Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
Ahogy elindult a lift a csávó fingott egy óriásit...empty taxihúbazz, ide részben kapcsolódik
múltkor lepasszoltuk a kölköket a maminak, felsétáltunk a Citadellához. megyünk felfelé, a falon ugye ilyen nagy óriásplakát méretű tablók mesélik el, hogy mit kell tudni a történelemről.
ott állt az egyik ilyen előtt egy papper, és pont amikor az út másik oldalán voltunk, akkor nyomott egy akkora békegalambot, hogy majdnem megnyílt alatta a föld... mi meg alig bírtuk visszatartani a röhögést 😊
több mint 10 éve
te az exed nem terhes véletlenül a te gyerekeddel? én tuti felhívnám a helyedben, ne a holnapodat rontsa el 😛Egyelek meg te Nostredamus 😀Csak, hogy felvidítsalak: a hazafelé út még visszavan 😊Matthew99Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxiCsodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
A 3-as metrón vmi olyan szauna volt mint sose, utána a 2-esen egy világtalan kollégám talált meg beszélgetni.
Beérek, látom h az irodám ajtajának a szigetelése lifeg (pénteken ragasztottam vissza pillanatragasztóval, a 2 végét megfogta, a közepét nem). Mondom jól van akk a közepét újra odaragasztom. Mission complete, csak hát a kezem meg az ingem is kapott a pillanatragasztóból...empty taxi
Beérek a lépcsőházba látom h egy úr rengeteg csomaggal várja előttem a liftet, mondom jó fej leszek kinyitom neki az ajtót, meg is köszöni. A szar részre ott kezdtem gyanút fogni mikor kérdés nélkül benyomta a 10.-et, nah mondom itt a fordulópont, nem nyomta meg elég erősen a gombot így először megállunk először az 5.-en utána mehet fel a 10.-re. Ahogy elindult a lift a csávó fingott egy óriásit...
Ez után már meg sem lepődtem h mikor lejárt a program nem akart kinyílni a mosógép sem, mondjuk azt megcsináltam.empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Egyelek meg te Nostredamus 😀Csak, hogy felvidítsalak: a hazafelé út még visszavan 😊Matthew99Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxiCsodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
A 3-as metrón vmi olyan szauna volt mint sose, utána a 2-esen egy világtalan kollégám talált meg beszélgetni.
Beérek, látom h az irodám ajtajának a szigetelése lifeg (pénteken ragasztottam vissza pillanatragasztóval, a 2 végét megfogta, a közepét nem). Mondom jól van akk a közepét újra odaragasztom. Mission complete, csak hát a kezem meg az ingem is kapott a pillanatragasztóból...empty taxi
Beérek a lépcsőházba látom h egy úr rengeteg csomaggal várja előttem a liftet, mondom jó fej leszek kinyitom neki az ajtót, meg is köszöni. A szar részre ott kezdtem gyanút fogni mikor kérdés nélkül benyomta a 10.-et, nah mondom itt a fordulópont, nem nyomta meg elég erősen a gombot így először megállunk először az 5.-en utána mehet fel a 10.-re. Ahogy elindult a lift a csávó fingott egy óriásit...
Ez után már meg sem lepődtem h mikor lejárt a program nem akart kinyílni a mosógép sem, mondjuk azt megcsináltam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxiCsodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
több mint 10 éve
Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxiCsodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
több mint 10 éve
Menj haza most. De csak nagyon óvatosan... 😀Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxiCsodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91
több mint 10 éve
Csak, hogy felvidítsalak: a hazafelé út még visszavan 😊Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)empty taxiCsodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Sőt a menzán főzelék álnéven levest kaptam, amiből néhány csepp szintén az ingemen kötött ki (Y)Csodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.Amadeus91

Madden hates me.
több mint 10 éve
Csodálatosan indul ez a hét.fogalmam sem volt róla, hogy ilyen állapotok uralkodnak a Kossuth platzon.
több mint 10 éve
Gondolom akkor az olyan házasságot is tiltaná a hitgyüli, ahol az egyik fél meddő. Csodálatos!"Miért kellene a társadalom egészséges reprodukcióját végző alapintézmény nevét és közösségi hasznosságából fakadó előjogait kiterjeszteni olyan kapcsolatra, amely erre a reprodukcióra természetes módon képtelen? A lopást sem a Tízparancsolat miatt tiltja a jog, hanem mert természetéből fakadóan nem használ a közösségnek és az egyénnek."akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotionvalasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
magas élet....Amadeus91
több mint 10 éve
Csodálatosan indul ez a hét.A 3-as metrón vmi olyan szauna volt mint sose, utána a 2-esen egy világtalan kollégám talált meg beszélgetni.
Beérek, látom h az irodám ajtajának a szigetelése lifeg (pénteken ragasztottam vissza pillanatragasztóval, a 2 végét megfogta, a közepét nem). Mondom jól van akk a közepét újra odaragasztom. Mission complete, csak hát a kezem meg az ingem is kapott a pillanatragasztóból...

Madden hates me.
több mint 10 éve
"Miért kellene a társadalom egészséges reprodukcióját végző alapintézmény nevét és közösségi hasznosságából fakadó előjogait kiterjeszteni olyan kapcsolatra, amely erre a reprodukcióra természetes módon képtelen? A lopást sem a Tízparancsolat miatt tiltja a jog, hanem mert természetéből fakadóan nem használ a közösségnek és az egyénnek."akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotionvalasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
magas élet....
több mint 10 éve
Mióta lett menekülttábor a keleti pályaudvarból? Másfél hónapja még közel sem volt ilyen rossz a helyzet emlékeim szerint...baggiomég múlthéten sem volt menekülttábor, páran feküdtek szétszórva.
több mint 10 éve
Köszönöm a MÁV-nak az ingyen szaunát és a 40 perc késést. Na meg persze azt a fantasztikus élményt, hogy a 21. században még a sínek közé hugyozhatok.
több mint 10 éve
Mióta lett menekülttábor a keleti pályaudvarból? Másfél hónapja még közel sem volt ilyen rossz a helyzet emlékeim szerint...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azok között is sokféle van. Aki udvarias és nem tolakodó, azzal semmi bajom. Szerencsére van ebből is a szemétvadászok között.De utálom a lomtalanítást, és annak minden "kellemes" velejáróját.iktriadmondd csak ki, cigókat.briareos
Azt nem szeretem, ha fél napig trónolnak egyesek az elénk odagyűjtött(!) szeméthalmukon(ez váltotta ki főleg belőlem a mostani hszt), vagy fanyalognak az cucc minőségén, esetleg beszólogatnak vagy követelik, hogy hozzak már ki még lomot. Utóbbi kettőre idén szerencsére nem volt példa.
több mint 10 éve
De utálom a lomtalanítást, és annak minden "kellemes" velejáróját.iktriadmondd csak ki, cigókat.
több mint 10 éve
De utálom a lomtalanítást, és annak minden "kellemes" velejáróját.
több mint 10 éve
Most komolyan azt kell megmagyarázni, hogy a pride-nak van e létjogosultsága? Sajnos van, de sztem nem helyes. A melegek engem nen érdekelnek addig amíg vagy meg nem próbálnak dugni vagy nem akarnak áttéríteni a meleg oldalra, otthon mindenki azt csinál amit akar. De ez a felvonulásos ripacskodás, az, hogy a nagy részük úgy billegeti magát örjőngve mint a legutolsó crackes lotyó sztem ultra gáz. Ez nem az egyenjogúságról hanem a magamutogatásról szól. A heterokat sem különösebben értékelem akik így viselkednek.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
a nagy elfogadás jegyében... utasítsuk már el JC6-ot, mert nem fogadja el a melegeket 😊
több mint 10 éve
a Pride nem csak a melegházasságról szól, hanem a nem-hetero irányultság felvállalásáról is, tehát már arról, hogy X felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. ami nyilván nem szép dolog a Hitgyüli szerint, de amíg nem élnek szexuális életet, addig szavatok sem lehetne rá. ha meg élnek szexuális életet, azzal pont annyira bűnöznek, mint mondjuk Te, ha a házasság meg a gyerekvállalás előtt esetleg már átestél a tűzkeresztségen a feleségeddel.akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotionvalasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
több mint 10 éve
A fórumszabályzat szerint minden fórumposzt az oldal üzemeltetőjének tulajdona, így ezügyben nem én vagyok az illetékes. 😉OFF:És a hetero pisiszex? Vagy a szexuális aktust nem tartalmazód, de orgazmusig tartó fétisjátékok? Ezekről nem találok semmit a Bibliában. Vagy az akromotofília, emetofília, esetleg a dendrofília?akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotionvalasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
Én pont pár napja láttam egy nőt, amint átölelt egy fát. Nem tudom férfi vagy női fa volt, de van ennek jelentősége a szektátok bibliaértelmezése szerint?Sobri Jóska
Sobri, áldásodat adnád, ha később esetleg létrehozok egy oldalt, ahova csak a te posztjaid/kommentjeid raknám ki? Simán lenne rá kereslet 😀Borbinho
több mint 10 éve
OFF:És a hetero pisiszex? Vagy a szexuális aktust nem tartalmazód, de orgazmusig tartó fétisjátékok? Ezekről nem találok semmit a Bibliában. Vagy az akromotofília, emetofília, esetleg a dendrofília?akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotionvalasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
Én pont pár napja láttam egy nőt, amint átölelt egy fát. Nem tudom férfi vagy női fa volt, de van ennek jelentősége a szektátok bibliaértelmezése szerint?Sobri Jóska
Sobri, áldásodat adnád, ha később esetleg létrehozok egy oldalt, ahova csak a te posztjaid/kommentjeid raknám ki? Simán lenne rá kereslet 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
És a hetero pisiszex? Vagy a szexuális aktust nem tartalmazó, de orgazmusig tartó fétisjátékok? Ezekről nem találok semmit a Bibliában. Vagy az akromotofília, emetofília, esetleg a dendrofília?akármelyiké. leginkább a keresztény kultúrköré, ami ugye a Biblia köré íródott, ahol a tízparancsolat elég kardinális pont.slowmotionvalasz.hu/itthon/a-hit-gyulekezete-a-meleghazassagrol-katasztrofalis-dontes-113815JC6
Én pont pár napja láttam egy nőt, amint átölelt egy fát. Nem tudom férfi vagy női fa volt, de van ennek jelentősége a szektátok bibliaértelmezése szerint?