attól, hogy szabadon választhassa az otthonszülést.Az nem jut eszébe az ítélethozók közül egyik ökörnek sem, hogy a megfelelő ellátást kórházi körülmények között tudná biztosítani a kórházi személyzet annak az ostoba, begyöpösödöttagyú ribancnak, és azért nem kívántak részt venni egy otthoni szülés levezetésében???
Ha otthon akar szülni, tegye belátása szerint, de ne ítélkezzen olyanok felett, aki nem kíván részt venni ebben.GRAFI
több mint 13 éve
Ez is egy külön vicc: http://index.hu/kulfold/eu/2010/12/14/otthon_szules_elmeszelte_strasbourg_hazankat/az egészségügyi személyzet fenyegetettsége pedig gyakorlatilag megfosztotta a panaszost attól, hogy szabadon választhassa az otthonszülést.Az nem jut eszébe az ítélethozók közül egyik ökörnek sem, hogy a megfelelő ellátást kórházi körülmények között tudná biztosítani a kórházi személyzet annak az ostoba, begyöpösödöttagyú ribancnak, és azért nem kívántak részt venni egy otthoni szülés levezetésében???
Ha otthon akar szülni, tegye belátása szerint, de ne ítélkezzen olyanok felett, aki nem kíván részt venni ebben.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
80%-ra egyes? WTF. Ilyet lehet egyáltalán?
több mint 13 éve
hát ez durván szopó
--------------------------------------------------
több mint 13 éve
kezdő weblapszerkesztés... az utolsó feladat 5 pontos volt, nem igazán értettem, de nem is törtem magam rajta, gondoltam így is simán jó vagyok még egy hármasra, négyesre, erre most látom hogy 1-es, fantasztikusZH-n 30-ból 24 pont: 1-es... hát azért rohadjon már meg a kedves tanérnő...JJ TillerLOL, ez milyen tantárgy?neuw
szóval nem is a beugrót rontottam el, szimplán köcsög
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ZH-n 30-ból 24 pont: 1-es... hát azért rohadjon már meg a kedves tanérnő...JJ TillerLOL, ez milyen tantárgy?
--------------------------------------------------
több mint 13 éve
ZH-n 30-ból 24 pont: 1-es... hát azért rohadjon már meg a kedves tanérnő...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem lenne nagy veszteség. A jó filmeket úgy is el lehetne adni, a sok hulladékért meg nem kár.GRAFIhát miután ez filmművészet ezért a bevétel nem mindig van arányban a minőséggel, és akkor még finom voltam.
szóval az, hogy valami önmagában jó, nem jelenti azt hogy pénzt is hoz.
viszont az adókedvezmény rengeteg külföldi produkciót hoz az országba, aminek folyományaként filmstúdiók épülnek, és a magyar filmesek is kapnak munkát. ezeket amúgy a tisztán magyar filmgyártás nem képes eltartani.
abban viszont egyetértek, hogy az ilyen ügyek csak ártanak a megítélésnek, ugyanúgy amikor főorvos úr 3 minimálbérnyi paraszolvencia ellenére is bent felejti a törlő kendőt. de ettől még orvosokra szükség van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
regisztrálvaA világ legjobb itala a másnaposság, fáradtság elűzésére. 😊TheMileHighCityNem is iszok annyit, és a JD-től soha nem fáj a fejem, legfeljebb a torkom szárad ki tőle másnap reggelre, amíg nem kezdek el újra inni. 😛whiskeys kávé,omg,beteg vagy 😀Newman
Amúgy délután feküdtem egy órát csukott szemmel félálomban (aludni nem sikerült), utána bevertem egy whiskeys kávét és azóta egész jól megvagyok. 😀TheMileHighCity
majd kipróbálom,annak ellenére,hogy a whiskey nem tartozik a kedvenceim közé 😊
több mint 13 éve
Nem lenne nagy veszteség. A jó filmeket úgy is el lehetne adni, a sok hulladékért meg nem kár.
több mint 13 éve
Ez is szánalmas történet: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/12/14/negymilliard_visszaterites/ha van egy ötlet ami jó, akkor azt nem megszüntetni kellene, hanem bezárni azokat a kiskapukat ami visszaélésre ad lehetőséget, ha pedig nem lehet, akkor kőkeményen ellenőrizni ezeket.
