Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Kötél, azonnal.http://index.hu/belfold/2010/10/19/nem_tunt_fel_hogy_allatokkal_kenyszeritik_kozosulesre_a_gyereket/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Doga közben súgásra? Az a tanár, aki doga közben leszarja, ha mobiloznak, az azt is leszarná, ha egymásnak adogatnátok kb. a dogáitokat. Gondolom tanárfüggő, hogy egyébként órán ki kapcsolatatja ki a telefont és ki nem, de az biztos, hogy ha valakit doga közben sem érdekel a mobiltelefon, az totál leszarja.
több mint 14 éve
Azt nem tudom, elvileg nálunk volt ilyen. Szerintem egyébként nincs szabályozva. Viszont azt minden további nélkül megmondhatja, hogy kapcsolják ki, és óra után visszakapcsolhatják.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A tanárnak nincs joga elvenni az órán használt telefont, hogy aztán óra végén visszaadja?rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.Nálam alap, hogy telefon meg semmi ilyen szar nem lehetne bekapcsolva. Tudom, fasiszta vagyok, ultrakonzervatív, begyöpösödött, maradi. Stb. Ez van.kishaszi
ha tanár lennék, visszakeresném és kúrnám mindnek be az egyest 😀Höri
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.Nálam alap, hogy telefon meg semmi ilyen szar nem lehetne bekapcsolva. Tudom, fasiszta vagyok, ultrakonzervatív, begyöpösödött, maradi. Stb. Ez van.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Volt gimimben ez a facebook még durvább, mert vannak fent tanárok is, és ők is szívecskéket küldözgetnek meg írkálnak...rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.én azt utálom, hogy valamiért nem tudok 30as telómmal ingyenfacebookolni, mindenki más meg igen. nyilván elkúrok valamit, vagy a telefonom alkalmatlan rá, de hát akkoris. nem szeretem a facebookot, de úgy, hogy ingyen lehetne nyomulni bárhonnan...eredménykövetést nyomnék bármiről, ami a géptől távol történik velem 😛konqueror
Nagyon szar.
több mint 14 éve
nem és nem. neked van? ha Veszprémbe tolod a képed akkor megcsinálhatod nekemaktiváló sms-t küldtél magadnak? nem Westel-es a SIM kártyád? 😀shawnkarohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.én azt utálom, hogy valamiért nem tudok 30as telómmal ingyenfacebookolni, mindenki más meg igen. nyilván elkúrok valamit, vagy a telefonom alkalmatlan rá, de hát akkoris. nem szeretem a facebookot, de úgy, hogy ingyen lehetne nyomulni bárhonnan...eredménykövetést nyomnék bármiről, ami a géptől távol történik velem 😛konqueror
Westel: régebbi telóm még a T-Mobile átállás után évekig Westelt írt ki 😀
Deny: ez a súgós dolog pedig király 😛
több mint 14 éve
Öcsémnek sem mindig enged ingyér belépni. Egyébként tényleg poén, de jópáran már doga közben használják súgásra...rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.én azt utálom, hogy valamiért nem tudok 30as telómmal ingyenfacebookolni, mindenki más meg igen. nyilván elkúrok valamit, vagy a telefonom alkalmatlan rá, de hát akkoris. nem szeretem a facebookot, de úgy, hogy ingyen lehetne nyomulni bárhonnan...eredménykövetést nyomnék bármiről, ami a géptől távol történik velem 😛konqueror
több mint 14 éve
aktiváló sms-t küldtél magadnak? nem Westel-es a SIM kártyád? 😀rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.én azt utálom, hogy valamiért nem tudok 30as telómmal ingyenfacebookolni, mindenki más meg igen. nyilván elkúrok valamit, vagy a telefonom alkalmatlan rá, de hát akkoris. nem szeretem a facebookot, de úgy, hogy ingyen lehetne nyomulni bárhonnan...eredménykövetést nyomnék bármiről, ami a géptől távol történik velem 😛konqueror
több mint 14 éve
rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.én azt utálom, hogy valamiért nem tudok 30as telómmal ingyenfacebookolni, mindenki más meg igen. nyilván elkúrok valamit, vagy a telefonom alkalmatlan rá, de hát akkoris. nem szeretem a facebookot, de úgy, hogy ingyen lehetne nyomulni bárhonnan...eredménykövetést nyomnék bármiről, ami a géptől távol történik velem 😛
több mint 14 éve
az évtized elején volt kocsmázás, közepén net, a végén meg wifi a kocsmában, szóval mostmár mobilról lehet tresselni 2 kevert közt.több idő jutott a fakultatív kocsmai tevékenységekre 😛 😛konquerormég említsük meg az azóta feledésbe merült Benkit. az szomorít csak el, hogy a nevezetes draft class csupán "Höri és a többiek" néven maradt fenn az utókornak. de hát karmában is beértél, látszik ki a népszerű fiú és kiből lesz végül gonosz ellenpólus 😉konquerorcsak a 2001-es draft class. soldival, gaboval, igorral meg velem 😊
Látod akkor még csak hírből hallottam az internetről 😛haromt
btw
rohadtul utálom azt mikor látom, hogy a gyerekek iskolaidőben, órán káoszcsetelnek a facebookon mobilról, ingyen.
