Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
most en ertem elmeletileg h miert zavarja a bringasokat ha gyalogosok vannak a bicikliuton.Úgy érzem méltó társam lehetnél a "anyádért biciklizel a járdán faszfej?!"-klubomnak, legalábbis a belépéshez szükséges átvilágításon megfeleltél.Sobri JóskaÉrdekes, én egy "anyádért sétálsz a kerékpárúton faszfej?!" klub megalapításán gondolkozom már egy ideje.Mikey
csak. mert. elvbol. meg hasonlo eszervek alapjan. de amugy miert ? balesetveszelyes v mi ?
több mint 15 éve
Úgy érzem méltó társam lehetnél a "anyádért biciklizel a járdán faszfej?!"-klubomnak, legalábbis a belépéshez szükséges átvilágításon megfeleltél.Sobri JóskaÉrdekes, én egy "anyádért sétálsz a kerékpárúton faszfej?!" klub megalapításán gondolkozom már egy ideje.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a hazam elott kozvetlen bicikliut vezet de ugy h lehetetlenseg nem rajta kozlekedni gyalog mivel egy kis szakaszon megszunik a jarda es csak a bringapalya van. ha most minden olyan esetert kapnek 500 forintot amikor a csengo v barmi mas jelzokeszulek nelkul kozlekedo paraszt fekezes nelkul majdnem elgazolt hatulrol viszont visszafordulva mar kepes volt pampogni hasonloan a farokfajta autosokhoz akkor mehetnek a rozsadombra hazat venni. egesz egyszeruen nem x5os v sl fuggo h vki seggfej. vkinek mar az is boven sok ha drotszamarat vezet. ennyit tud a kozlekedesi- es altalanos moralunk.
több mint 15 éve
Ez zártkörű klub, mint Martinovicsé, elég ha mi tudjuk ki tartozik bele. 😊
több mint 15 éve
csináld meg a klubot facebookonHelyes. Úgy érzem méltó társam lehetnél a "anyádért biciklizel a járdán faszfej?!"-klubomnak, legalábbis a belépéshez szükséges átvilágításon megfeleltél. 😊Sobri Jóska'Szom állítanám a Pécs sétálóutcáiban száguldozó biciklistákba. Minden nap végigballagunk ugyanazokon az utcákon, minden alkalommal van legalább egy daredevil aki 30al szlalomozik a járókelők között. Ma jövök ki a hírlapárus boltból, nyugodtan olvasom a sajtótermék tartalmát, és ha nem kapják el a könyököm, a marhája beékelte volna a kormányt a bordáim közé. Egyből eszembe jutott a sok sirám, hogy nekik kell bicikli sáv mert a gonosz autósok veszélyeztetik őket.gyeekEgyetértek. Tegnap, sétálóutca, ugyanúgy. Csak kicsi gyerekkel. Hát nem épp akkor kellett nyújtózkodnom? A Király utca is beleremegett az esésbe.apeszos
több mint 15 éve
Helyes. Úgy érzem méltó társam lehetnél a "anyádért biciklizel a járdán faszfej?!"-klubomnak, legalábbis a belépéshez szükséges átvilágításon megfeleltél. 😊'Szom állítanám a Pécs sétálóutcáiban száguldozó biciklistákba. Minden nap végigballagunk ugyanazokon az utcákon, minden alkalommal van legalább egy daredevil aki 30al szlalomozik a járókelők között. Ma jövök ki a hírlapárus boltból, nyugodtan olvasom a sajtótermék tartalmát, és ha nem kapják el a könyököm, a marhája beékelte volna a kormányt a bordáim közé. Egyből eszembe jutott a sok sirám, hogy nekik kell bicikli sáv mert a gonosz autósok veszélyeztetik őket.gyeekEgyetértek. Tegnap, sétálóutca, ugyanúgy. Csak kicsi gyerekkel. Hát nem épp akkor kellett nyújtózkodnom? A Király utca is beleremegett az esésbe.apeszos
több mint 15 éve
Így van, de a fogorvos akkor is megcsinálja a fogadat, itt viszont még jó eséllyel JayB-nek még lesz pár menete, mire valóban megjavítják a klímáját. (A következő hibát 33 fokos kánikulában saccolom.)Nem hűt a klíma a hetek óta, ma kihívtam a klímást gondolván elfogyott a gáz töltsön bele. Megjöttek bekapcsoljuk egyből jégkorszak, nem állítottunk semmit, a megfelelő funkción volt. Mondom ez nem létezik kapcsoljuk ki-be úgyse fog hűteni, hát nem hűtött az a szar? Szétszedték közölték hogy a gáz csurig van és minden működik majd 3000 FT kiszállási díj ellenében távoztak.. Az egész napot rááldoztam mivel elég konkrét 11 és délután 5 óra közötti intervalumot adtak meg. Haljon meg az összes műszaki cikk.JayBEz olyan mint amikor fáj a fogad napokig.
Rászánod magad,hogy elmész az orvoshoz,persze ott kurvára nem fáj.Bazzani
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 15 éve
Nem hűt a klíma a hetek óta, ma kihívtam a klímást gondolván elfogyott a gáz töltsön bele. Megjöttek bekapcsoljuk egyből jégkorszak, nem állítottunk semmit, a megfelelő funkción volt. Mondom ez nem létezik kapcsoljuk ki-be úgyse fog hűteni, hát nem hűtött az a szar? Szétszedték közölték hogy a gáz csurig van és minden működik majd 3000 FT kiszállási díj ellenében távoztak.. Az egész napot rááldoztam mivel elég konkrét 11 és délután 5 óra közötti intervalumot adtak meg. Haljon meg az összes műszaki cikk.JayBEz olyan mint amikor fáj a fogad napokig.
Rászánod magad,hogy elmész az orvoshoz,persze ott kurvára nem fáj.
több mint 15 éve
Nem hűt a klíma a hetek óta, ma kihívtam a klímást gondolván elfogyott a gáz töltsön bele. Megjöttek bekapcsoljuk egyből jégkorszak, nem állítottunk semmit, a megfelelő funkción volt. Mondom ez nem létezik kapcsoljuk ki-be úgyse fog hűteni, hát nem hűtött az a szar? Szétszedték közölték hogy a gáz csurig van és minden működik majd 3000 FT kiszállási díj ellenében távoztak.. Az egész napot rááldoztam mivel elég konkrét 11 és délután 5 óra közötti intervalumot adtak meg. Haljon meg az összes műszaki cikk.
több mint 15 éve
'Szom állítanám a Pécs sétálóutcáiban száguldozó biciklistákba. Minden nap végigballagunk ugyanazokon az utcákon, minden alkalommal van legalább egy daredevil aki 30al szlalomozik a járókelők között. Ma jövök ki a hírlapárus boltból, nyugodtan olvasom a sajtótermék tartalmát, és ha nem kapják el a könyököm, a marhája beékelte volna a kormányt a bordáim közé. Egyből eszembe jutott a sok sirám, hogy nekik kell bicikli sáv mert a gonosz autósok veszélyeztetik őket.gyeekEgyetértek. Tegnap, sétálóutca, ugyanúgy. Csak kicsi gyerekkel. Hát nem épp akkor kellett nyújtózkodnom? A Király utca is beleremegett az esésbe.
több mint 15 éve
'Szom állítanám a Pécs sétálóutcáiban száguldozó biciklistákba. Minden nap végigballagunk ugyanazokon az utcákon, minden alkalommal van legalább egy daredevil aki 30al szlalomozik a járókelők között. Ma jövök ki a hírlapárus boltból, nyugodtan olvasom a sajtótermék tartalmát, és ha nem kapják el a könyököm, a marhája beékelte volna a kormányt a bordáim közé. Egyből eszembe jutott a sok sirám, hogy nekik kell bicikli sáv mert a gonosz autósok veszélyeztetik őket.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
nekem is meghalt a rendszer... végülis csak a szombatig megtanulandó offense playbook meg 2 végignézendő meccs volt rajta...
