NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kösz 😊Ha bedugtam a mikrofont a gépbe, (skypeolni akarok ) hol tudom a hangerejét növelni, de úgy hogy más hangerősség ne növekedjen ? KöszgravediggerA hangerőszabályzó ablakban ott kéne lennie a mikrofonnak is külön. Ha nincs, akkor Beállítások->Tulajdonságok és ott pipa a Mikrofon négyzetre.tomi-tomi
több mint 12 éve
HTML-nyelvben járatos fórumozók segítségét kérnem.Mint HTML-ben járatos, szerintem ezeknek működniük kell. Esetleg még a
Totális programozási analfabétaként szövegformázásnál szeretném növelni a betűméretet, eddig sikertelenül.
Ez a két megoldás nem működött:
szöveg
szöveg
Kösz, ha valaki felvilágosít!Gogo
szöveg
próbáld ki. Itt egytől 6-ig szerepelhetnek a számok, h, mint heading, azaz címsort jelöl.
Miután átírtad az értékeket elmentetted a fájlt és a böngészőt is frissítetted ?
több mint 12 éve
Ha bedugtam a mikrofont a gépbe, (skypeolni akarok ) hol tudom a hangerejét növelni, de úgy hogy más hangerősség ne növekedjen ? KöszgravediggerA hangerőszabályzó ablakban ott kéne lennie a mikrofonnak is külön. Ha nincs, akkor Beállítások->Tulajdonságok és ott pipa a Mikrofon négyzetre.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha bedugtam a mikrofont a gépbe, (skypeolni akarok ) hol tudom a hangerejét növelni, de úgy hogy más hangerősség ne növekedjen ? Kösz
több mint 12 éve
ez meg van firefoxba is, csak greasemonkey kell hozzá. 😛http://szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_to_mp3_converter_3.10.15..html ezt a progit letöltöd majd belemásolod a youtube-rol a zene linkjét és már le is tölti .superbrutal88Vagy ha Chrome-ot használsz, akkor a Web Store-ban van Youtube Downloader, akkor közvetlenül a videó alatt lesz letöltési opció (csak mp3-ban is).BMG
|
több mint 12 éve
bmg
2 681
http://szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_to_mp3_converter_3.10.15..html ezt a progit letöltöd majd belemásolod a youtube-rol a zene linkjét és már le is tölti .superbrutal88Vagy ha Chrome-ot használsz, akkor a Web Store-ban van Youtube Downloader, akkor közvetlenül a videó alatt lesz letöltési opció (csak mp3-ban is).
több mint 12 éve
HTML-nyelvben járatos fórumozók segítségét kérnem.Totális programozási analfabétaként szövegformázásnál szeretném növelni a betűméretet, eddig sikertelenül.
Ez a két megoldás nem működött:
szöveg
szöveg
Kösz, ha valaki felvilágosít!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://szoftverbazis.hu/szoftver/free_youtube_to_mp3_converter_3.10.15..html ezt a progit letöltöd majd belemásolod a youtube-rol a zene linkjét és már le is tölti .
több mint 12 éve
Honnan lehet legegyszerűbben mp3 zenéket letölteni?Most olyasmire gondolnék ami nem torrent vagy DC és ingyenes.
Járok futni és feltölteném a lejátszómat,de torrentezni/DCzni nincs módom.
több mint 12 éve
egyszer csak így full random elment a hang a laptopomról,mi a bánat állítódott el?vagy csak szimplán elbaszódott a rencer?totál el nem baszódhatott mert skype bejelentkező hang meg hiba hangok vannak
megoldottam
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszi 😊CowboykarcsiNincs mit 😊
több mint 12 éve
Köszi 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a JPEG és a JPG nem ugyan az ugye?CowboykarcsiUgyanaz
több mint 12 éve
szerintem de
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
a JPEG és a JPG nem ugyan az ugye?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok offolni, de itt kezdtük el a témát, még beirom ide 😊 Szóval megnéztem a filmet, hihetetlenül nagy élmény volt, nem tudom ez eddig hogy maradhatott ki, minden esetre mindenkinek ajánlom aki még esetleg nem látta 😊 😊 😊Na ezek után már tuti meg fogom nézni, majd utána leirom a benyomásaimat 😊 Még kb fél óra és le is jön 😊gravediggerKösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?gravediggerNekem személy szerint nagyon tetszett. Marky Mark kedvenc színészeim között van, és a sztori is elképesztő. Igaz történet alapján van, így főleg felemelő látni. Nézd meg mindenképp szerintem, nekem messze a kedvenc focis filmem. 😊Schleck
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ezek után már tuti meg fogom nézni, majd utána leirom a benyomásaimat 😊 Még kb fél óra és le is jön 😊Nekem személy szerint nagyon tetszett. Marky Mark kedvenc színészeim között van, és a sztori is elképesztő. Igaz történet alapján van, így főleg felemelő látni. Nézd meg mindenképp szerintem, nekem messze a kedvenc focis filmem. 😊Schleckhttp://www.imdb.com/title/tt0445990/Kösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?gravedigger
Nincs mit. 😊Schleck
több mint 12 éve
Hö! Épp itt figyel a pendrájvomon ez a film. Még én sem néztem meg.Ataripedig tényleg érdemes
több mint 12 éve
Hö! Épp itt figyel a pendrájvomon ez a film. Még én sem néztem meg.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Nekem személy szerint nagyon tetszett. Marky Mark kedvenc színészeim között van, és a sztori is elképesztő. Igaz történet alapján van, így főleg felemelő látni. Nézd meg mindenképp szerintem, nekem messze a kedvenc focis filmem. 😊Kösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?gravediggerLeirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....http://www.imdb.com/title/tt0445990/
Köszgravedigger
Nincs mit. 😊Schleck
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kösz 😊 Jó a film ? megéri megnézni ?Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....http://www.imdb.com/title/tt0445990/
Köszgravedigger
Nincs mit. 😊Schleck
több mint 12 éve
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....http://www.imdb.com/title/tt0445990/
Köszgravedigger
Nincs mit. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Leirja nekem valaki mi a pontos cime annak a filmnek amikor a csávó a munkásosztályból Eagles játékos lesz ? 😊 Le akarom tölteni de egyszerüen nem ugrik be....Kösz
több mint 12 éve
1. lépés megjelenik a szöveg a dián, 2. lépésként animációk közül kiválasztasz vmi neked tetszőt az társítod a képhez amivel belebeg, bekúszik stb. a diára, majd egy hasonló eltűnő animációt is kiválasztasz. Miután kiment a kép ugye újra ott van a szöveg amiről beszéltél és a 2. pontban elmondottakkal újra behozhatsz egy másik képet ugyanígy.empty taxiÁ, h vannak eltüntető animációk is, wow. :cool:
Thx.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
1. lépés megjelenik a szöveg a dián, 2. lépésként animációk közül kiválasztasz vmi neked tetszőt az társítod a képhez amivel belebeg, bekúszik stb. a diára, majd egy hasonló eltűnő animációt is kiválasztasz. Miután kiment a kép ugye újra ott van a szöveg amiről beszéltél és a 2. pontban elmondottakkal újra behozhatsz egy másik képet ugyanígy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...