Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Azon már nem lepődöm meg, hogy "a mai fiatalok" legalább 70%-a úgy sétál az utcán, hogy fel sem emeli a tekintetét a nála jóval okosabb telefonjáról és azt nyomkodja. De az utóbbi időben arra kezdtem felfigyelni, hogy már kerékpározó fiatalok is csinálják ugyanezt, és hát nem egyre, nem kettőre kellett már rá kiabálnom, hogy előre figyeljen...

Hogy a kamion baszná el az ilyeneket. 😊Mikey
Múltkor mesélte egy ismerősöm, hogy akivel ő jár néha futni, edzés közben játszik a telefonon. Azóta se értettem meg..

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 088
Azon már nem lepődöm meg, hogy "a mai fiatalok" legalább 70%-a úgy sétál az utcán, hogy fel sem emeli a tekintetét a nála jóval okosabb telefonjáról és azt nyomkodja. De az utóbbi időben arra kezdtem felfigyelni, hogy már kerékpározó fiatalok is csinálják ugyanezt, és hát nem egyre, nem kettőre kellett már rá kiabálnom, hogy előre figyeljen...

Hogy a kamion baszná el az ilyeneket. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.ozibozi
És ez melyik korban nem így volt?
A pénz, a drágakövek, az állat, a termény oly mindegy, mindig volt fokmérő és azok sosem a belső értékek voltak.Tony
Pl a feudalizmusban nem a pénz, hanem a föld és a nemesi vér. Hiába voltak kurva gazdag zsidók mondjuk, társadalmilag páriának számítottak.
A kommunizmusban pedig a pártban betöltött funkció, és az, hogy ki milyen elvtárs. Ha vagyona, sok pénze volt valakinek, azt államosították és meg is bélyegezték.
Valóban a kapitalizmusban a fokmérő a pénz, a korábbi rendszerekben nem volt ez ennyire letisztulva, sok egyéb sallang is jelentőséggel bírt.

több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
És ez melyik korban nem így volt?
A pénz, a drágakövek, az állat, a termény oly mindegy, mindig volt fokmérő és azok sosem a belső értékek voltak.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hittem a hőmérő 😀
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Sajnos.

"Nem a ruha teszi az embert", hanem hogy mennyibe kerül. Ha-Ha.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 944
A kapitalizmusban az ember fokmérője a pénz.
több mint 10 éve
Ugyan már, semmi más nem kell neki, mint egy gazdag pöcs, aki fizetgeti a shoppingolását. Az sem baj, ha kicsi a farka, majd baszik mással. Magyar (tisztességes) fizetésből élőket nehéz így találni.

Van egy barátom, talpig úriember, ápolt, borzasztóan művelt, mély tisztelettel viseltet a nők, idősek iránt. Csúnyának sem lehet mondani, csak éppen olyan csóró a szerencsétlen, mint a templom egere. Érdekes módon, amint a nők ezt megtudják, úgy szaladnak el, mintha egy felbőszült szurkolótábor kergetné őket. Ennyit erről.berger90
Ha nő lennék én se kezdenék csóró pasival.
Úgy vélném, hogy egyrészt a csóró pasi valamit nagyon nem jól csinál ebben a világban, és arra apellálni, hogy a világ változik meg kisebb sansz, minthogy találok olyan pasit, aki meg tudja oldani a feladatát, másrészt állandó frusztrációval küzd önnön csóróságát illetően.
Valamint férfiként érdekel, hogy szerinted a fent leírtak közül melyik az a tulajdonság ami nem alapelvárás, hanem egy nőt arra fog ösztönözni, hogy tűzbe jöjjön, őt akarja?
És ha őszintén belegondolsz, szeretnéd, hogy pl. a hugodnak egy csóró pasija legyen, aki arra nem képes, hogy vacsorázni/nyaralni/koncertre/stb. vigye, urambocsá eltűrné, hogy a hugod fizesse ezekre be őt? Ugyanmár...Sobri Jóska
Ez mind oké. De komolyan azt hiszed, hogy a nők ezeket mind számításba veszik? 😀

Az ő gondolatmenetük kimerül annyiban, hogy "legyen pénz mindenre".dugo1993
Akiket én ismerek nőket, azok igen.
Nyilván nem ismerhetek mindenkit, de akikhez nekem szerencsém van (magánélet, meló, barátok partnerei), azok nagyjából eképp kalkulálnak, persze van akinél vannak egyéb prioritások, van ahol kevesebb van, de összességében szerintem önmagában helytálló az, hogy egy férfit férfiasságában, sikerességében és így anyagiakban is megítélnek, és mint írtam helyénvalónak is tartom.
Akinek a gondolatmenete viszont annyi, hogy "legyen pénz mindenre", az még mindig jobb annál, mintha az lenne, hogy "csak legyen sportos/helyes/édes/cuki", vagy egyéb felszínes megközelítések. Ha valaki nem csóró, az még önmagában is egy jobb indikátor, mint a felszínes dolgok, melyekhez semmiféle belső érték, tartalom nem bír társulni.
Profánul fogalmazva egy lehúzós kurvát racionálisabbnak és normálisabbnak tartok mint egy cukiságtól elbódult leányka attitűdöt (ami azért nem csak a 14-22 éves korosztályt jellemezheti).

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.youtube.com/watch?v=KABG2Z8Fe3s

akkor már ide. 😀Vrijbloed
azt hittem 99 problems jön 😀empty taxi
Ááá, nem, azt hiszem kicsit bölcsebb lettem, elkerülöm már ezt. 😀
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 260 — Bears & Illinois fan
Szerintem illik a témához:

😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Ugyan már, semmi más nem kell neki, mint egy gazdag pöcs, aki fizetgeti a shoppingolását. Az sem baj, ha kicsi a farka, majd baszik mással. Magyar (tisztességes) fizetésből élőket nehéz így találni.

Van egy barátom, talpig úriember, ápolt, borzasztóan művelt, mély tisztelettel viseltet a nők, idősek iránt. Csúnyának sem lehet mondani, csak éppen olyan csóró a szerencsétlen, mint a templom egere. Érdekes módon, amint a nők ezt megtudják, úgy szaladnak el, mintha egy felbőszült szurkolótábor kergetné őket. Ennyit erről.berger90
Úgy vélném, hogy egyrészt a csóró pasi valamit nagyon nem jól csinál ebben a világban, és arra apellálni, hogy a világ változik meg kisebb sansz, minthogy találok olyan pasit, aki meg tudja oldani a feladatát, másrészt állandó frusztrációval küzd önnön csóróságát illetően.
Valamint férfiként érdekel, hogy szerinted a fent leírtak közül melyik az a tulajdonság ami nem alapelvárás, hanem egy nőt arra fog ösztönözni, hogy tűzbe jöjjön, őt akarja?
És ha őszintén belegondolsz, szeretnéd, hogy pl. a hugodnak egy csóró pasija legyen, aki arra nem képes, hogy vacsorázni/nyaralni/koncertre/stb. vigye, urambocsá eltűrné, hogy a hugod fizesse ezekre be őt? Ugyanmár...Sobri Jóska
Ez mind oké. De komolyan azt hiszed, hogy a nők ezeket mind számításba veszik? 😀

Az ő gondolatmenetük kimerül annyiban, hogy "legyen pénz mindenre".

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Pedig én azt hittem, ismered a húgomat..., nyilván nem csinálná huzamosan, de szerencsére soha nem volt a fő szempont, hogy a pénz meglegyen. Majd ha egyszer akar komolyabbat, nyilván szempont lesz. engem amúgy a legkevésbé nem érdekelne, mert az ő magánügyük, oldják meg.

Mindig jövőre
több mint 10 éve

Nekem egyre nagyobb a gyanúm, hogy Te nő vagy...

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

azt hittem 99 problems jön 😀empty taxi
ne várj hiába  www.youtube.com/watch?v=4Mxc2_e1hTM

több mint 10 éve

És ha őszintén belegondolsz, szeretnéd, hogy pl. a hugodnak egy csóró pasija legyen, aki arra nem képes, hogy vacsorázni/nyaralni/koncertre/stb. vigye, urambocsá eltűrné, hogy a hugod fizesse ezekre be őt? Ugyanmár...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

azt hittem 99 problems jön 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
 thesenseco.wordpress.com/2015/05/22/705-why-i-stopped-dating-hungarian-men/#comment-4444
Borbinho
Az ilyen nők miatt nem randizom magyar lányokkal.

több mint 10 éve
Vannak egyébként olyan nőneműek akik kimondottan igénylik az efféle elbánást.Rataxes
Gondolják azok a pasik, akik nem is képesek másfélére. 😉Sobri Jóska
Egy férfi (hát még egy betyár) nem használ ilyen szót, hogy "pasik" .......😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

akkor már ide. 😀
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 thesenseco.wordpress.com/2015/05/22/705-why-i-stopped-dating-hungarian-men/#comment-4444

naa, témánál vagyunk
Annak (a férfinak) aki végig tudja olvasni ezt a cikket, fizetek 1 sört.
Nem tudom megmondani miért, de szinte sorról sorra haladva, sőt, szóról szóra haladva ment fel bennem a pumpa ezt a "valamit" olvasva...
Egyszerűen minősíthetetlen számomra...aztán lehet csak én vagyok túlságosan hímsoviniszta, és túlságosan magamra vettem a cikket...

Borbinho
xD
Én végigröhögtem idegeskedés helyett...Gogo
jah, túl komolyan vettem 😀 le kell szarni, hülye picsa, de tényleg

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

naa, témánál vagyunk
Annak (a férfinak) aki végig tudja olvasni ezt a cikket, fizetek 1 sört.
Nem tudom megmondani miért, de szinte sorról sorra haladva, sőt, szóról szóra haladva ment fel bennem a pumpa ezt a "valamit" olvasva...
Egyszerűen minősíthetetlen számomra...aztán lehet csak én vagyok túlságosan hímsoviniszta, és túlságosan magamra vettem a cikket...

Borbinho
xD
Én végigröhögtem idegeskedés helyett...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992
 kuruc.info/r/6/143769/

Milyen szépen ráugrott a média a "kurucinfós" kérdezőre a Pázmányon.

Mondjuk nem értem, hogy a gyerek mit akart elérni.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Van egy barátom, talpig úriember, ápolt, borzasztóan művelt, mély tisztelettel viseltet a nők, idősek iránt. Csúnyának sem lehet mondani, csak éppen olyan csóró a szerencsétlen, mint a templom egere. Érdekes módon, amint a nők ezt megtudják, úgy szaladnak el, mintha egy felbőszült szurkolótábor kergetné őket. Ennyit erről.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
sör +1, csak ne a hétvégén!!!!

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 826 — no es importante
Csak a tipikus femináci, aki mindkét, a férfi és a női szerepet egyszerre akarja betölteni, beteges útkeresésében pedig a magyarokra tényleg jellemző neurózis miatt mi másban, mint saját nemzetiségében találja meg a probléma kulcsát. Szex és Budapest.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal