Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Én még cigibe nem szívtam, nem is tervezemJC6
Jah nekem se hiszi el soha senki hogy még életembe egyetlen slukkot nem szívtam, mindenki nevet vagy "perszeee haggyá máá" 😀Hanni
Akkor nem vagyok egyedül 😊Matthew99
Dettó, és nem is tervezem.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 269 — Invisible man
Jah nekem se hiszi el soha senki hogy még életembe egyetlen slukkot nem szívtam, mindenki nevet vagy "perszeee haggyá máá" 😀Hanni
Akkor nem vagyok egyedül 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed
Jah nekem se hiszi el soha senki hogy még életembe egyetlen slukkot nem szívtam, mindenki nevet vagy "perszeee haggyá máá" 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én még cigibe nem szívtam, nem is tervezem, de amikor azt mondom nem dohányzom, kinevet a csóri 😀 Azt monda múltkor a csávó: "De öreg ez a 21. század, nincs olyan, hogy nem dohányzom"

ehh 😀 😀
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Ugyanez Sobri. Hiába mondom, hogy sose cigiztem, és nem is áll szándékomban rászokni, mert kurva jól elvagyok nélküle, akkor meg jön az a szöveg, hogy akkor nem adnál rá pénzt? 😂
Persze, mert majd adok neki 500-600 forintot egy doboz cigire... LOL
(Már ha annyiba kerül egy doboz, mert fogalmam sincs, egy átlag doboz ciginek ma mennyi az ára)Vrijbloed
A legjobb cigi most 610. Mármint ami szerintem a legjobb magasan.
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ugyanez Sobri. Hiába mondom, hogy sose cigiztem, és nem is áll szándékomban rászokni, mert kurva jól elvagyok nélküle, akkor meg jön az a szöveg, hogy akkor nem adnál rá pénzt? 😂
Persze, mert majd adok neki 500-600 forintot egy doboz cigire... LOL
(Már ha annyiba kerül egy doboz, mert fogalmam sincs, egy átlag doboz ciginek ma mennyi az ára)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az enyémet ugyan nem veszik el. Kb egy hete délelőtt 11kor a pulya jött esdeklő arccal cigit lejmolni. Megkérdeztem nem kellene-e iskolában lennie, szó nélkül lelépett. Mástól is lehet koldulni...gyeek
múlt héten 10 percet álltam a nyugatinál ez alatt 4en jöttek oda cigit tarhálni. geci idegesítőharomt
Nyugatinál valóban így megy. És amikor mondom, hogy nem dohányzom, merthogy nem dohányzom, akkor jön a megvető tekintet, hogy ilyen szar szöveggel akarom lerázni. 😊Sobri Jóska
ja de én cigivel a számban mondom hogy nem dohányzom 😛
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 121 — #NoStress
Az enyémet ugyan nem veszik el. Kb egy hete délelőtt 11kor a pulya jött esdeklő arccal cigit lejmolni. Megkérdeztem nem kellene-e iskolában lennie, szó nélkül lelépett. Mástól is lehet koldulni...gyeek
múlt héten 10 percet álltam a nyugatinál ez alatt 4en jöttek oda cigit tarhálni. geci idegesítőharomt
Nyugatinál valóban így megy. És amikor mondom, hogy nem dohányzom, merthogy nem dohányzom, akkor jön a megvető tekintet, hogy ilyen szar szöveggel akarom lerázni. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
múlt héten 10 percet álltam a nyugatinál ez alatt 4en jöttek oda cigit tarhálni. geci idegesítő
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Az enyémet ugyan nem veszik el. Kb egy hete délelőtt 11kor a pulya jött esdeklő arccal cigit lejmolni. Megkérdeztem nem kellene-e iskolában lennie, szó nélkül lelépett. Mástól is lehet koldulni...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Tessék, lehet rajta rágódni:
A cigányok dohányoznak és korán halnak

A magyarországi romák egészségi állapota tragikus: magas a halandóság, a betegségek aránya, és a lakosság átlagához képest sokkal nagyobb százalékban dohányoznak, állapította meg a Nemzeti Egészségügyi Tanács. A minisztérium tanácsadó testülete a cigányság körében végzett egészségfelmérést és roma egészségügyi stratégiát javasol a helyzet javítására.
http://index.hu/belfold/2011/03/29/a_ciganyok_sokat_dohanyoznak_es_koran_halnak/

Komolyan beszarok ennek. Ingyen cigit nekik.petey
fehértől el, cigánynak oda
sztem még haromt is leszokna a cigiről
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 189 — Csodabogár
Tessék, lehet rajta rágódni:
A cigányok dohányoznak és korán halnak

