NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Két hétig nem érdekli őket, utána néha küldenek SMS-t, 30.nap után van ejnyebejnye, 45 nap utan bünti, de mindig figyelmeztetnek SMS-el. Korrektek (Lölö❤️)Meg egyébként ha az augusztus 31-i számlát szeptember 4-én fizeted be, akkor se történik ám semmi az égvilágon, ennyi késésért nincs tudtommal se bünti, se korlátozás, semmi.Szeptember 2.-3. hétvége, a számvitelnek meg gyanítom még arra hétre kell lekönyvelni a befizetéseket. Nem mondom, hogy etikus, de rejtélyt sem látok a dolog mögött.Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Ha két külön hónap akkor mi a gond? Most az egyik valamiért 2 nappal hamarabb van mint a havi általában ?
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
empty taxi
somoskovig
több mint 2 éve
Nem lesz az kevesebb/jó esetben több se/
bármilyen dátum van rajta.
Úgyis akkor fizeted be amikor akarod vagy amikor lesz rá pénz.
Ha késel lehet több száz forinttal is megbírságolhatnak 😉
több mint 2 éve
Tényleg arra kell figyelni, hogy 12 hónap legyen meg. Én nyilvántartom, hogy milyen költségek vannak havonta, vagyis így félre teszem a pénzt az állandó költségekre. Ha a hónap közepén jön a számla, akkor az még az ehavi pénzből kell, hogy menjen hiába a fizetési határidőt a következő hónap első pár napja (pl a Pétáv az elmúlt évben olyan későn küldi a számlát, hogy a fizetési határidő átcsúszik a következő hónap elejére). Mivel az előző 30 évben mindig hó vége volt a határidő, ezért maradtam én is úgy, hogy bizony az még abban a hónapban befizetésre kerül.Azért a pénzzel is tudni kell (kéne) bánni jól.
több mint 2 éve
Meg egyébként ha az augusztus 31-i számlát szeptember 4-én fizeted be, akkor se történik ám semmi az égvilágon, ennyi késésért nincs tudtommal se bünti, se korlátozás, semmi.Szeptember 2.-3. hétvége, a számvitelnek meg gyanítom még arra hétre kell lekönyvelni a befizetéseket. Nem mondom, hogy etikus, de rejtélyt sem látok a dolog mögött.Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Ha két külön hónap akkor mi a gond? Most az egyik valamiért 2 nappal hamarabb van mint a havi általában ?
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
empty taxi
több mint 2 éve
Szeptember 2.-3. hétvége, a számvitelnek meg gyanítom még arra hétre kell lekönyvelni a befizetéseket. Nem mondom, hogy etikus, de rejtélyt sem látok a dolog mögött.Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Pontosan. | (És most nem magamról beszélek.) |átlag fizetésből élő embernek szerintem nem m1, hogy havi egy vagy két számlát kell befizetnie. megint nem látunk tovább az orrunktól... 😕Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
peach
több mint 2 éve
átlag fizetésből élő embernek szerintem nem m1, hogy havi egy vagy két számlát kell befizetnie. megint nem látunk tovább az orrunktól... 😕Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Elvileg vissza tudod küldeni, a postán megoldják a felvételt.A villamosműveknél egyszer (nem most volt) úgy jártam egy ilyen határidőváltással, hogy a 12 hónapból álló évben 13 havi számlát fizettem. Hiába reklamáltam, szart sem értem vele. De ott legalább az elszámoláskor leírták a túlfizetést. A Vodából bármit kinézek. (Mondjuk, azt hallom, a Telekom se különb.) Nem adathalász sms, minden hónapban jön.Ennyi alapján nem tudom megmondani, majd ha a szeptemberi is mondjuk szept 31 vagy okt 2-vel jön akkor igen normális.Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
Megnézném a számlát, ha két különböző akkor elkonyvelem hogy valszeg határidő váltás volt.
Voda ügyfélszolgálathoz fordulás olyan mintha felhánynék és aláállnék, nem szeretem egyiket se.
Azt nézd meg esetleg valamelyik nem adathal-asz SMS-e?
Toca
Ui: Jut eszembe, pár éve, amikor a Voda még UPC volt, azzal hívott fel egy ügyintéző, hogy kicserélik a médiaboxunkat, kihozza egy futár, ne aggódjak, könnyen üzembe tudom helyezni. A futár kijött, átadta a pakkot, aztán angolosan el. Egyik ismerősöm figyelmeztetett, hogy az előző médiaboxot ne dobjam ki, mert elvileg a Cég tulajdona, ha nincs meg, akkor megbüntetnek 10e+ forintra. (A családjában konkrétan megtörtént.) Most ott rohad a cipősszekrény aljában. És természetesen az újat nem tudtam magamtól beüzemelni, meg kellett kérnem valakit, aki nálam jobban ért hozzá: ő is több mint egy órát szenvedett vele.
nagylaza, főpohárnok
Nekünk is vagy másfél évig porosodott a gardrób aljában, aztán amikor váltottunk magentára, akkor a szar újjal együtt visszaküldtem nekik.
több mint 2 éve
A villamosműveknél egyszer (nem most volt) úgy jártam egy ilyen határidőváltással, hogy a 12 hónapból álló évben 13 havi számlát fizettem. Hiába reklamáltam, szart sem értem vele. De ott legalább az elszámoláskor leírták a túlfizetést. A Vodából bármit kinézek. (Mondjuk, azt hallom, a Telekom se különb.) Nem adathalász sms, minden hónapban jön.Ennyi alapján nem tudom megmondani, majd ha a szeptemberi is mondjuk szept 31 vagy okt 2-vel jön akkor igen normális.Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
Megnézném a számlát, ha két különböző akkor elkonyvelem hogy valszeg határidő váltás volt.
Voda ügyfélszolgálathoz fordulás olyan mintha felhánynék és aláállnék, nem szeretem egyiket se.
Toca
Ui: Jut eszembe, pár éve, amikor a Voda még UPC volt, azzal hívott fel egy ügyintéző, hogy kicserélik a médiaboxunkat, kihozza egy futár, ne aggódjak, könnyen üzembe tudom helyezni. A futár kijött, átadta a pakkot, aztán angolosan el. Egyik ismerősöm figyelmeztetett, hogy az előző médiaboxot ne dobjam ki, mert elvileg a Cég tulajdona, ha nincs meg, akkor megbüntetnek 10e+ forintra. (A családjában konkrétan megtörtént.) Most ott rohad a cipősszekrény aljában. És természetesen az újat nem tudtam magamtól beüzemelni, meg kellett kérnem valakit, aki nálam jobban ért hozzá: ő is több mint egy órát szenvedett vele.
több mint 2 éve
Ennyi alapján nem tudom megmondani, majd ha a szeptemberi is mondjuk szept 31 vagy okt 2-vel jön akkor igen normális.Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
2.4 méteres trambulin eladó és/vagy kisebbre cserélném, valaki esetleg? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mindenképpen írok, ha sikerül egy releváns ügyfélszolgálati e-mailt találnom. Mára belefáradtam a keresésbe.ne csak akarj, irj vagy vard meg a szamlat es csekkold mivan rajtaMég csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
Amúgy az sms így kezdődik: "Tisztelt Ügyfelünk! Az XY számlafizető azonosítóhoz tartozó aktuális havi számlája elkészült." Basszák meg.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 404
ne csak akarj, irj vagy vard meg a szamlat es csekkold mivan rajtaMég csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Még csak az sms-értesítést kaptam meg a másodikról. Szerinted normális, hogy augusztus 2-ai és augusztus 31-ei határidővel kell fizetnem? Szerintem nem. Ezért akarok írni nekik.Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
Toca
több mint 2 éve
Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?De most 1 számla vagy két különböző?
nagylaza, főpohárnok
Miért akarsz írni ?
több mint 2 éve
Sms-értesítést kaptam az imádott Vodafone-tól, hogy rövidesen küldik a számlát, befizetési határidő: augusztus 31. A bökkenő csak az, hogy ebben a hónapban már fizettem aug. 2-ai határidővel, gondolom, ez a mostani a szeptemberben esedékes számla akar lenni. Készülök írni az ügyfélszolgálatnak, de itt is kérdezem: tudom, hogy Lölő birodalmában minden előfordulhat, mégis, mennyire bevett gyakorlat Magyarországon, hogy egy hónapban két számlát küldenek?
több mint 2 éve
Ha virágbolt alatt ncoret értesz, akkor szerintem tudok küldeni, ha dobsz privátban egy mail címet.De akkor senkinek nincs meghívója? 😂ha nem lepsz be x idon belul akkor torlodik automatikusan, nem kuldenek ertesitot sem. asszony accountja is igy ment a levesbe. a premium vasarlas akkor segit ki ha a feltoltesi aranyod az adott honapban nem jo.Az én accom törölve lett.Virágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.Már nem az van, hogy veszel egy hónap prémiumot párezerét, és minden rendbejön?
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
csebi
Toca
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
De akkor senkinek nincs meghívója? 😂ha nem lepsz be x idon belul akkor torlodik automatikusan, nem kuldenek ertesitot sem. asszony accountja is igy ment a levesbe. a premium vasarlas akkor segit ki ha a feltoltesi aranyod az adott honapban nem jo.Az én accom törölve lett.Virágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.Már nem az van, hogy veszel egy hónap prémiumot párezerét, és minden rendbejön?
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
csebi
több mint 2 éve
ha nem lepsz be x idon belul akkor torlodik automatikusan, nem kuldenek ertesitot sem. asszony accountja is igy ment a levesbe. a premium vasarlas akkor segit ki ha a feltoltesi aranyod az adott honapban nem jo.Az én accom törölve lett.Virágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.Már nem az van, hogy veszel egy hónap prémiumot párezerét, és minden rendbejön?
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Az én accom törölve lett.Virágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.Már nem az van, hogy veszel egy hónap prémiumot párezerét, és minden rendbejön?
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
de, az vanVirágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.Már nem az van, hogy veszel egy hónap prémiumot párezerét, és minden rendbejön?
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Virágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.Már nem az van, hogy veszel egy hónap prémiumot párezerét, és minden rendbejön?
Toca
több mint 2 éve
Virágboltba esetleg valaki nem tud meghívót küldeni, nem léptem be és eltiporták az accountom.
több mint 2 éve
Hátha valaki tud nekem segíteni:Hol érdemes elindulni pénz megtakarítás szempontjából?
Nem tartok még ott,hogy ingatlanban gondolkozzak és annak értelmét nem látom,hogy áll a pénz a bankszámlán.
Egy jéghideg mit kérsz?