Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
A HVG cikke szerint nincs felmondás, de majd megnézem a szerződést konkrétan.„az előfizető és a Telenor között létrejött keretszerződés / üzleti előfizetői szerződés azon rendelkezésére tekintettel, amely alapján a szolgáltató, amennyiben a gazdasági vagy műszaki körülményekben olyan változás következik be, amelyre tekintettel a szolgáltató a szolgáltatást csak más pénzügyi és / vagy műszaki feltételekkel képes nyújtani, akkor a Telenor jogosult a keretszerződést, a szolgáltatási szerződéseket és a hívószámot tartalmazó mellékleteket egyoldalúan módosítani”.
Asszem 19-én lép hatályba.
több mint 11 éve
Novemberben kötöttem újra a két éves keretszerződést a cégnek a Telenornál.mikor vetted kézhez az értesítést, milyen hatályt írtak be az egyoldalú módosulás hatályosulásához?
Erre most számonként 800+ÁFA, 8 számra 5600+ÁFA. Kiegészítő havidíj... Fasza.
Persze felmondani nem lehet.
Indoklás:
"a szükséges rendszereszközök és berendezések árának változása a valódi ok, mivel az euróval és dollárral szemben meggyengült forint másként nem kezelhető pluszköltséget jelent a Telenornak."Lecsó
most keveredtünk ugyanilyen helyzetbe, de úgy néz ki, visszakoznak.
amúgy van felmondás.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Novemberben kötöttem újra a két éves keretszerződést a cégnek a Telenornál.Erre most számonként 800+ÁFA, 8 számra 5600+ÁFA. Kiegészítő havidíj... Fasza.
Persze felmondani nem lehet.
Indoklás:
"a szükséges rendszereszközök és berendezések árának változása a valódi ok, mivel az euróval és dollárral szemben meggyengült forint másként nem kezelhető pluszköltséget jelent a Telenornak."
több mint 11 éve
szájbabaszott online fogadás/poker :[]
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
legjobb az volt, amikor írtak egy ilyen konteót, hogy az Ajaxtól kölcsönvett kapus biztos direkt engedett be egy harmincméteres hazaadást, hogy nyerjen az Ajax.zindex...És még számolni se tudnak, mer' nem 10 emeletesről ugrott le az orosz csávó! (Hanem nyóc.) 8-)Atari
...
hát, van, aki Index-újságírónak születik, a többiek pedig megtanulnak fogalmazni.slowmotion
kb. az első közeli felvételig megtekintésénél rá lehet jönni, hogy a labda pont a kapus előtt pattant meg valami göröngyön, a csávó meg mivel teli csűddel akarta megküldeni, ezért átrúgott alatta.
de hát ahol a sötétség az úr...
több mint 11 éve
zindex...És még számolni se tudnak, mer' nem 10 emeletesről ugrott le az orosz csávó! (Hanem nyóc.) 8-)
...
hát, van, aki Index-újságírónak születik, a többiek pedig megtanulnak fogalmazni.slowmotion
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
zindex...Nyolc férfit erőszakolt és ölt meg egy értelmi fogyatékos nő (címlap szalagcím) vs Nyolc férfi erőszakolt és ölt meg egy értelmi fogyatékos nőt (cikk tartalma)
hát, van, aki Index-újságírónak születik, a többiek pedig megtanulnak fogalmazni.
több mint 11 éve
Rengeteg olyan fikázó van, aki még addig sem jut el, hogy ne a saját nevén írogasson. Nem lusta kamu profilt gyártani, mivel eszébe sem jut.példákat sem nagyon kell hozni. az éppen eleget mond, hogy még mindig vannak, akik Vityáékra vagy Fletóra szavaznának.Idióták mindenütt vannak. See: Morvai KrisztinaAmadeus91Te ezt elhiszed?Sobri Jóskavolt egy ismerősöm a NAV-nál, Novák Előd hozzá képest maga az Üdvhadsereg. Szóval nem kell kételkedni.berger90
az meg a másik, hogy én kissé szkeptikus vagyok mind a név, mind a munkahely beállításában. név és arc nélkül meg bárki tud fikázni, ahhoz még ész sem kell.slowmotion
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
példákat sem nagyon kell hozni. az éppen eleget mond, hogy még mindig vannak, akik Vityáékra vagy Fletóra szavaznának.Idióták mindenütt vannak. See: Morvai KrisztinaAmadeus91Te ezt elhiszed?Sobri Jóskavolt egy ismerősöm a NAV-nál, Novák Előd hozzá képest maga az Üdvhadsereg. Szóval nem kell kételkedni.berger90
az meg a másik, hogy én kissé szkeptikus vagyok mind a név, mind a munkahely beállításában. név és arc nélkül meg bárki tud fikázni, ahhoz még ész sem kell.
