Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 10 éve
LBY-277 (vagy mi, egy öntudattal teli bömös nem azzal van a baj, öreg, hogy néha nem vagy képes intuitívan gondolkozni, és az ebből fakadó vélt vagy valós sérelmedért be akarod bizonyítani az igazad.
a baj ott kezdődik, ha satut nyomsz egy utasokat szállító busz előtt és ezzel feltartod a forgalmat. ha nincs szerencséd, akkor leszáll valaki a buszról, és a jobb első ablakon keresztül szed ki a kocsidból, ha meg még annyira sincs, és a buszon valaki megsérül, akkor még azt is a nyakadba varrják.
szóval szerintem vonulj el gondolkozni az élet dolgain.
több mint 10 éve
Ehhez nehéz bármit is hozzáfűzni (vagyis igen sokat lehet):az volt a komoly, ahogy a taxis kinyitotta a rendőrnek az ajtóját és összepacsizott vele
www.youtube.com/watch?v=6dugEpb0pNA
Szörnyű. :[]danyly
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ehhez nehéz bármit is hozzáfűzni (vagyis igen sokat lehet):www.youtube.com/watch?v=6dugEpb0pNA
Szörnyű. :[]
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
index.hu/kulfold/2015/05/04/megtortek_a_hallgatast_az_izraeli_katonak_es_szornyu_dolgokat_meseltek/Pedig milyen szépen tagadták eddig.
több mint 10 éve
Legalább a győzelmet ízlelgetve hánynám el magamat a magolástól. Esküszöm valami sikerélményért könyörgök már mióta ha már ebbe a tetű fociba szerettem bele.kristóf17lehet szurkolni a Chelsea, Real Madrid, Barcelona trió valamelyikének is, garantált lenne mind a sikerélmény, mind a hányás. 😀
majd jövőre más menedzserrel. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Kevés dolgon nevettem annyit mint azon a videón anno 😀 😀Fél évente valami mindig kiveri a biztosítékot és úgy felmegy a az agyvizem, hogy biztos, hogy addig fejelnék valamit, amíg el nem vérzek. 😊kristóf17Ötezerszer megfejeled, szétmegy bármi!kaszo
több mint 10 éve
Fél évente valami mindig kiveri a biztosítékot és úgy felmegy a az agyvizem, hogy biztos, hogy addig fejelnék valamit, amíg el nem vérzek. 😊kristóf17Ötezerszer megfejeled, szétmegy bármi!
több mint 10 éve
Kiszopunk, egy ritka fos Hull citytől akiről egész szezonban azt sem tudtam, hogy első osztályban játszanak, tetű játékkal, olyan nézhetetlenül, mint ha egy szarvast akarnék megtanítani, hogy lesz szíves hugyozás után megtörölni a nemi szervét, és akkor itt van előttem a biztonságtechnika amivel viszont az említett szarvasnak törölgetném inkább a nemi szervét, mint hogy tanuljam főleg úgy, hogy a kibaszott kedvenc csapatom nem képes épkézláb focit játszani 13 év alatt csak három évet maximum, jó indulattal. Hát mi a jó kurva anyja van itt. Legalább a győzelmet ízlelgetve hánynám el magamat a magolástól. Esküszöm valami sikerélményért könyörgök már mióta ha már ebbe a tetű fociba szerettem bele. Bár mást imádnék így. Fuhh de jó, hogy van ez a topik... Fél évente valami mindig kiveri a biztosítékot és úgy felmegy az agyvizem, hogy biztos, hogy addig fejelnék valamit, amíg el nem vérzek. 😊
több mint 10 éve
Ismét elmehet a jó kurva anyjába a Sport Tv szerkesztősége!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
nem a vége, ez pontosan azHa már gyűlölködni akarunk valamin, akkor tessék:Halkan, mert holokauszttagadás lesz a vége.cartman023
www.al-monitor.com/pulse/ru/contents/articles/originals/2015/04/israel-armenian-genocide-ajerbaijan-world-war-i-delegation.html#
Izrael külön azért lobbizik Washingtonban, hogy az amerikaiak NE ismerjék el a legalább másfél millió halálos áldozattal járó örmény holokausztot...baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Már meg is volt a következő, igaz, hogy nagyobb baj nélkül. Ma Debrecenben is késsel támadott valaki, szerencsére földre nyomták, mehet a Gyűjtőbe.Ne legyetek már ostobák.Ez nem stimmel. Egy cigiboltban a várható zsákmány (készpénz és/vagy áru) nagysága és az alacsony kockázat egy bűnöző számára igen jó ár-érték arányt ad ki. Az alacsony kockázat egyik fontos tényezője a kívülről átláthatatlan portál, ajtó.
Ráadásul a nagyrészükben egyszerre simán több bevétel is lehet, mint egy Nemzeti Dohányboltban.
Nem kell túlmisztifikálni.Sobri Jóska
Btw szakértők előre megmondták, hogy ezek a boltok vonzani fogják a rablókat. Ráadásul ha nem kell túl szofisztikált módszer a rabláshoz, akkor olyan bűnözői réteg is erre fogja adni a fejét, amelyiktől nem várható (bűnözői) racionális viselkedés - indokolatlanul erőszakos rablások várhatóak. (Nem esküdnék meg rá, de szerintem nem a kaposvári volt az első súlyos sérüléssel járó/gyilkosságba torkolló dohánybolt rablás.)tomi-tomi
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ne legyetek már ostobák.Ez nem stimmel. Egy cigiboltban a várható zsákmány (készpénz és/vagy áru) nagysága és az alacsony kockázat egy bűnöző számára igen jó ár-érték arányt ad ki. Az alacsony kockázat egyik fontos tényezője a kívülről átláthatatlan portál, ajtó.
Ráadásul a nagyrészükben egyszerre simán több bevétel is lehet, mint egy Nemzeti Dohányboltban.
Nem kell túlmisztifikálni.Sobri Jóska
Btw szakértők előre megmondták, hogy ezek a boltok vonzani fogják a rablókat. Ráadásul ha nem kell túl szofisztikált módszer a rabláshoz, akkor olyan bűnözői réteg is erre fogja adni a fejét, amelyiktől nem várható (bűnözői) racionális viselkedés - indokolatlanul erőszakos rablások várhatóak. (Nem esküdnék meg rá, de szerintem nem a kaposvári volt az első súlyos sérüléssel járó/gyilkosságba torkolló dohánybolt rablás.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ha már gyűlölködni akarunk valamin, akkor tessék:Halkan, mert holokauszttagadás lesz a vége.
www.al-monitor.com/pulse/ru/contents/articles/originals/2015/04/israel-armenian-genocide-ajerbaijan-world-war-i-delegation.html#
Izrael külön azért lobbizik Washingtonban, hogy az amerikaiak NE ismerjék el a legalább másfél millió halálos áldozattal járó örmény holokausztot...baggio
több mint 10 éve
Ha már gyűlölködni akarunk valamin, akkor tessék:www.al-monitor.com/pulse/ru/contents/articles/originals/2015/04/israel-armenian-genocide-ajerbaijan-world-war-i-delegation.html#
Izrael külön azért lobbizik Washingtonban, hogy az amerikaiak NE ismerjék el a legalább másfél millió halálos áldozattal járó örmény holokausztot...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
És épp a benzinkutakat hagytad ki a felsorolásból, amiket a legnagyobb előszeretettel rámolnak kibaggioPláne!
Szóval a Nemzeti Dohányboltok így tökéletesek ahogy vannak. 😊
több mint 10 éve
És épp a benzinkutakat hagytad ki a felsorolásból, amiket a legnagyobb előszeretettel rámolnak ki

---
több mint 10 éve
Ne legyetek már ostobák.Kismillió olyan bolt és üzlet van, ahol nem látni a portálon keresztül, hogy mi történik az eladótérben.
Régen voltak gépi kaszinók, most non-stop kisboltok, szoláriumok, könyvesboltok, az összes szuterénben, félszuterénben, pincehelyiségben lévő üzlet, mobilboltok, utazási irodák, és sorolhatnám a végtelenségig.
Ráadásul a nagyrészükben egyszerre simán több bevétel is lehet, mint egy Nemzeti Dohányboltban. És ugyanúgy nincs biztonsági szolgálat. És ugyanúgy sok helyen egy eladó van, aki sokszor nő.
Ami miatt ránézésre ezek az üzletek veszélyesebbek az ott dolgozók számára, az az elkövetők alulinformáltsága, a nyitvatartási idő és főként az ilyen boltok magas száma.
Olyan ez, hogy több baleset történik Opellal, mint Ferrarival a közutakon, azon egyszerű oknál fogva, hogy sokkal több Opel fut.
A Nemzeti Dohányboltok megléte elött is raboltak ki non-stop élelmiszerüzleteket, pénzváltókat, utazási irodákat.
Csak mivel hirtelen lett többezer ND, ezért arányaiban többnek tűnik az itt elkövetett rablások száma.
Nem kell túlmisztifikálni.
több mint 10 éve
"Ha nem akarok félrezabálni, akkor nem is fogok!" - mondja magának az egyszeri háziasszony bevásárlás közben, mikor megpillantja az áruház jégkrémkínálatát... ("De megérdemlem!" )

---
több mint 10 éve
Ezt én megértem, de miért kell a trafik ajtajára a raboljatok ki táblát akasztani?Eleve 18 év alattiakat nem szolgálhatnak ki, tehát az ő védelmük kilőve.
Mint írtam, aki nem akar rágyújtani, az nem fog akkor sem, ha látja a termékeket.Ez is kilőve.
Lehet, hogy volt nagyobb mennyiségű felesleges fólia valamelyik rokonnál?
több mint 10 éve
Nemhogy jellegtelen dobozban, de rajta valami horrorisztikus képpel egy szájrákról vagy valami hasonlórólEleve azt nem értem, hogy miért kellett elsötétíteni?Aki nem akar bagózni, az akkor sem fog kedvet kapni, ha látja a termékeket.laccoo74Valahol (Ausztrália?) azt a megoldást választották, hogy egységesen jellegtelen dobozban kell forgalomba hozni minden fajta cigit.Atari

---
több mint 10 éve
itthon is ez lesz, meg talán az EU-ban is egy-két éven belülEleve azt nem értem, hogy miért kellett elsötétíteni?Aki nem akar bagózni, az akkor sem fog kedvet kapni, ha látja a termékeket.laccoo74Valahol (Ausztrália?) azt a megoldást választották, hogy egységesen jellegtelen dobozban kell forgalomba hozni minden fajta cigit.Atari
több mint 10 éve
Eleve azt nem értem, hogy miért kellett elsötétíteni?Aki nem akar bagózni, az akkor sem fog kedvet kapni, ha látja a termékeket.laccoo74Valahol (Ausztrália?) azt a megoldást választották, hogy egységesen jellegtelen dobozban kell forgalomba hozni minden fajta cigit.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Eleve azt nem értem, hogy miért kellett elsötétíteni?Aki nem akar bagózni, az akkor sem fog kedvet kapni, ha látja a termékeket.laccoo74Gyermekem 2 éves korában gondolta azt, hogyha a fejét eltakarja és nem lát engem, akkor én sem Őt.
Vagy a strucc...
Vagy a szakpolitikusok...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Eleve azt nem értem, hogy miért kellett elsötétíteni?Aki nem akar bagózni, az akkor sem fog kedvet kapni, ha látja a termékeket.
több mint 10 éve
Jól, de úgy látszik kell még egy-két szörnyű eset, hogy végre elkezdjenek rajta gondolkodni.Rosszul rémlik, hogy már korábban is (tavaly?) arról volt szó, hogy eltüntetik a sötétítést, mert sok a rablás?TonyJól rémlik.dcsicsak