NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Én VLC-t ajánlanék + egy jó codec.Ha pedig mindig is szakadozott, lehet, hogy a gép nem bírja.
3ds max material editorban otthon van valaki?
Rohadt fa materialt szeretnék hozzáadni, de akár mit csinálok, mindig csak egy szürke szín lesz a végeredmény. 😕
több mint 12 éve
Miért van az hogy mkv formátumban lévő összes videóm szakadozik, akármilyen lejátszóval nyitom meg ? :/gravediggerkm playert próbáltad?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Miért van az hogy mkv formátumban lévő összes videóm szakadozik, akármilyen lejátszóval nyitom meg ? :/
több mint 12 éve
Tehát szerinted ha rootolsz, akkor bukod a garanciát?Sobri Jóskamindenhol ezt írják(fórumok). viszont azt is, hogy elvileg vissza lehet állítani, és nem veszik észre. ez csak akkor szopás, ha ahogy valaki említette, pl az usb megy tönkre
több mint 12 éve
Tehát szerinted ha rootolsz, akkor bukod a garanciát?Sobri JóskaHa rajta van a garancialapon az említett kitétel, akkor nyilván. Ha nincs, akkor nyilván nem.
több mint 12 éve
Érdekes. Nekem rootolt van.
Holnap megyek oda, ahol vettem, megkérdezem. Meglepne, ha emiatt elveszne olyan garancia, amit nem érint a rootolás, de kiderül.
több mint 12 éve
Ezt nem a szolgáltatónak írtam alá, ez benne van a gyártó garanciális feltételeit tartalmazó leírásban. Szerintem akárhol veszed a telefont ugyanez érvényes rá. A Sony Ericssonnak tudtommal 1 db szerződött szervize (kösz a "segítséget" gdavid! 😊 ) van az országban, és a telenortól ugyanúgy oda küldik mintha bárhol máshol vásároltad volna.http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/garanciaEzt nem is értem.
És az "illegálisan módosították a készülék szoftverét" részre hivatkozva utasítanak vissza, ha rootoltad a telót.Schleck
A telefonért nem a szolgáltató vállal garanciát, hanem a gyártó vagy a forgalmazó.Sobri Jóska
Idézet a Schleck által linkelt t-s oldalról:
"Az Ön által elmondottak, a hibajelenség körülírása alapján szervizünk munkatársai bevizsgálják a terméket, amely történhet a helyszínen, illetve a hiba jellegéből adódóan központi vagy gyártói szervizben. "
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Tehát szerinted ha rootolsz, akkor bukod a garanciát?
több mint 12 éve
Igen, de a laptopokra/számítógépekre más vonatkozik, mivel a gépen oprendszert cserélni is más kategória, mint telefonon oprendszert cserélni.Kereskedőnél vásároltnál azért nem, mert ott ha garanciás telót veszel, azért nem a kereskedő vállalja a garanciát, hanem odaadja a gyári garanciapapírt. Így nem is nála kell reklamálni, hanem a gyárnál (persze általában odaviheted és ők elküldik), míg ha t-mobile-ban veszed akkor a t-mobile vállalja, tehát nála reklamálsz, tőlük kérsz póttelót stb...
Viszont szerintem a gyárnál ugyanúgy megvan ez a kitétel, mivel általában a garanciafeltételek ugyanazok, mivel ugyanazokkal tudod ugyanazt a dolgot veszélyeztetni, "szándékos" kárt okozni benne.
Szerződést aláírni, vagy nem aláírni nyilván nem mindegy, de jelen esetben teljesen.
több mint 12 éve
jó, akkor nem aláírod, tök mindegy. Ha a t-mobile-ban vette, akkor a telefon megvételével elfogadta, hogy csak akkor szervizelik, ha betartja az ő feltételeiket. Ha nem ott vette, akkor mások a feltételek, de szerintem egyébként mindenhol máshol is kb. azonosak a feltételek.fetomyAzért nem mindegy aláírsz e egy szerződést vagy sem.
De lehet az van amit te írsz.
De ez csak szolgáltatónál vásárolt telefonra vonatkozhat, rendesen kereskedőnél biztos nem.
Ahogy pl a laptopod garanciája se vész el ha az eredeti windows-t linuxra cseréled. A windows-é lehet elvész, de magáé a gépé nem.
több mint 12 éve
helyes e ez, vagy hogy van helyesen:nyelvtanilag elvileg helyes, de elég fura, inkább: "The Sex Doll wishes everybody a Merry Christmas and a Happy New Year "
Merry Christmas and Happy New Year is wished for everybody by The Sex DollVentura
több mint 12 éve
helyes e ez, vagy hogy van helyesen:Merry Christmas and Happy New Year is wished for everybody by The Sex Doll
több mint 12 éve
jó, akkor nem aláírod, tök mindegy. Ha a t-mobile-ban vette, akkor a telefon megvételével elfogadta, hogy csak akkor szervizelik, ha betartja az ő feltételeiket. Ha nem ott vette, akkor mások a feltételek, de szerintem egyébként mindenhol máshol is kb. azonosak a feltételek.
több mint 12 éve
És nem a T-mobile a forgalmazó? Ha tőlük vette a telefont, akkor aláírta, hogy ha illegálisan módosítja a készülék szoftverét, akkor elveszti a garanciát. És erre t-mobile-os garancia érvényes, nem samsung vagy mittudoménmi, mert a t-mobile, mint forgalmazó vállalja a garanciát és az ő szerződésüket írja alá az ember, nem a gyárét.fetomyHa veszel egy terméket, miért írnál alá bármilyen szerződést???
A MédiaMarktban (vagy bárhol) aláírsz? Vagy választasz, fizetsz, viszed? És él a garancia.
Szerintem kevered a hűségnyilatkozatos akciós telókkal.
több mint 12 éve
És nem a T-mobile a forgalmazó? Ha tőlük vette a telefont, akkor aláírta, hogy ha illegálisan módosítja a készülék szoftverét, akkor elveszti a garanciát. És erre t-mobile-os garancia érvényes, nem samsung vagy mittudoménmi, mert a t-mobile, mint forgalmazó vállalja a garanciát és az ő szerződésüket írja alá az ember, nem a gyárét.
több mint 12 éve
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/garanciaEzt nem is értem.
És az "illegálisan módosították a készülék szoftverét" részre hivatkozva utasítanak vissza, ha rootoltad a telót.Schleck
A telefonért nem a szolgáltató vállal garanciát, hanem a gyártó vagy a forgalmazó.
több mint 12 éve
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/garanciaÉs az "illegálisan módosították a készülék szoftverét" részre hivatkozva utasítanak vissza, ha rootoltad a telót.
több mint 12 éve
A rootolás akkor jár garanciavesztéssel ha ezzel megszegsz szerződésben rögzített, és aláírt kötelezettséget.(Vagyis ha kvázi aláírod, hogy garanciavesztéssel jár ha rootolsz.)
Ez olyankor szokott lenni, ha nem rendesen veszed a telefont, hanem valamilyen akció keretében, és hűségnyilatkozatot írsz alá.
Olyankor technikailag nem válsz a saját telefonod 100%-os tulajdonosává az aláírt időtartam végéig.
De minden más normál esetben nyugodtan lehet rootolni, attól még marad a garancia érvényessége.
több mint 12 éve
Ha "rendesen" rootolod a telefont akkor az biztosan a telefon garijának elvesztését okozhatja. Biztos vagyok benne, hogy benne van a garanciafeltételekben, hogy az operációs rendszert nem módosíthatod.Nyílt forráskódú szoftvernél milyen módon lehet előidézni a garanciavesztést? Max. ha a hardver megy tönkre, akkor van probléma, de a rootolás ezt nem érinti.Jaja,ilyen gmail,facebook meg ilyesmiket akarok róla leszedni,de amit triangle írt arról fogalmam sincs micsoda 😀JoeyPorterRootolás = "kikódolás", gyakorlatilag "admin" jogot szerzel a teló felett, viszont vigyázni kell vele mert garivesztéssel járhat. Elméletileg vissza lehet állítani ha garanciaproblémád van, akkor vagy szarban ha pont a teló usb csatija megy tönkre mert akkor nincs mivel visszaállítani. Úgy gondoltam hogy erre kicsi az esély, erre pont megszívtam és az ment tönkre... az már más kérdés hogy nem volt rootolva a telefonom mégis megvonták a garanciámat mechanikai sérülésre hivatkozva. Akinek fontos a korrekt garanciális ügyintézés az ne vegyen Sony Ericssont! A magyarországi szerződött szervízük (Cordon electronics = Cirma kft.) nem túl jóhírű, és akkor még finoman fogalmaztam...Rataxes
Én idestova 5 éve használok SE telefonokat és soha semmilyen problémám nem volt velük, tehát a szerviz (rövid i) hozzáállásáról nem tudok nyilatkozni, de nem is kellett hozzájuk fordulni 😊
u.i.: nem akartam nyelvtannáciskodni, a segítő szándék dolgozik bennem.gdavid
Ha valaki a gyári programokat akarja csak letörölni akkor azt hiszem le lehet tölteni valami olyan programot, ami csak bekapcsolástól kikapcsolásig adja meg a root jogot neki, így szerintem nem ugrik a gari. Sajnos a program neve nem jut eszembe.
több mint 12 éve
Nyílt forráskódú szoftvernél milyen módon lehet előidézni a garanciavesztést? Max. ha a hardver megy tönkre, akkor van probléma, de a rootolás ezt nem érinti.Jaja,ilyen gmail,facebook meg ilyesmiket akarok róla leszedni,de amit triangle írt arról fogalmam sincs micsoda 😀JoeyPorterRootolás = "kikódolás", gyakorlatilag "admin" jogot szerzel a teló felett, viszont vigyázni kell vele mert garivesztéssel járhat. Elméletileg vissza lehet állítani ha garanciaproblémád van, akkor vagy szarban ha pont a teló usb csatija megy tönkre mert akkor nincs mivel visszaállítani. Úgy gondoltam hogy erre kicsi az esély, erre pont megszívtam és az ment tönkre... az már más kérdés hogy nem volt rootolva a telefonom mégis megvonták a garanciámat mechanikai sérülésre hivatkozva. Akinek fontos a korrekt garanciális ügyintézés az ne vegyen Sony Ericssont! A magyarországi szerződött szervízük (Cordon electronics = Cirma kft.) nem túl jóhírű, és akkor még finoman fogalmaztam...Rataxes
Én idestova 5 éve használok SE telefonokat és soha semmilyen problémám nem volt velük, tehát a szerviz (rövid i) hozzáállásáról nem tudok nyilatkozni, de nem is kellett hozzájuk fordulni 😊
u.i.: nem akartam nyelvtannáciskodni, a segítő szándék dolgozik bennem.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Másnál is lassú a youtube? Nyomattam speedtestet és elvileg nem a netemmel van a gond.DubKözel 2 éve szívat. Sőt, koliban volt nagyon lassú, pedig ott ugye a gyors net még enyhe fogalom, de az albiban lévő 15 megát is kevesli. Bezzeg otthon 1 megánál sose szórakozott.
több mint 12 éve
Jaja,ilyen gmail,facebook meg ilyesmiket akarok róla leszedni,de amit triangle írt arról fogalmam sincs micsoda 😀JoeyPorterRootolás = "kikódolás", gyakorlatilag "admin" jogot szerzel a teló felett, viszont vigyázni kell vele mert garivesztéssel járhat. Elméletileg vissza lehet állítani ha garanciaproblémád van, akkor vagy szarban ha pont a teló usb csatija megy tönkre mert akkor nincs mivel visszaállítani. Úgy gondoltam hogy erre kicsi az esély, erre pont megszívtam és az ment tönkre... az már más kérdés hogy nem volt rootolva a telefonom mégis megvonták a garanciámat mechanikai sérülésre hivatkozva. Akinek fontos a korrekt garanciális ügyintézés az ne vegyen Sony Ericssont! A magyarországi szerződött szervízük (Cordon electronics = Cirma kft.) nem túl jóhírű, és akkor még finoman fogalmaztam...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Másnál is lassú a youtube? Nyomattam speedtestet és elvileg nem a netemmel van a gond.DubNálam normálisan műxik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Dub
1 019
Másnál is lassú a youtube? Nyomattam speedtestet és elvileg nem a netemmel van a gond.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Jaja,ilyen gmail,facebook meg ilyesmiket akarok róla leszedni,de amit triangle írt arról fogalmam sincs micsoda 😀minek ehhez külön program? beállítások > alkalmazások > alkalmazások kezelése és amit nem használ törlöd. de az alap feladatkezelőben ha üríti a ramot is segíthet a gyorsaságonkristofA gyári programokat nem engedi törölni gondolom JoeyPorternek.Schleck