Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
14:00kor földrajz érettségi. kevésbé fasza
több mint 14 éve
akkor olyan mint szaba a fórumonAnya is hamarabb megtalálta Googleval, hogy mi bajom van, mint mire az orvosok kimutatták szkópiákkal 😀 Amúgy akkor nincs gond vele, ha nem aktív.tenorxNem, ez csak sima két bukott ZH egymásután, illetve elbaszott hétvége, meg rohadtul orvoshoz kellene mennem a Crohnommal, de nincs rá időm.Uhh Crohnod van...? Az szopó/gyűlölködőbevaló... Én kissé hipohonder vagyok, ha valamilyen betegség-tünetet észlelek magamon meg kell néznem a neten (a lázamat már nem is mérem, mert tudom hogy kis hőemelkedésre beparáznék és utána hetekig óránként kéne mérnem 😀 ), egy ilyen keresgélés közben találtam infókat erről a betegségről. Hát nem lehet kellemes.Rataccess
És szar kedvem is van.tenorx
több mint 14 éve
Anya is hamarabb megtalálta Googleval, hogy mi bajom van, mint mire az orvosok kimutatták szkópiákkal 😀 Amúgy akkor nincs gond vele, ha nem aktív.Uhh Crohnod van...? Az szopó/gyűlölködőbevaló... Én kissé hipohonder vagyok, ha valamilyen betegség-tünetet észlelek magamon meg kell néznem a neten (a lázamat már nem is mérem, mert tudom hogy kis hőemelkedésre beparáznék és utána hetekig óránként kéne mérnem 😀 ), egy ilyen keresgélés közben találtam infókat erről a betegségről. Hát nem lehet kellemes.Rataccess99? 😕Nem, ez csak sima két bukott ZH egymásután, illetve elbaszott hétvége, meg rohadtul orvoshoz kellene mennem a Crohnommal, de nincs rá időm.
nekem is tanulnom kéne de egyfolytában egyvalaki jár az eszemben... még csoda hogy nincs izomláza 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Mikey
18 732
Ott 9,68 hsz naponta, itt 5,2. Ezért írtam, hogy itt még egész jól állok. 😛4000nem meglepő az arány.
Le kéne szoknom az eredménykövetésről, úgy lassabban nőne ez a szám.
Bár ha a jégkorongos fórumon írt 14 000+ hsz-emet nézem, itt még egész jól állok.
:rolleyes:Mikey
16 meccs < 82 meccs 😛
( ha a Seminoles beleszámít akkor 29 < 82 )Höri
több mint 14 éve
Uhh Crohnod van...? Az szopó/gyűlölködőbevaló... Én kissé hipohonder vagyok, ha valamilyen betegség-tünetet észlelek magamon meg kell néznem a neten (a lázamat már nem is mérem, mert tudom hogy kis hőemelkedésre beparáznék és utána hetekig óránként kéne mérnem 😀 ), egy ilyen keresgélés közben találtam infókat erről a betegségről. Hát nem lehet kellemes.Nem, ez csak sima két bukott ZH egymásután, illetve elbaszott hétvége, meg rohadtul orvoshoz kellene mennem a Crohnommal, de nincs rá időm.Kurva életbe már...tenorx99? 😕
nekem is tanulnom kéne de egyfolytában egyvalaki jár az eszemben... még csoda hogy nincs izomláza 😀eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fizika (L)(azt hiszem a holnapi óra után még lesz folytatása)
több mint 14 éve
4000nem meglepő az arány.
Le kéne szoknom az eredménykövetésről, úgy lassabban nőne ez a szám.
Bár ha a jégkorongos fórumon írt 14 000+ hsz-emet nézem, itt még egész jól állok.
:rolleyes:Mikey
16 meccs < 82 meccs 😛
( ha a Seminoles beleszámít akkor 29 < 82 )
több mint 14 éve
Nem, ez csak sima két bukott ZH egymásután, illetve elbaszott hétvége, meg rohadtul orvoshoz kellene mennem a Crohnommal, de nincs rá időm.Kurva életbe már...tenorx99? 😕
És szar kedvem is van.
több mint 14 éve
Kurva életbe már...tenorx99? 😕
nekem is tanulnom kéne de egyfolytában egyvalaki jár az eszemben... még csoda hogy nincs izomláza 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kurva életbe már...
több mint 14 éve
Mikey
18 732
4000Le kéne szoknom az eredménykövetésről, úgy lassabban nőne ez a szám.
:rolleyes:
több mint 14 éve
Ja éshogy gyűlölködjek is.szimpatikus alibi válasz, ami után nem vagy köcsög:
Marhára gyűlölöm,hogy a Tesco-ban a pénztárnál nekem szegezik a kérdést:
"Akar e adakozni az iszapkatasztrófa áldozatainak?"
Ha nemmel válaszol az ember akkor fintorog a pénztáros,meg a sorban mögötte álló vásárló,hogy milyen szemét vagyok.