A magyarországi romák egészségi állapota tragikus: magas a halandóság, a betegségek aránya, és a lakosság átlagához képest sokkal nagyobb százalékban dohányoznak, állapította meg a Nemzeti Egészségügyi Tanács. A minisztérium tanácsadó testülete a cigányság körében végzett egészségfelmérést és roma egészségügyi stratégiát javasol a helyzet javítására.
http://index.hu/belfold/2011/03/29/a_ciganyok_sokat_dohanyoznak_es_koran_halnak/

Komolyan beszarok ennek. Ingyen cigit nekik.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Újabb szabad rablás.... Az Artisjus és az internetszolgáltatásapeszos
Az egész Artizsidiszt kollektívan lőném a Dunába. Nyílván keveslik a bevételt a bejegyzésben is említett okok miatt (aki értelmes nem matricás lemezeket vesz többszörös áron), így a legegyszerűbb, ha az internet díjára is rábasszuk. Azt már sehogy nm tudod kikerülni. :mad: :mad: Tolvaj banda. Azért megnéznék egy olyan listát, amin tétlesen szerepel, hogy ki mennyi lóvét kap tőlük, na meg persze a bevételeket is szívesen látnám.GRAFI
http://www.youtube.com/watch?v=bTyrQ7z2XrU
Ez a szám jól kifejezi az egész bagázst szerintem.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Újabb szabad rablás.... Az Artisjus és az internetszolgáltatásapeszos
Az egész Artizsidiszt kollektívan lőném a Dunába. Nyílván keveslik a bevételt a bejegyzésben is említett okok miatt (aki értelmes nem matricás lemezeket vesz többszörös áron), így a legegyszerűbb, ha az internet díjára is rábasszuk. Azt már sehogy nm tudod kikerülni. :mad: :mad: Tolvaj banda. Azért megnéznék egy olyan listát, amin tétlesen szerepel, hogy ki mennyi lóvét kap tőlük, na meg persze a bevételeket is szívesen látnám.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Baszódjanak meg akik visszavonták a TDK-jukat, csökkent az esélyem a szép summára 😕Rajna
Gyúrj a Rhodes-ra 😛
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 006 — Nega Scott
Baszódjanak meg akik visszavonták a TDK-jukat, csökkent az esélyem a szép summára 😕

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Újabb szabad rablás.... Az Artisjus és az internetszolgáltatás
több mint 14 éve
Bocs, amerikai fociról volt szó, nem gondoltam csak az NCAA-re....
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Vick, McNabb, Young...?apeszos
ez most komoly? nem az NFL-ről beszéltem (redneck, igazi mélydéli csapat nincs is a profiknál, hogyan is lenne), e három játékosból pl. melyik volt az Alabama irányítója?JJ
elve melyik játszott igazán deep south egyetemen. Jó Vick VT, de az már elég liberális.

szerintem a Bama az egyetlen csapat amelyiknek nem volt soha fekete QB-ja, bár fejből Arkansas sem rémlikharomt
sőt ha a déliektől elvonatkoztatunk a BYU-ra biztosan áll ez, de a Wisconsin és pl. a California is esélyes így most kapásból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó te kis naív, az USA-ban is hány fajgyűlölő redneck nézi az amerikaifocit... csak ott mondjuk megelégednek annyival, hogy fekete játékos nem lehet QB 😊JJ
ez most komoly? nem az NFL-ről beszéltem (redneck, igazi mélydéli csapat nincs is a profiknál, hogyan is lenne), e három játékosból pl. melyik volt az Alabama irányítója?JJ
elve melyik játszott igazán deep south egyetemen. Jó Vick VT, de az már elég liberális.

szerintem a Bama az egyetlen csapat amelyiknek nem volt soha fekete QB-ja, bár fejből Arkansas sem rémlik
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Egyébként nem gondolom, hogy rasszista lennél, se az itt cigányozók 95%-a nem az, nonszensz lenne egy NFL-t szerető közösségben, ahol azért nem 1-2 fekete van például..Sobri Jóska
ó te kis naív, az USA-ban is hány fajgyűlölő redneck nézi az amerikaifocit... csak ott mondjuk megelégednek annyival, hogy fekete játékos nem lehet QB 😊JJ
ez most komoly? nem az NFL-ről beszéltem (redneck, igazi mélydéli csapat nincs is a profiknál, hogyan is lenne), e három játékosból pl. melyik volt az Alabama irányítója?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ők félig running backek, azt lehet. 😊ulpianus
Ja, értem. Meg nem is olyan feketék.... 😀
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egyébként nem gondolom, hogy rasszista lennél, se az itt cigányozók 95%-a nem az, nonszensz lenne egy NFL-t szerető közösségben, ahol azért nem 1-2 fekete van például..Sobri Jóska
Ők félig running backek, azt lehet. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
h cserelnek ? a japanok nem jonnek mast helyettuk nem hivnak a tobbi meccsre meg csurig van mar az arena.
legalabb nem kell kva dragan azt a fos borsodit vedelni literszam ennyi pozitivum van benne.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed
Nem cserélik?