NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
161
28
19:00
RedZone week 15
93
10
New York Giants - Washington Commanders
48
10
Houston Texans - Arizona Cardinals
30
10
Jacksonville Jaguars - New York Jets
30
6
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
15
10
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
Kibaszott GB. Megint úszott a fogadásom
több mint 15 éve
Vicc...http://index.hu/belfold/2010/10/10/soros_tamogatja_a_romatelepek_felzarkoztatasat/?rnd=365

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Nekem speciel a 20 éves Muri Enikőtől tetszett leginkább a "Mi lesz, ha nem jutsz tovább?" kérdésre adott, "Akkor azt hiszem többé nem foglalkozom a zenével, ez az utolsó esélyem." válasza.. 😀😀 Na ott kurvára felröhögtem 😀Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.SchleckMost jön még csak a zsepiáradat. És az tetszik, hogy senki nem tudja mi lesz vele ha nem jut be az élő műsorba, meg hogy kiskora óta erről álmodik. Arra nem gondoltak, hogy elmennek dolgozni?Matthew99
Egyébként én bírom az ilyet, mert egész jó produkciók is tudnak lenni, és már kezdem megszokni a "jézusom, ez a hang istenből jön" szintű reakciókat is. Mondjuk megasztárban jobban szeretem, hogy azért igyekeznek reális szinten tartani az ámulatokat. Az meg persze már szokásos, hogy a legjobbakat kiejtik, szarokat meg átnyomnak.. 😊
több mint 15 éve
ezért kell előfizetni espn3-ra, az összes közvetített college meccs utólag is megnézhető 😉 😊Az a baj, hogy én sem tudom. 😀Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleckmiért nézed?briareos
Általában szeretek énekléseket hallgatni, meg mindenféle versenyt is szeretek nézni, de inkább keresek szerintem valami izgalmas nfl-t.F.Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Az a baj, hogy én sem tudom. 😀Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleckmiért nézed?briareos
Általában szeretek énekléseket hallgatni, meg mindenféle versenyt is szeretek nézni, de inkább keresek szerintem valami izgalmas nfl-t.
több mint 15 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.SchleckMost jön még csak a zsepiáradat. És az tetszik, hogy senki nem tudja mi lesz vele ha nem jut be az élő műsorba, meg hogy kiskora óta erről álmodik. Arra nem gondoltak, hogy elmennek dolgozni?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......F.Schleckmiért nézed?
több mint 15 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy xfaktor szintű szarság fog felbaszni, de nagyferó elmehet a faszomba. Ilyen buzi megjátszott szart továbbnyomni......
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
megint elbaszottul szarul vagyok 2 napja. HAsogat a fejem. És még ehhez jön a florida meccs idegbaja, nem is beszélve a denverről. +4 óra extra szenvedésszar az egész.
több mint 15 éve
A retkes fasszopó kurva életbe, hogy a faszomba lehet így elbaszni valamit? Takarodjon a gecibe adazzio és az egész O-Line. Pounceyval az élen.haromtMegdumálták a tesók, hogy szar lesz Mike, így be tudjuk húzni a 4. körben is 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A retkes fasszopó kurva életbe, hogy a faszomba lehet így elbaszni valamit? Takarodjon a gecibe adazzio és az egész O-Line. Pounceyval az élen.
több mint 15 éve
Köszi a nagyszerű ötletet, megfontolom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm, hogy így másfél hét elteltével is fáj a meghúzódott (?) combom.vágasd le mind a két lábad és nem kell többé leguggolnod
Bár az elmúlt két napban már szinte nem is fájt, erre ma egy leguggolásnál megint megrándult az izmom, és azóta megint fáj.
Kezdem unni. 😐Mikey
több mint 15 éve
Gyűlölöm, hogy így másfél hét elteltével is fáj a meghúzódott (?) combom. Bár az elmúlt két napban már szinte nem is fájt, erre ma egy leguggolásnál megint megrándult az izmom, és azóta megint fáj.
Kezdem unni. 😐
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
alig van mostanában szabadidőm, és azt is szarul osztom be 😕kristoflájk

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
alig van mostanában szabadidőm, és azt is szarul osztom be 😕
több mint 15 éve
Kurva szarul vagyok...
több mint 15 éve
de kurvára utálok ébren lenni nappal, kibaszott káosz mindenütt
több mint 15 éve
Az a vicc, hogy a cég tulaja és annak fia is rajta van a 100 leggazdagabb magyar listáján. Mindkettő lazán tudná fedezni az összes helyreállítási költséget a magán vagyonából.GRAFIsoros felajánlott egy millió dollárt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Mondjuk a tulajt kb. kár baszogatni ez esetben - még ha ugyanazt a faszságot is képes lenyilatkozni, mint a cégvezető -, mert a cégvezetésbe így effektíve nem szólnak bele. Természetesen ugyanaz lenne, mint pl. a mi cégünknél, illetve lesz feltehetőleg, hogy max. osztályvezető szintig lesz felelősségre vonás, pontosabban az ő hátukon lesz elverve a port. Feljebb nem fog kerülni a szar.Nem biztos, hogy meg fogja úszni.GRAFINe viccelj már, simán meg fogja úszni. Orbán már ráállította valamelyik nagyfejest az ügy kivizsgálására, aminek meg a vége úgyis 1 milliárd lesz a zsebbe, aztán meg kihozzák ártatlannak a tulajdonosokat az egész balhéból.Stez
Ez viszont megint csak Orbán-független. Így vannak berendezkedve a cégek felelősségi rendszert, eljárási rendszert tekintve. Mondom, nálunk ugyanez lenne.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Az a vicc, hogy a cég tulaja és annak fia is rajta van a 100 leggazdagabb magyar listáján. Mindkettő lazán tudná fedezni az összes helyreállítási költséget a magán vagyonából.
több mint 15 éve
Nem biztos, hogy meg fogja úszni.GRAFINe viccelj már, simán meg fogja úszni. Orbán már ráállította valamelyik nagyfejest az ügy kivizsgálására, aminek meg a vége úgyis 1 milliárd lesz a zsebbe, aztán meg kihozzák ártatlannak a tulajdonosokat az egész balhéból.
több mint 15 éve
Igen. A másik véglet: Metropol-ban olvastam /nyilván szelektálni kell benne az információkat/ , azt nyilatkozta az iszaptároló cég tulaja/vezetője, hogy nem kell félni, az iszap nem túlzottan környezetszennyező, illetve egészségre káros. Nem vagyok zöld, attól hogy környezetmérnöknek tanulok, de azért ez felbaszott. Nehogy már kimossa magát az a kis patkány. Az az iszap tele van nehézfémmel, plusz lúgos, és ha megszárad ugyebár por lesz belőle amit belélegzik a paraszt ami szintén nem tesz jót az illető légzőszerveinek... Idegesít hogy itt MO-n megúsz mindenki mindent...nDRoBárhol máshol, még aznap felmond az illető, nem számít, hogy kicsoda. Itt még valószínűleg ezért is fog valami összeget kapni...undorító :/
több mint 15 éve
Nem biztos, hogy meg fogja úszni.