ha tanár lennék, visszakeresném és kúrnám mindnek be az egyest 😀
több mint 14 éve
több idő jutott a fakultatív kocsmai tevékenységekre 😛 😛csak a 2001-es draft class. soldival, gaboval, igorral meg velem 😊Peach is elhasalt, de szóbelin javított.még említsük meg az azóta feledésbe merült Benkit. az szomorít csak el, hogy a nevezetes draft class csupán "Höri és a többiek" néven maradt fenn az utókornak. de hát karmában is beértél, látszik ki a népszerű fiú és kiből lesz végül gonosz ellenpólus 😉konqueror
a 3 Colt mellé Smash hugát is felemlegetném, nem véletlen '07 volt a csikók éve 😀 Lehet ha beszervezel az érettségimezőnybe akkor néhány további Bears fant, lehet tiétek a Super Bowl 😛Höri
Látod akkor még csak hírből hallottam az internetről 😛haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak a 2001-es draft class. soldival, gaboval, igorral meg velem 😊még említsük meg az azóta feledésbe merült Benkit. az szomorít csak el, hogy a nevezetes draft class csupán "Höri és a többiek" néven maradt fenn az utókornak. de hát karmában is beértél, látszik ki a népszerű fiú és kiből lesz végül gonosz ellenpólus 😉konquerorez volt a hsz-ed Tibi. 2007. nevezetes class: Höri, Esc, Ork, jómagamkonquerorPeach is elhasalt, de szóbelin javított.
a 3 Colt mellé Smash hugát is felemlegetném, nem véletlen '07 volt a csikók éve 😀 Lehet ha beszervezel az érettségimezőnybe akkor néhány további Bears fant, lehet tiétek a Super Bowl 😛Höri
Látod akkor még csak hírből hallottam az internetről 😛
több mint 14 éve
még említsük meg az azóta feledésbe merült Benkit. az szomorít csak el, hogy a nevezetes draft class csupán "Höri és a többiek" néven maradt fenn az utókornak. de hát karmában is beértél, látszik ki a népszerű fiú és kiből lesz végül gonosz ellenpólus 😉Peach is elhasalt, de szóbelin javított.nem szerintem még csak Junior volt ventura amikor hoztam. Vagy talán höriék érettségiztek.haromtAkit megvágnak ezen a VICCen azt kibannolom 1 évre 😛 😛 😛haromtez volt a hsz-ed Tibi. 2007. nevezetes class: Höri, Esc, Ork, jómagamkonqueror
több mint 14 éve
Peach is elhasalt, de szóbelin javított.van valami ventura rule amiről nem tudok?briareosnem szerintem még csak Junior volt ventura amikor hoztam. Vagy talán höriék érettségiztek.haromtAkit megvágnak ezen a VICCen azt kibannolom 1 évre 😛 😛 😛haromtez volt a hsz-ed Tibi. 2007. nevezetes class: Höri, Esc, Ork, jómagamkonqueror
a 3 Colt mellé Smash hugát is felemlegetném, nem véletlen '07 volt a csikók éve 😀 Lehet ha beszervezel az érettségimezőnybe akkor néhány további Bears fant, lehet tiétek a Super Bowl 😛
több mint 14 éve
Melelsleg én még eddig két zhmon összesen fél pontot veszítettem szóval nem tudom mire megy a sírás 😛Rajnatőled ez az elvárt 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
inkább azt mondanám, hogy a 0 egyetemi vizsgáddal fogd be a szád 😛Ez továbbra is amrhaság. Egyetemen valóban több a vizsga amelyek egyenként kb fél-érettségi szint (mert azért valljuk be, ha nems zigorlatról van szó akkor nincs benne 2-3 könyvnél több, vagy én tudom rosszul), de rohadtul nem az van, hogy minden százalék számít, hanem a kettes is jó azt csókolom. Érettségin egy picit neccesebb dolog egy gyenge ötös is, ha olyan szakra mész meg számít az a tárgy, szóval érettségi>>>egyetemi vizsga (tudom, ne pofázzak a lószar T-Karommal, ami nyilván kamu, de a bátyám orvosis, szóval van kis rálátásom a BMEnél keményebb schedulera is 😛 ). Melelsleg én még eddig két zhmon összesen fél pontot veszítettem szóval nem tudom mire megy a sírás 😛Rajna14:00kor földrajz érettségi. kevésbé faszashawnkavárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)
de igaza van. ha megbuknál, akkor egy év ban, ez a szabály 2007 óta van, haromt hozta 😛konqueror
több mint 14 éve
nem szerintem még csak Junior volt ventura amikor hoztam. Vagy talán höriék érettségiztek.haromtvárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)van valami ventura rule amiről nem tudok?briareos
de igaza van. ha megbuknál, akkor egy év ban, ez a szabály 2007 óta van, haromt hozta 😛konqueror
Akit megvágnak ezen a VICCen azt kibannolom 1 évre 😛 😛 😛haromtez volt a hsz-ed Tibi. 2007. nevezetes class: Höri, Esc, Ork, jómagam
több mint 14 éve
arra gondoltam h ventura sosem lett pihenőre küldve.nem szerintem még csak Junior volt ventura amikor hoztam. Vagy talán höriék érettségiztek.haromtvárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)van valami ventura rule amiről nem tudok?briareos
ergó vannak kivételek
alias ventura rule
több mint 14 éve
Ez továbbra is amrhaság. Egyetemen valóban több a vizsga amelyek egyenként kb fél-érettségi szint (mert azért valljuk be, ha nems zigorlatról van szó akkor nincs benne 2-3 könyvnél több, vagy én tudom rosszul), de rohadtul nem az van, hogy minden százalék számít, hanem a kettes is jó azt csókolom. Érettségin egy picit neccesebb dolog egy gyenge ötös is, ha olyan szakra mész meg számít az a tárgy, szóval érettségi>>>egyetemi vizsga (tudom, ne pofázzak a lószar T-Karommal, ami nyilván kamu, de a bátyám orvosis, szóval van kis rálátásom a BMEnél keményebb schedulera is 😛 ). Melelsleg én még eddig két zhmon összesen fél pontot veszítettem szóval nem tudom mire megy a sírás 😛14:00kor földrajz érettségi. kevésbé faszashawnkavárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem szerintem még csak Junior volt ventura amikor hoztam. Vagy talán höriék érettségiztek.van valami ventura rule amiről nem tudok?briareos14:00kor földrajz érettségi. kevésbé faszashawnkavárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)
több mint 14 éve
Beszarsz Mire Elvégzed14:00kor földrajz érettségi. kevésbé faszashawnkavárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)
konqueror
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
...ha megbuknál...konquerorez soha nem fordulhat elő 😀
több mint 14 éve
van valami ventura rule amiről nem tudok?14:00kor földrajz érettségi. kevésbé faszashawnkavárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)
több mint 14 éve
14:00kor földrajz érettségi. kevésbé faszashawnkavárom tenorxet, aki mindjárt idejön, és kifakad, hogy egy érettségi lófasz, ezerszer inkább csinálná azt, mint a BME szopatást (BME = bazdmeg, megint egyes)
de igaza van. ha megbuknál, akkor egy év ban, ez a szabály 2007 óta van, haromt hozta 😛