több mint 15 éve
Fuck yeah...Másik memóriával is ugyanúgy újraindult a gép :rolleyes:
több mint 15 éve
hát még szerencsére a vizsgaidőszakok nem érintenek.. 😊 de közben rájöttem hogy azért unatkozom mert elméletileg már nyár van, de gyakorlatilag még 2 hétig suliba járok, és tudat alatt már annyira bekkelek hogy ez kihat a sulin kívüli életemre is 😀net előtt vagy, hogy a fenébe képes így unatkozni valaki?JJnyár van lényegében, és mivel unatkozik a srác gondolom nem szopik a vizsgaidőszakkal, na így hogy lehet unatkozni....brk
több mint 15 éve
Álmatlanság ftw... :/
több mint 15 éve
net előtt vagy, hogy a fenébe képes így unatkozni valaki?JJlehet lassú neki 😀
több mint 15 éve
net előtt vagy, hogy a fenébe képes így unatkozni valaki?JJnyár van lényegében, és mivel unatkozik a srác gondolom nem szopik a vizsgaidőszakkal, na így hogy lehet unatkozni...
több mint 15 éve
net előtt vagy, hogy a fenébe képes így unatkozni valaki?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Aluggyá!catattackáhh..még a végén feltudnék időben kelni reggel 😛 az meg már nem poén..
több mint 15 éve
catattack
3 520
Aluggyá!
több mint 15 éve
kibaszottul unatkozok..nemtudok mit kezdeni magammal :mad:
több mint 15 éve
a csodálatos európai jogrendszer csimborasszójahttp://www.origo.hu/nagyvilag/20110527-beszelgetes-a-hagai-nemzetkozi-torvenyszek-jogaszaval-ratko-mladic-targyalasarol.html
"Több ezer ember meggyilkolását egyenként bizonyítani őrületes és lassú munka"
"Karadzic védői például külön irodát bérelnek a városban"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Fázik a veréb...

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
azért tisztázd, mer ilyen "baráccság" - az nem létező fogalom. Az elejin nem fekteted le a szabályokat, akkor magadnak csinálsz csak álmatlan éjszakákat.Minden okom megvan a féltékenységhez, én csak védem az érdekeim. A csákó amúgy nem jelentkezett mióta megfenyegettem én meg jól megvagyok a barátnőmmel. 😊gyeekBarátnőm nagyon régi "jóbarátja". Amint megtudta hogy barátnőm ismét foglalt lett kibújt a szög a zsákból és kibaszott tenyérbe mászó módon adta a hősszerelmest. Verbális fenyegetés eddig bevált, de több mint kész vagyok a tettek mezejére lépni ha a régi "baráti" viszony emlékére ajánl valami koncertet legközelebb...gyeekNe foglalkozz vele. A csajod úgyis basztat majd, hogy ne féltékenykedj és a végén te üldözöd a Paprika Jancsi karjai közé!catattack

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Minden okom megvan a féltékenységhez, én csak védem az érdekeim. A csákó amúgy nem jelentkezett mióta megfenyegettem én meg jól megvagyok a barátnőmmel. 😊Barátnőm nagyon régi "jóbarátja". Amint megtudta hogy barátnőm ismét foglalt lett kibújt a szög a zsákból és kibaszott tenyérbe mászó módon adta a hősszerelmest. Verbális fenyegetés eddig bevált, de több mint kész vagyok a tettek mezejére lépni ha a régi "baráti" viszony emlékére ajánl valami koncertet legközelebb...gyeekNe foglalkozz vele. A csajod úgyis basztat majd, hogy ne féltékenykedj és a végén te üldözöd a Paprika Jancsi karjai közé!catattack
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass