Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
Újabb szombati munkanap, lassan hozzászokom a heti 6 naphoz.
több mint 10 éve
pénteken az V. kerületben parkoltam, ma reggel meg a II.ban kellett küldjek egyet és véletlenül az V. kerületi körzetszámra küldtem az sms-t. persze meg is basztak 1 egész perccel a fizeti időszak indulása után. felhívom a drága társaságot, hogy ugyan igen, én voltam a balfasz, de meg van az SMS, meg a parkolási ID ugyan legyen már kedves utánanézni, hogy valóban küldtem sms-t, jóhiszemű voltam, ráadásul ugyanannyit kell fizetni (igaz ott előbb indul az időszak, így valójában többet is fizettem mint kellett volna), szóval akkor szépen vissza is vonhatnánk a büntit.
de hát hiába lett egységes a mobilfizetési rendszer az elmúlt egy évben, hiába fizetünk most már másfélszer annyit egy sms-ért (kényelmi díj, na ezért is a kurvaanyátokat!!), ő nem tudja az V. kerületbe küldött sms-t befogadni, mert az hozzájuk folyik be. de mondom 2015-ben egy adat egyik számítógépről a másikra átküldése, különösen úgy, hogy egy és ugyanazon cég, ugyanazon előhívószámára küldtem azt a nyomorult adatot, csak megoldható ? "sajnos nem ad rá lehetőséget a rendelet uram!"
akkor, hogy Lilut idézzem, szopjatok le mind!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
mandiner.hu/cikk/20150323_meg_kell_vedenem_a_hazamat_izrael_nagykovete_az_eurovizios_dalbotranyrolNem lesznek a kedvenceim😊
több mint 10 éve
Inkább meg kellene köszönni neki, hogy segíti Bogi versenyét, nehogy kizárják.www.origo.hu/kultura/20150319-izraelnek-nem-tetszik-a-magyar-eurovizios-dal.htmlGeerién nem mertem már linkelni politikai beállítottságom okán 😊 ráadásul sokan nem szeretik ha kurucról linkelek (tegnap még csak ott láttam)
annyit mondok, szégyen és röhejes egyben és persze mi meg még ahelyett, hogy elzavarnánk meg is tesszük nekik...NB2
Egyúttal el is magyarázhatná valaki személyesen a nagykövet úrnak, hogy miért tartja sok ember "aggályosnak" az olyan izraeli hadműveleteket Gázában, ahol "az áldozatok kétharmada civil volt, köztük több mint 500 gyermek".
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Hát persze, hogy akkor ül le velem szemben egy kurva jó milf a könyvtárban, amikor a hétfői zh-ra kéne tanulni.Amadeus91ezt ennyi erővel a Raiders topikba is beírhattad vna 😀...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Hát persze, hogy akkor ül le velem szemben egy kurva jó milf a könyvtárban, amikor a hétfői zh-ra kéne tanulni.
több mint 10 éve
Biztos nem engedték volna.Akkor is probléma lenne, ha mondjuk donyecki gyerekek lennének odaírva? Vagy Je suis Charlie?A Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság állítólag már ígéretet is tett a politikai üzenet eltávolíttatására, mert "a politikai üzeneteket amúgy is tiltja a versenyszabályzat"OrigoHa tetszik, ha nem a gázai övezetben zajló háború aktuálpolitikai történés. Ennek szerepeltetése tiltott a versenyszabályzat szerint, tehát ha nem veszi le, akkor gondolom szankcionálják. Még tán örülni is lehetne neki, hogy nem egy esetleges kizáráskor derült ki ez a "hiba".
Ez amúgy jól mutatja az egész válogató komolyságát, hogy sem az előadó, sem annak stábja, sem a szakmai zsűri, sem az azt felügyelő társaság nincs tisztában egy olyan verseny szabályzatával, amire jelentkezik illetve amire válogatnak.Tony
Ezek is aktuál politikai dolgok, mégis nagy valószínűséggel engedték volna.vandeminek
Vagyis lehet mondani, hogy a konkrét érveidre, és latolgatásodra, ugyanazon a szinten és mélységben meg is kaptad a választ.
több mint 10 éve
Akkor is probléma lenne, ha mondjuk donyecki gyerekek lennének odaírva? Vagy Je suis Charlie?A Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság állítólag már ígéretet is tett a politikai üzenet eltávolíttatására, mert "a politikai üzeneteket amúgy is tiltja a versenyszabályzat"OrigoHa tetszik, ha nem a gázai övezetben zajló háború aktuálpolitikai történés. Ennek szerepeltetése tiltott a versenyszabályzat szerint, tehát ha nem veszi le, akkor gondolom szankcionálják. Még tán örülni is lehetne neki, hogy nem egy esetleges kizáráskor derült ki ez a "hiba".
Ez amúgy jól mutatja az egész válogató komolyságát, hogy sem az előadó, sem annak stábja, sem a szakmai zsűri, sem az azt felügyelő társaság nincs tisztában egy olyan verseny szabályzatával, amire jelentkezik illetve amire válogatnak.Tony
Ezek is aktuál politikai dolgok, mégis nagy valószínűséggel engedték volna.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A Nemzeti Hírközlési- és Médiahatóság állítólag már ígéretet is tett a politikai üzenet eltávolíttatására, mert "a politikai üzeneteket amúgy is tiltja a versenyszabályzat"OrigoHa tetszik, ha nem a gázai övezetben zajló háború aktuálpolitikai történés. Ennek szerepeltetése tiltott a versenyszabályzat szerint, tehát ha nem veszi le, akkor gondolom szankcionálják. Még tán örülni is lehetne neki, hogy nem egy esetleges kizáráskor derült ki ez a "hiba".
Ez amúgy jól mutatja az egész válogató komolyságát, hogy sem az előadó, sem annak stábja, sem a szakmai zsűri, sem az azt felügyelő társaság nincs tisztában egy olyan verseny szabályzatával, amire jelentkezik illetve amire válogatnak.
több mint 10 éve
www.origo.hu/kultura/20150319-izraelnek-nem-tetszik-a-magyar-eurovizios-dal.htmlGeerién nem mertem már linkelni politikai beállítottságom okán 😊 ráadásul sokan nem szeretik ha kurucról linkelek (tegnap még csak ott láttam)
annyit mondok, szégyen és röhejes egyben és persze mi meg még ahelyett, hogy elzavarnánk meg is tesszük nekik...
több mint 10 éve
www.origo.hu/kultura/20150319-izraelnek-nem-tetszik-a-magyar-eurovizios-dal.htmlGeerifélelmetes.
több mint 10 éve
www.origo.hu/kultura/20150319-izraelnek-nem-tetszik-a-magyar-eurovizios-dal.html
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
MLSZ - 3 hete két cimborámmal egyszerre regisztráltunk szurkolói kártyáért. az első és a 3. regisztráció között kb 10 perc telt el, tudom, mivel én csináltam mindhármat. a másik két kártya egy hét alatt megjött. az enyém meg még mindig kering valahol a rendszerben. nyilván hamarabb is eszembe juthatott volna, de ez mégiscsak röhej, hogy 3ból két kártyát sikerül időben megcsinálni, úgy, hogy mindhármat ugyan arra a kiküldési címre kértem. ezért nem járnak a családok meccsre... (N)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tony
885
885
Na meg a gyári melósokkal mi a helyzet, nekik nincs családjuk? Agyrém az egész.www.facebook.com/magyarinfo/photos/a.10150201675448467.330467.85568463466/10153076222513467/?type=1&theateroziboziegyébként ha már családok védelme meg minden: ha a boltosoknak jár a szabad vasárnap, akkor a mozisoknak miért nem?slowmotion
De hát a CBA biztos sokkal több embert foglalkoztat, mint a bezárásra kényszerített boltok, így tolni kell őket. :#
több mint 10 éve
Meg nagyobb farka lett mint T-Richnek 😀Ismerős gyermeke Marslakócskák vitaminos cukorkát szopogatott el egy dobozzal együltő helyében. (Amúgy 1 db/nap.)Atarimásnapra pedig nőtt 27 cm-t és szakállas lett? 😉JSanyo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
www.facebook.com/magyarinfo/photos/a.10150201675448467.330467.85568463466/10153076222513467/?type=1&theateroziboziegyébként ha már családok védelme meg minden: ha a boltosoknak jár a szabad vasárnap, akkor a mozisoknak miért nem?
több mint 10 éve
444.hu/2015/03/09/elkaptak-a-deak-teri-bombariadost/Kurva anyját, jó sokat kellett kerülnöm miatta.
több mint 11 éve
Értem en hogy jo lesz ez a fonódó villamos, de ha egy bazari majmot ültetnek oda az is esszerubben tervezi meg a terelest.Ez egy kibaszott vicc!!
Mindeközben rendőrök tucatjai nézik egymást minden hídon es csomóponton de arra hogy a forgalomiranyitasba besegitenenek ilyen helyeken az nem fér bele.
Elmegy mindenki a picsaba!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Du 6 kor lenéztem a teraszról, és az anyuka miután kivette a gyerekét a kocsiból (és fogta a kezét) még behajolt a sokadik szatyorért(kb 3 sec) addig a gyerek (max 3-4 éves) kifutott az útra. Lassan jött a kocsi és megállt. Ennyi
több mint 11 éve
mondjuk nem mindegy mekkora a gyerek és melyik kiszerelésről van szó, a 30 vagy 100 darabosról 😊Ismerős gyermeke Marslakócskák vitaminos cukorkát szopogatott el egy dobozzal együltő helyében. (Amúgy 1 db/nap.)Atariamennyi vitamin van azokban, gondolom hogy semmi baja nem lett a komplett doboztól sembaggio
több mint 11 éve
Ismerős gyermeke Marslakócskák vitaminos cukorkát szopogatott el egy dobozzal együltő helyében. (Amúgy 1 db/nap.)Atariamennyi vitamin van azokban, gondolom hogy semmi baja nem lett a komplett doboztól sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ismerős gyermeke Marslakócskák vitaminos cukorkát szopogatott el egy dobozzal együltő helyében. (Amúgy 1 db/nap.)Atarimásnapra pedig nőtt 27 cm-t és szakállas lett? 😉
több mint 11 éve
Ismerős gyermeke Marslakócskák vitaminos cukorkát szopogatott el egy dobozzal együltő helyében. (Amúgy 1 db/nap.)
"Itt?? ... Mindenki!"