NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kibaszott GB. Megint úszott a fogadásom
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Vicc...

http://index.hu/belfold/2010/10/10/soros_tamogatja_a_romatelepek_felzarkoztatasat/?rnd=365

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleck
Most jön még csak a zsepiáradat. És az tetszik, hogy senki nem tudja mi lesz vele ha nem jut be az élő műsorba, meg hogy kiskora óta erről álmodik. Arra nem gondoltak, hogy elmennek dolgozni?Matthew99
Nekem speciel a 20 éves Muri Enikőtől tetszett leginkább a "Mi lesz, ha nem jutsz tovább?" kérdésre adott, "Akkor azt hiszem többé nem foglalkozom a zenével, ez az utolsó esélyem." válasza.. 😀😀 Na ott kurvára felröhögtem 😀

Egyébként én bírom az ilyet, mert egész jó produkciók is tudnak lenni, és már kezdem megszokni a "jézusom, ez a hang istenből jön" szintű reakciókat is. Mondjuk megasztárban jobban szeretem, hogy azért igyekeznek reális szinten tartani az ámulatokat. Az meg persze már szokásos, hogy a legjobbakat kiejtik, szarokat meg átnyomnak.. 😊
több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Steve Crosby takarodj! Szanalmas ez a ST :mad:

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleck
miért nézed?briareos
Az a baj, hogy én sem tudom. 😀
Általában szeretek énekléseket hallgatni, meg mindenféle versenyt is szeretek nézni, de inkább keresek szerintem valami izgalmas nfl-t.F.Schleck
ezért kell előfizetni espn3-ra, az összes közvetített college meccs utólag is megnézhető 😉 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
miért nézed?briareos
Az a baj, hogy én sem tudom. 😀
Általában szeretek énekléseket hallgatni, meg mindenféle versenyt is szeretek nézni, de inkább keresek szerintem valami izgalmas nfl-t.

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Most jön még csak a zsepiáradat. És az tetszik, hogy senki nem tudja mi lesz vele ha nem jut be az élő műsorba, meg hogy kiskora óta erről álmodik. Arra nem gondoltak, hogy elmennek dolgozni?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
miért nézed?

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
megint elbaszottul szarul vagyok 2 napja. HAsogat a fejem. És még ehhez jön a florida meccs idegbaja, nem is beszélve a denverről. +4 óra extra szenvedés
szar az egész.
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
A retkes fasszopó kurva életbe, hogy a faszomba lehet így elbaszni valamit? Takarodjon a gecibe adazzio és az egész O-Line. Pounceyval az élen.haromt
Megdumálták a tesók, hogy szar lesz Mike, így be tudjuk húzni a 4. körben is 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A retkes fasszopó kurva életbe, hogy a faszomba lehet így elbaszni valamit? Takarodjon a gecibe adazzio és az egész O-Line. Pounceyval az élen.
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Köszi a nagyszerű ötletet, megfontolom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm, hogy így másfél hét elteltével is fáj a meghúzódott (?) combom.
Bár az elmúlt két napban már szinte nem is fájt, erre ma egy leguggolásnál megint megrándult az izmom, és azóta megint fáj.
Kezdem unni. 😐Mikey
vágasd le mind a két lábad és nem kell többé leguggolnod
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Gyűlölöm, hogy így másfél hét elteltével is fáj a meghúzódott (?) combom.
Bár az elmúlt két napban már szinte nem is fájt, erre ma egy leguggolásnál megint megrándult az izmom, és azóta megint fáj.
Kezdem unni. 😐

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
alig van mostanában szabadidőm, és azt is szarul osztom be 😕kristof
lájk

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
alig van mostanában szabadidőm, és azt is szarul osztom be 😕
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Kurva szarul vagyok...
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
de kurvára utálok ébren lenni nappal, kibaszott káosz mindenütt

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Az a vicc, hogy a cég tulaja és annak fia is rajta van a 100 leggazdagabb magyar listáján. Mindkettő lazán tudná fedezni az összes helyreállítási költséget a magán vagyonából.GRAFI
soros felajánlott egy millió dollárt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Nem biztos, hogy meg fogja úszni.GRAFI
Ne viccelj már, simán meg fogja úszni. Orbán már ráállította valamelyik nagyfejest az ügy kivizsgálására, aminek meg a vége úgyis 1 milliárd lesz a zsebbe, aztán meg kihozzák ártatlannak a tulajdonosokat az egész balhéból.Stez
Mondjuk a tulajt kb. kár baszogatni ez esetben - még ha ugyanazt a faszságot is képes lenyilatkozni, mint a cégvezető -, mert a cégvezetésbe így effektíve nem szólnak bele. Természetesen ugyanaz lenne, mint pl. a mi cégünknél, illetve lesz feltehetőleg, hogy max. osztályvezető szintig lesz felelősségre vonás, pontosabban az ő hátukon lesz elverve a port. Feljebb nem fog kerülni a szar.

Ez viszont megint csak Orbán-független. Így vannak berendezkedve a cégek felelősségi rendszert, eljárási rendszert tekintve. Mondom, nálunk ugyanez lenne.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Az a vicc, hogy a cég tulaja és annak fia is rajta van a 100 leggazdagabb magyar listáján. Mindkettő lazán tudná fedezni az összes helyreállítási költséget a magán vagyonából.
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 46 740 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem biztos, hogy meg fogja úszni.GRAFI
Ne viccelj már, simán meg fogja úszni. Orbán már ráállította valamelyik nagyfejest az ügy kivizsgálására, aminek meg a vége úgyis 1 milliárd lesz a zsebbe, aztán meg kihozzák ártatlannak a tulajdonosokat az egész balhéból.

több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Igen. A másik véglet: Metropol-ban olvastam /nyilván szelektálni kell benne az információkat/ , azt nyilatkozta az iszaptároló cég tulaja/vezetője, hogy nem kell félni, az iszap nem túlzottan környezetszennyező, illetve egészségre káros. Nem vagyok zöld, attól hogy környezetmérnöknek tanulok, de azért ez felbaszott. Nehogy már kimossa magát az a kis patkány. Az az iszap tele van nehézfémmel, plusz lúgos, és ha megszárad ugyebár por lesz belőle amit belélegzik a paraszt ami szintén nem tesz jót az illető légzőszerveinek... Idegesít hogy itt MO-n megúsz mindenki mindent...nDRo
Bárhol máshol, még aznap felmond az illető, nem számít, hogy kicsoda. Itt még valószínűleg ezért is fog valami összeget kapni...undorító :/
több mint 15 éve
Nem biztos, hogy meg fogja úszni.