NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
193
17
19:00
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
129
16
Buffalo Bills - Cincinnati Bengals
107
16
RedZone week 14
66
6
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
33
10
Cleveland Browns - Tennessee Titans
25
8
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
10
4
22:05
New York Jets - Miami Dolphins
10
4
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
szerinted most van értelme annak, amit írtál? igen, senki nem kényszerített arra, hogy egyetemen tanuljak, de ha már megpróbálom, hadd ne kelljen már ilyen alapvető dolgok miatt szívnom... pláne hogy az én esetemben munka miatt nem tudtam beíratni azt a két szaros jegyetírtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorítóJJ Tillersenkinek sem szoritottak kest a nyakahoz h tovabbtanuljon Fake
kettős mérce, miről beszélsz te?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
The real Fake is back 😀 I love this guy 😀írtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorítóJJ Tillersenkinek sem szoritottak kest a nyakahoz h tovabbtanuljon
ne vedd legyszives oltasnak de neha ugy sut a kettos merce meglete nalad h csak naFake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
írtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorítóJJ Tillersenkinek sem szoritottak kest a nyakahoz h tovabbtanuljon
ne vedd legyszives oltasnak de neha ugy sut a kettos merce meglete nalad h csak na
több mint 15 éve
én két tantárgyamat ez miatt buktamIsmerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊Jegybeírást nálunk jól megoldották. Nem kell futkozni semmivel, csak a neptun... :cool: Majd záróvizsga után viszontlátjuk az indexet.Asbee
persze ha neked déltől 2ig van jegybeírásod, és negyed 2-re érkezel közlik veled hogy a névsor első felébe tartozol, és neked 1 előtt kellett volna jönnöd( amit persze a kutya se mondott előtte), + mellé máris kézben a 3500-as különeljárási csekk 😉eaglesmcnabb
írtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorító

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
a Jugyun 3 éve nincs index. Első félévemben volt még, hatalmas kedvem volt csupán egy szignóért elvonatozni Szegedre olykor.Ismerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊Jegybeírást nálunk jól megoldották. Nem kell futkozni semmivel, csak a neptun... :cool: Majd záróvizsga után viszontlátjuk az indexet.Asbee
persze ha neked déltől 2ig van jegybeírásod, és negyed 2-re érkezel közlik veled hogy a névsor első felébe tartozol, és neked 1 előtt kellett volna jönnöd( amit persze a kutya se mondott előtte), + mellé máris kézben a 3500-as különeljárási csekk 😉eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Ismerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊Jegybeírást nálunk jól megoldották. Nem kell futkozni semmivel, csak a neptun... :cool: Majd záróvizsga után viszontlátjuk az indexet.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm az őszt és a telet. Délután 4 és már sötét van. Teljesen az az ember érzete, hogy munkamániássá vált. Kezd hajnalban, végez éjszaka. 😕catattackEz mellé én még marha álmos is leszek... :/
több mint 15 éve
catattack
3 520
Gyűlölöm az őszt és a telet. Délután 4 és már sötét van. Teljesen az az ember érzete, hogy munkamániássá vált. Kezd hajnalban, végez éjszaka. 😕
több mint 15 éve
Ismerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊 persze ha neked déltől 2ig van jegybeírásod, és negyed 2-re érkezel közlik veled hogy a névsor első felébe tartozol, és neked 1 előtt kellett volna jönnöd( amit persze a kutya se mondott előtte), + mellé máris kézben a 3500-as különeljárási csekk 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Azt a szemetet...Grafika tanárom eddigi 6 órából 1-et tartott meg, 2-t helyettesítő tanár, 2-szer senki nem jelent meg reggel az óra kezdésén, egyszer szóltak előre hogy nem lesz. A vicces hogy a tanár neve Rendes Péter. Sok gerincet neki sem osztottak.TomeeeOhh... ilyenért sehol nem mennek a szomszédba. Levelezőre járok és volt egy nap, amikor szombaton 8:00-18:00-ig lett volna statisztikám. Sulitól én csak 50 km-re lakom, szóval vonatra ültem reggel 6:20-kor és 7:10-kor már a suliban is voltam. Ülök pár társammal, nagyban várjuk az órát, egyszer aztán odalép a HR tanárunk és kérdi, hogy mire várunk?! Mi röhögve mondjuk, hogy statisztikára... erre közli, hogy arra várhatunk, mert a "Tisztelt" tanár úr elutazott péntek este Hollandiába, kaptunk róla neptun üzenetet. Erre a mondatra futott be az egyik csoporttársam, aki közel 100 km-t autózott. 😊 Egyébként tényleg küldte üzenetet, aznap reggel 7-kor írtak, hogy elmarad az egész napi tanítás ! 😀
Én nem butam rajta sok pénzt (ca. 1000), de volt aki azért jóval többet. A gerinc napjainkra nem is kicsit veszett ki az emberekből, főleg ha nem is hazánkfia az illető.