A magyar foci mellett ez lenne a másik, amire egy fillér támogatást nem adnék. Ha az izraelita közösségnek támogatni van kedve, ne az adókedvezmény miatt tegye, hanem a pajtások kedvéért.GRAFI
de a beszüntetése az adókedvezménynek, az utolsó szög lenne a magyar filmgyártás koporsójába.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Környezetvédelem eredményét felrakhatnák már...Okés, hogy úgy érzem tuti meglesz, de azért kell a megerősítés na. :/
több mint 13 éve
Ez is szánalmas történet: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/12/14/negymilliard_visszaterites/A magyar foci mellett ez lenne a másik, amire egy fillér támogatást nem adnék. Ha az izraelita közösségnek támogatni van kedve, ne az adókedvezmény miatt tegye, hanem a pajtások kedvéért.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez nem volt eddig. erre egyszerűen nincs olyan röhögéskifejező online mód ami visszaadná a gondolataimathttp://index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/13/jofej_nagybacsi_lesz_az_mfb-bol/
több mint 13 éve
http://holnapiujsag.blog.hu/2010/11/27/2022_nemzetboldogitasi_es_jogondolkodasi_alaprol_dontott_a_kormany#more2475975és ez is kurvajó szerintem 😊
több mint 13 éve
Tom Coughlin! a KURVA ANYÁDAT! 21-3-nál RZ-ban 4. és 1-re nekimegy. Tynes 3 pontja kellett volna hogy ne kapjak ki Fantasyben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pedig sokan isznak espresso-t egy kis plusz amarettovalEgyébként így felhozva a piás kávét, ki is próbálok gyorsan egy gagyibb verziót 😀 (3in1 valamiféle alkohollal) egyébként egyáltalán nem rossz ^^fetomyimádom a kávét és a piát is, de valahogy együtt mindig nagyon rossznak találtam őket.
sokszor nem is próbálkoztam.
Mondjuk én abszolút espresso fan vagyok ahhoz meg elég vicces lenne piát önteni. Nem szeretem a hosszú kávét.haromt
---
több mint 13 éve
A világ legjobb itala a másnaposság, fáradtság elűzésére. 😊whiskeys kávé,omg,beteg vagy 😀Newmana te fejed a napi 4-5 üveg JD miatt fáj 😛konquerorNem is iszok annyit, és a JD-től soha nem fáj a fejem, legfeljebb a torkom szárad ki tőle másnap reggelre, amíg nem kezdek el újra inni. 😛
Amúgy délután feküdtem egy órát csukott szemmel félálomban (aludni nem sikerült), utána bevertem egy whiskeys kávét és azóta egész jól megvagyok. 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
hallani igen,de nem tudom mi az 😊az ír kávéról hallottál már?Nem is iszok annyit, és a JD-től soha nem fáj a fejem, legfeljebb a torkom szárad ki tőle másnap reggelre, amíg nem kezdek el újra inni. 😛whiskeys kávé,omg,beteg vagy 😀Newman
fetomy, neked meg ajánlom a hangoskönyveketJJ Tiller
nem sok közöm van a kávékhoz....
több mint 13 éve
ráadásul van pofája a gyűlölködőbe írni 😛 😂NEm teljesen ide való de amikor tudatosult bennem gyűlölködtem:Megételek, mi is múltkor vettünk egy függönyt, aztán kiderült, hogy nem illik oda, úgyhogy gyorsan vettünk mégegy házat a függönynek. 😛fetomy
vettem egy új videókártyát de mikor beraktam a gépbe akkor tudatosult bennem h nincs S-video kimenet a kártyán a tv-n pedig csak az van,így nem tudom az egyik meccset tv-n még a másikat monitoron nézni. MEgoldás?Holnap megyek tv-t és HDMI kábelt venni 😀Joco
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
NEm teljesen ide való de amikor tudatosult bennem gyűlölködtem:Megételek, mi is múltkor vettünk egy függönyt, aztán kiderült, hogy nem illik oda, úgyhogy gyorsan vettünk mégegy házat a függönynek. 😛
vettem egy új videókártyát de mikor beraktam a gépbe akkor tudatosult bennem h nincs S-video kimenet a kártyán a tv-n pedig csak az van,így nem tudom az egyik meccset tv-n még a másikat monitoron nézni. MEgoldás?Holnap megyek tv-t és HDMI kábelt venni 😀Joco
több mint 13 éve
NEm teljesen ide való de amikor tudatosult bennem gyűlölködtem:van pénz 😛