Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nálam amúgy a cirka 1 órányi forgolódás mindennapos jelenség elalvás előtt.Szerintem ez sem normális, de mit lehet tenni.
több mint 13 éve
de te el tudtál aludni bakker 😛 mondjuk én is, délelőtt 😀ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...Aludni mentem, 7:30. Keltem 8:45 és indultam ZHzni 😀tenorx
nem érzem normálisnakkonqueror
de az 5 és fél óra álmatlan forgolódást (Dzsoki, itt a válasz a kérdésedre 😀 ) túlzónak érzem
több mint 13 éve
ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...A közbülső időt erotikus szerepjátékkal vagy alvajárással töltötted?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...Aludni mentem, 7:30. Keltem 8:45 és indultam ZHzni 😀
több mint 13 éve
ma aludni mentem 1:00kor. hogy ténylegesen mikor sikerült elszenderülnöm: 6:30 körül reggel...nem érzem normálisnak
több mint 13 éve
Neked is emgoldotta az egyetemi tanulmányaidat, jah 😛Csodálkoztam, hogy eddig ment az egyetem. Most nagyon kezd szétesni minden és ilyenkor elképesztően hiányzik valaki, akire tudnék támaszkodni. 😐F.SchleckIgyál 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csodálkoztam, hogy eddig ment az egyetem. Most nagyon kezd szétesni minden és ilyenkor elképesztően hiányzik valaki, akire tudnék támaszkodni. 😐F.SchleckIgyál 😛
több mint 13 éve
Csodálkoztam, hogy eddig ment az egyetem. Most nagyon kezd szétesni minden és ilyenkor elképesztően hiányzik valaki, akire tudnék támaszkodni. 😐
több mint 13 éve
Mocskos kurva tetü zebrák. Meg Gano is ott rohadjon meg ahol van.
több mint 13 éve
a mocskos kurva életbe, hát ez meg mi a faszom, hogy baszódnátok meg.elvittétek a mixem 😕 😕
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M
bocs,de a lakást mégsem verhettem szétSzobi22
a zene viszont piros pont 😊
több mint 13 éve
Joe Philbin takarodj!
több mint 13 éve
a mocskos kurva életbe, hát ez meg mi a faszom, hogy baszódnátok meg.http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M
bocs,de a lakást mégsem verhettem szét
több mint 13 éve
ő volt az, igen. a hely szponzorálta. utána fake csöcsökkel és gally énekhanggal próbált befutni, nyilván nem sikerültDe a háromban alapból volt egy olyan, ha jól emlékszem, hogy az ment be, aki a legtöbbet fizette.tenorxDehogyis.erre még reagálok, Lorenzo volt a VV1ben ez a devergós gondolom, mert a villarapben is bemondta 😂 így már vágom miért. VV3ba meg befizették Jennyt, akit egy győri bulihely fizetett be, cserébe egy évig reklámoznia kellett a helyet utána (infó by Benki)
A kereskedelmi tévében reklámblokkok vannak, amik az extraprofitot termelik, és a reklámok közötti részeket kell kitölteni műsorokkal. Ez az alapkoncepció. Ha olyan műsort csinálsz, amit néznek, akkor nem kapcsolnak el a reklámok alatt, tehát a reklámblokkod is nézett lesz, amit pontosan mérnek, és lesz újabb reklámod. Az emeltdíjas telefonokból befolyó pénz az elenyésző a reklámbevételekhez képest. Persze tévés szinten.
Amúgy a tv-k nem kommunikálják a szavazatszámokat soha, nem véletlenül, a Való Világ 1-2-ben csúnya balhék voltak ebből.
De most "elszólták" magukat, a VV4-ben az egyik srácot 1 telefonáló juttatta be pár száz szavazattal. Gondolj amúgy bele, mondjuk 1000 szavazatot küldesz, az 300ezer forint. Viszont elvileg van egy embered, aki önmagában azért nagyobb reklámerőt képvisel a napi megjelenéseivel, mint az a 300ezer forint amit beletettél. (Ezért főműsoridőben nem kapnál még egy 4mp-es spotot sem).
A VV1-ben volt egy srác, aki így jutott be, szponzoráltan, leszerződött a Devergo-val, azok bejuttatták, cserébe ő reklámozta a termékeiket napi szinten, győzték kiszerkeszteni annyiszor kimondta naponta a nevét a cégnek 😊 Ez okos marketingfogás volt pár éve.Sobri Jóska
mostani VV-ben meg egyik arcot beszavazták kevesen, riválisa szólta el magát, hogy kettő telefonról mentek sms-ek. de cserébe mindenki utálja a pofáját 😀
VV4 = magyar Jersey Shore 😊konqueror
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kuc-kuc. folytassátok a helyén 😛
több mint 13 éve
De a háromban alapból volt egy olyan, ha jól emlékszem, hogy az ment be, aki a legtöbbet fizette.erre még reagálok, Lorenzo volt a VV1ben ez a devergós gondolom, mert a villarapben is bemondta 😂 így már vágom miért. VV3ba meg befizették Jennyt, akit egy győri bulihely fizetett be, cserébe egy évig reklámoznia kellett a helyet utána (infó by Benki)Ez komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...DömeDehogyis.
A kereskedelmi tévében reklámblokkok vannak, amik az extraprofitot termelik, és a reklámok közötti részeket kell kitölteni műsorokkal. Ez az alapkoncepció. Ha olyan műsort csinálsz, amit néznek, akkor nem kapcsolnak el a reklámok alatt, tehát a reklámblokkod is nézett lesz, amit pontosan mérnek, és lesz újabb reklámod. Az emeltdíjas telefonokból befolyó pénz az elenyésző a reklámbevételekhez képest. Persze tévés szinten.
Amúgy a tv-k nem kommunikálják a szavazatszámokat soha, nem véletlenül, a Való Világ 1-2-ben csúnya balhék voltak ebből.
De most "elszólták" magukat, a VV4-ben az egyik srácot 1 telefonáló juttatta be pár száz szavazattal. Gondolj amúgy bele, mondjuk 1000 szavazatot küldesz, az 300ezer forint. Viszont elvileg van egy embered, aki önmagában azért nagyobb reklámerőt képvisel a napi megjelenéseivel, mint az a 300ezer forint amit beletettél. (Ezért főműsoridőben nem kapnál még egy 4mp-es spotot sem).
A VV1-ben volt egy srác, aki így jutott be, szponzoráltan, leszerződött a Devergo-val, azok bejuttatták, cserébe ő reklámozta a termékeiket napi szinten, győzték kiszerkeszteni annyiszor kimondta naponta a nevét a cégnek 😊 Ez okos marketingfogás volt pár éve.Sobri Jóska
mostani VV-ben meg egyik arcot beszavazták kevesen, riválisa szólta el magát, hogy kettő telefonról mentek sms-ek. de cserébe mindenki utálja a pofáját 😀
VV4 = magyar Jersey Shore 😊konqueror
több mint 13 éve
erre még reagálok, Lorenzo volt a VV1ben ez a devergós gondolom, mert a villarapben is bemondta 😂 így már vágom miért. VV3ba meg befizették Jennyt, akit egy győri bulihely fizetett be, cserébe egy évig reklámoznia kellett a helyet utána (infó by Benki)Dehogyis.Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...Döme
VV4 = magyar Jersey Shore 😊
több mint 13 éve
Pedig csak beblöfföltem, de kösz a megerősítést, működik a a Howard Stern-effektus. Aki szerette az 30-50 percig hallgatta, aki gyűlölte az 80ig.Kíváncsi voltam a beköszönő dumájára 😛eaglesmcnabbharomt for prez!eaglesmcnabbPedig ahogy látom, már benéztél oda is 😉Sobri Jóska
több mint 13 éve
Kíváncsi voltam a beköszönő dumájára 😛Pedig ahogy látom, már benéztél oda is 😉Sobri Jóskamostantól csak ide írjátok az ilyeneketharomt for prez!eaglesmcnabb
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=770haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Pedig ahogy látom, már benéztél oda is 😉mostantól csak ide írjátok az ilyeneketharomt for prez!eaglesmcnabb
több mint 13 éve
mostantól csak ide írjátok az ilyeneketharomt for prez!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mostantól csak ide írjátok az ilyenekethttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=770
több mint 13 éve
Mit mondjanak szerinted?Szerinted miért ordítják az arcodba 2 percenként, hogy : SZAVAZZZZ!!!!!! Természetesen álruhába bujtatott módon 😀 Példa: - szavazzon a kedvencére. Szavazzon a legjobbra. Szavazz a sztárodra, ne essen ki. Szavazz rá, mert ha nem, megtalál és megöl....stb. OMG 😀JC6Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...Döme
Nézz!!!! ?
Halgassd!!!! ?
Logikus, hogy szavazásra buzdítanak, egyrészt azt tudsz, és azt sugalja, hogy számít, valamint azért az is pénz, mégha tévés szinten elenyésző is.
Amúgy hívj fel egy reklámügynökséget, hogy az RTL-en akarsz mondjuk 10-20-30mp-en hirdetni valamit. meg fogsz döbbeni mennyibe kerül. És az csak 1 db hirdetés. Egy kampány az rengeteg hirdetés. napi 8-10-20-32 megjelenés is akár.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerinted miért ordítják az arcodba 2 percenként, hogy : SZAVAZZZZ!!!!!! Természetesen álruhába bujtatott módon 😀 Példa: - szavazzon a kedvencére. Szavazzon a legjobbra. Szavazz a sztárodra, ne essen ki. Szavazz rá, mert ha nem, megtalál és megöl....stb. OMG 😀Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...Döme
több mint 13 éve
szvsz drágábban tudják a reklámidőt eladni, csekély az az összeg, amit az sms-ekből nyernek.Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...Döme
több mint 13 éve
Dehogyis.Belső infó: nincs többezer szavazat. Pár száz van, per kopf.Sobri JóskaEz komoly? Én azt hittem, hogy az emeltdíjas sms-ek miatt éri meg ezeket a szarokat csinálni elsősorban...Döme
A VV1-ben volt egy srác, aki így jutott be, szponzoráltan, leszerződött a Devergo-val, azok bejuttatták, cserébe ő reklámozta a termékeiket napi szinten, győzték kiszerkeszteni annyiszor kimondta naponta a nevét a cégnek 😊 Ez okos marketingfogás volt pár éve.