Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt nem tudom, hogy tényleg pár száz fő van-e, de az biztos, hogy nem az sms-ek miatt éri meg. Egyértelműen a reklámbevételek hozzák a pénzt még az ilyen szavazós műsoroknál is.Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...Döme
több mint 13 éve
Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...
több mint 13 éve
1: tény hogy Magyarorszégon nem a jó zenére van igény, lásd győzike, fekete pákó stb...Nincs megrendezve az egész, nincs az elején eldöntve, hogy ki nyer. De az tény, hogy belenyúlnak a szavazatokba, vagyis ha a csatornán múlik, akkor azt szed ki, akit akar. De ez minden ilyen szavazós műsornál így megy 13 éve.
2: tény hogy az egész műsor meg van rendezve, már az elején el van döntve hogy ki nyer...
3: viszont azt tényleg nem értem, xy kiesésével, miért van tele pl. a fb-on 3 oldal... Ha x nyeri, nem pedig y, akkor olcsóbb lesz a kenyér?eaglesmcnabb
Nem is beszélve a formátumról. Ha azt akarják, hogy xy nyerjen, akkor nincs más dolguk csak
a, ha nem kerül veszélybe továbbjut automatice,
b, ha veszélybe kerül, akkor a zsűri tovább tolja, vagyis nem hagyja kiesni.
De valójában mindegy ki nyer, nem ezen múlik a lemezszerződés, haknik, késöbbi karrier, stb.
Majka se nyert, vagy Gáspár Laci, pedig eddig ők profitáltak legtöbbet ezekből.
Igaz Majka nem zeneivalóságshow-ban volt, de ez mellékes.
Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckteljesen felesleges volt a párbaj amugy, lehetett volna a kis díszfiu akármilyen szar akkor is tovább sms-ezi a több ezer szerelmes tinipichaTDavid
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckteljesen felesleges volt a párbaj amugy, lehetett volna a kis díszfiu akármilyen szar akkor is tovább sms-ezi a több ezer szerelmes tinipicha
több mint 13 éve
Király L.Norbit bírom,mert ő a legnagyobb showman,az kétségtelen,hihetetlen a pali,de amit ma leművelt az maga a förtelem,nagyon metalcore-ba csapott át,már-már hajazott a röfögős metálra 😛Speciel arra gondoltam, hogy az x-faktor eredendően arról szól, hogy kiben van meg az a plusz, (x-faktor), amitől jó lehet. Pl. Király L. Norbi nem, hogy nem tud énekelni, hanem egyenesen förtelmes, de van nem kicsi showman vénája, és alapból nem kell hang, hogy valaki sikeres legyen, lásd Charlie, Brian Johnson, Joe Cocker....Mondjuk az xfaktor nem is arról szól, hogy kinek a legjobb a hangja... Egyébként igaz.kishasziigaz,szimpátia szavazás tény
de ez számomra felfoghatatlan 😛Newman
(Takács Nikolasnak jó hangja van, de nulla faktor, nem x)
Amúgy meg vicc tényleg, hogy nézők szavaznak.kishaszi
Nikolast meg nem értem,jó énekes az biztos,de semmi extra nincs a hangjában szvsz,felfoghatatlan,hogy hogy jutott el idáig.(A hang...lol)
több mint 13 éve
Speciel arra gondoltam, hogy az x-faktor eredendően arról szól, hogy kiben van meg az a plusz, (x-faktor), amitől jó lehet. Pl. Király L. Norbi nem, hogy nem tud énekelni, hanem egyenesen förtelmes, de van nem kicsi showman vénája, és alapból nem kell hang, hogy valaki sikeres legyen, lásd Charlie, Brian Johnson, Joe Cocker....igaz,szimpátia szavazás ténybotfülű népség ez a magyarNewmanMondjuk az xfaktor nem is arról szól, hogy kinek a legjobb a hangja... Egyébként igaz.kishaszi
de ez számomra felfoghatatlan 😛Newman
(Takács Nikolasnak jó hangja van, de nulla faktor, nem x)
Amúgy meg vicc tényleg, hogy nézők szavaznak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Az igazságtalanságok mindig is felbasznak. Nem vagyok egy nagy Veca és egyáltalán x-factor fan, de ha már az istenadta nép ilyen hülyén szavaz és 14 év fölötti vagy fasszal rendelkező ember nem szavaz, akkor legalább ő ne az egyértelműen tehetségtelent juttassa tovább.keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.SchleckÚgy érzem kicsit túl komolyan veszed ezt a dolgot😊, mindenesetre jó hangja van a csajszinak. Legalábbis ebből az eresztésből neki volt a legjobb. Bociszeműszépfiútesvérektől úgyis fáztam, és nem is jók😛kishaszi
több mint 13 éve
1: tény hogy Magyarorszégon nem a jó zenére van igény, lásd győzike, fekete pákó stb...pff,ezen besírtam 😂
2: tény hogy az egész műsor meg van rendezve, már az elején el van döntve hogy ki nyer...
3: viszont azt tényleg nem értem, xy kiesésével, miért van tele pl. a fb-on 3 oldal... Ha x nyeri, nem pedig y, akkor olcsóbb lesz a kenyér?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
1: tény hogy Magyarorszégon nem a jó zenére van igény, lásd győzike, fekete pákó stb...2: tény hogy az egész műsor meg van rendezve, már az elején el van döntve hogy ki nyer...
3: viszont azt tényleg nem értem, xy kiesésével, miért van tele pl. a fb-on 3 oldal... Ha x nyeri, nem pedig y, akkor olcsóbb lesz a kenyér?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
igaz,szimpátia szavazás ténybotfülű népség ez a magyarNewmanMondjuk az xfaktor nem is arról szól, hogy kinek a legjobb a hangja... Egyébként igaz.kishaszi
de ez számomra felfoghatatlan 😛
több mint 13 éve
😊))keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckhúzzák itt az időt pedig már nézném, hogy bebaszva káromkodnak a villábanHöri
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
inkább beStohlozva 😀keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckhúzzák itt az időt pedig már nézném, hogy bebaszva káromkodnak a villábanHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
botfülű népség ez a magyarNewmanMondjuk az xfaktor nem is arról szól, hogy kinek a legjobb a hangja... Egyébként igaz.
több mint 13 éve
keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckhúzzák itt az időt pedig már nézném, hogy bebaszva káromkodnak a villában
több mint 13 éve
hogy a tökömbe jutott el idáig ez a Lucky Norbert... vicckeresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckén meg egy nagy büdös "menjetekaretkeskurvaanyátokbafasszopók"-at küldenék a szavazóknak,pont az a két ember párbajozott,akiknek nem kellett volna
botfülű népség ez a magyarNewman
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.SchleckÚgy érzem kicsit túl komolyan veszed ezt a dolgot😊, mindenesetre jó hangja van a csajszinak. Legalábbis ebből az eresztésből neki volt a legjobb. Bociszeműszépfiútesvérektől úgyis fáztam, és nem is jók😛
több mint 13 éve
keresztes ildikó, a jó édes kurva anyádat!!F.Schleckén meg egy nagy büdös "menjetekaretkeskurvaanyátokbafasszopók"-at küldenék a szavazóknak,pont az a két ember párbajozott,akiknek nem kellett volna
botfülű népség ez a magyar
több mint 13 éve
Én meg már szeptemberben is tudom, hogy december 24-én karácsony lesz.Amiket netről rendeltem azok maradnak a többit leszarom. Pedig csak pár apróságot akartam még beszerezni meg a barátnőmnek valamit de embertelen mi tömeg van.Matthew99Évről évre jobban utálom ezt a rohadt ajándékkeresős, bevásárló zombis gyökérséget.Matthew99akkor ne ajandekozzatok
problema megoldvaFake
Volt olyan, hogy karácsonyi ajándékot márciusban vettem, mert akkor találtam poénosat, a fiókban elált dec24-ig.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vagy élni?tenorxAzért nem volt ilyen komoly a kérdésem 😊
több mint 13 éve
Vagy élni?Mi a jobb? Autóbalesetben meghalni vagy hogy lelövik a géped? 😀Rohadt mocskos tél, rohadt utat nem tisztítók... 100 ezres kár a kocsiban.... anyátok! (nem a fórumozóké)JC6Most már értem miért akarsz vadászpilóta lenni 😀Black_Adder
Totál kész vagyok...
😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi a jobb? Autóbalesetben meghalni vagy hogy lelövik a géped? 😀Rohadt mocskos tél, rohadt utat nem tisztítók... 100 ezres kár a kocsiban.... anyátok! (nem a fórumozóké)JC6Most már értem miért akarsz vadászpilóta lenni 😀Black_Adder
Totál kész vagyok...
😀
több mint 13 éve
Rohadt mocskos tél, rohadt utat nem tisztítók... 100 ezres kár a kocsiban.... anyátok! (nem a fórumozóké)JC6Most már értem miért akarsz vadászpilóta lenni 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ez úgy történt, hogy egy kisebb kereszteződés volt előttem 40-50 méterre. Visszadobtam kettesbe, lassultam. A hó persze esett. És nem láttam, hogy a frissen esett hó alatt, megfagyott az előző 2-3 napi "égi áldás", ami nem volt sózva. Index jobbra, lassú fordulás, hátsó kerekek hopp, esélyed sincs bátya, jön az oszlop vigyázz, bumm. Telibe. Lökhárító cserétől kezdve tököm tudja mi... és kell a kocsi nem csak holnap, de egész jövőhéten... ráadásul jövőhét fizu. Beszarok, hogy mennyit csűr le belőle...Na de ez az én kínom, csak nem tudtam hol kiereszteni a gőzt. Bocsesz.Rohadt mocskos tél, rohadt utat nem tisztítók... 100 ezres kár a kocsiban.... anyátok! (nem a fórumozóké)JC6Legalább te voltál a "hibás"?szaba
u.i.: ja, és biztos páran örülnek itt a fórumon, hogy most JC6 jól megkapta 😀 Látom nem volt elég az a sok bocsánatkérés, vissza is adtátok gondolatban 😀 Poén.. 😊