Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Nyeljen faszt a mocskos buzi G-Portál, valami karbantartás miatt nem működik a honlapomon a chat, ahol a szezon mind a 82 Avs-meccsét élőben szoktuk követni, és most ezt az egyet nem tudjuk miattuk. Nem tragédia, de azért mégis basszák meg a retkes kurva anyjukat. Holnap éjjelre ígértek előzetesen karbantartást, az is geci jó, hogy akkor ha történik valami hír éjszaka vagy ihletem támad, akkor nem tudok real time írni. Ez sem tragédia, de azért még egyszer megbaszhatják a kurva anyjukat miatta. Ezeket is meg fogom ölni egyszer a gecibe, csak szórakozzanak még az idegeimmel.TheMileHighCityBeteg neked a lelked.
több mint 13 éve
Nyeljen faszt a mocskos buzi G-Portál, valami karbantartás miatt nem működik a honlapomon a chat, ahol a szezon mind a 82 Avs-meccsét élőben szoktuk követni, és most ezt az egyet nem tudjuk miattuk. Nem tragédia, de azért mégis basszák meg a retkes kurva anyjukat. Holnap éjjelre ígértek előzetesen karbantartást, az is geci jó, hogy akkor ha történik valami hír éjszaka vagy ihletem támad, akkor nem tudok real time írni. Ez sem tragédia, de azért még egyszer megbaszhatják a kurva anyjukat miatta. Ezeket is meg fogom ölni egyszer a gecibe, csak szórakozzanak még az idegeimmel.TheMileHighCitya szokásosat ittad? 😛
több mint 13 éve
Nyeljen faszt a mocskos buzi G-Portál, valami karbantartás miatt nem működik a honlapomon a chat, ahol a szezon mind a 82 Avs-meccsét élőben szoktuk követni, és most ezt az egyet nem tudjuk miattuk. Nem tragédia, de azért mégis basszák meg a retkes kurva anyjukat. Holnap éjjelre ígértek előzetesen karbantartást, az is geci jó, hogy akkor ha történik valami hír éjszaka vagy ihletem támad, akkor nem tudok real time írni. Ez sem tragédia, de azért még egyszer megbaszhatják a kurva anyjukat miatta. Ezeket is meg fogom ölni egyszer a gecibe, csak szórakozzanak még az idegeimmel.
több mint 13 éve
😊 köszönöm 😊 +1teljesen jogos a kritika, elismerem, korábban néha elragadott a hévJJ Tilleraz én ötletem volt a bowl.hu név, épp ezért, már megbocsáss 😛JJ Tillernem értem az összefüggését annak, hogy a korábban pl. általad lenézett emberek, akik akármely ncaa meccs helyett pl. xfaktort néznek, mitől rosszabbak, mint Te, aki meg akármely nfl meccs helyett nézel filmet vagy sorozatot.
De mindegy igazából, normális választ úgysem kapok ilyenkor senkitől 😊fetomy
több mint 13 éve
teljesen jogos a kritika, elismerem, korábban néha elragadott a hévaz én ötletem volt a bowl.hu név, épp ezért, már megbocsáss 😛JJ Tillernem értem az összefüggését annak, hogy a korábban pl. általad lenézett emberek, akik akármely ncaa meccs helyett pl. xfaktort néznek, mitől rosszabbak, mint Te, aki meg akármely nfl meccs helyett nézel filmet vagy sorozatot.
De mindegy igazából, normális választ úgysem kapok ilyenkor senkitől 😊fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
braxa88
12 534
én ncaavel vagyok igy...nem értem miért, de idén nemnagyon kötött le a collegefoci. szombatonként néztem meg 1-2 meccset max :/az a durva, hogy én már inkább nézek sorozatot vagy filmet nfl helyett...JJ Tillerén meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalhát érdekes,
így legalább látom mindből a lényeget és nincs reklámharomt
azért durva mennyire kiábrándultál az nflből 😕braxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem ábrándultam ki belőle, csak nem tudom megnézni ha nem a Broncos játszik. AZ NCAA-hez képest unalmas hogy mindenki ugyan azt a játékot játssza, hangulat meg lapos mint az állat. Főleg azért nem tudok leragadni 1-1 meccs mellett. Max a playoffbanhát érdekes,az nem menő, nekem teljes meccs kellén meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmal
colts-jags, nyg-eagles, chiefs-rams... ugyis a stream dönt mit nézek :/braxa88
több mint 13 éve
az én ötletem volt a bowl.hu név, épp ezért, már megbocsáss 😛JJ Tillernem értem az összefüggését annak, hogy a korábban pl. általad lenézett emberek, akik akármely ncaa meccs helyett pl. xfaktort néznek, mitől rosszabbak, mint Te, aki meg akármely nfl meccs helyett nézel filmet vagy sorozatot.
De mindegy igazából, normális választ úgysem kapok ilyenkor senkitől 😊
több mint 13 éve
az én ötletem volt a bowl.hu név, épp ezért, már megbocsáss 😛ugyeugye, mindezt az NFL.hu (jó már bowl.hu) fórumára kiírni, he? 😛😊hát érdekes,az a durva, hogy én már inkább nézek sorozatot vagy filmet nfl helyett...JJ Tiller
Szobi22: Én is így vagyok, de lefosom 😀fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Furcsa, pont te aki már rendelkezik akkora NCAA múlttal hogy legalább a profik felét látta játszani egyetemen. Én csak párat ismerek amatőr korszakukból de rájuk duplán kiváncsi vagyok minden héten.az a durva, hogy én már inkább nézek sorozatot vagy filmet nfl helyett...JJ Tillerén meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalhát érdekes,
több mint 13 éve
ugyeugye, mindezt az NFL.hu (jó már bowl.hu) fórumára kiírni, he? 😛😊az a durva, hogy én már inkább nézek sorozatot vagy filmet nfl helyett...JJ Tillerén meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalhát érdekes,
Szobi22: Én is így vagyok, de lefosom 😀
több mint 13 éve
az a durva, hogy én már inkább nézek sorozatot vagy filmet nfl helyett...JJ Tilleraz a baj, hogy MUSZÁJ nfl-t néznem, pedig holnap gazdaságpolitika vizsga 😕
több mint 13 éve
az a durva, hogy én már inkább nézek sorozatot vagy filmet nfl helyett...hát érdekes,az nem menő, nekem teljes meccs kellén meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmal
---
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hát érdekes,én meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalredzone chanel 😛haromtaz nem menő, nekem teljes meccs kell
azért durva mennyire kiábrándultál az nflből 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalaz nem menő, nekem teljes meccs kellfaszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88redzone chanel 😛haromt
így legalább látom mindből a lényeget és nincs reklám
több mint 13 éve
Tanulság 2: télen át kell fújni valamilyen más színre (pl kék) a nyulat1 órán át kergettem ma a család fehér nyulát a hóban mindezt tök sötétben(el lehet képzelni milyen poén lehetett ez az azonos szinvilág -hó és nyúl- miatt. Közben azt hiszem az összes magyar káromkodást sikerült felhasználnom(remélem a szomszédok nem sokat hallottal belőle...). Végül fülig havasan de sikerült elfognom a kis tökmagot.Tanulság: a nyúlpörkölt finom.gyeek
Tanulság: Zárd vissza a ketrecet jól; még ha vizet is mész cserélni 8ami 2 perces távollétet igényel).iktriad
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
az nem menő, nekem teljes meccs kellfaszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88redzone chanel 😛haromt
colts-jags, nyg-eagles, chiefs-rams... ugyis a stream dönt mit nézek :/
több mint 13 éve
faszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88Javaslom a Shanahan kabarét....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
faszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88redzone chanel 😛
több mint 13 éve
braxa88
12 534
faszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊
több mint 13 éve
egyetemi órán nem volt szerencsém hallgatni, az biztos, hogy TV- vagy rádióinterjúkban hogyismondjam, eléggé megfontoltan és kimérten fogalmaz. De nekem bejön ez a stílus, ha közéletről vagy eszmetörténetről beszél.Micsoda skandalum, kitesznek egy volt fideszes parlamenti képviselőt.Lánczi viszont baromi unalmas előadó. Legalábbis 300 embernek végtelenül száraz volt, pedig én is sokat vártam tőle, az írásai általában érdekesek.
Kér érte amúgy, kedvelem, Lánczit meg mindig bírtam, azóta meg különösen, hogy kiderült: anyám személyesen ismeri és kiváló embernek tartja.
Szívesen hallgattam volna őket közös műsorban.atapapa
Rajna
több mint 13 éve
Micsoda skandalum, kitesznek egy volt fideszes parlamenti képviselőt.Lánczi viszont baromi unalmas előadó. Legalábbis 300 embernek végtelenül száraz volt, pedig én is sokat vártam tőle, az írásai általában érdekesek.
Kér érte amúgy, kedvelem, Lánczit meg mindig bírtam, azóta meg különösen, hogy kiderült: anyám személyesen ismeri és kiváló embernek tartja.
Szívesen hallgattam volna őket közös műsorban.atapapa
Viszont ha már eszembejutott a politikatudomány tárgyam, akkor asszem az idei vizsgaidőszakban ennél szebb kérdést már nem fogok kapni, mint a politikatudomány vizsgában volt az egyik (elvileg megaceleb Török Gábor állítja össze).
"Mi jellemző a jobboldali észjárásra? A: haladás B: szeretet C: a rossz tűrése D: felvilágosultság"
Természetesen a C a helyes válasz, elég mókás, hogy a szeretet is már oldalfüggő 😀
több mint 13 éve
http://index.hu/kultur/media/2010/12/19/megszunik_tolgyessy_peter_radiomusora/Apa kezdődik.....
Sajtószabadság. Ollé.zinedine5
több mint 13 éve
Micsoda skandalum, kitesznek egy volt fideszes parlamenti képviselőt. Kér érte amúgy, kedvelem, Lánczit meg mindig bírtam, azóta meg különösen, hogy kiderült: anyám személyesen ismeri és kiváló embernek tartja.
Szívesen hallgattam volna őket közös műsorban.
több mint 13 éve
http://index.hu/kultur/media/2010/12/19/megszunik_tolgyessy_peter_radiomusora/Tölgyessy? Good riddance!
Sajtószabadság. Ollé.zinedine5
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass