Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
http://index.hu/kultur/media/2010/12/19/megszunik_tolgyessy_peter_radiomusora/Sajtószabadság. Ollé.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azon mindig szar viszont.a saját tévémen néztem...JJ Tillerakkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásJJ Tillermert az espn america honlapján szar a műsorújság, használd ezt http://kamo.hr/pls/w/tv.channel?i_date=2010-12-19&i_ch=40025&i_xday=5Höri
több mint 13 éve
a saját tévémen néztem...mert az espn america honlapján szar a műsorújság, használd ezt http://kamo.hr/pls/w/tv.channel?i_date=2010-12-19&i_ch=40025&i_xday=5Höri10re volt kiírva eredetileg is 😊Höriakkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
néha azért jó a műsorújság
több mint 13 éve
mert az espn america honlapján szar a műsorújság, használd ezt http://kamo.hr/pls/w/tv.channel?i_date=2010-12-19&i_ch=40025&i_xday=5akkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásJJ Tillerha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??JJ Tiller10re volt kiírva eredetileg is 😊Höri
több mint 13 éve
akkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??JJ Tiller10re volt kiírva eredetileg is 😊Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??JJ Tiller10re volt kiírva eredetileg is 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Nem szeretem, hogy lett realitys topik. Egy csomó fölösleges Egyéb témákra kattintást hozott magával. :rolleyes:
több mint 13 éve
ha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??
---
több mint 13 éve
a kis faszomat már a köcsög (le)nmagba, hogy sose jó, mikor kéne :mad:
több mint 13 éve
Kedves Paolo Calcagno és Sandro Rossomando! Hogy kerülnétek vérfertőzéses kapcsolatba a saját kurva anyátokkal! Beintetek 12 lest amiből min. 3 nem volt az és 1 az 1-ben mentünk volna a kapusra! PUSZTULJATOK GANAJOK!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
1 órán át kergettem ma a család fehér nyulát a hóban mindezt tök sötétben(el lehet képzelni milyen poén lehetett ez az azonos szinvilág -hó és nyúl- miatt. Közben azt hiszem az összes magyar káromkodást sikerült felhasználnom(remélem a szomszédok nem sokat hallottal belőle...). Végül fülig havasan de sikerült elfognom a kis tökmagot.Tanulság: a nyúlpörkölt finom.
Tanulság: Zárd vissza a ketrecet jól; még ha vizet is mész cserélni 8ami 2 perces távollétet igényel).iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Öööö.... bevezetnéd Te is a heti egyszeri kesztyű nélküli boxot a közigazgatásban?Az ötlet az ukrán parlamentből van? 😀
Első perctől az utolsó lélegzetig? 😀 Szemkinyomás, harapás és ágyéktámadás érvényes!toxique
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2010/12/18/onkritikat_gyakorolt_lazar_janos/Öööö.... bevezetnéd Te is a heti egyszeri kesztyű nélküli boxot a közigazgatásban?
Lázár önkritikát? Muhahahahahahahaha.
Ez az ember nem tisztel senkit,akit kell elsöpör.
Valamelyik reggel arról beszélt a rádióban,hogy Hódmezővásárhely összes utcája/útja le van takarítva,mert ő reggel látott egy hókotrót.
Ebben az a "vicces",hogy én pont egy totálhavas utcán araszoltam a kocsimmal az interjú közben.
Hazug szarházi,soha nem ismeri be a tévedését,maximum érdekből.Bazzani
Első perctől az utolsó lélegzetig? 😀 Szemkinyomás, harapás és ágyéktámadás érvényes!
több mint 13 éve
Gyűlölöm, hogy 20-al kikaptunk Nyíregyházán és megint rohadhatunk az alsóházban tavasszal, ahogy elmúlt 5 évben mindig. Ráadásul megint jönnek majd a tét nélküli meccsek :mad: Kaposvári Kosárlabda Klub én így szeretlek :o :o
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
1 órán át kergettem ma a család fehér nyulát a hóban mindezt tök sötétben(el lehet képzelni milyen poén lehetett ez az azonos szinvilág -hó és nyúl- miatt. Közben azt hiszem az összes magyar káromkodást sikerült felhasználnom(remélem a szomszédok nem sokat hallottal belőle...). Végül fülig havasan de sikerült elfognom a kis tökmagot. Tanulság: Zárd vissza a ketrecet jól; még ha vizet is mész cserélni 8ami 2 perces távollétet igényel).
több mint 13 éve
Jútyúb Fícsörd Vidió, egy világvégéért fohászkodó Tool számnál találtam a linket:http://www.youtube.com/watch?v=embdtwW-sSE&feature=fvw
Gondolom a sok diszlájk a kommentek eltávoltása miatt van, hogy a jóérzésű átlagos lelkes felhasználó (mint pl én) nem közölheti vele, hogy b***ná rongyosra ennek a kokktízinges finom cafkának az összes ly***t! ... Ha valaki aki esetleg twitterel... :rolleyes:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
nem akarok kegyeletsértő lenni, de ebben láttok valami logikát?Én úgy tudom halál esetén ki kell tisztítani a járművet.
"Rosszul lett, majd meghalt egy utas a 3-as metrón, ezért a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között a metró helyett pótlóbuszok közlekednek mindkét irányban"JJ Tiller
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2010/12/18/onkritikat_gyakorolt_lazar_janos/Lázár önkritikát? Muhahahahahahahaha.
Ez az ember nem tisztel senkit,akit kell elsöpör.
Valamelyik reggel arról beszélt a rádióban,hogy Hódmezővásárhely összes utcája/útja le van takarítva,mert ő reggel látott egy hókotrót.
Ebben az a "vicces",hogy én pont egy totálhavas utcán araszoltam a kocsimmal az interjú közben.
Hazug szarházi,soha nem ismeri be a tévedését,maximum érdekből.
több mint 13 éve
nem akarok kegyeletsértő lenni, de ebben láttok valami logikát?nemtom, talán nem tudják miben halt meg, és ott átvizsgálják azt a részt, vagy helyszínelnek, vagy ilyesmi.
"Rosszul lett, majd meghalt egy utas a 3-as metrón, ezért a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között a metró helyett pótlóbuszok közlekednek mindkét irányban"JJ Tiller
de hát ebben az országban már a fene tudja..
több mint 13 éve
nem akarok kegyeletsértő lenni, de ebben láttok valami logikát?Lehet, hogy valami fertőzés. Mondjuk madárinfluenza!
több mint 13 éve
nem akarok kegyeletsértő lenni, de ebben láttok valami logikát?"Rosszul lett, majd meghalt egy utas a 3-as metrón, ezért a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között a metró helyett pótlóbuszok közlekednek mindkét irányban"
---
több mint 13 éve
most a szánkózásról beszéltek? 😀😀hosszú csúszás > azonnali elvégzésHöribármikor tanulás < bármi másHöribármiből csúszáseaglesmcnabb
több mint 13 éve
Nálunk benne van a közös költségben a hóeltakarítási díj.Párszáz forint havonta.
Jobb mintha nekem kellene állandóan lejárkálni.