Egyébként vicces, hogy ezt a dolgot akkor nem tudták előre. Egy hollandiai repülőút biztosan derült égből szokott jönni !adyno12
Nálunk kis seggnyaló tanársegédnél volt egyszer vizsga, reggel 8-tól, ahogyan neptunban meg is hirdette, mint kiderült reggel 9-kor írt nekünk levlistára, hogy déltől lesz a vizsga. 😀
Egy pillanatra nem érezte, hogy mekkora egy fasz...
több mint 15 éve
Egyébként tényleg küldte üzenetet, aznap reggel 7-kor írtak, hogy elmarad az egész napi tanítás ! 😀adyno12Még Duna"új"városban volt, hogy péntek reggel egy buzi gyakorlatért lebuszoztam az éjjel 5 órás busszal (mert persze a buszjáratok úgy voltak megoldva, hogy vagy 6:45-re érek be, vagy a következővel 7:45-re, az órák pedig épp akkor kezdődtek és arról az óráról tilos volt késni), majd ott fél óra várakozás után közölték, hogy valami táncvilágbajnokság van, és kaptunk üzenetet a neptunban. És detto, aznap reggel 7kor küldték meg, hogy aznap nincs tanítás...
Kétségkívül a neptunnál csak az iskolai tájékoztatási rendszer szarabb és értéktelenebb...
több mint 15 éve
de rühellem a kibaszott gombát,és persze hogy gombás kaja van itthon :/
több mint 15 éve
Grafika tanárom eddigi 6 órából 1-et tartott meg, 2-t helyettesítő tanár, 2-szer senki nem jelent meg reggel az óra kezdésén, egyszer szóltak előre hogy nem lesz. A vicces hogy a tanár neve Rendes Péter. Sok gerincet neki sem osztottak.TomeeeOhh... ilyenért sehol nem mennek a szomszédba. Levelezőre járok és volt egy nap, amikor szombaton 8:00-18:00-ig lett volna statisztikám. Sulitól én csak 50 km-re lakom, szóval vonatra ültem reggel 6:20-kor és 7:10-kor már a suliban is voltam. Ülök pár társammal, nagyban várjuk az órát, egyszer aztán odalép a HR tanárunk és kérdi, hogy mire várunk?! Mi röhögve mondjuk, hogy statisztikára... erre közli, hogy arra várhatunk, mert a "Tisztelt" tanár úr elutazott péntek este Hollandiába, kaptunk róla neptun üzenetet. Erre a mondatra futott be az egyik csoporttársam, aki közel 100 km-t autózott. 😊 Egyébként tényleg küldte üzenetet, aznap reggel 7-kor írtak, hogy elmarad az egész napi tanítás ! 😀
Én nem butam rajta sok pénzt (ca. 1000), de volt aki azért jóval többet. A gerinc napjainkra nem is kicsit veszett ki az emberekből, főleg ha nem is hazánkfia az illető.
Egyébként vicces, hogy ezt a dolgot akkor nem tudták előre. Egy hollandiai repülőút biztosan derült égből szokott jönni !
több mint 15 éve
catattack
3 520
😂halálos tömegszerencsétlenség okozása bebaszva, max 10 év, fantasztikus...JJ Tiller- Bíró úr, öt év?!?!
- Mondom kötél...Dzsokijuing
Ku.va jó!
több mint 15 éve
Soha többet nem akarok vezetni....
több mint 15 éve
IGAZ!!!Gyűlölöm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláásra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt(konkrétan soha)...iktriada hányinger fejfájás kombo, ha nem másnaposságtól van, akkor gázosabb dolgokra is utalhat. szóval nézesd meg magadharomt
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláásra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt(konkrétan soha)...iktriada hányinger fejfájás kombo, ha nem másnaposságtól van, akkor gázosabb dolgokra is utalhat. szóval nézesd meg magad
több mint 15 éve
...egy családtag arra használta amire amúgy kitalálták...iktriadÉn meg pont azt reklamáltam volna, hogy nem arra használják, amire kitalálták (sörivás) 😀 Szerintem én is félteném ha lenne hasonló ereklyém, még a végén összetörne a használat során - arra meg ott van a "sima" pohár 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Inkább kihagyom. Mardok a mérgeimnél (CC és tsai - bár ma elővigyázatosságból rostos gyümolcsleveket iszom).Gyúlölőm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúrálására ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt...iktriadlehet azt kéne 😀
Harvin kór.Höri
Jahh, szerintem is ez lehet a gond... Csak tudnám akkor mi van a fasza Jagses poharakkal, csaknem üdítővel gyalázod őket? 😀RataccessAzokban(illetve csak az egyikben) ital csak 1× volt; az is azért mert nem figyeltem oda és egy családtag arra használta amire amúgy kitalálták. Azóta felvilégosítottam mindenkit hogy a Jags poharakat csak max nézni lehet; belőlük inni soha!
több mint 15 éve
Jahh, szerintem is ez lehet a gond... Csak tudnám akkor mi van a fasza Jagses poharakkal, csaknem üdítővel gyalázod őket? 😀Gyúlölőm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláésra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt...iktriadlehet azt kéne 😀
Harvin kór.Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Gyúlölőm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláésra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt...iktriadlehet azt kéne 😀
Harvin kór.
több mint 15 éve
Gyűlölöm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláásra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt(konkrétan soha)...
több mint 15 éve
Diamondshead ez tökéletes. Kurva jó. Ki írta vagy miből van? 😊jaja, Petőfi
Szerk. Én is tuskó vagyok. A stílus eléggé utalt Petőfire 😊haromt
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Diamondshead ez tökéletes. Kurva jó. Ki írta vagy miből van? 😊Szerk. Én is tuskó vagyok. A stílus eléggé utalt Petőfire 😊