Rakjanak ki egy urnát,vagy legyen egy pénzgyűjtő hely.Bazzani
- Megint?
több mint 14 éve
http://hvg.hu/velemeny/20101017_spiegel_follath_budapestatapapaNomen es omen. Nézd meg a cikk íróját.
több mint 14 éve
majd megírhatod az előszót 😀tanulság:mióta várok egy briareos eredettörténetre 😀konqueror
hallgassatok rám, vegyétek meg a könyvemetbriareos
több mint 14 éve
tanulság:mióta várok egy briareos eredettörténetre 😀
hallgassatok rám, vegyétek meg a könyvemetbriareos
több mint 14 éve
tanulság:hallgassatok rám, vegyétek meg a könyvemet
több mint 14 éve
Nyilván sokkal szarabb volt a Te helyzeted az ember azért egy kicsit jobban hozzánő egy emberhez 3 év alatt mint 4 hónap alatt.Valeszeg túlfogom élni csak egyszerűen most nem birom feldolgozni,főleg hogy így lett vége.Kedden voltunk 4 hónaposak akkor még minden rendbe volt "remélem sokáig együtt leszünk még" stb stb,erre ma azzal fogad hogy már nem szerelmes belém!?Komolyan sokkal jobb lenne ha másba lenne szerelemes(vagy vallja be)mint ez,ezt egyszerűen nem birom felfogni,és elfogadni sem,tegnap este beszéltem legjobb barátommal kérdezte mi van velünk én meg mondom hogy minden fasza,ezóta egy nap nem telt el!....Ez az ami teljesen készre vág,meg az hogy ennek ellenére most rögtön vissza mennék hozzá annak ellenére hogy tudom hogy baromság lenne.4 hónapos kapcsolat,vége.Egy pár nap alatt megváltozott minden,nem bírom sem felfogni sem elfogadni,nagyon szeretem.És ezért van igaza Brianák,egy éjszakás kapcsolatok,mi bajod lehet tőle?max kapsz valami jó kis nemi betegséget de az se ilyen szar.Tiszta egyértelmű helyzet egy párórás kefélés és aztán csókolom.Én meg semmit nem tudok tenni,sehova nem tudook menni,semmire nem tudok gondolni hogy ne ő jusson az eszembe.CowboykarcsiMost csak ilyen "majd az idő megoldja" dolgokat tudnék írni.
Azért 4hónap az még kiheverhető,de biztos szar.
Nekem volt olyan,hogy 3éves kapcsolat után jelentette be egy csaj,hogy terhes egy másik sráctól. Picit szíven ütött...
Csak ne mutasd neki,hogy szenvedsz,mert az élvezik a legjobban.Bazzani
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Ja éshogy gyűlölködjek is.Marhára gyűlölöm,hogy a Tesco-ban a pénztárnál nekem szegezik a kérdést:
"Akar e adakozni az iszapkatasztrófa áldozatainak?"
Ha nemmel válaszol az ember akkor fintorog a pénztáros,meg a sorban mögötte álló vásárló,hogy milyen szemét vagyok.
Rakjanak ki egy urnát,vagy legyen egy pénzgyűjtő hely.
több mint 14 éve
4 hónapos kapcsolat,vége.Egy pár nap alatt megváltozott minden,nem bírom sem felfogni sem elfogadni,nagyon szeretem.És ezért van igaza Brianák,egy éjszakás kapcsolatok,mi bajod lehet tőle?max kapsz valami jó kis nemi betegséget de az se ilyen szar.Tiszta egyértelmű helyzet egy párórás kefélés és aztán csókolom.Én meg semmit nem tudok tenni,sehova nem tudook menni,semmire nem tudok gondolni hogy ne ő jusson az eszembe.CowboykarcsiMost csak ilyen "majd az idő megoldja" dolgokat tudnék írni.
Azért 4hónap az még kiheverhető,de biztos szar.
Nekem volt olyan,hogy 3éves kapcsolat után jelentette be egy csaj,hogy terhes egy másik sráctól. Picit szíven ütött...
Csak ne mutasd neki,hogy szenvedsz,mert az élvezik a legjobban.
több mint 14 éve
Rohadjon meg a Vidanet! :o Nincs Espn A, Sportklub napok óta telefonos ügyfélszolgálatos picha majd megjavul és dolgozunk rajta meg kapcsolok valakit duma : :mad: 😮
Ennyit ér az előfizető.........
Persze, pont a Pats - Ravens meccs lenne, jöhet a stream keresés :mad: :mad:
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
nájntinájnTőlem már megkapta
mármint Cowboysfan kollégának 😊Hall Of Green
http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=357&p=118
több mint 14 éve
4 hónapos kapcsolat,vége.Egy pár nap alatt megváltozott minden,nem bírom sem felfogni sem elfogadni,nagyon szeretem.És ezért van igaza Brianák,egy éjszakás kapcsolatok,mi bajod lehet tőle?max kapsz valami jó kis nemi betegséget de az se ilyen szar.Tiszta egyértelmű helyzet egy párórás kefélés és aztán csókolom.Én meg semmit nem tudok tenni,sehova nem tudook menni,semmire nem tudok gondolni hogy ne ő jusson az eszembe.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
hihetetlen h nem képesek szólni h hawtin workshopot tart budapesten :mad:
ami nem hajlik, az törik!