NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
6
3
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Úgy, hogy a profilban se teszed a két img-s részt egymás alá enterrel, hanem kihagyás nélkül az első után a másodikat.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
ti h csináljátok, hogy az aláírásban a sigek egymás mellett és nem egymás alatt vannak?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
catattack
3 520
ESPN profile nevet hogyan tudok változtatni?
több mint 12 éve
eleinte én se akartam, de mondom a többségnek nem volt vele gondja, akkor miért ne...hát ráqrtam, de szerencsére van még pár alternatíva, és nekem ez a serviio is tökéletes. 😀jaja szinte ugyanaz a kettő, amúgy én is maradtam volna az Allshare-nél, dehát a legutóbbi szoftverfrissítés óta totál elbaszódott, így kénytelen voltam váltani, ha már filmezni akarok a TV-n... 😊DivatÉn direkt nem is frissítem az Allshare-t, sőt el is tettem magamnak azt a verziót amivel még tuti megy a tévé... 😊Rataxes
|
több mint 12 éve
jaja szinte ugyanaz a kettő, amúgy én is maradtam volna az Allshare-nél, dehát a legutóbbi szoftverfrissítés óta totál elbaszódott, így kénytelen voltam váltani, ha már filmezni akarok a TV-n... 😊DivatÉn direkt nem is frissítem az Allshare-t, sőt el is tettem magamnak azt a verziót amivel még tuti megy a tévé... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
jaja szinte ugyanaz a kettő, amúgy én is maradtam volna az Allshare-nél, dehát a legutóbbi szoftverfrissítés óta totál elbaszódott, így kénytelen voltam váltani, ha már filmezni akarok a TV-n... 😊...csak nagyon alap dologra, dehát ugye ez is a lényege : PC-n hálózaton megosztok a progival filmeket/zenéket/képeket, aztán TV-n forrásnál kiválasztom és már nézem is a filmet. simán viszi 15-20 gigás magas bitrátájú mkv-eket, bd-ket is.DivatÉn is kb. erre használom az Allshare-t (ami ugye a Samsung saját kis progija, nemtom más gyártmányú tévékkel működik-e), és ugyanez el is mondható róla, nem akad, kezeli a nagy fájlokat, stb. Hogy tud-e mást is csinálni azt nem vágom 😊Rataxes
|
több mint 12 éve
...csak nagyon alap dologra, dehát ugye ez is a lényege : PC-n hálózaton megosztok a progival filmeket/zenéket/képeket, aztán TV-n forrásnál kiválasztom és már nézem is a filmet. simán viszi 15-20 gigás magas bitrátájú mkv-eket, bd-ket is.DivatÉn is kb. erre használom az Allshare-t (ami ugye a Samsung saját kis progija, nemtom más gyártmányú tévékkel működik-e), és ugyanez el is mondható róla, nem akad, kezeli a nagy fájlokat, stb. Hogy tud-e mást is csinálni azt nem vágom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akiknek dlna képes tévéje van, milyen progit használtok? Írtátok fentebb az Allshare-t. Az mit tud?én már egy ideje serviio-t használok, csak nagyon alap dologra, dehát ugye ez is a lényege : PC-n hálózaton megosztok a progival filmeket/zenéket/képeket, aztán TV-n forrásnál kiválasztom és már nézem is a filmet. simán viszi 15-20 gigás magas bitrátájú mkv-eket, bd-ket is.
Én a PS3 Media Server-t használom, az transzkódol és így nézhetem az .mkv állományokat is, amit egyébként a tévé lejátszója nem visz.Atari
|
több mint 12 éve
Tom Tom navigációs rendszer bővítésével nem boldogulok. Tom Tom Home programmal ha csatlakoztatom a gépet, az felismeri, térképvásárlásnál 2 perc gondolkodási idő után hibaüzenettel kiszál. Többször telepítettem a programot és 3 különböző számítógéppel, két különböző internethálozaton is próbálkoztam. Internal server error üzenettel, vagy egy másik rendszeren a "csatlakozás Tom Tom rendszeréhez sikerült, de gép nem kap jelet a serverről" hibaüzenetet kapok. Van vkinek vmi elképzelése m i lehet a gond, hogy tudnék térképet bővíteni?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Akiknek dlna képes tévéje van, milyen progit használtok? Írtátok fentebb az Allshare-t. Az mit tud?Én a PS3 Media Server-t használom, az transzkódol és így nézhetem az .mkv állományokat is, amit egyébként a tévé lejátszója nem visz.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Kaptam egy laptopot, viszont nem tudok rácsatlakozni a netre wifivel. Mikor keresem az elérhető hálózatokat, nem érzékel semmit ez a szar.StezHa az a szitu, hogy a lakásban van egy wifis router és arra akarsz csatlakozni, akkor azt csak akkor érzékeli a laptopod, ha hirdeti magát (SSID broadcast: enable). Így látni fogja magát a hálózatot, de ha titkosítást is használ, akkor a kulcsokat is ismerned kell és azonosra beállítani a laptopban.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Csak nálam csinálja az opera időnként, hogy 1-1 oldalt nem tölt be? Főleg a sorozatjunkie-val van, hogy elkezdi tölteni, de megáll és ha frissítek se hozza be. Nem a net és nem a honlap kell hogy hibás legyen, mert firefox-al ugyanakkor simán behozza.fetomyIlyen egyszerűbb oldalaknál nálam nem volt gondja még eddig soha. Nem lehet, hogy valami adblocker kavar be? Vagy próbáld frissíteni az Operát, bár nem hiszem, hogy ez lehet a gond.
több mint 12 éve
Csak nálam csinálja az opera időnként, hogy 1-1 oldalt nem tölt be? Főleg a sorozatjunkie-val van, hogy elkezdi tölteni, de megáll és ha frissítek se hozza be. Nem a net és nem a honlap kell hogy hibás legyen, mert firefox-al ugyanakkor simán behozza.
több mint 12 éve
Urak, van valakinek Digi LAN-os internetje? Hogyan műxik?
több mint 12 éve
Nekem nem veszett el semmi, csak figyelmeztetett, hogy talán elveszhet.android rendszer frissítésnél (2.2.1-et cserélném 2.3.x-re) a megjegyzett wifi jelszavak elvesznek?kristofMinden elveszik. 99%, hogy a wifi jelszavak is elvesznek.
De ez elvileg jó arra, hogy lementse őket: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/super-wifi-password-backup_bfzky.htmlSchleck
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
ez most komoly? 😀 http://www.youtube.com/watch?v=zE86lLz7Iss
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Na, ezzel már okés, köszi! 😊http://www.mattcutts.com/blog/start-youtube-video-minutes-seconds/a beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kénekristofSajnos nem működik, valami hibát ír ki.TheMileHighCity
Ez a módszer nem működik?Schleck
több mint 12 éve
http://www.mattcutts.com/blog/start-youtube-video-minutes-seconds/Sajnos nem működik, valami hibát ír ki.TheMileHighCityHogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?TheMileHighCitya beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kénekristof
Ez a módszer nem működik?
több mint 12 éve
Sajnos nem működik, valami hibát ír ki.Hogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?TheMileHighCitya beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kénekristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?TheMileHighCitya beágyazásban van egy link ami a videóra mutat, azt cseréld ki arra amit már beállítottál a böngészősorban. szvsz így működnie kéne
több mint 12 éve
Hogy lehet youtube videót úgy embedelni, hogy ne a legelején induljon el, hanem konkrét időpontnál? (Pl 5 perces videó 2:27-nél) Azt megtaláltam, hogy a linkeléshez lehet beállítani kezdési időpontot, de a beágyazáshoz nem. Van ilyen lehetőség egyáltalán?
több mint 12 éve
bmg
2 681
Nekem is az új laptoppal lenne gondom, hogy egy EA játékot nem akar vinni, kivéve a Madden 08 ami megy. Sem Fifa Manager, sem Godfather...Amadeus91A laptop gyártójának weboldaláról frissíts videókártya-drivert, az talán megoldja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem jó hír, azért köszönöm a programot meg külön 😊
több mint 12 éve
android rendszer frissítésnél (2.2.1-et cserélném 2.3.x-re) a megjegyzett wifi jelszavak elvesznek?kristofMinden elveszik. 99%, hogy a wifi jelszavak is elvesznek.
De ez elvileg jó arra, hogy lementse őket: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/super-wifi-password-backup_bfzky.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
android rendszer frissítésnél (2.2.1-et cserélném 2.3.x-re) a megjegyzett wifi jelszavak elvesznek?