Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Rosszul rémlik, hogy már korábban is (tavaly?) arról volt szó, hogy eltüntetik a sötétítést, mert sok a rablás?Tony
Jól rémlik.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Rosszul rémlik, hogy már korábban is (tavaly?) arról volt szó, hogy eltüntetik a sötétítést, mert sok a rablás?
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992
 hvg.hu/itthon/20150424_Atirhatjak_a_trafiktorvenyt_a_21_eves_ela

Mondjuk ennél tökéletesebben kirabolható boltokat tervezni sem nagyon lehetett volna. Meg is van az eredménye.
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
női agydugo1993
ez így nem ér. olyan dolgot nem gyűlölhetsz, ami nem létezik o_oslowmotion
Nem, rosszul mondod. Agyuk van a nőknek is. Amire dugó gondolt szerintem, az a női észjárás, azon belül pedig leginkább a logika.szaba
pl:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
női agydugo1993
Nem, rosszul mondod. Agyuk van a nőknek is. Amire dugó gondolt szerintem, az a női észjárás, azon belül pedig leginkább a logika.szaba
Sok területen helytálló dolog ez, de ami azt illeti ezt most telibe találtad.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 257
női agydugo1993
Nem, rosszul mondod. Agyuk van a nőknek is. Amire dugó gondolt szerintem, az a női észjárás, azon belül pedig leginkább a logika.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mindig meglepődök milyen buta emberek vannak, de ez a mai nap nagyon odabaszott

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Másodszor törték le az autóm tükrét. 😥
De úgy kell nekem, amiért nagyzolok a státuszszimbólum 14 éves suzukival!

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
női agydugo1993
ez így nem ér. olyan dolgot nem gyűlölhetsz, ami nem létezik o_o
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
női agy

több mint 10 éve
a jó édes kurva anyját annak a köcsögnek, aki az ablaktörlőm alá berakott egy kisebb balkonládát.
ha buzerálni akarod a kocsimat, akkor szóljál, és az állam terhére intézek neked kalandot, te fasz...slowmotion
Bocs, nem tudtam, hogy a te kocsid.Sobri Jóska
hahaha
Te arra nem jársz, amerre én lakom
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
a jó édes kurva anyját annak a köcsögnek, aki az ablaktörlőm alá berakott egy kisebb balkonládát.
ha buzerálni akarod a kocsimat, akkor szóljál, és az állam terhére intézek neked kalandot, te fasz...slowmotion
Bocs, nem tudtam, hogy a te kocsid.

több mint 10 éve
ha buzerálni akarod a kocsimat, akkor szóljál, és az állam terhére intézek neked kalandot, te fasz...
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem már kezd idegesíteni a mifelénk öt napja fel-fel támadó valamiféle sarkvidéki sirokkó (tájfun, főn, tököm tudja). Most éppen egy kellemes szakadó eső is kíséri.......csi77
Böjti szelek, a kifejezés, amit keresel.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 260 — Bears & Illinois fan
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem már kezd idegesíteni a mifelénk öt napja fel-fel támadó valamiféle sarkvidéki sirokkó (tájfun, főn, tököm tudja). Most éppen egy kellemes szakadó eső is kíséri.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Japan videki kisvaros, este 19:50 korul vasutallomason benazo kulfoldiek allnak az egyetlen penztar elott.
Utolso vonat 19:52-kor megy el (egy nagyobb varosba, ahonnan megy tovabb csatlakozas Tokioba)

Nem tudom a penztaros szolt, vagy a kalauz volt nagyon eber.. de kijott a vonatrol es hivta/terelte fel a nepeket a vonatra, arra hogy nincs meg jegy csak ralegyintett es mondta hogy nem baj. (2 kulonbozo vasuttarsasag volt, igy kulon kellett volna venni erre a kis szakaszra, stb)

Nem hagytak ott minket, ugy sem hogy brutto 2 perc kesessel indult a vonat, ami pedig ott nagy bun ugye.. (a kb 27 perces ut vegere termeszetesen behozta a hatranyt es pontosan erkezett), vegul a vonaton se kellett venni, es a csatlakozasnal amikor leszalltunk, a kalauz meg mutatta merre menjunk/van a penztar..Igor
Guatemalai csirkebusz : előzékeny kiváló képességű sofőr,szolid jegyárak, fantasztikus hangulat , segítőkész személyzet (csomagok nagy ívben landolnak a tetőn ) , remek mozgó árusos kiszolgálás a fedélzeten , rugalmas megállók , (akárhol ahol jeleznek ) , heveny hasmenésben szenvedő utastársunknak még taxit is rendeltek a gyorsabb célba érés érdekében...
ennél én nem ismerek jobbat! 😊

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kevesebbet se lehet, nem enged jegyet nyomni, csak írja h minimum 110, ilyenkor már akkor is ha 140 Ft-ot dobtam be.

és jártam így egyszer h leparkoltam és pont ott állt a haramia parkolóőr. 17:47 volt, mikor próbálom bedobni és visszadobja a pénzt, odasétálok hozzá, épp állt egy kocsi mellett és nézte h mit művelek, mondom neki h főnök úr nem tudok bedobni, kevesebbet nem lehet, de többet se. azt mondja, hogy az előbb a hölgynek még ment, mondom nekem nem, azt mondja jólvan ez a maga autója ? mondom nem én ott állok az út túloldalán, mire szentségelt egy nagyot és még gyorsan megbüntette 17:49kor. engem meg hagyott elsétálni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
nálunk (II.ker) nem tudsz többet bedobni. ugye 440 egy óra, és minimum 110 Ft. ha 17:45 után akarsz bedobni, nem engedi még a 130 Ft-ra is azt írja ki hogy "minimum 110 Ft", és nem engedi ártpörögni másnap reggelre. de 17:50 is büntetnek.gabtsi
Akkor viszont kevesebbet kéne engednie (még akkor is, ha a minimum 110ft kiírás igencsak megtévesztő), egyébiránt nem tudnál jegyet venni és akkor a bíróságon simán nyernéd az ügyet.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
nálunk (II.ker) nem tudsz többet bedobni. ugye 440 egy óra, és minimum 110 Ft. ha 17:45 után akarsz bedobni, nem engedi még a 130 Ft-ra is azt írja ki hogy "minimum 110 Ft", és nem engedi ártpörögni másnap reggelre. de 17:50 is büntetnek.

itt engem az borított ki, hogy két kerület, ami ugye egy városban van, nem tud kommunukálni így egymással, holott direkt ezért lett egységes a mobilfizetés, és drágább is. sőt azt mondta a szűz a telefonban, hogy ha kerületen belül másik zónában parkolok és veszek jegyet, akkor is megbasznak. most egy vidéki man az hogy szédülne ilyen helyzetben ?

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
majd a telefonon gyorsan kiderült, hogy a büntetés az, hogy amikortól észrevette a parkolóőr, hogy nem fizettem, onnan az egész napot ki kell fizetni. ami sokkal emberibb rendszer, mint nálunk, ahol 17:45kor után amikor már nem tudok pénzt dobni az automatába, mert nem engedi a minimum negyed órát, akkor is megbasznak az egész napra!
gabtsi
17:45 után elvileg tudsz kevesebbet bedobni a minimumnál, de amúgy meg csak simán átugrik másnap reggelig a jegy.

A mobilos elütés viszont tényleg szopás, azt hiszem, kerületenként változik, hogy milyen méltányosságot adnak (ha adnak egyáltalán).

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
pénteken az V. kerületben parkoltam, ma reggel meg a II.ban kellett küldjek egyet és véletlenül az V. kerületi körzetszámra küldtem az sms-t. persze meg is basztak 1 egész perccel a fizeti időszak indulása után.

felhívom a drága társaságot, hogy ugyan igen, én voltam a balfasz, de meg van az SMS, meg a parkolási ID ugyan legyen már kedves utánanézni, hogy valóban küldtem sms-t, jóhiszemű voltam, ráadásul ugyanannyit kell fizetni (igaz ott előbb indul az időszak, így valójában többet is fizettem mint kellett volna), szóval akkor szépen vissza is vonhatnánk a büntit.

de hát hiába lett egységes a mobilfizetési rendszer az elmúlt egy évben, hiába fizetünk most már másfélszer annyit egy sms-ért (kényelmi díj, na ezért is a kurvaanyátokat!!), ő nem tudja az V. kerületbe küldött sms-t befogadni, mert az hozzájuk folyik be. de mondom 2015-ben egy adat egyik számítógépről a másikra átküldése, különösen úgy, hogy egy és ugyanazon cég, ugyanazon előhívószámára küldtem azt a nyomorult adatot, csak megoldható ? "sajnos nem ad rá lehetőséget a rendelet uram!"

akkor, hogy Lilut idézzem, szopjatok le mind!gabtsi
idefűzöm hogy ezzel szemben mi történt itt velem tavaly Angliában: először mentem vonattal Liverpoolba és ezt átszállással tudtam csak megoldani. Amikor vettem a jegyemet az induláskor kértem egy napijegyet mert azt mondták hogy azzal el tudok menni addig. Mielőtt fizettem azért rákérdeztem a hölgynél hogy tényleg így van-e, azt mondta igen. Szállok le Liverpoolban jön a kalauz (ott a leszálláskor kifele menet ellenőriznek) mutatom neki azt mondja hogy ezzel idáig nem jöhettem volna. Jó kelet-európai beidegződés szerint már rettegtem mennyi lesz a büntetés, erre ő "akkor hajlandó kifizetni a jegyet?" LOL itt nem büntetnek még akkor sem ha hibáztál amíg hajlandó vagy kijavítani a hibádat, van különbség...davemayer
Japan videki kisvaros, este 19:50 korul vasutallomason benazo kulfoldiek allnak az egyetlen penztar elott.
Utolso vonat 19:52-kor megy el (egy nagyobb varosba, ahonnan megy tovabb csatlakozas Tokioba)

Nem tudom a penztaros szolt, vagy a kalauz volt nagyon eber.. de kijott a vonatrol es hivta/terelte fel a nepeket a vonatra, arra hogy nincs meg jegy csak ralegyintett es mondta hogy nem baj. (2 kulonbozo vasuttarsasag volt, igy kulon kellett volna venni erre a kis szakaszra, stb)

Nem hagytak ott minket, ugy sem hogy brutto 2 perc kesessel indult a vonat, ami pedig ott nagy bun ugye.. (a kb 27 perces ut vegere termeszetesen behozta a hatranyt es pontosan erkezett), vegul a vonaton se kellett venni, es a csatlakozasnal amikor leszalltunk, a kalauz meg mutatta merre menjunk/van a penztar..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
LOL itt nem büntetnek még akkor sem ha hibáztál amíg hajlandó vagy kijavítani a hibádat, van különbség...davemayer
Tetszene nekem is, évek óta nyafogok apró dolgokért ami élhetővé teszi ezt a k...a országot, csak tudod milyen a magyar. Mindenki megpróbálna kevesebbet fizetni, mert hátha nem kapják el. Mert ha elkapják, max annyi történik, hogy kifizettetik vele azt, amit kellett volna. Tisztelet a kivételnek...
több mint 10 éve
ennyi, én is csak ennyit várok el.

lengyelországban is volt egy tortúra, mert emberi nyelven nem volt felírva, hogy mi a tényállás, persze megbüntetett egy parkolóőr, de nem volt ráírva összeg. kerestem egy járókelőt aki tudott angolul, hogy segítsen értelmezni, de ő se tudta, de készségesen segített és felhívta a jegyen látható telszámot, de előtte elnézést kért (!!!! a járókelő!!), hogy reméli nem ez a kellemetlen emlék marad meg az országból.

majd a telefonon gyorsan kiderült, hogy a büntetés az, hogy amikortól észrevette a parkolóőr, hogy nem fizettem, onnan az egész napot ki kell fizetni. ami sokkal emberibb rendszer, mint nálunk, ahol 17:45kor után amikor már nem tudok pénzt dobni az automatába, mert nem engedi a minimum negyed órát, akkor is megbasznak az egész napra!

és ez ugye kelet európa, a genfi tó partján fekvő montreax-t nem merem említeni, ahol kelet európában szocializálódott fiatalként, fél órát rohangáltam, hogy hol kell parkolódíjat fizetni, mert ott a bünti azért élesebb lenne mint otthon, mire kiderült, hogy itt nem kell fizetni, de max 3 órát lehetsz egy helyen, és ki kell írni, hogy mikor jöttél és csak azt ellenőrzik. ja hogy lehet így is ?! itt meg basszad meg magad, ez a rendelet!

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
pénteken az V. kerületben parkoltam, ma reggel meg a II.ban kellett küldjek egyet és véletlenül az V. kerületi körzetszámra küldtem az sms-t. persze meg is basztak 1 egész perccel a fizeti időszak indulása után.

felhívom a drága társaságot, hogy ugyan igen, én voltam a balfasz, de meg van az SMS, meg a parkolási ID ugyan legyen már kedves utánanézni, hogy valóban küldtem sms-t, jóhiszemű voltam, ráadásul ugyanannyit kell fizetni (igaz ott előbb indul az időszak, így valójában többet is fizettem mint kellett volna), szóval akkor szépen vissza is vonhatnánk a büntit.

de hát hiába lett egységes a mobilfizetési rendszer az elmúlt egy évben, hiába fizetünk most már másfélszer annyit egy sms-ért (kényelmi díj, na ezért is a kurvaanyátokat!!), ő nem tudja az V. kerületbe küldött sms-t befogadni, mert az hozzájuk folyik be. de mondom 2015-ben egy adat egyik számítógépről a másikra átküldése, különösen úgy, hogy egy és ugyanazon cég, ugyanazon előhívószámára küldtem azt a nyomorult adatot, csak megoldható ? "sajnos nem ad rá lehetőséget a rendelet uram!"

akkor, hogy Lilut idézzem, szopjatok le mind!gabtsi
idefűzöm hogy ezzel szemben mi történt itt velem tavaly Angliában: először mentem vonattal Liverpoolba és ezt átszállással tudtam csak megoldani. Amikor vettem a jegyemet az induláskor kértem egy napijegyet mert azt mondták hogy azzal el tudok menni addig. Mielőtt fizettem azért rákérdeztem a hölgynél hogy tényleg így van-e, azt mondta igen. Szállok le Liverpoolban jön a kalauz (ott a leszálláskor kifele menet ellenőriznek) mutatom neki azt mondja hogy ezzel idáig nem jöhettem volna. Jó kelet-európai beidegződés szerint már rettegtem mennyi lesz a büntetés, erre ő "akkor hajlandó kifizetni a jegyet?" LOL itt nem büntetnek még akkor sem ha hibáztál amíg hajlandó vagy kijavítani a hibádat, van különbség...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Újabb szombati munkanap, lassan hozzászokom a heti 6 naphoz.Vrijbloed
Te nem heti 7/7-et dolgozol?!
Erőforráspazarlás. 😊