Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Itt még nem esett szó róla. Patrick Roy lett az Islanders új vezetőedzője, első meccsen hétfő hajnalban hosszabbítás után verték a Dallast.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
hát, a hétvégén a City of Detroit - City of Tampa meccs 2:0 lett.először ugye a Bucs-ot ejtette ki a Lions, hogy aztán a szurkolók átruccanhassanak a Fisher Freeway túloldalára megnézni, ahogy a Wings veri meg a Lightningot.
viszont a hokimeccset még okosan csúsztatták is emiatt, biztos azért, nehogy bárki is lemaradjon 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Oilers szép kis győzelmi sorozatban van
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Nem bírom a Flyerst alapvetően sosem, de ez elég impresszív győzelem volt most a Stars ellen, ahogy eddig az egész szezonjuk az.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 519
ilyet sem lattam meg.na wings @ panthers betarazvavalami olyan tnt-t linket talaltam ahol 4en beszelgettek egy studioban es ment a meccs.
YoungZeeZee
semmi hangulat..
valtottam a legutolso islanders - jets-re
YoungZeeZee
az islanders kapusanak ellotek a pengejet igy nem tudott rendesen mozogni amibol golt kaptak..
amugy voltak am lovesek boven 😀
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 519
na wings @ panthers betarazvavalami olyan tnt-t linket talaltam ahol 4en beszelgettek egy studioban es ment a meccs.
YoungZeeZee
semmi hangulat..
valtottam a legutolso islanders - jets-re
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 519
na wings @ panthers betarazva
több mint 2 éve
Elég sok hosszabbításos meccs van mostanában.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 519
leafs, de oilers meccset lattam iden a legtobbet 😀Naaaa estere betaraztam a oilers leafs meccset.vegre nem lattam az eredmenytNem tom Kinek szurkolsz, de jó meccs volt!
YoungZeeZee
nagir
27 mp utan leafs vezetes....2-0 utan rogton oilers gol, challenge es elvettek...majd jott a szokasos 3. harmad ahova elonnyel erkezett a leafs megint es kikaptak....
az utolso 4 meccsukbol egyet sem nyertek meg mikor vezettek a 3. harmadban, neha 2 gollal is.
amugy ja, kurva jo meccs volt
teny a oilers flames nagy rangado de itt sem simogattak egymast, itt is volt minden 😀
több mint 2 éve
Mi meg megbasz*nk mindenkit, a Nőket 2x, és vezetjük a Ligát a félidőben, bár Connor még csak most tért vissza a sérüléséből!!!🫣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Naaaa estere betaraztam a oilers leafs meccset.vegre nem lattam az eredmenytNem tom Kinek szurkolsz, de jó meccs volt!
YoungZeeZee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 519
Naaaa estere betaraztam a oilers leafs meccset.vegre nem lattam az eredmenyt
több mint 2 éve
Bedardot sikerült leterrorizálni. Eltört az állkapcsa.Már meg is műtötték. 6-8 hét pihit jósolnak neki.
Matthew99
több mint 2 éve
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A ligaelső KAC pedig elég nagy meccset tolt a Vorarlberg ellen, 8-5-ös győzelem lett.Utolsó 13 meccsen 11-0-2. 😊
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A Fehérvár az elmúlt 20 Salzburg elleni meccsből csak egyet nyert, a 0-14 volt a futás. Ma egy elég komoly meccsen sikerült nyerni.A ligaelső KAC pedig elég nagy meccset tolt a Vorarlberg ellen, 8-5-ös győzelem lett.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kochetkov agyrázkódás, hát nem tudtam mi hiányzik. Komolyan a kapusposzton fog elszállni ez a szezon..?
több mint 2 éve
24.hu/sport/2024/01/10/jegkorong-erste-liga-ftc-telekom-feha19-eltiltasok-jacob-crespi-yanick-turcotte-jozef-hrabal/A nyalóka észak-amerikaiakat is hagyjuk inkább, teljesen angol focibírós színvonalat hoznak idén.
avagy hogyan játsszál agyhalott módon.
nem tudom, hogy a hokiban a fagyinak milyen a népszerűsége, és hogy mennyire kezelik óvatosan a velük szemben levő büntetésket.
azt sem tudom, hogy használnak-e videot a helyszínen illetve lehet-e a bírókat visszanézésre utasítani.
az biztos, hogy a nyalóka észak-amerikaiaknál:
- az első szabálytalanság minimum 5 perc, ha nem misconduct/game misconduct
- a harmadik szabálytalanság mindenképpen azonnali GM
- a második és harmadik eltiltás nem áll meg négy meccsnél, még elsőbálozók esetén sem, mert kiemelten veszélyesek.
ez így elég komoly hiba a 2 játékvezető és az ellenőr részéről is, főleg, hogy az a csóka, akit a harmadik szabálytalanságnál véglegessel ki kellett volna szórni, az az egyenlítő és a győztes gólnál is fent volt a pályán.
slowmotion
több mint 2 éve
24.hu/sport/2024/01/10/jegkorong-erste-liga-ftc-telekom-feha19-eltiltasok-jacob-crespi-yanick-turcotte-jozef-hrabal/avagy hogyan játsszál agyhalott módon.
nem tudom, hogy a hokiban a fagyinak milyen a népszerűsége, és hogy mennyire kezelik óvatosan a velük szemben levő büntetésket.
azt sem tudom, hogy használnak-e videot a helyszínen illetve lehet-e a bírókat visszanézésre utasítani.
az biztos, hogy a nyalóka észak-amerikaiaknál:
- az első szabálytalanság minimum 5 perc, ha nem misconduct/game misconduct
- a harmadik szabálytalanság mindenképpen azonnali GM
- a második és harmadik eltiltás nem áll meg négy meccsnél, még elsőbálozók esetén sem, mert kiemelten veszélyesek.
ez így elég komoly hiba a 2 játékvezető és az ellenőr részéről is, főleg, hogy az a csóka, akit a harmadik szabálytalanságnál véglegessel ki kellett volna szórni, az az egyenlítő és a győztes gólnál is fent volt a pályán.
több mint 2 éve
'Nylander signs 8-year, $92 million contract with Maple Leafs'
több mint 2 éve
Hozta a két csapat a várt gólzáport, és alapszakaszhokit.8perc alatt 3-0 😬Ugyanolyan hirtelen lett egál
4 lövésből...😉
nagir
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Nem mondom, hogy élvezhetetlenné teszik a meccset, de a virtuális reklámok a jégen lassan eltüntetik az egyik jelentős különbséget, amiben az észak-amerikai hoki jobb volt az európainál.A tavalyi szezon eleje óta így van ez, akkor még elég zavaró volt, de mostanra már fel sem tűnik.
Az is bizarr, hogy játék közben a jég körüli reklámtáblák (vagy mik) nem ugyanazok, mint amiket a visszajátszásnál lehet látni a jég körül.
Kampman
több mint 2 éve
8perc alatt 3-0 😬Ugyanolyan hirtelen lett egál
4 lövésből...😉
nagir