több mint 11 éve
Ami nem kínai az hamis!😛
több mint 11 éve
Abból is van más alternatíva korrekt minőségben.Amadeus91Kevés olyan árucikk van a Földön, amiből csak egy országban tudnak korrekt minőségűt gyártani 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Abból is van más alternatíva korrekt minőségben.öltönyempty taxiHa cserélni kell, akkor olasz gyártmányút NE vegyél!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74létezik egyáltalán olyan valami amiből jó az olasz gyártmányú?eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Idióták mindenütt vannak. See: Morvai KrisztinaTe ezt elhiszed?Sobri Jóskavolt egy ismerősöm a NAV-nál, Novák Előd hozzá képest maga az Üdvhadsereg. Szóval nem kell kételkedni.berger90
több mint 11 éve
Te ezt elhiszed?Sobri Jóskavolt egy ismerősöm a NAV-nál, Novák Előd hozzá képest maga az Üdvhadsereg. Szóval nem kell kételkedni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Teljesen elkeserítő, kétségbeejtő és félelmetes hogy ilyen emberekkel egy levegőt kell szívjak. #morálTe ezt elhiszed?
JayB
több mint 11 éve
Teljesen elkeserítő, kétségbeejtő és félelmetes hogy ilyen emberekkel egy levegőt kell szívjak. #morálAhogy Thrasher precízen megfogalmazta: levegőt nem érdemel az ilyen, nemhogy szavazati jogot.
JayB
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Teljesen elkeserítő, kétségbeejtő és félelmetes hogy ilyen emberekkel egy levegőt kell szívjak. #morál
több mint 11 éve
ez a modern hódító stratégia............diverdoc
több mint 11 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Folytatódik a bojleres kálvária, az első szerelő, aki 7500 forintért semmit se csinált, már ki se volt hajlandó jönni, mondta hívjunk mást. A második szerelő most 9500 forintért cserélt ki valamit, hogy ugyanúgy ne működjön a dolog, de ő legalább már nagyban fikázta kollégáját is, akihez azért nyugodtan odairányított valakit, aki közben telefonon kereste. Plusz megjegyezte, hogy nagy sz@r típust ajánlottak anno, de a "melyik a jó típus?" kérdésre egy sejtelmes "egyik se" válasszal felelt.baggioNyugtasson meg, hogy más még rosszabbul járt: vampirolo.tumblr.com/post/110154204789/a-szerelo
több mint 11 éve
A kis 10-15-20 literes vízmelegítőknél bizton tudom, hogy az ariston a legjobb jelenleg 😉De az olasz cucc különösen gáz.Csak szóltam, hogy ne a legrosszabbat válassza a sok rossz közül.laccoo74Ha cserélni kell, akkor olasz gyártmányút NE vegyél!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74Nem figyeltél eléggé...egyik se jó!dcsicsak
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mócsa és a stílus?öltönyempty taxiHa cserélni kell, akkor olasz gyártmányút NE vegyél!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74létezik egyáltalán olyan valami amiből jó az olasz gyártmányú?eaglesmcnabb
Nem égesd már... :p
több mint 11 éve
öltönyHa cserélni kell, akkor olasz gyártmányút NE vegyél!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74létezik egyáltalán olyan valami amiből jó az olasz gyártmányú?eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
De az olasz cucc különösen gáz.Csak szóltam, hogy ne a legrosszabbat válassza a sok rossz közül.Ha cserélni kell, akkor olasz gyártmányút NE vegyél!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74Nem figyeltél eléggé...egyik se jó!dcsicsak
több mint 11 éve
én Red Bullt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal